Fredag :)

Hejsan :)

Idag är en rolig dag. Ikväll ska jag nämligen ut med en massa gulliga tjejor till Ågatan, de kommer bli jättemys.
Just nu befinner jag mig hos Safi, vi har ätit lite och ska fixa oss om någon timme. Ska vara där klockan 8, har reserverat bord och allting, känner mig duktig.

Hittade en bild från i Onsdags på mig, Sasha & Gabbi!

Ohoj!


Torsdag

Hejsan Hoppsan!

Gårdagen var fylld av en massa händelser. Det var trevligt, men tycker synd om födelsedagsbarnet, hoppas din dag var bra ändå!

Kul att se hur allting såg ut, har ju inte varit ute på evigheter och fick se både VIP och kalas igår, de var jättefint faktiskt. Det blev skratt och dans och idag känns det i fötterna, usch vad ont jag hade. Nästa gång ska jag ha låga skor, bannemig!

Jag och baby kom hem halv två igår och vi kom i säng typ en timme senare. På grund av detta sket jag i Brolunds lektion imorse, kände at tjag inte orkade höra hans nasala jobbiga röst, usch!

Idag sov jag länge, tog en stund på stan och hittade en söt kjol jag kan ha både imorgon och lördag, men med olika toppar så det blir nog bra.

Nu väntar städning och en varm dusch efter det. Ska också läsa lite i min bok, som btw kom i förrgår, high on arrival heter den. Den verkar vara dunderbra!

So long!

Kvällen

Har precis sminkar klart mig och har lite hår och kläder kvar, om en stund ska och och baby ta bussen mot stan och möta upp alla andra firande människor. Kvällen kommer börja på VIP och sedan drar vi oss mot Kalas, ska bli skoj. Länge sedan man var ute. Iofs känns det lite otaggat, jag menar kolla vädret? Inte så jävla mysigt om man ska säga så. Menmen, det blir nog roligt ikväll ändå skulle jag nog tro!

Ha en bra kväll !

Grattis Jasmin :)

GRATTIS PÅ DIN 18-ÅRS DAG IDAG GUMMAN!
HOPPAS DU FÅR EN DUNDERDAG


Måndag

Godmorgon eller förmiddag eller vad det nu är.
Jag sitter just nu i biblioteket och gör ingenting har typ kollat igenom 100 bloggar och nu börjar det ta slut med roligheter. Jag har håltimme. Hade svenska provet 1: a timmen, men ingen filosofi och hade därför hål från typ 09-10 - 12.15 vilket inte alls känns så ultimat. Så sitter här och väntar på att Safis lektion ska sluta så jag får lite matsällskap.

Efter skolan idag ska jag hem till Safsi en stund, ska hjälpa henne lite med en uppsats, det blir roligt. Senare ikväll ska jag sova hos Adi. Skönt, har nämligen en lång och skön sovmorgon imorgon, till ett, välbehövlig kan jag lova!

Hur som helst så ska jag väll försöka hitta någonting vettigt att göra, tänk om jag bodde närmare. Fan va skönt att åka hem på dessa olidliga håltimmar. Usch, vad jag hatar dem. Det finns verkligen ingenting att göra, B L Ä !!!

Hejdå :)

wohoo

Ibland hatar jag datorer... Hade skrivit en massa så bara försvann allting. Skit också.

Hela dagen idag har jag pluggat retorik, har prov imorgon och känner att jag nog kan det mesta, så hoppas på någonting bra.

Jag ska hem till min kära pojkvän lite senare, kul för mig som bor så dåligt till att jag får vänta i en och en halv timme på nästa buss, blä säger jag bara. Får väll hitta på någonting som sysselsätter mig tills dess..

Denna vecka bjuder på en massa skojigheter, på onsdag blir det utgång och Jasmins 18års dag ska firas, fredag blir det firande med tjejerna och på lördag Jasmins 18års fest, ska även försöka klämma in marykay klass, vilket för övrigt ni är dåliga på att hjälpa mig med. Dumma er, hur svårt kan det vara? Buhu...

Hittade lite roliga bilder, så här har ni


Jag försöker spela fifa mot min 8:åriga kusin Victor, som vinner över mig. På bild också Markus och Sasha.



Jag & Lillebror fjantar oss <3


Jag, Markus & Mamma på julafton <3


19 år :)

Halloj :)

Här sitter jag i köket, ett år äldre är man också, 19 år. Det känns så stort och gamalt, men jag känner mig inte så.

Gårdagen var supermysig. Vaknade av frukost på sängen med familj och pojkvännen. Jag fick smoothie och croassanger. Mums! Jag blev jätteglad över mina presenter, fick ju ett årskort på Nautilus, här ska det tränas som faaan! Gud va glaad  jag blev. Jag fick också en ny skolväska, behövligt, dendär boken jag har pratat om och pengar. Av min kära pojkvän fick jag en parfym som luktar underbart, jättegod är den och av hans mamma fick jag silver örhängen. Så jag är så nöjd!
Under dagen tittade vi på Markus innebandy match, jätteroligt. Kom hem och åt tårta, jordgubbstårta. Spelade fifa mot pappa och jag vann!!!
Kvällen bjöd på Fondue och en massa skratt. Hade en underbar dag.

Tack för alla grattis jag fick från alla, gulliga ni är <3

Jag om ett år, eller vad tror ni? ;)


MARYKAY :D

Tjenixen :)

Nu är det såhär att jag har fått en utmaning av min mentor i Mary kay och jag måste ha klasser för minst 7 st i januari, alltså nästa vecka. Så nu mina kära goda läsare får ni hjälpa mig med detta. Du som vill, samla ihop några tjejer, 4-5 stycken så kommer jag hem till dig och visar hudvårdprodukter osv, du som fixar klassen får ett läppglans gratis! Snälla, hjälp mig med detta så jag kan klara av denna utmaning.
Klassen är helt gratis och du får en skön upplevelse. Fråga din mamma, dina systrar och be dem kolla med kompisar, arbetkollegor osv. Det vore jättekul!

Hör av er till mig på mailen, [email protected] Eller ring/sms, 073-5789221

Ha det superbra!!!



Ett alla hjärtans dag set, hur mysigt som helst :)


21/1-2010

När jag kom hem idag satt mamma i soffan och vi fick av en slump in en av de bästa filmerna någonsin, "Den bästa sommaren". Asså den filmen är helt underbar, Kell Bergqvist är underbar, han är Sveriges bästa manliga skådespelare, ingen slår honom.
IAllafall om du inte har dett filmen, gör det. Den är bra på alla sätt och vis och innehåller allt. Det är inte många svenska filmer jag tycker om, men denna är i toppen! Love it!

Jag har städat, duktig. Men jag skulle ju plugga idag, vad hände med det? Ajaj, retorik känns inte så haj just nu. Ska försöka läsa igenom lite nu tror jag. Sedan ska jag laga mat och efter det åka hem till världens underbaraste människa, min pojkvän!

Imorgon är det 1 lektion, projketarbets möte (glöm inte att spana in vår blogg) sedan hem och göra ingenting!


Tjurig Madeleine

Usch, jag ogillar starkt fjäskare!
Idag t.ex. höll jag på att dö på min samhällslektion, jag förstår inte hur man pallar? Det låter bara patetiskt. Dessutom när man har en lärare som är dum i huvudet och går på fjäsket också, man blir mörkrädd.
Nej, men på riktigt jag förstår inte hur man orkar vara så extrem? Det är skilland på att vara trevlig och prata med sin lärare än att sitta och verkligen slicka röv. Jag tål verkligen inte sådant, "hej jag är duktig, se på mig, se vad jag kan, hallå, kolla då!!!" Usch, blä!!!

Dessutom så ogillar jag någonting annat starkt också, men det säger jag inte, men om jag säger "hahahaa" kanske vissa förstår hur jag menar, fett jobbigt och jag vill fortfarande bränna upp alla.

Tjurig, jag? Vadå? Nähä!
... Kanske lite rå...


Haha, känner mig lite såhär idag...


jag lever

Förlåt för en kass uppdatering men ha en massa förklaringar...
Internet har varit fuckat och fortfarande är det, men nu funkar det tydligen, hoppas de håller en stund.
Har dessutom haft sjukt mycket i skolan och det tar aldrig slut.
Idag har jag suttit från halv fyra till nu, nästan tio med uppsatsen och middagspaus på 30 min. Jag hade int ens mycket kvar, men det är allt små-pill som tar lång tid. Men nu är den iallafall klar, skönt!

Igår var jag och bebis på Avatar 3D, den va skitbra och jag rekomenderar den verkligen! Det är en av de bästa filmerna jag någonsin har sett om jag ska vara ärlig.

Jösses, jag är helt slut i kroppen! Har sovit ca 3 timmar inatt och ska försöka lägga mig tidigt ikväll. Men först sytycd, det är utslagning ikväll.

Imorgon har jag bara en lektion, efter det ska jag åka hem och plugga svenska, städa och laga mat för att sedan åka hem till världens bästa pojkvän!


Söndag = plugg

Godmorgon!

Just nu sitter jag i köket med en hallon smoothie och boken "Praktisk retorik" och ska skriva en recension. Jag förstår inte riktigt hur jag ska skriva eftersom att denna bok är inte en skönlitterär roman utan är en populärvetenskaplig bok. Jag har aldrig skrivit en recension på en sådan bok innan och är lite lost. Men jag får väll antagligen skriva lite om de tipsen han tipsar om och mina egna åsikter. Tur att den inte ska vara så lång, en sida och dessutom ska radavståndet vara 1,5 så det borde gå ihop sig.

Ska också försöka börja på min analys av sam uppsatsen, skriva klart min resumé av viktväktarna och läsa lite i min svenska bok "Norrtulls ligan" som är en modern klassiker från 1920, jag har läst 1 kapitel, skittråkig. Men, men...

Roligt blogginlägg va? inte så skoj att sitta och läsa om mina studier, men det fick ni ändå.


  


Tråk

Typ den tråkigaste lördagen ever!!! Jag har ingenting att göra och har inte gjort någonting heller. Skittråkigt är vad det är. Det finns ingenting på tv, någon bra film eller så, allting är skittråkigt. Ska kanske kolla på någon film, ladda ner någon bra. Det tror jag på.

Om en vecka fyller jag år, jippie. Jag ska äta tårta då iallafall. Hoppas jag får gymkort!!

Hejdå!

Studentklänning

Jag har hittat en potentiell studentklänning. Letade klänningar på internet och hittade en fin. Men.... Det fanns bara i strl 34 kvar och den kan jag ju inte ha, det är för litet. Med mått som det stod på sidan skulle jag behöva strl 38. Jag mailade kundtjänsten och de skulle svara inom 24 h, så jag hoppas verkligen dom får in mera av klänningarna. I need to have it!!!!

Den är i lite "marylin Monroe style" med tajt över bröstet och sedan vippigt och stort där nere. Så hoppas verkligen de får in en i min strl!!!!

Fin va?




Ge mig sol och värme

Jag saknar värmen!
Snälla, kan inte Sverige påverkas av växthus effekten och den globala värmningen och allt va de nu heter. Jag vill ha sol, värme, 30 plus. Jag vill bli brun och få mina fräknar igen! Vill ha värme. Det är för kallt just nu! GE MIG!


Rutiner igen

I know, rätt dålig uppdatering på senare dagar. Men, vad har jag egentligen att skriva som är av intresse?
Skolan har börjat, yaaay, eller inte. Usch, är redan trött. Men nytt år, nya tag. Inte lika mycket skolk som förra terminen, det var förfärligt (Bara för det lät värre).

På fredag börjar jag, Safi & Johanna med 2: a dieten, GI. Idag skrev jag en mini uppsats på 3 sidor om GI och det känns som om vi har ett bra underlag för att komma igång bättre än viktväktarna. Jag är positiv! Mer kan ni läsa här.

Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på sytycd, medan min käre man sitter i mitt rum och glor på fotboll. Haha, rätt roligt! Jag älskar iallafall honom mest av allt!

Imorgon är det 1 lektiion, eller en halv, en halvtimme. Onödigt. Jag ska göra en ppt sedan om Skotland och sedan hem igen. Ska städa och plugga lite.

Ciaaaao!


Hejsan

Ohoj!
Har varit upptagen de senaste dagarna. Inte så viktigt upptagen, men har gjort annat.

Igår firade jag och älskling 8 månader så vi gick på bio, Sherlock Holmes. Den va skitbra och tycker alla ska se den. Sherlock är skitbra, har läst några av novellerna och han är dunder. Så filmen var väldigt bra! Sedan kom vi hem och det var jättemysigt.
Idag tog vi en runda på stan, jag köpte 2 tröjor. En rosa och en vit-blå. För 250:- det var billigt och bra. Vi tog också en fika, mysigt. Kom hem och har ätit gott med mamma och pappa. Just nu är pojken inne hos lillebror och spelar fifa. Jag sitter i soffan med föräldrar och kollar på Robinson, inte så bra. Men halv tio är det en dunder film, A beautiful mind. Den borde också alla se, riktigt bra!

Hare gött! Imorgon ska jag försöka plugga!


Gamla minnen :)

Här ligger jag och fryser. Det är så jävla kallt ute så att man fryser ihjäl, nästan iallafall.
Gårdagen var trevlig men vi fick inte allting gjort som vi behövde göra. Men det löser sig ändå.

Idag var en mysig dag. Träffade upp Madde, Matilda och Sandra på stan. Vi åt tjockismat på Jalla och gick vidare till Storken där vi satt i flera timmar och pratade. I slutet var det bara jag Madde och Matilda så vi pratade massa gamla minnen. Jättehärligt. Det är kul att prata igenom allting gammalt för vi har varit med om så mycket tokiga saker. Så det var trevligt...

Jag kom hem för några timmar sedan, har duschar och mysat ner mig lite. Kollade på gårdagens sytycd, idag börjader det på riktigt och jag ska sitta bänkad med mamma.
Min pojkvän komemr också hit, någongång...

Vi hörs imorgon, då ska jag städa!

Ciao!!!



Haha, vi har också varit små. I 7:an om jag inte misminner mig!!!


Tidigt...

Hejsan!
Är hemma hos Safsi nu, väckte henne för ca en halvtimma sedan. Hon ser väldigt trött ut! Det är jag med. Tror inte att det bara är hon och jag som lyckats vända på dygnet nu på lovet? Dags att vända tillbaka och föröska få in skolvanor igen kanske. Vi får väll se hur det går...

Idag ska vi iallafall jobba med projketarbetet rätt mycket! Johanna kommer också hit så alla är här. Hoppas det kommer gå bra. Att sammanställa enkäten kommer nog ta ett bra tag. Bra med timmar till loggboken iallafall. Skönt!

Imorgon ska jag träffa upp Madde och co. för att leverera Marykay sakerna. Sedan blir det nog fika eller lunch, mysigt!

Vi hörs kanske senare!


Gamla vanor, men nya tag

Ibland kommer det gammla upp, utan förvarning och då bubblar det över.
Men det räcker med att man försöker, för att inte försöka är mer misslyckande än om man verkligen försöker. Jag kom iallafall till busshållsplatsen.
Det gäller att ta nya tag och inte fastna i det som har hänt, då ramlar man lätt in i dåliga cirklar. Det är ingenting som jag vill. Nästa gång klarar jag det, för att då är det annorlunda. Nästa gång kommer det bli lättare!
 
För att glömma bort det gamla och jobbiga ska man göra någonting man tycker om och någonting som ka få en på andra tankar. Det ska jag göra. Jag åker till Gränby snart, till min prins och hans sköna säng.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!


I am lucky to have you in my life <3


Klago...

Jag vill inte gå på min kick-off idag. Usch, det är inte roligt. För jag känner ingen som är där. Idag kommer det vara 9 units där á 90 marykay konsulter, sd och ssd. Dessutom har jag redan hört alting som ska sägas där iallafall. Vill inte.
Så funderar på att inte gå, jag vet inte hur jag ska göra. Känner inte alls för det. Bläsh!



Go kväll

Sitter just nu och kollar på Departed på 3:an och små äter. Jag undrar hur mycket jag har gått upp under dessa veckor. Det lär vara ett par kilo.. Hm, men snart börjar nya dieten så då blir det andra bullar. I över morgon ska jag, Safi och Johanna ha projektarbets dag och fixa med det mesta. Kul.

Imorogn är en spännande dag. Ska möta upp Johanna på stan, vi ska gå och kolla på lite kläder, mysigt. Senare ska jag på kick-off på Marykay. Efter det hem till Adi och sova där. Det blir roligt. Hoppas man kan hitta någonting som finns kvar på rean, kanske inte. Den har ju hållt på över en vecka. Men man kan alltid hoppas, ellerhur?

Ska fortsätta med filmen nu, Ciao!


Om nyår

Hej.
Nytt år nu 2010. De första dagarna av detta året har varit rätt lugna.

Nyår var jättemysig. Åkte hem till Adi mitt på dagen, tog det lugnt, åt och fixade oss. Vod nio tiden bar det av till Vaksala skolan och den bosniska festen. Där fanns en massa folk. Det var jättemysigt, vi hade massa mat, det var musik och glada människor. Efter ett tag blev det dans och stämmningen var på topp!
Vid tolv befann vi oss vid slottsbacken och kollade på fyrverkerier, kul. Älskar att se raketer, tihi. Efteråt bar det tillbaka till bosniska festen där det blev dans, prat och skratt. Kvällen avslutades med en promenad hem i det kalla vintervädret. Urmysig kväll helt enkelt. Inget drama, inga problem och ingen fylla. Väldigt najs!

 

Jag och bebis <3



Världens bästa svärföräldrar <3

Adi, jag & Dzejla!



Haha, koncentrerar mig på dansen :P




RSS 2.0