V-day.

Okej, först en lite ursäkt om min otroligt dåliga uppdatering denna vecka. Men har helt ekelt inte varit på något blogghumör. Lovar att komma med en uppdatering om vad som hänt i veckan (inte så mycket, men ändå) lite senare. Just nu orkar jag inte. Håller på att skriva en reccension om boken "Låt den rätte komma in". Mycket bra bok och jag rekomenderar den till de som är intresserade.

Iallafall, orsaken till varför jag skulle blogga nu var att när jag kollade lite på aftonbladet såg jag att idag är det tydligen vagina dagen. Oh ja, ni läste rätt. Vaginan har en alldeles egen dag som man firar och den är idag, 29 mars. Så yay för vaginan alltså.
Vaginadagen uppkom i New York 1998. Vaginadage kallas även för V-day. Rörelsens mål är att uppmärksamma och stoppa våldet mot kvinnor i alla dess former. V-day hålls på ca: 3 400 platser i världen.
Så i stockholm idag kan gå till en muffverkstad. Där har de 100 avgjutna vaginor. Man kan där också skapa sin egna muff och gå på monologer om vaginor. Alltså, att man pratar och uppmärksammar vaginan. Rätt så häftigt dethär med V-day, ellerhur?


Bloggbajs

Okej, skrev nnyss värsta långa inlägget om allt jag gjort igår och idag. Men det raderades och jag orkar inte skriva om allt. Jävla blogg-skit.

Jag orkar inte med era anklagelser längre. Jag skiter it.

"Besviken på en gamal vän". Det är inte direkt så att man har märkt så mycket engagemang från vissa att ta upp kontakt. Som jag har skrivit innan, det är inte bara jag som ska höra av mig. Så om det är så folkens tycker och tänker om mig. Så orkar jag inte. Jag är trött på att bli tagen för givet. Jag är trött på att vara såhär ouppskattad. För det är så jag känner mig. Så mycket jag ställt upp får jag dethär tillbaka.
Jag känner bara att jag vill skita i allting. Känns som om vänskapen inte är värd ett piss för er. Inte ett jävla skit. Känns som om ni bara kan gå runt & säga vad som helst och tro att jag ska komma krypandes med en massa förlåt. Men fan heller, jag har inte gjort någonting. Jag försvarade mig och stod för min sak. Sedan att det gick såhär långt är också helt ofattbart med tanke på den "vänskap" som tydligen var där. Men i en äkta vänskap beter man sig inte såhär. Inte engligt mig. Så då kanske ni inte tycker som jag. Kanske inte har samma defentition inom vänskap. Då är det väll lika bra att ni skiter i mig? För det är ju inte direkt 1:a gången jag försör vår vänskap för att jag har träffat nya kompisar. Det är inte alls 1:a gången jag får dessa anklagelser. Och nu orkar jag inte mer.

Jag är sårad. På riktigt. Djupt sårad. Sådant här kan jag bara inte acceptera och låta vara. Kan inte skita i det. Har satts för djupa sår.

Älskling

Förlåt Adi! Ville verkligen träffa dig idag. Skulle behövt prata om allting som hänt. Skulle ha behövt ligga i din famn! Men tack för att du förstår. Du är underbar älskling. Tack, du fattar alltid. Jag älskar dig!

Min blogg, mina åsikter & det är ingen tvång.

Okej, don´t get me wrong. Det här är min blogg. Det är inte någon specell tvång på att folk ska läsa den eller att läsa alla inlägg bara för att jag har en speciell rubrik. Det är min blogg, jag skriver vafan jag vill. Och sedan om man vill läsa eller inte är ju upp till en själv. Jag skriver det jag tänker på för att jag mår bättre av att skriva ut mina känslor. Jag berarbeter mina känslor på dethär sättet. Och eftersom iallafall jag kan stå för alltjag skriver irl och jag antar att du med kan det så gör det väll ingenting iallafall? Folk kommer ju ändå få reda på dethär "bråket" iallafall. Om jag känner umgängeskretsen rätt. Så vet jag att alla ändå kommer att få reda på allting fasst kanske i en förvräng version. Men jag har kvar allting jag fick så jag kan prove my point.

Jag vet att du kommer vända alla emot mig, jag vet det. Alla kommer tycka jag är dum i huvudet. Ah, men som jag skrev innan. Jag tyckker att det här så kallade bråket är så jävla onödigt och så jävla fegt och jag vet inte vad. Jag har inte ord. Löjligt är vad det är. Löjligt. Så om ni ska älta dethära och säga att jag är dumm i huvudet och so on. Gör det, det visar bara på vem som är mogen och vem som inte är det.

Ni orkar läsa, jag lovar.

Nej, fyfan säger jag bara. Igår rann det över kanten måste jag bara få medge. Jag vart så oerhört arg & ledsen på samma gång. Så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag hade serisöt lust att slå någon. (Får ta ut de agritionerna i veckan, visst Johanna?). Nej, men seriöst. Jag förstår verkligen ingenting av det som hände/händer. Jag har ingen aning varför eller anledningar. Men en sak förstod jag iallafall klart & tydligt att allting är mitt fel (Vems annars?) Eller, vänta nu? Hm, det är mitt fel men ändå är jag perfekt, hur går det ihop? Hmm, tänk tänk tänk. Jag var ju så oerhörd bra och perfekt påstår jag. Eller, ni som läser denna bloggen tror jag vet av mina inlägg att jag inte tycker någon är perfekt för det finns ingen som är perfekt.

Saken är den, nu ska jag försöka förklara. När man börjar i gymnasiet träffar man nya människor, man ser anorlunda på saker och ting och man får en mer öppen syn på olika saker. Man utvecklas som person och får andra synvinklar. Jag har träffat nya vänner som jag lärt känna bra och jag trivs med dom så oerhört mycket. Jag trivs jättebra med dem och mår bra utav dem. Det är skönt att träffa nya människor, man lär sig mycket utav det. Jag har lärt mig otroligt mycket bara under de senaste månaderna. Jag har börjat sett saker på andra sätt och så vidare. Jag har fått en bredare syn på saker.

Men, bara för att jag har fått nya vänner innebär inte det att jag skiter i de gamla vännerna som jag kännt ett tag. Bara för att man inte pratar på en vecka så betyder det inte att en vänskap är förstörd. Eller är det bara jag som har en knäpp syn på vänskap då eller? Eller att allting är just mitt fel för att det var jag som inte hörde av mig. Somvanligt, alltid.. Allting är mitt fel, jag hörde ju inte av mig. Jag hörde inte av mig. Nej, precis. Eftersom det alltid är jag som får skiten över att jag aldrig hör av mig, gjorde jag inte det dehär gången för att se vad som hände. Och rektionen blev jag väll inte så förvånad över. Hur svårt är det egentligen att plocka upp luren och ringa? Jag menar, jag gjorde inte det nu för jag är trött. Trött på att det alltid är jag som får ta tag i allting. Jag har tyvärr inte den orken längre, känner att jag inte är värd att jag ska göra det hela tiden. Men ändå, detta är ju slutresultatet. Jag hör inte av mig= Jag förstör en 4 årig lång vänskap. No way, det köper jag inte. Om jag nu är så hemsk och en sådan svikare så skit i mig då. För om det  nu är så att vi har haft en unerbar fyra årig lång vänskap tycker jag bara ett en sådanhär sak är patetisk att ta upp överhuvud taget. Att det ska bli världens fjortis-bråk över en sådanhär sak. Det pallar jag bara inte. Har inte ens någon lust i att engagera  mig i dethära över sådana svaga argument som kommer. Argument som jag nästan tycker är lite skratt-retande när jag läser. För det är verkligen dubbel-moral.

Jag menar ena studen är jag den vän som alltid har ställt upp och ställer alltid upp, den ända. Sedan knapp tre veckor efteråt så har jag inte frågat om hur du mår på skit länge. Och att jag bara pratar om mig själv och hur dåligt jag mår. Haha, du visste ju inte ens varför jag mådde dåligt. En vän ska inte behöva säga till om hjälp för att få den. En vän ser när ens andra vän behöver hjälp och ska finnas där till hands. Alltid. Det spelar ingen roll. Och det är faktiskt ingen tävling om vem som mår mäst dåligt och vem som har varit med om värst saker. Jag vet varför du mår dåligt, men jag måste också få må dåligt, även om det inte är i lika hög grad. Mår man dåligt, mår man dåligt. That's it. Det spelar ingen roll varför man mår dåligt, det är ingen tävling. Man ska få det stöd och den hjälp man behöveer av en vän när man mår dåligt. Oavsett orsaken.
Eller har jag fel?

Som jag sa, jag vet inte om jag har en sådan stor lust att ens försöka reda ut någonting såhär. Tydligen var det jag som hoppade på dig också? Men det var ju ändå du som började att atteckera mig om att jag var en dålig vän (för att vi aldrig ses längre. Aldrig= 3 veckor. Ojojojoj hemska jag) Jag förklarade tillochmed för dig sist vi sågs jhur fallet var. Att jag hade skit mycket i skolan, och du vet inte hur skolan är för mig. Eftersom vi har sjukt mycket prov och jag engagerar mig verkligen och pluggar skiter ur mig.Sedan har jag mina träningar och efter en skol-vecka har jag ingen ork. Min kropp orkar inte med att träffas iblland. MIn kropp orkar inte gå ut och festa. Jag måste vara hemma och bara vila upp mig. Annars går jag in i väggen, på riktigt. Så är det. Jag förklarade det för dig. Och ändå anklagar du mig sådära. En massa påhopp om att jag aldrig frågar hur du mår eller att jag inte stöttat dig på skit länge ( once again senast var det för tre veckor sedan ). Att jag skiter i alla mina gamla vänner & bara är med de nya (Jag umgås inte med dom på fritiden knappt). Och att jag skiter i vår vänskap. Och att jag anklagar dig? NEJNEJNEJ, åter nej. Jag köper det inte. Jag tycker bara att hela denhär grejen är omogen. Jag måste säga det, om vår vänskap betydde mer för dig skulle inte du kommit med alla dedära påhoppen mot mig. Om vår vänskap var så viktig för dig som du antydde skulle du har ringt istället för att skicka sms. För ingenting kan redas ut över sms eller msn. Man kan säga så mycket över sådant man inte står för i verkligheten. Jag skulle vilja se om du kan säga allt detdära du skrev till mig straight up in my face. Om du kunde titta mig i ögonen, säga att jag är en dålig vän och att jag förstör våran vänskap, att det är mitt fel. Det skulle jag vilja se om du kunde göra. Om du skulle kunna stå för allt du skrev..

Igen, jag tycker dethär "bråket" inte är värt all denhär energin jag nyss slösat. Men jag är så fruktansvärt arg och besviken att jag var tvungen att skriva av mig lite.
Dethär är inte den nivån vi ska ligga på. Jag menar, dethär är liksom 8:an syndrom. Såhär höll man på i högstadiet. Och det skiljer inte många år upp nu, men iallafall jag har blivit  mycket mer mogen i mitt sätt sedan åttan, speceillt nu i gymnasiet. Så iallafall, enligt mig tycker jag det här är ett fjortis-bråk (påstår inte att någon är fjortis nu, inte) Men jag säer att hela denhära situationen har blivit så mycket fjortis. Nej och så onödigt och så fegt. Jag orkar inte med dethär just nu iallafall. Orkar inte ta tag i dethär överhuvud taget, inte med allting som jag fick höra som var sårande. Jag vill inte. Jag är sårad på riktigt. Och känner mig jävligt ouppskattad.


Stor eloge till er som orkat läsa allting iallafall.

Min planering av lovet, so far.

  • Läsa ut min svenska bok & göra en reccenssion.
  • Simma en hel-dag med Johanna.
  • Festa med Johanna & Manne i östervåla. (Ja, vi ska faktiskt dit. Tro det eller ej)
  • Kanske på Camilles fest på fredag med Johanna?
  • Bio med våra vänner.
  • Träffa Josef i stockholm.
  • Träna ännu mer.
  • Ta hand om min lille-bror.
  • Göra lite mer läxor.
  • Köra.

Det är väll det som är planerat hitills. Kommer nog att fyllas på med tiden. Men so far so good iallafall.


Sammanfattning.

Okej, tänkte köra en liten sammanfattning av påskhelgen.

Fredag, vaknade vid kanske nio-tiden av doften av den underbara portersteken mamma gjjorde. Mumms. Jag gick upp, åt frukost och sedan bar det av in till F16 och gymmet. Jag var så jävla trött och yr. Hade ingen färg på läpparna ens, men jag skulle promt träna så jag gaav det lite jäklar annama så gick det ändå. När jag kom hem sedan bakade jag en tryffeltårta. Den är jättelätt att göra med det tar lång tid, men väldigt god. Sedan satt jag bara och umgicks med mamma och pappa. Skönt att bara sitta och prata faktiskt (tro det eller ej). Samtidigt som vi satt där blandade pappa till världens goaste cosmopolitan, jag lovar er att den är mycket bättre än de man köper ute. Mumms! Efter en tags socialande så gick vi in till köket och började fixa till med maten. Jag gjorde sallad och fixade fram allting så det såg snyggt ut. Tillslut vart det äntligen mat, porterstek, pressad potatis och världens godaste sås. Jag kanske lägger upp lite ilder sedan på allting, okej? Till det blev det också Lindemans. Var skönt att känna att man bara kunde slappna av och sådär. Till efterätt åt vi min goda tryffeltårta med grädde och hallon. Gud va mycket mat man äter, men gott är det iallafall. Klockan åtta satt vi bänkade framför "Let's dance". Jag och mamma satt och irriterade oss på Karl-Petter (långben). Och röstade på Tina säkert 100 ggr. Efter "Let's dance" tittade vi på "Så ska det låta", det var jättebra programm. Anna Sahlin och Peter Johansso (som jag sett live i We Will Rock You i London) Var i ett lag, medans Androla var i andra. Det var för väl att Peters lag vann. Det var ett härligt program iallafall. Efter det utslagningen i "Let's dance" Och långben åkte ut. Yes, de var skönt. Haha, efter denna kväll med många skratt var jag en aning lullig i huvudet. Jävla mamma säger jag bara.

Lördag, vaknade bitti, klockan åtta. Låg och vred på mig för hade så jävla ont i magen. Men vid tio blev det uppgång till Melodikrysset. Krysset var rätt så svårt men vi klarade det iallafall. Efter krysset tog jjag mig tiden till att fixa iordning mina naglar, dom blev röda. Behövdes filas till ordentligt iallafall. Efter det fixade jag till mig bara och snart väntade påsklunchen. Det vart en god måltid med alla onyttigheter man kan tänkas. En och annan nubbe med pappa också. Iallafall, mätt och belåten var det kaffe-dags. Kaffe med resterna från tårtan igår smakade lika bra. Efter det var vi lite familjära och spelade "Cluedo" och "Yatzy". Det var ett jävla bra tag sedan man spelade Cluedo, visst? Men kul var det. Klockan tickade till fem och vi satte oss i soffan igen, jag och mamma med våra tetris på mobilen samt en god cosmopolitan idag igen. Många heta disskutioner blev det även denna dag. Framåt halv åtta tog vi oss en laxmacka och sedan gick en promenix med Morris. Humöret var inte det bästa måste jag lova. Väl inkommna hällde vi upp oss ett stort glas rött, satte oss i tv-soffan och glodde på "Sing a long" och "Extra Extra". Måste säga att det är härligt att bara vara hemma och ta det lugnt. Var så trött så orkade inte se klart på filmen som gick senare. Somnade vid kanske halv tolv.

Söndag, vaknade tio imorse ungefär kanske. Gick upp & gjorde mig frukost bestående av; Smoothie, tekaka & kaffe. (Hm, ska jag vara ärlig en liten chokladtårt-bit) Sedan har jag bara legat här i sängen. Dagen består av; Köring med pappa eller om det blir av, vädret ser inte ut att vara det bästa. Vägarna är ju inte plogade eller så. Iallafall ska jag träffa Adi sedan också (Eller oj, nu är jag en dålig vän?). Whatever, vi ska äta och mysa med varandra. Jag behöver någon som kramar mig som stöd. Ska bli skönt. Annars har inte dagen mer att erbjuda. Jag ska väll sitta och älta mina mat-intag jag gjort under helgen. Det är otroligt vad man äter mycket en sådanhär helg. Usch och fy och blä. Men imorgon är det måndag och vecka, då börjar vi om med  nyttigheter och träning.

Så u know!

Jag är just nu alldeles för luddig i huvudet för att blogga. Så sammanfattar allting imorgon istlället.

PUSS :D

kärlek

Saknar dig Adi!


Dumma mage!

Seriöst, det är något fel på min mage. Jag har fan ont i magen hela tiden, det är inte roligt. Jag måste kolla upp detdära och se om jag är överkänslig eller sådär mot någonting. För jag pallar inte längre, jag har nästa ont i magen hela tiden. Kom på en mirakel kur någon? För det räcker inte med att det gör ont utan magen blir alldeles uppsvullen också. Blä på magen..

Lacey & Kameron.

Okej, ärligt talat. Jag ryser när jag tittar på det här. Hur vackert som helst! Alltså, det är svårt att förklara känslan men man blir helt påverkad på något sätt. Det är vackert.


Jag älskar påskkärringar

Skärtorsdag idag och så far har ingen påsk-kärring kommit och plingat på. Asch säger jag bara. Jag älskar påskärringar och jag väntar med spänning på att få se någon. Hoppas! Vi har iallafall en jättestor godispåse i skafferiet där nere så vi behöver lite små söta kärringar eller kaniner som kommer och tigger godis innan deras färd mot blåkulla.

Annars har dagen varit helt okej. Jag har någon otur med mina fingrar tror jag, jag klämmde mitt lill-finger i skåpet imorse. Skit skåp. Annars har dagen varit helt okej som jag sa. Jag, Safi och Athena satt och muppade oss under vår håltimme. Svårt att förklara våran sjuka humor, men vi hade det trevligt. Engelska grammatik prov hade vi också sista lektionen, jag hade inte pluggat någonting men de gick väll ändå. HIttade nog på några egna böjningar, men whatever.
Efter skolan åkte jag och Johanna till Dig it och köpte biljetter till Uppsala dans festival. Det blev guldpasset och jag ser fram emot den dagen. 12 april för alla er som undrar. Biljetter säljs på Digit. Kommer bli hel-kul. Efterfest på orange också. Be there!

Iallafall resten av dagen ska ägnas åt städning, cykling och matlagning.

Flyg försiktigt alla kärringar, det blåser ute.


Tack för stödet alla vädergud-hatare.

Just de, jag ville bara säga att jag har fått en oerhörd bra respons på att skriva hat-brev till väderguden. Det värkar vara några som är på iallafall. Haha, så skriv vad ni vill ha med i brevet så lovar jag att posta det så fort som möjligt. Helst innan påsken.


Bloood

Ajajajajaj!! Jag skulle gå ner och dricka lite jucie. Så jag öppnade skåpet där glasen står, greppade tag i ett glas och så AJ. Jävla skit glaset var sänder och en stor jävla glasbit åkte in rätt in i mitt stackars finger. Märkte inte först att det var en glasbit som satt där, var skit äckligt att dra ut den för den var jättelång så det känndes obehagligt. Sedan när jag väl fick ur glasbiten så började det rinna blod. Seriöst, rinna. Även fast såret inte var stort så kom det asmycket blod. Ajjajj, så nu har jag satt ett plåster på mitt stakars finger, men det gör fortfarande ont. Så ni får vara snälla mot mig. Ge mig en tankekram så kommer jag nog må mycket bättre.

Idag har jag varit oerhört trött. Alltså, verkligen trött inte vanlig trött som man är varje dag utan verkligen jättetrött. Men jag pallade med skolan ändå. Jag & Johanna fick spasmer på matten. Vi satte och lekte med lite plast från min mattebok, rocky och magnis. Dom fikade, sov och rökte vattenpipa medans Rolf hade genomgång. Kul humor vi har gumman!
Och så är våran lunch väldigt nämnbar idag. Vi fick skit god mat, kycklingfilé, ris och dragonsås. Yummie. Till efterätt var det fruktsallad och grädde. Och pricken över i:t var att det var asmycket god sallad också. Jag verkligen vräkte i mig mat och jag säger det, jag är fortfarande mätt. Tro mig, jag åt för säkert 3 personer. Så ingen mer mat idag känns det som just nu iallafall. Matvrak.

Jag gick inte på sista lektionen idag heller. Lilla-bror skulle ju till sjukhuset och jag ville självklart följa med honom. Det gick bra.

Snart ska jag iväg och dansa. Har inte någon stor lust, men måste verkligen träna efter mitt matintag idag. Jag känner att jag inte kommer att orka, för är så jävla trött. Känns som om jag ska svimma så fort jag reser mig upp, jag kanske har lågt blodtryck? Iallafall, hoppas man blir lite mer pepp när man kommer dit. Det brukar bli så!

Springer iväg till bussen nu, kanske ger en update om hur det går för mig och mitt finger lite senare.


Min trogna läsare.

Så vill jag tillägna ett inlägg till min trognaste läsare Johanna! Haha, så detta är för dej stumpan!
Tack för att du finns. Du betyder mycket, vill bara att du ska veta det.
image5

Döm mig inte.

Så det är mitt liv, det är mina val och mina beslut. Jag vet att folk dömer mig, jag förstår att folk tycker jag är konstig, naiv och dum. Men ni får se att dethär kommer att gå bra, det kommer att gå jättebra. Jag vet det. Denhär gången är anorlunda, verkligen. Så snälla, sluta döma mig. Sluta ge mig domdär blickarna, sluta tänk tankarna. Jag ser med en gång vad ni tänker och jag vet med en gång vad ni tycker. Men sluta bara, ni behöver inte finnas där sedan isåfall men bara stötta mig i de val jag gör nu. Försök att glädjas för jag är glad. Jag trivs och jag mår bra. Bli inte arg för en sådan här sak, snälla. Jag vet vad jag gör, vad jag ger mig in i. Jag följer mina instinkter och denhär instinkten känns väldigt bra. Så försök att förstå mig i det jag gör. Jag behöver en person i mitt liv, och jag vet att det är denhär jag vill ha. Så döm mig inte. Jag inte det. För jag vet att jag vill dethär. Jag vill det. Jag begär inte att ni ska förstå, för det är omöjligt. Eller rättare sagt ni kan inte förstå. Inte i min situation. Jag vet ju själv  hur jag käner. Ni har inte en aning om hur och allting är. Känslan och allt det dära. Det kan jag inte förklara. Och som jag skrev, kan inte förklara situationen och ingen kan tänka sig in i den eftersom jag har varit med om det jag har varit med om.

Döm mig inte. Snälla!

Visst är han söt?

Ti Si Moje Sunce, Ti Si Moja Sreca, Ti Si To Sto Ja Prvo Vidim Kad Se Probudim, Ti Si Moja Ljepotica, Moja Mala Sreca.


- Tack älskling. Du är med min sol, min älskling och det vackraste.


 


AAAHHH!

JAG ÄLSKAR DIG!


Observera detta!

Sedan vill jag bara tillägga att min vän är otroligt underbar. Så tänkte bara berätta det så alla förstår det. Så det så. Det finns ingen som du!
I love you babe!

Tråkigt inlägg.

Det är tisdag idag, men det känns som att det är måndag. Usch, det känns inge bra att tappa bort dagar såhär. Men skönt ändå nu är det bara 2 dagar kvar i skolan sedan lov.
Idag har jag inte gjort mycket. Skola först, ingenting speciellt hände. Jag & Paula försökte komma igång med vårat arbete om ekologi men det gick inte alls så bra som vi trott. Det var riktigt svårt! Men men annars var det inte mycket att hänga i julgranen. Jag gick inte på italienskan men vad gjorde det? Den var tydligen inställd ändå. Gick ner till Nautilus och tog mig en simm-tur. Simmade i 40 minuter, det får faktiskt duga för att vara 1:a gången på länge. Efter det solade jag med, fick lite färg faktiskt. Det var väll dagens duktiga iallafall.

Nu ikväll blir det bara en massa slö och sådant. Ska väll fösöka lägga mig så tidigt som möjligt idag också,  man blir trött av att träna.

Så längtar jag efter min älskling.


Ge mig vår.

Seriöst Sverige, vad ska vi ta oss till med detta väder? Jag tycker att vi ska skicka ett hat-brev eller kanske ett hat-mail till väder guden. Är någon med mig? Vi kan ju skriva protestlistor så att vi inte behöver ha detta skitväder. Jag menar, det är fan i mitten av mars, då ska inte inte vara snö. Jävla äckel väder!
Jag vill ha värme, sol. Jag vill sitta ute på altanen och dricka kaffe och njuta av de första varma vår-dagarna. Jag vill att solen ska skina i mitt ansikte så jag får mina fräknar. Jag vill börja använda små söta sommar-skor. Jag vill färga mitt hår till ljusare. Jag vill ha ett par fula solgalsögon som inte alls passar mig. Jag vill sitta i stadsparken, äta frukt och umgås med alla vänner. Jag vill ta fram grillen och njuta av dendära första grillade fläskfilén. Jag vill kunna klaga på det varma vädret och klaga på min jävla pollen-allergi.

Ååh, väder guden. Hör min bön och snälla ge oss vår. Nu tack (!).

mys

Måndag eftermiddag och jag är sjukt trött. Gårdagen blev lyckad iallafall. Jag & min vän hade det väldigt mysigt och trevligt. Det vart långa djupa samtal och en massa kladd. Mysigt.

Imorse vaknade vi upp av min fantastiska väckarklocka. Vi gjorde oss iordning och åkte in till skolan. Jag hade ju mitt utvecklingssamtal. Det gick bra, inget att oroa sig för alls. Egentligen skulle vi ha ätit brunch efteråt men jag ville hem och kolla till brodret. Han mår inte så bra, så är ju tvungen att ta hand om honom en aning. Så hemma nu har jag inte gjort mycket. Har arbetat lite med min grammatik i engelskan. Tittat på "våra bästa år" och inte mycket mer. Som sagt är jag sjuk trött. Funderar på att ta mig en lite tupplur faktiskt.
Sedan ikväll är det iväg på dans, disco. Känner mig inte speciellt taggad just nu, men det löser sig alltid när man väl kommer igång.

Ha de bra sötnosar.

Min lilla bror!

Söndag morgon. Blev väckt tidigt idag eftersom vi skulle upp & gratta min lille-bror. (som inte är så liten längre). Fyllde byx-myndig idag ocg grejer. Japp, han fick 2 linnen av mig iallafall. Så fick han American Pancakes till frukost. Den lilla goffaren, så fick han en stor burk med små-godis. Haha, jag förstår inte. Han kan verkligen äta hur mycket som helst utan att gå upp i vikt. Det är sjuk orättvist att det inte är så för mig.

Idag ska jag baka chokladbollar till min lille-bror, pappa måste bara handla havregryn först eftersom vi inte har något. Så det blir nog bra, sedan skulle han tydligen ha winerbröd också (!). Som sagt, en riktig gotte-nasse är han.
Vid fyra ska jag in till stan iallafall och möta upp min vän. Vi ska hem hit sedan och mysa. Ska väll titta på "hide and seek" ikväll också. Den är inte så bra, men det duger iallafall. Får se om det blir någon mer film också som pappa har hämtat. Om det finns någon bra det vill säga..

Imorgon har jag utvecklings-samtal, det ska nog gå bra. Efter det blir det brunch men vännen. Så ska jag nog simma med mamma imorgon också. Så är det ju dans med. Hm, blir mycket imorgon.

Ajja, ska nog gå upp och göa min iordning nu allafall.

Puss

OBS

Föresten, jag & Paula ska döda Charlotte eftersom då kommer ju Sanna vinna. Då kommer Sanna till Eurovision. Smart va?

Lördag

Alltså, jag har varit sjukt död idag, därav min dåla uppdatering. Men har hört att blogg.se har krånglat ändå så lika bra de.
Iallafall, gick upp tio somvanligt och lyssnade på melodikrysset med mamma & pappa somvanligt när jag är hemma om lördag morgonar. Det kan bara inte missas.
Iallfall, efter krysset drog vi oss in till FMV och gymmade. Jag vart helt off när det var 2 övningar kvar. Jag typ dog och art likblek och helt orkeslös. Usch, det var riktigt jobbigt och tog som fan på kroppen. Så har varit helt död efter det. När jag kom hem fick jag reda på att det inte blev något "Texas long horn" eftersom bror min kännde sig urslig. Så vi vart hemma. Passade då på att kolla på film, det blev då "Juno" som jag har tänkt se ett tag. Den var faktiskt riktigt bra, att rekomendera!

Iallafall, sedan satt jag bara och laddade inför melodifestivalen. Åt en god måltid som bestod av fläskfilé och klyftpotatis. Jag och mamma pimplade vin till det. Mumms, har längtat efter det (!). Nåja, efter middagen satt vi och babblade i tusen år om allt och ingenting. Somvanligt. Iallafall, klockan åtta satt vi bänkade framför tv'n med tända ljus. Ett stort fruktfat bestående av försk annanas, honungsmelon och vindruvor. Samt ett glas vitt. Det var riktigt toppen!
Jag satt & hejjade på Sibel och Sanna. Dom var klart bäst hade dom bästa låtarna iallafall. Så jag hejade starkt på dem. Men så kommer anorexia-fallet och tar hem hela skiten. Jävla Charlotte Pirelli. Okej, de kan faktiskt gå hem i eurovision, men! Tror ändå att Sibel hade haft större potential!

Skärpning.

Okej? Jag förstår inte varför folkens röstar på Karl-Petter i Let's dance. Seriöst?! Varför röstar man på honom? Helt totalt fel. Okej, hans danspartner är helt underbar hon är skit duktig. Men han, han kan ju inte dansa för fem öre kan inte bara svenska folket förstå det? Nej, helt fel att Danny och Malin åkte ur (Och jag tycker inte att Danny är snygg, det är fel ändå).

Iallafall, hoppas verkligen inte att det blir så imorgon. Imorgon är det ju dagen med det stora D:t. Schlagerfestivalfinal. Och jag ska iallafall sitta bänkad, detta är ett riktigt kultprogram för mig och min familj. Det går bara inte att missa. Så jag föreslår att alla ni sötnosar sätter er framför tv'n imorgon klockan åtta. Så slopar vi Charlotte. Okej? Bra!

Nu ska jag kolla lite på National Tresaure tror jag.

Ciao!

Mätt & (o)belåten.

Fredag kväll och jag ligger här i min säng mätt & belåten. Eller belåten, får mest bara ångest tankar över att jag ätit så mycket. Me whatever.
Åt iallafall pappas goda hemgjorda cesarsallad, yummie! Kyckling, ruccolasallad, sallad, tomater, krutonger och cesarsås, kan det bli bättre? (Nej, tror inte det). Iallafall..

Fredagen har varit helt okej. Skolan gick fort idag var rätt så händelselös. Träffade Sveriges snyggaste man, den ni!
Efter skolan gick jag ner på stan med min vän. Han hjälpte mig med lite shopping. Köpte mig ett par gråa stuprörs jeans från Gina. Saltvattenspray från H&M. Sedan köpte jag även present till lill-bror som blir byxmyndig på söndag. När vi shoppat gick vi bara fram och tillbaka och njöt av varandras sällskap. Gick in på Forum och satte oss på en bänk utanför Stadium i några år. Haha, glodde på folk och sådära. Det är roligt att glo..
Vid fyra åkte jag hem ifrån min vän. Sedan väl hemma har jag inte gjort mycket för världen.. Ätit.

Så nu klockan åtta blir det "Let´s dance" och så i pausen blir det "Så ska det låta" (Spelar nämligen in det när Lets dance är). Riktig tv kväll alltså.

Puss!

Godkväll bloggen.

Go' kväll. Har precis tittat på "Criminal Minds" och det var ett förvånansvärt avslut måste jag säga. En riktig cliffhanger, jag blev chokad rent ut sagt. Bara så ni vet om det.

Idag annars har jag faktiskt gjort mycket nytta. Efter skolan åkte jag hem och körde lite med pappa. Det gick faktiskt bra, körde ute på gamla E4:an så de var lite läskigt iallafall. Tur att pappa är en bra handledare.
Väl hemkommer tittade jag lite på tv och efter det städade jag. Städade vardagsrummet och mitt eget rum. Då kände jag mig duktig. Sedan så efter matten satte jag mig på motionscykeln idag igen. Känner att jag börjar komma igång med träningen nu och det är ju bra. Ska gymma på lördag med. Det känns skönt..

Jusst nu tittar jag på "Debatt" på 1:an. Just nu är Blondinbella med och debatterar om mode och sådära med Ebba von Sydow. Sedan är det någon arg pojke som inte vet vad han snackar om. Nej, jag förstår inte dessa människor. Hm, konstigt.

Iallafall, imorgon efter skolan ska jag shoppa med min vän.

Godnatt

Skit väder ute måste jag säga.

God morgon folkens! Hoppas att ni mår bra idag trots skitvädret ute.
Idag är jag trött, somvanligt fast känns nästan som om jag är ännu mer trött än vad jag brukar vara. Skönt att jag bara har en kort dag idag då. Sitter just nu på svenska lektionen, vi har rast. Har precis renskrivit klart "ung rebell". Snart ska Anna läsa högläsning ur en bok, skönt. Efter det har vi matte, suck. Hoppas det var idag som Rolf var ledig och vi skulle få vikarie. Pallar inte med honom. Så ligger jag så jävla långt efter i matten, jag måste verkligen jobba ikapp någon dag. Men får aldrig orken till det. Men men, det måste göras någon dag iallfall.
Efter matten har jag italienska och prov (!). Det kommer nog gå bra hoppas jag, kan nog det mesta. Ett G blir det iallafall. Så efter provet slutar jag. Skönt, då ska jag hem och köra lite med pappa. Så akta er för en grön Skoda Octavia där ute på landet.

PUSS!


YES!

Onsdag kväll, klockan är just nu tio över tio. Jag har precis tittat på "Grey's". Ett mycket händelserikt avsnitt, jag älskar det programmet. Japp, en all-time favorite.
Iallafall, tidigare idag vart jag överlycklig. Humöret förändrades snabbt från förra inlägget. Det var nämligen så, att jag som aldrig läser mina mail av en slump såg ett mail från en viss Provoice människa. Det var mitt lönebesked. Och vet ni hur mycket pengar jag kommer få på fredag? 1300 kronor. Jag är överlycklig. Så mycket trodde jag inte jag skulle få (Det är faktiskt mycket för Fröken Madeleine). Så, det gjorde min dag.

Italienskan gick bra att plugga på så hoppas det går bra imorgon. Nu ska jag sussa.

GONATT ´


Yes!



Denna kvinna sjunger som en Gud och låten är helt underbar. Hon får min röst på Lördag.

Slyn-Berta!

Okej, jag måste verkligen sluta att skjuta upp saker & ting. Sitter här hemma och måste verkligen plugga italienska. Men jag är så grovt trött så jag vet inte vad. Mitt huvud känns bara som att det ska sprängas (fortfarande) och jävla Berta gör min vardag till ett helvete. Har en sådan sjuihelvetes mensvärk så jag vet varken ut eller in. Känns som att jag ska göra en sådandära som hon på tv'n gjorde. Spy när som helst, mår as illa.
Ser ni, jag har ju värsta bra ursäkterna för att inte plugga.
Å andra sidan så är ju provet imorgon och jag kan inte alla adjektiv, alto, bello, simpatico. Tu sei bello. Visitare och allt va de nu är. Så ska väll kila.

Ciao


Bläscha!

Min dancehall är inställd idag. Skit också. Jag som var taggad på att dansa och få svettas. Jag behöver träna, kanske sätter mig på motionscykeln istället när jag kommer hem.
Skit.

Inga böcker

Onsdag morgon. Sitter i bibblan nu med Lisa och Johanna. Vi har inga matteböcker med oss idag så vi fick inte vara med på lektionen. Lika bra det, är ändå skit trött. Jag har en sådan jävla huvudvärk, den går från ögonen upp i huudet och så ända ner till magen för där mår jag illa. Tyck synd om mig.
Fast en bra sak är att jag fick tillbaka mitt geografiprov imorse, fick mvg det var roligt. Det känns skönt när man liksom får "betalning" för sitt hårda arbete. Så jag & Paula satt och var överluyckliga över våra resultat. Jippie.
Sedan idag har vi naturkunskap och samhällskunskap. Det är faktiskt inte så jobbiga lektioner. Det är ju ultimate show träning idag. Men jag ska nog inte gå på den eftersom jag måste hem och plugga till mitt italienska prov som jag har imorgon..
Men annars har jag ju Dancehall ikväll. Ska bli skojj..

Nu ska jag vara social. Hejsvejs

Trevligt

Denna tisdag har varit en mycket bra & trevlig tisdag.
Kom in till stan vid två och mötte upp min vän. Vi begav oss mot Storken, trevligt.Som jag skrev var det ett tag sedan man fikade där. Jag tog en chokladboll och en stor capuccino. Yummie. Min kära vän åt en prinsessbakelse och drack jaffa till det. Vi hade det väldigt mysigt och pratade om allt mellan himel och jord. Jag trivs verkligen i sällskapet av dig. Vi satt där i ca en och en halv timme när Johanna och hennes vän dök upp. Trevligt var det, så vi satte oss och pratade lite mera. Mycket trevligt!
Halv fem gick vi mot stationen. Johanna & hennes vän försvann. Min buss gick tio i fem så jag & vännen min satt i en busskur och mös tills min buss kom. Det var väldigt mysigt. Men tönten som jag vägrat bjuda mig på fikat hade stoppat ner pengar i min ficka för fikat. Söt, visst?
Väl hemkommen har jag inte gjort mycket, kollat lite på italienskan. Tittade även på "Gossip Girl" och nu den nya serien som jag inte vet vad den heter.

Ska nog sova tidigt ikväll, ska försöka iallafall. Är jättetrött.

Godnaat!


Fika

Tisdag förmiddag. Om cirka 20 minuter ska jag ge mig iväg mot bussen, ska in till staden och träffa min vän. Vi ska fika på storken tror jag nog, mums! Ska kanske träffa Johanna och hennes vän också. Trevligt, trevligt. Det var skönt med en ledig dag idag behövdes en dag att bara göra ingenting på. Fick sova ut ordentligt också, var jätteskönt faktiskt.
Annars idag ska jag plugga lite till mitt italienska prov också. Det är inte så svårt att plugga på eftersom Jordan är så bra och skriver ut häften vi ska plugga på, jag älskar henne. Där har vi en bra lärare, Jordan & Maria kan ju byta plats tycker jag.
Just nu sitter jag och tittar på våra bästa år, äntligen har dom listat ut att Marlena är mördaren. Nu drygar dom bara ut tiden innan dom tar fast henne och så. Suck!
Nu ska jag bege mig, uppdaterar när jag kommer hem!

Pulp Fiction!

Idag har faktiskt varit helt okej, trots det tråkiga vädret. Dagen började med att jag kom försent till engelska lektionen. Men whatever, jag hatar ändå min engelska lärare. Och vet ni? Hon hade blivit utvald till Sveriges bästa engelskalärare. Ursäkta, men min reaktion var typ "wtf" jag fattade ingenting. Ofta hon är Sveriges bästa engelskalärare? No way. Det tro jag inte. Nåja, torsdagens lektion vart iallafall inställd så slutar 12.40 då. Skönt!
På jumpan hade vi våra egna val, så jag, Johanna, Paula, Athena dansade. Vi flummade runt somvanligt och skojade oss.
Efter idrott, historia. Christer was back so det var skönt. Han berättade om sin tripp till Brasilien, han hade ju gift sig där och vi fick reda på att flickan han gift sig med hade han bara känt i sex månader (!). Iallafall, Christer är somvanligt slapp så vi tittade på film. Eller jag sov, jag var så jävla trött. Slutade 14.20..

Kom hem och gjorde inte mycket, tittade på torsdagens avsnitt av Private Practise med en kopp kaffe till. Sedan kom mamma hem så satt och pratade lite skit med henne. Jag var en aning irriterad och hon förstod. Skönt!
Åkte in till stan igen klockan sex och dansade disco. Vi bestämmde vårat tema (Vi har ju film-tema på dansuppvisningen) Vi valde iallafall "Pulp ficiton" och YES! Jag älskar den filmen. Så vi ska typ göra lite olika scener från den. T.ex. När Uma & John är i baren och twistar, så ska vi kopiera dansen därifrån och köra. Kommer bli skitcoolt. Sedan ska vi ta signaturlåten som finn i disco-version och köra den. Det kommer bli läckert. Så alla ni där ute, 17 maj i musikens hus. Be there.
Jag & Johanna snackade lite på bussen och sådära. Tur att jag har Johanna, hon är min solstråle!

Förresten, jag & Paula ingick oss i en pakt idag. Inget mera knäckebröd (Man får äta om man inte äter mat), inge mera kakor eller godis från kiosken. Ingen musli. Glömde jag någonting? Så, den pakten ska hållas. Måste hålla mig undan från godsaker iallafall eftersom jag har som mål att gå ner några kilon till.


hihi

Söndag idag. Usch vad helgerna går snabba nu för tiden. Känns inte som att det har varit helg ens, skulle gärna vilja ha en till dag. Har iallafall bara tagit det lugnt nu denhär helgen så kommer förhoppningsvis vara lite mer pigg i skolan denna vecka.
Igårkväll var mycket trevlig. Jag & min vän kom hem hit, tittade på melodifestivalen. Jag blev oerhört glad av att "Androla" åkte ut. Först och främst så tycker jag inte om Carola, men seriöst låten var inte bra och deras framträdande var ju ett riktigt sömnpiller. Ellerhur? Det var ju jättetråkigt att titta på faktiskt. En annan bra sak var ju att min favorit, Sibel gick vidare. Jag tror faktiskt att hon skulle kunna gå långt i Eurovision. Men min favorti i finalen är nog ändå Sanna. Hennes låt är så jävla underbar så jag vet inte vad.
Iallafall, efter melodifestivalen kollade vi på lite olika filmer och pratade. Vet inte hur sent det vart med det vart typ 3 timmar sömn bara. En väldigt trevlig kväll. Den var behövlig.

Nu ska jag gå och plugga mattematik, trevligt va?
Hejsvejs!


Lördag.

Lördag. Idag vaknade jag klockan tio lagom till melodikrysset. Åt frukost och lösta krysset med mamma & pappa. Haha, kunde nästan ingenting somvanligt men iallafall.
Vid typ halv tolv åkte vi till F16 för att gymma. Det gick bra, vi krigade allihoppa så efteråt kände man sig väldigt duktig. Jag körde överkropp, så kommer ha en skaplig träningsvärk imorgon. Men då vet man att man har jobbat iallafall. Duktig Madde! Kom hem och har inte gjort mycket. Har väll ätit, duschat och fixat mig iordning. Ska snart ner till stan och möta min vän. VI ska sedan hem hit & glo på melodifestivalen. För alla er okunniga är det 2:a chansen idag. Mina favorit är Sibel, hoppas verkligen hon kommer med. Sedan hoppas vi innerligt på att Carola inte går vidare. Vi bojkottar henne tycker jag faktiskt.

BUHU!

HJÄLP!
Jag läste nyss på aftonbladets emsida att engligt amerikanska medier så har min älskade "Danny", Patrick Swayze fått canser och är döende. Liksom NEJ! Det går ju inte? Serisöt, människan är nog den sexigaste som finns (I filmen Dirty Dancing) iallafall. Jag är helt förstörd, han får ju inte dö.

Nu är Johanna här. Hon muntar upp mig lite iallafall!

Yo-anna & Petter.

Fredaaag. Gud så härligt måste jag bara få utbrista. Dagen i skolan var kort & skön. Efter skolan åkte jag hem, drack kaffe & tittade på "Kärlek på menyn". Den var bra, lite förutsägbar men helt okej faktiskt. Sedan har jag hjälpt pappa att laga mat, asgott. Kyckling, sallad & sås i pitabröd. Hihi, jag åt så jag storknade eftersom jag inte ätit lunch idag i skolan. Det var så jävla mycket folk och det fanns ingen plats, så jag fick slänga min mat och gå. Lika bra det, för kan ändå inte äta när det är så proppat med folk.
Snart kommer Yo-Anna och Petter hit. Vi ska ha myskväll, jag ska tvinga dom att titta på "Let's dance". Undra vilka som åker ut ikväll? Hm, kanske Tony? Jag ska spekulera vidare om det så får vi se vad som händer (och fötter) ikväll.

Ha en fortsatt trevlig fredag.

HALLÅ !!!

Förresten, jag tycker min blogg är väldigt tråkig. Är det någon snäll själ där ute som kanske ville piffa upp den?

Snälla!

Bröd?!

Usch, det är läskigt. Imorse åt jag något bröd som innehöll typ olika frön och sådära. Jag tror jag har fått en allergisk reaktion på dom fröna. För att jag har svårt att andas, det klias i halsen och sådära. Så brukar det ju bli, så jag ska nog gå och dricka lite vatten så kanske det hjälper lite iallafall.

God morgon!

Torsdagsmorgon, eller?
Känns som om jag inte vet vilken dag det är riktigt, men har kommit fram till att det är torsdag idag iallafall. Bara idag och imorgon. Sedan helg. Jösses, vad skönt! Idag är en jobbig dag i skolan, vi har inte lunch förrns halv ett. Inte ett dugg kul, dessutom har jag tappat bort min penna (hela världen går under). Torsdagar är sjukt jobbiga faktiskt. Men men, har svenska nu. Vi ska jobba med "ung rebell" alla sitter och läser men jag är faktiskt klar.

Idag när jag kommer hem ska jag städa. Det behövs verkligen städas på mitt rum, det är oerhört dammigt och äckligt så jag vet inte vad. Så ska bli skönt att få lägga sig i ett nystädat rum ikväll. Kanske ska passa på att byta lakan när jag ändå är i farten. Får se vad jag orkar med och så..


.

Btw, länken till artikelk:



http://www.alltombarn.se/aktuellt/ophelia-2-har-downs-syndrom-nu-vill-foraldrarna-plastikoperera-henne-1.8108

Plastikoperera?

Hm, innan det är läggdags idag måste jag bara skriva om en grej. När jag ko hem idag från dansen bläddrade jag snabbt igenom expressen och såg till min förvåning en artikel om en mamma som ville plastikoperera sitt barn som hade Downs Syndrom. Seriöst, hur tänker man som förälder då? Jag har ingen förståelse alls för människor som tänker sådan. "Jag vill att hon ska se ut som resten av familjemedlemarna". Men snälla, spelar utseendet roll? Och även om hon nu skulle plastikoperera sin dotter skulle ju inte handikappet försvinna. Och det kommer bara göra mer skada på ungen. Alltså, tänk när hon blir äldre och liksom förstår innerbörden av plastikkirurgi. Då kommer hon ju tänka "Varför gjorde min mamma såhär, älskar hon mig inte?".
Som sagt, jag förstår inte alls på mig denna människa. Man älskar väll sina barn oavsett? Jag menar människor med handikapp är precis lika alla andra människor utan handikapp. Alla är lika mycket värda. Så det så.

SKIT !

Skolan. Skön dag idag iallafall. Geografi provet gick väll bra. Det jag klarar mig nog på iallafall, så det är bra. Efter det hade jag matte, vi fick reda på våra halvvägsbetyd. Jag hade G WOHO! Tro mig, efter mina prestationer de senaste lektionerna var jag seriöst orolig. Iallfall, efter matten slutade jag. Härligt! Naturkunskapen var nämligen inställd så vi fick beting på samhällskunskapen. Så jag har slutat nu, jag, Paula & Johanna skulle gå till danssalen för att dansa inna Ultimate show-träningen. Men rätt som det var kom en jälva tjej och sa att hon skulle ha salen. Wtf! Vo vart inte speciellt glada på henne. Speciellt inte jag, hon förstörde mitt humör. Tänkte åka hem med flickorna här övertalade mig att stanna kvar. Vi ska gör våran beting uppgift snart, den är om EU. Värkar vara rätt svårt och så. Men vi är duktiga så heja oss. Dansen börjar igen vid tre och då ska vi banne mig få ha salen. Annars dödar vi henne.. Visst?
Iallafall efteråt ska nog jag & Johanna hem till Safi. Förhoppningsvis. Annars får vi stanna kvar i stan i 100 år och vänta på dansen ikväll..

Min tisdag, oerhört intressant.

Idag har varit en rätt så sjukt jobbig tisdag. Började dagen med ungrebell där man skulle skriva en dagbokssida om någonting konsitgt, var väldigt konstigt & svårt. Efter det hade jag naturkunskap, men den var inställd, skönt. Iställe gjorde jag och Safi klart några gamla uppgifter vi hade kvar sedan innan. Och eftersom Naturkunskapen nu var intsällt fick vi en betydligt längre lunch. Lång lunch = We like. Jag tror att vi i Sp1c älskar lunchen. Idag var det ändå ingen god mat, men Safi gick och hämtade från den muslimska kycklinggrytan åt mig och jag säger bara I like. Såklart frossade vi i sallad med dressin också. Iallafall, Safi & Johanna gick men jag och Paula orkade inte gå så vi stannade kvar i matsalen. Vi satt och pratade om allt mellan himel och jord och efter ett tag kom Kristoffer. Jag tvingade på Paula att äta kncäkemackor (Vår nya last, no good). Vi satt & babblade en massa strunt saker. Väldigt trevligt. Men tiden går fort när man har roligt. Helt plötsligt fick jag ett sms av Johanna där det stog att vi hade börjat. Haha, vi hade suttit i matsalen i 1 och en halv timme. Så det blev springa av till historian. Nästan direkt fick jag och Paula ett skrattanfall då vi hade roligt åt en sak. Haha, vi var riktigt trötta. Men kul hade vi!

Efter skolan vandrade vi mot bussen och jag måste bara få tala om att Johanna var på riktigt extacy-humör. Förstår inte vad hon gick på? Heelt speedad var hon iallafall. Haha, sjuk människa när vi står och väntar på bussen skickar hon ett sms med innehållet: "Blåblå vad blir det? Blåbär". Haha, min sötnos!

Imorgon har jag mitt fruktade geografiprov i Klimatologi så tänk på mig klockan 08.30 imorgon är ni snälla. Jag hoppas verkligen det går bra för jag har dödat mig själv i plugg de senaste dagarna. Efter skolan är det Ultimate show. Efter det ska jag åka hem till min kära hoe, Safi. Sedan klockan 19.00 är det Dancehall.

GODNATT!

Sorry!

Jag får be så hemskt mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering. Men saken är den att jag varken har haft tid eller ork för att blogga någonting. Men nu är jag tillbaka så ni vet. Det har inte alls hänt mycket sedan sist jag bloggade om jag ska vara ärlig. Jag har haft det rätt så tråkigt och ingenting roligt har hänt. Tur att jag har underbara personer som lyser upp min tillvaro.
En sak kan jag dock berätta om och det är att jag har sagt upp mig. Efter en kort tids anställning hos Provoice så tog jag mitt förnuft till fånga och insåg att jag inte skulle orka. Jag menar, det är sjukt mycket i skolan så har jag min dans också. Dessutom måste jag hinna få ta hand om mig själv också, jag börjar förstå att jag måste ta det lugnt för att orka och det fanns ingen möjlighet för lugn om jag skulle fortsätta jobba. Ingen fritid alls. Så som tur är har jag min kära pappa som hjälpte mig att säga upp mig. Som tur ar behövde jag inte jobba uppsägningsveckorna eftersom jag bara har varit provanställd nu. Skönt! Trivdes inte alls där, mådde inte bra när jag var där hade bara ont i magen och trivdes inte alls. Så nej, telemarketing är ingenting för mig.

Förutom uppsägningen har jag dödat mig själv med plugg. Jag har geografiprov på onsdag och det är verkligen sjukt svårt och sjukt mycket att plugga till. Jag har ingen aning om hur jag ska lära mig allt. Okej, jag kan en del men inte nära av allt. Så imorgon måste jag verkligen råplugga också och jag orkar inte. Blä på skolan just nu, det är verkligen sjukt mycket att göra. Nästa vecka har jag italienska prov och en bokreccension (jag har inte börjat läsa boken än, inget jag säger utan jag har verkligen inte läst ett jota). Sedan har vi Ung Rebell också, en uppsatsskrivning. Veckan efter det har jag prov i engelska. Sedan är det säkert en massa mer saker som jag bara inte skrivit in i min kära agenda.

Helgen är just nu väldigt efterlängtad.

RSS 2.0