Lite bloggtorka

Jag har bara inte tid att blogga just nu, haha!
Har blivit sambo med Johanna iallafall, vi lever livet samtidigt som vi är duktiga med plugg, mat och liknande.
Sitter just nu hos Selmis med söta flickor.
Iallafall pallar ej blogga så mycket under denna och nästa vecka. Sedan får vi se. Men jag lever iallafall haha...

PUSS

Party

Så denhär dansar jag och taggar jag till just nu! Fett skön låt!



Firande nr 2

Lördag idag då..
Har faktiskt hunnit med en hel del. Vaknade halv elva, gick upp och åt frukost efter det gjorde jag den goda kakan till efterätten ikväll. Har också skrivit min artikel i English speaknig countries om Irland och katolisicm. Duktigt va?...
Nej, ska väll ta på mig någonting bättre snart. Om en timme typ ska jag ta bussen till stan och möta Safi Elmasri. Sedan åka hit igen, vi ska nämligen äta middag ikväll för Johanna. Kyckling och klyftpotatis de gamla vanliga. Samt tryffeltårta till efterrätt. afi är duktig som skaut på landet idag. Haha, starkt av henne alltså.

Ikväll blir det som sagt Platina med Selma och Johanna. Det ska bli redigt roligt. Är bara lite pank så gäller att förfesta ordentligt alltså. Men de blir najs!




Just det, Grattis igen till jobbet älskling! <3

Tråkigt

Varför är alla så tråkiga för?
Jag har tråkigt...

Johannas b-day

Som jag skrev fyllde min älskade Johanna år igår!
Vi satt fört hemma hos mig, gjorde goda drinkar och chillade. Drog hem till Selma, kom dit kanske halv tio. Där fortsatte vi förfesta och Slema fixade sig. Klockan tolv kom vi iväg med bussen och anlände till Bj kanske kvart över tolv? De va mycket folk där men typ bara massa svennar så de va rätt tråkigt. En "tät" Adi hade fått tag i VIP:en så vi stod där mest hela kvällen och dansade till bra R&B. Träffade även på Sasha och Vendela, mycket skoj. Flippade lite på dansgolv och hade mysigt. De va en helt okej kväll faktiskt. Mycket trevlig.

Efter Bj drog vi till Max och fylleåt, människor blev jag galen på eftersom de trängdes som fan! Fick även en avimmattack och vakten höll på att kasta ut mig för han trodde jag var full. Tur att jag hade bebisar där! Tog taxi hem, sov med Sasha, Johanna och Selma hos Selma, somnade vid fem kanske. Japp...

Haha, det hände också en rolig sak i VIP-saken..
Tihii, hade riktigt mysigt också med min sötnos! Du är allt bra!!!









Tack för en dunderkväll!
Repris på lördag, men då PLATINA!!!!!!!!!

Grattis till min älskade maka<3

GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE JOHANNA SOM FYLLER 18 ÅR IDAG!!!
SKA FIRA DIG GROVT IKVÄLL MIN VÄN.

JAG ÄLSKAR DIG


Nej, inget liv

Haha, jag Safi och Johanna har inga liv....


Detta är Johannas och min pojkvänner..  Johannas till vänster och min höger, damn så snygga!


Safis kille , kort och bra!


Sedan bestämmde vi att Atti får 2 stycken pojkar. Eller aa, pojkar...?


Så är det

En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig!



Bilder snodda från Selmis och Johänna från dansshow



          




Sådär då folkens, lite bilder ifrån dansuppvisningen!
Ska kanske ge lite bildtext....
1. Ett "traditionskort" men bara jag Selma och Johanna.
2,3 kort i soffan efter showen.
4. Riktigta sönosar.
5. Jägarna uppe och leos nere. Dancehall for life.
6. Jag och världens bästa Johanna
7. Kärlek
8,9,10. Jag pch Selma leker coola modeller.....
11.  Medan Johanna tillber någon gud?
12. Yes, we look hot...

Hello

Jaa, hörrni helgen blev rätt bloggfri som ni kanske märkte? Nej, hann inte va upptagen med annat smått och gått. Iallafall nu för att undvika att plugga inför provet jag har imorgon tänktejag skriva en snutt..

Fredagen satt jag Johanna och lillebror här först och drack lite. Sedan drog jag och Johanna till Vattholma, träffade Erik och lite annat folk. Satt vid en eld och mys. Kom till stan två, tog en hamburgare och gick förbi people och träffade en sötnos.
Lördagen på dagen slappade jag mest. Mot kvällningen fixade jag esc drinkar till mig, mamma och pappa. Vi åt grillat och hade det mysigt. Nio tog jag bussen till stan och sedan bussen till Selma. Vi pratade en stund och de va mysigt. Sedan fixade vi oss och drog mot stan, rätt sent blev det faktiskt. Försökte komma in på Platina vilket inte gick, men ihelgen fan. Salsa kväll efter det och träffade mer flickor. Drog till någon latino kille efteråt och sedan McDonalds där det var mysigt en stund. Jag och Selma kom hem kanske 4.

Söndagen skulle vi vakna 9 men va så trötta så försov oss en och en halv timme. Men de gick bra ändå- Genrep på musikens hus inför showen. Efteråt tog vi sallad med oss till ån och mös. Han även med att sova. Drog hem till Selma fixade oss och sådär, kom precis i tid. Dansföreställningen gick bra och ska försöka lägga in lite bilder om någon av dessa jävla datorer vill funka någon gång... SUCK! Iallafall, riktigt heta var vi och skakar bra. Solo i skolan, nästa!

På Onsdag fyller världens bästa Johanna år, då ska det firas med brakpartay, skiter i!

Nej, rättskunskap. Vad är en dödsbodelägare eller hette de så?

It's in his kiss

Yes, nu sitter denhär låten på högsta volym. Är helt ensam hemma så kan springa runt och dansa hur jag vill och sjunga hur fult jag vill. Låten är riktigt skön faktiskt!

Om en stund kommer Johanna, vi ska äta och sedan hitta på någonting skoj ikväll, det blir nog lite dricka och vattenpipa kanske? Vi får se. Folkens om ni vet någonting skoj som händer så tell us!

Nu ska jag börja preppa maten!


Sjuk låt

Haha, jag var bara ute lite och gjorde ingenting på youtube så hittade jag denna låt och har ett svagt minne att de spelade denna låt på krogen i fredags. Ska detta bli en ny dänga som ska spelas 24/7 som t.ex. våldtäktsman som fortfarande spelas? Haha, iallafall en helsjuk låt. Jag kommer ihåg att jag trodde de sjöng "äta banan" i refrängen. Men aa, var rätt upptagen så kommer inte ihåg haha. Här är den iallafall, enjoy!

Promoe med Svennebanan!






Eftersnack

Jahadå, Esc gick ju faktiskt lite bättre än vad jag trodde. Varken Tjeckien eller Belgien gick vidare, thank god! Sverige gick vidare, förvånad men om man tänker på konkurrenterna vare kanske inte så förvånande. Schweitz (nej kan inte stava) kom inte vidae och jag ändrade uppfattning när jag såg dem live, fyfan va dåliga de var alltså. Helt skämmiga, kunde inte sjunga för fem öre.
Annars gick som jag trodde, Turkiet gick solklart vidare rumänien lika så. Island var också rikgtit bra och de kom också vidare, våran finnlänska grannar gick vidare, låtan var lite knäpp där och jag tror inte att de hade råd med en koreograf till tjejerna som körade och dansade. Pinsamt.
En anna oerhört pinsam grej var programledarna. Shit, jag tror aldrig jag har sett någonting värre, helt dåliga skämt och man märker att de är så inlästa på manus. Ingen skrattar dessutom. Tjejen ser ut som en gammal ful bondbrud rfån 70-talet och killen ser med ut som en tönt från 70-talet. Seriöst, skojar de med mig? Helt värdelösa var de iallafall. Spydde nästa.

Nej, nu blir det intressant på torsdag och se vilka fler som kommer vidare.
Skoj att jag har min medkommentator iallafall.

Puss

EUROVISION SEMI 1.

Gott folk!
Ikväll är det 1:a semifinalen i Eurovision yes, nu ska mitt utlägg om Eurovison komma. Sverige är med i denna semifinal och jag gissar att det inte blir en finalplats till vår kära operasångerska. Det var inte bättre av att hon typ har slumpat all pr och massa sådant. Det finns dessutom rätt mycket liknande, lite operadisko-ish faktiskt. Jag har sett alla "Inför eurovison" förutom en. Men har kollat låtarna lite ändå. Så hm, vilka tror jag kommer vidare idag då?

Först och främst Turkiet, japp en tjej med kurvor, visar magen och gör ett halvdant försök till magdans. Låten Düm Tek Tek är rätt intetsägande, rätt comersial och tralvänlig. Så Turkiet kommer alltid med, gör hon säkert i år igen.
Bidraget från Switzerland är helt okej, men tror kanske inte det funkar i esc tävlingen. Tyvärr. Samma Bosniens låt, jag förstår inte va de sjunge men den låter ändå bra på  något sätt.

Två helfloppar är Tjeckien och Belgien. Tjeckien har någon nisse som liknar Spaniens bidrag från förra året. Han springer runt i en superman-liknande dräkt och är helflummig. Men jag tror ändå han kommer vidare, bidraget heter "Ave Romale", länkar så ni kan se youtube klipp, http://www.youtube.com/watch?v=KHm5tG6IYwI. Det belgiska bidraget heter "Copy cat" Där en man ska likan Elvis och sjunger på ett sätt som jag tycker känns lite nedvärderande mot Elvis. Men som sagt, floppar som dessa 2 är nästan säkra att gå vidare i tävlingen.

Kommer inte ihåg de andra så bra. Rumäniens Balkan girls kanske går vidare pga tjej som sjunger att baltiska flickor gillar att festa, går väll hem i öst kanske? Vad vet jag. Mina favoriter är i semi 2, som är på torsdag tror jag. Det är ingen favvis här nu faktiskt. Så kommer med update kanske lite senare. Men som sagt, tror ej på final för Malena...

Måndag

Måndag, usch vecko-ångest. Har så oerhört mycket att göra i skolan. Jag hade hemskrivning som skulle in idag, men hoppade över en uppgift för jag orkade verkligen inte. Jag skiter faktiskt i nu om det fuckar mitt betyg för jag orkar inte bry mig. Skolhelvete. Har dessutom prov på fredag och upptäckte att det är typ 50 sidor att läsa i naturboken. S J U K T!! Döda mig, snälla? Ska ha en muntlig redovisning på engelska där jag ska argumentera om något ämne på onsdag som jag inte börjat med. Palla? Nejnej. Sommarlov snälla kom fort!
Dessutom känner jag mig sjuk och orkar inte med plugget då. Aja, de gäller väll att hålla ut?

Nä, kan inte helgen komma snart igen?

Baby I can se your halo



I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again

Feels like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
The risk that I'm takin'
I'm never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can see your Halo
I can feell your Halo

Bloggis

Gårdagen var också helt okej...
MIn jobb intervju gick bra, killen som jag pratade med var fett skön och rolig så det var lätt att prata med honom vilket var ett stort plus. Efteråt åkte vi till Rafifs middag och träffade lite folk. När middagen var klar drog vi till en lokal där massa andra tjejer kom. Jag och Johanna drog till en fira Adi party en stund och hade trevligt där också. Skoj, minsann. Åkte hem till gsunda igen och sov hos Safi älskling.

Idag vaknade vi, gjorde mat och var jävligt trötta. Träffade också Rafif och Kadir en stund. Åkte sedan till Gränby en stund och fick sightseen, mycket lärorikt vill jag lova. 5 vare dans och jag hade glömmt bort koreografierna men det ordnar sig förhoppningsvis. Kom hem gjorde lite plugg men blev för trött sedan. Kollat på Americas Best Dancecrew och så. Nu ska jag försöka sova!

HAHA, roligaste saken hände igår också. Jag och Johanna dog när vi va på väg till Kvarntorget alltså. Människor tröttnar aldrig, seriöst om någon vill mig något säg det i mitt ansikte. De är bara patetiskt annars att sitta och snacka skit om något som hände för länge sedan. Sjukt barnsligt i mina ögon och tecken på att de inte har hänt särsklit mycket sedan sist heller. Okej, fattar inte ens varför jag skriver ut det i bloggen? Men jag tycket de va så jävla roligt, vi skrattade en bra stund iallafall.

En mycket trevlig fredag.

Gårdagen var riktigt härlig. Selma kom och hämtade mig vid ca 6 så drog vi till henne. VI började fixa oss och det joinade folk. Lyssnae på musik, drack och hade det allmänt trevligt. Vid elva, halv tolv drog jag Selma, Adi och två av hans kompisar (dålig på namn) till People. Lite dåligt med människor, men de öppnade ett dansgolv, inte ed stora utan ett annat mindre där det spelades dancehall och raggamusic typ. Fett skönt. Synd Selma var tvungen att bege sig vid tolv så jag stannade kvar med boysen. Tur att jag hade en räddare i nöden iallafall. Blev inte så mycket dricka inne, en shot och en cider. Men vart skaplig ändå pga förklunket. Kvällen iallafall var riktigt mysigt, fick äntligen dansa med någon som kan, haha. Pojkarna följde mig hem till Selma igen och där var vi en stund. Hade det mysigt. Sedan gick alla hem och jag sov i soffan i typ 4 timmar.

Idag ska jag på intervju, helt bakis de ska bli skoj. Haha. Johanna kommer hit snart så ska väll fixa mig, duschade nyss. Sedan ska vi leta present till
RAFIF ÄLSKLING SOM FYLLER 18 ÅR IDAG<3<3
Efter intervjun ska jag dra till  G-sunda och fira sötnosen. Ska bossätta mig hos Elmasri. Vi har en massa skvaller att prata om. Haha, du hade iallafall rätt gumman!

Nä, kläder! Va ska man ha på sig?

Konstiga vibbar

Damn, jag är helt trött fan. Ska åka och dansa nu men är helt slut. Kommer aldrig orka känns det som. Men träna måste jag fan göra. Var 100 år sedan sist känns det som, och de blev ju en hel del onyttigheter i italien. Så jag får ta mig i kragen och byta om till dansisar, (dans kläder, hahahahahahaha) Dålig humor, de har man när man är trött.
Imorgon är det fredag. Vi ska dissikera, de ska bli jävligt roligt. Jag kan tänka på alla jag inte gillar, fast de är inte så många. Men ändå. De skulle vara räv, grävling och fåglar typ. PAX för fågeln, jävla äckelfågeln ska få va den tål. Hatar fåglar, i Venedig vare inte roligt ska jag tala om för er. Iallafall, sjukt att man tycker de är skoj att dissikera men det skiter jag i.

Näheni, byta om vare ja. Märks det att jag är overtrött? Kännde av vibbar att detta blev ett mycket konstigt blogg-inlägg.

Läskig

Min stalker börjar bli riktigt läskig alltså. Jag börjar tro han ska komma och kidnappa mig. Inatt och idag har han ring mit antal gånger. Sms:at en massa. Han skriver att han ska komma till Sverige och att han vill gifta sig med mig. Herregud, han säger han tänker flytta hit för mig och gifta sig med mig. HALLÅ? Killen är fan sjuk i huvudet. Usch, hoppas han ger sig snart för jag pallar inte med honom längre. På rikigt.

Liten sammanfattning

Har inte så mycket tid att skriva men tänkte väll försöka berätta lite. Bilder kommer som sagt, och då äre lättare att se. Bilder säger mer än 1000 ord, ellerhur?

Dagarna började med sightseen i Milano. Duomon var underbart vacker och de var helt underbart. Glassen var dunder och maten likaså. En aning dyrt bara, men värt det. Tyvärr blev det en del kaos beroendes på att några var små och inte kune vara ute på natten och festa. Vilket resulterade i tidiga kväller och ingen dans. Men drinkar ibland och trevligt umgänge iallafall gjorde resan toppen. Besökte staden Como som ligger i norra Milano. Underbar plats med vackra berg och en höärlig sjö. Dunder väder och fick till och med soleksem. Vi var på fotbollsmath, Inter-Lazio och hade nästan de bästa platserna som finns, såg Zlatan skit när och bra, han är stor. Turen att Lazio hade sitt mål på vår kortsida när Inter gjorde båda sina mål, så vi såg perfekt. Zlatan gjorde dessutom 1:a målet vilket var skit coolt att se. Även roligt att höra hur fula i munnen italienare är på matcherna. Hoppas din mamma knullar en annan, din suster är en fitta och jävla kuk var vanligt att höra. Besökte även vackra Venedig, underbar stad och jag vill dit igen och igen. Träffade skithärliga killar som var riktigt roliga. Strosade runt och bara njöt. Virrade runt med Johanna, 3:e gången i utlandet tillsammans. Vi lyckas iallafall alltid hitta dit vi ska, även fast vi går vilse ibland. Träffade också en italienare, som råkade bli besatt av mig... På söndagen åt vi pizza, en av servitriserna var grovt het och vi flörtade hela kvällen. Resultatet blev en kyss och inget mer. Dagen efter ringde han och sms, vilket var gulligt "I Love you", "COme to my pizzeria tonight" osv. Vilket jag inte kunde. Sista dagen, hemdagen får jag sms halv åtta "Jag väntar på dig utanför skolan" Och det gjorde han. Stalker säger jag. Iallafall sprang han efter mig när jag försökte gömma mig, han gav mig en ring och vill att jag ska bo hos han i Italien, han är ursprungligen Brasilianare så han vile lära mig Italienska och Spanska. Usch, läskig typ.
Många roliga intärna skämt skapades under resan, hade så grovt roligt där nere. Ingen kommer förstå förrutom alla i gruppen. Stämmningen blev bättre och bättre och det var så skönt att slippa allt tjaffs och skitsnack. Riktigt bra och de känns som om man kom nästan alla lite närmre. Träffade också underbara italienska vänner, som var riktigt mysiga. Hasish en av dem, all kärlek till honom.

Vad mer ska jag säga? De va lite om Milano. Vill åka tillbaka, saknar det redan. Livet i staden, Naville, människorna, stämmningen och framför allt ärligheten. Vill inte tillbaka till Uppsala-skiten alls. Men, ska tjäna ihop pengar och åka tillbaka så fort jag kan. Då på ett vandrarhem så man kan dansa på  nätterna.

Iallafall, track folket för en underbar resa och fina minnen. Remember swedish people, stay united and pay attention!

Bacio <3

Hemma

Right, nu är jag hemma igen från Milano. Jag saknar redan allt där. Fast skulle vilja bo på hotell istället, eller hos någon annan. För at tkunna partya mer. Orkar egentligen inte berätta allting nu, men jag ska. Bilder kommer läggas upp på facebook, så kasta ett öga ditåt inom någon dag okej?

Minne för livet och jag ska definitivt åka tillbaka till Italien.

Remember, stay united

Ciao

So, tenkte bara beretta att jag fortfarande lever i Milano. Dock e inte resan som vi forventad oss. Men, man for gora det besta av situationenen!

I torsdags kvell var vi po en kareokebar. Drack sex on the beach ohc Hulk. De va mysigt med alla samlade och sjukt trevligt. Igor var vi i en sad i norra Milano som heter Como, de va skitfint der och e typ som kendisarnas Nice. Mysigt var det. Kvellen var jag po en hemma fest hos min italienares kompis. osm tur var var Kalles och Philips italienare der med plus dem. So de va trokigt forts. Sedan bjod de po dricka och de blev fest ute po balkongen for svenskarna. Farlig var persikovodka som jag fick ren, men de smakade ingen sprit alls. Vilket resluterar till en rett stor bakfylla idag.

Idag ska vi till Duomo, och go upp der. Ska se utsikt over hela staden. Ikvell ere match, Inter-Lazio vilket ska bli skoj. Ockso efterot ska vi ut och dansa. Entligen!

PUSSS

RSS 2.0