JAA !

Ojojoj, va skönt att äntligen sluta jobba! Ungjävlarna tar knäcken på en..
Är trött som fan, sov bara nästan 3 timmar inatt. Inte bra.. Men kvällen igår va mysig, v hyrde fem filmer, fyra till barnen och en till oss. Först pysslade vi lite & sedan tittade vi på film... Jag hinkade säkert i mig 6 koppar kaffe så jag skulle kunna hålla mig vaken... Men men ...
Något trött man var idag då och mätt.. Vafan, ätit som en jävla elefant på senaste tiden.. usch! Men är det sommar så är det...
Skulle ju bada med Johanna, Petter & Kristian idag.. Men det blidde ju ingenting eftersom jag var lite yr av mig.. syn...
Imorgon ska jag, Alex & Kim titta på "The Hostel 2" det sak bli skojj...

Förresten fick jag ett jättefint armband från SNÖ av Aexander ... HAHA ! :P

Hejdå människor ;)


En lång vecka . .

Jahadå , denna vecka har varit lååång! Först jobbade jag mån-tors. Det var okej, men ungarna är ju dryga som fan :P .. Och Alexander har fått konkurans ( hihi )
Hur som helst, i fredags var det ju midsommar afton, dagen så tog jag det bara lunch.. Sedan kom kära Johanna hit och vi fixade till oss, jag gjorde också en krans av prästkragar och björkkvistar, den vart fin :P . Vi åt chokad-doppade jordgubbarockså, välidigt mumsigt ;) Vid sju tiden drog vi hem till Bäckis, där vi träffade honom och hans kusin, Andreas. Dom vart grillmästare och började grilla min kyckling. Den vart bra gjord med.. Så vi åt och sedan kom Kritan & Regine ;) Hihi , vi dansade run världens minsta midsommarstång och hade trevigt.. Kalle och Jocke dök upp sedan.. VI bestämmde oss för att spela poker, jag vann :D  ( Killarna vart knäckta ) .. Bäckis tog sedan fram sin gitarr och jag & Regine började sjunga till, jätte mysiiigt !!!  Så kvällen vart lyckad, jag hade trevligt med mina vänner :) .

Igår, när det var Midsommardagen hade jag det skönt på dagen.. Annika kom, vi tog en promenad och köpte oss godis, gick hem och tittade på "Den där Mary", den är så skön!.. Vid sex-tiden började vi att gra oss iordning för kvällen! Allting gick bra och vid nio vadrade vi ner mot Björkis ( Vi var Björkis oskulder ). Först var det rätt så dött  men sedan drog det igång.. Jag & Annika dansade häcken av oss somvanligt, så skojjigt ;D Kul att träffa alla sötnosar där också !! Gick hem med mamma & pappa vid halv två !

Idag kom pappa in och väckte mig vid halv ett, han hade gjort brunsh, asgott! Tack pappa ! ... Vi åkte och hyrde film sedan... "Underbara älskade" & "Casino Royal". Underbara älskade var så himlans bra! Det var den.. Annars har dagen mest varit död och jag med.. Nu ska jag ringa till min kära pojk som är dum! :D

På återseende ! ;)

ungar !

Ojjojj  , idag var det första dagen på jobbet.... Gick upp halv åtta imorse så jag skulle hinna, asdrygt! Hade ju inte sovit något mycket inatt . .
Det gick iallafall bra, kommer typ aldrig komma ihåg namnen på alla ungarna... Men men ! Vi målade påörngott, mitt vart asfint ;D hihi !  . 
Så skickade Alex sms ovch ville bjuda mig på bio, men då kunde jag ju inte, BLÄ !
Han ska ju åka på torsdag den dummingen, ( S A K N A ).
Försöker lista ut vad man ska gra till midsommar... Vet inte .

Ajja, nu orkar jag inte mer .
 
HEJDÅ!


Grattis pappa :D

Ja må han leva ja må han leva ja må han leva ut i hundrade år (8) .. Grattias fadret som fyler 42 år idag :D
Det gillar vi!  igår så åt vi en skit god middag faktiskt! .. Till förrätt åt vi en sallad på , vattenmelon, persika med riven fetaost & mynta över, asgott! Till varmrätten åt vi grillad oxfilé med pommes café de paris sås ( vet inte hur det stavas :P )  med en sallad! Till efterrätt åt vi en asgod tryffeltårta som mamma bakat ! Uscha vad tjockis man blv när man ätit allt detdära (a) :P  ojojoj !

Imorse så gick jag & mamma upp tidigt och sjöng en mycket "vacker" sång för pappa han fick frukost på sängen oxå! Men sedan orkade jag inte mer och gick å sov igen! ..

Snart kommer Alexander , vi ska titta på Lejonkungen ! :D

Tjohej ;)

sommar !

Nu är det över. . Det känns helt overkligt på något vis..  Jag ska aldrig mera gå där igen! Skönt men samtidigt sorligt, kommer ju att sakna alla människorna!!

Igår så drog jag ner på stan med mamma & Markus! Vi handlade presenter till min kära pappa som fyller år imorgon! .. hihi , jag köpte en ful rosa skjorta till honom och en bok med serier som han gillar!
På kvällen kom min Johanna hit, vi flummade som alltid :) ! Mattias hälsade på också, han sminkade mig & Johanna, det var jättefint  ^^ . Efter en stund kom Petter då blev alla sugna på glass så vi drog oss ner till Macken, jag köpte en cornetto jordgubb, det är värdens godaste glass faktiskt den smakar sommar!
Vi satte oss vid bänken där och pratade old times. Mys! .
Kristian kom förbi sedan och vi traskade tillbaka till mig och där röjde vi i min säng, det var kul!

Idag ska jag & mamma göra födelsedagsmiddag till pappa! Det ska bli mumma !

NU ÄR DET SOMMAR !! :D

lycka .

En Ragga/dancehall :D

Nu är helgen över, fast den har varit skojjig!
I fredags var jag nere på stan med Johanna & Hanna, vi fikade och köpte present till Snäckan! På kvälen så hade jag & Johanna ljus och ljudrep på stadsteatern, det gick inte så bra :/ men men, vi flummade oss på bussen hem iallafall ;D

Lördagen så vaknade ja och gick ner å lyssnade på melodikrysset med mamma och pappa! Efter det var slut så spånade jag och mamma ideér om min frisyr till balen, det vart asbra!! Hjälpte sedan till att fixa iordning på altanen och gjorde lunch !
På kvällskvisten tog jag bussen till Madde, vi fixade till oss och påbörjade vandringen till Snäckans grillpartay, mycket trevligt! Väl framme hoss Snäckan träffade vi massa fickor! Kvällen var rolig, det var god mat och roliga folkare!

Idag vaknade jag & johanna, vi var trötta! Vi fixade tll oss och drog sedan till ÖB och handlade till balen, de va skojjigt ;D .. Köpte mycket !
Sedan ner på stan, tog en sallad och satte oss nere vid ån, mysiiigt, men VARMT ! Sedan orkade vi inte vara ute ängre så vi gick till stadsteatern och började byta om och så! Snart kom ala andra Ragga/Dancehall tjejorna så vi övade & övade & övade! Till sist var det vår tur, KULKULKUL !!! Vi var så jävla bra, vart astaggad och ville mer! JIPPE ! :D  

Hmm , imorrn äre fixa som gäller !

See yaa ;)


RSS 2.0