Lördagen :)

Lördag kväll och dagen har varit roligt, mycket rolig. Just nu orkar jag inte berätta om min första kväll på krogen, jävligt lyckat blev det iallafall. Eller pengarna bara försvann på jag vet inte vad, men så ska det väll vara? Iallafall så tar jag mig tid imorgon förhoppnigsvis så kan jag återberätta. Eller så får ni klicka in er på Safis blogg (se länk nedan) för gästbloggade lite där och berättade.

Idag vaknade jag upp tio efter 2 timmars sömn. Så har varit rätt slut idag. Jag och Annika delade på en bakfylle pizza som smakade. Sedan satt vi och berättade för Kim vad han gjort kvällen innan. Senare så mötte jag Johanna på stan och vi åkte till g-sunda till Safi. Äntligen fick Safi träffa mig. Gona kom en stund och vi pratade. Sedan började den långa väntan, ellerhur johanna? Vi väntade och väntade och väntade. Nej, tidsoptimist ska man vara annars går det ej. Hur som helst så kvällen spenderades i Rafifs systers lägenhet med Johanna, Safi, Rafif, Kadir, Jossra och en till tjej jag inte kommer ihåg namnet på. Vi goffade alla möjliga sorters sötsaker, drack cider och pratade. Mysigt!

Så nu sitter jag hemma, ser ut som ett helvete i mitt rum men städar imorgon. Imorgon ska jag även in till stan med mor och köpa en klännning till mitt partay + skor. Resten av dagen ska det pluggas samjuridik och vid halv nio ska jag hem till baby och pussas....

Så, var det ett glandare inlägg nu?

PUSSPUSS

Nytt hår & Berta.

God morgon, godmorgon... Japp, jag är nästan helt frisk nu, är bara darrig och trött i kroppen och sådär. Men det ska nog gå an.

Gårdagen då, åkte jag in till stan och träffade min underbara pojkvän i en liten stund, skönt. Efter det bar det av till frisöörn. Fick sitta där i ca 1h och 40 min. Men resultatet blev bra. Klippningen är jag jättenöjd över och håret känns tunnt och bra. Färgen blev också helt okej, är mycket ljusare nu men ska ljusa upp det en gång till innan sommaren, spara pengar bara. Dock blev det en slinga längst fram som ser lite orange ut, så lösningen på detta blir att jag får köpa silver schampoo och förhoppningsvis blir det bättre, kanske hela håret blir lite mer kallare då? Hur som helst, värt pegarna och jag är nöjd...
Visste ni förresten? Mamma hittade på internet igår att enligt de flesta modetidningarna så är Estetica en av de fyra bästa hårsalongerna i norden.

Nu sitter jag nere i köket och ska försöka börja på min uppsats. Japp, känner mig inte ett digg taggad, men det måste göras. Till råga på allt är Berta på besök och jag har skit ont i min lilla mage. Stackars mig... Bara för det ska jag äta lite cherios...

PUSS


Victoria Silvstedt, BLÄÄÄ

Herregud människor.
Jag sitter och tittar på "Victoria Silvstedt - my perfect life". Ojojoj va pinsam denna människa är. Verkligen en sådan som gör att folk fortfarande drar blondin skömt och antar att alla blondiner är dumma. Hon är ju helt pantad. Nu ska hon försöga signa i England, alltså lansera en skiva. Japp, nyss tog hon sång lektioner och så de lät. Hon fick spela in en skiva och det lät helt hemskt. Sedan efter någon vecka var låten klar och då har de på skivbolaget sklart mixtrat och skit med hennes röst så det låter någonting som Britenys fast värre.

Nej, dessutom ser hon ju inte ens bra ut. Ser ut som en jävla transa, tillochmed värre än Charlotte Pirelli. Då är det illa folket, illa. Nej, jag kan inte ens jämföra henne med hur ful hon är, usch säger jag bara....

allvarlig morgon

Det har varit en allvarlig morgon. Först när jag gick upp vid tio, tittade jag på "efter tio" med Malou och det handlade om trafficing. Hon intervjuade en tjej från ukraina som hade varit sexslav och det var skit sorligt. Hon hade inte kunnat åka hem och har inte träffat sina barn sedan 2001. Hon visste inte hur hon ksulle kunna komma tillbaka eftersom hon inte visste hur man skulle hantera papperna. Men hon pratade med sina barn en gång i veckan iallafall. Hemskt...
Sedan efter det intervjuade hon justitieministern, en kontaktperson för traffickingoffer och en utredare för trafficking. Det var intressan att höra. Och i Sverige finns det mellan 400-600 flickor som är sexslavar och utsatta för detta. Alltså, det finns en marknad även här i Sverige för detta. Det är så jävla äckligt.

Efter det hemska programmet tittade jag på filmen "Zozo". Som handlar om en liten pojke som bor i Libanon när det är krig. Dagen då han & hans familj ska åka till hans farmor & farfar i Sverige blir de bombade och Zozo är den ända som överlever. I filmen får man följa hans äventyr när han försöker komma till Sverige och när han kommit fram. Filmen var faktiskt bra...

Så, nu sitter jag här och slö-glor på Våra bästa år. Har skit ont i magen och anar att Berta är på väg. Eller, vet att hon är det. Mååendet är lika idag som igår. Jag har nog ingen feber. Men jag är skakig i hela kroppen och helt yr. Har iallafall ätit bättre idag så hoppas jag kan gå till frisören imorgon utan att ramla ihop.

Nej, nu ska jag inte tråka ut er mera, hejsvejs.

fy fan..

Fortfarande sjuk...
Igår var värst, hade jättehög feber och bara låg. Kunde inte röra mig, och frös & svettades om vartannat. Nej, det var inte roligt alls. Eller idag är det ju inte mycket bättre heller. Har fått ont i halsen nu också. Feber och den är så hög så att ni natt hallucinerade jag. Det var två män i mitt rum här, skit läskigt jag började skrika så kom pappa och sa att jag bara inbillade mig. Nej fyfan, såhär sjuk har jag inte varit på länge. Det blir att ställa in min rönken på tisdag och så. Har också panik, uppsatsen ska vara inne om en vecka, jag har inte börjat och kommer inte orka att skriva när jag är såhär sjuk. Jag tror att jag kommer lämna in den sent, tyvärr...

Handboll lite senare idag, ska nog kolla om jag inte däckar innan dess..

Iallafall tänkte bara berätta om läget, så ni vet varfför jag är död.

bye!

sjuk & 18

Jaa, men min 18års dag är ju riktigt perfekt... Not.. Fan, det är så typiskt mig att bli sjuk på min 18års dag. Jag har 39 graer feber, ont i hela kroppen, alla leder, fryser som om jag vore i nordpolen plus att jag har en hemsk hosta så det känns som om någon hugger mig i ryggen när jag hostar. Fuck this, visst får jag ha lite självömkan idag? Det är trots allt min dag...

Iallafall så ska jag väll försöka att inte hänga med huvudet. Jag skiter i, jag ska ha min födelsedags middag som jag v'ntat på ett tag nu. In case of att jag inte sagt det innan så berättaar jag igen, lite för att retas också...
Till förrätt blir det bruschetta med en röra på keso, avokado, tomat och rödlök, detta med champange till. Huvudrätt består av pepparstek, klyftpotatis och cherry-sås. yummie. Efterrätt sedan med glass och hallon&blåbär.

Så hoppas kvällen blir bra iallafall. Tur att jag har 2 tillfällen till att fira 18. Fredag krogen och helgen efter det min fest. Förresten, om ni har musikförslag säg till mig för har idé torka..

Nej, tillbaka till soffan, bye!

b day

YAAAAY!!!!

Nu är jag arton år, faktiskt! Känns inte så mycket större, men det känns bra att ha blivit "stor".
Blev väckt ca 7 imorse med sång, frukost & presenter. Mamma & pappa hade slagit till på stort och det blev champange till frukost, den ni? Inte illa pinkat va?

I födelsedags present fick jag 4000, en locktång, navelsmycke och biljetter till Bounce's nya föreställning. Plus en skämt grej som är rätt intärnt. Så tänker inte ens försöka berätta för ingen fattar, men det var hysteriskt roligt.

Så nu har jag tagit på mig kläder och sminkat mig. Ska fixa till mitt hår lite och sedan ska jag ta bussen vid tio. Skönt med sovmorgon idag så man slapp att stressa och sådär!

Får se om det blir något mer inlägg senare, pusss <3


haha

Förrutom matteprovet har livet varit hårt idag. Hoppas det har varit hårt så jag får löning imorgon.

För vet ni?  Imorgon är jag 18, tralalalalalalaaaa!!

Dagen imorgon kommer ju bestå av frukost på sängen efter det skolan. Kvällen kommer jag fira födelsedagen hemma, ska äta & dricka gott med familjen. Det blir mysigt. Sedan blir det inte fören nästa fredag det blir strofirande och prämiär tur på krogen. Jaapp, då ska jag ut med Annika och jag har hört talas om att någon ska supa någon under bordet, vem som ska göra på vem återstår väll att se.

Nej, nu är det handboll, Sverige - Kroatien. HEJAHEJA! Måste kolla, har ju lovat Mailn att ha en snackis imorgon om matchen..

PUSS

Yaay

JAAAAAAA!!! Min dag är räddad... Fick g på mitt matteprov.. Jag kände att en stor sten kom av mina axlar! Tack gud för detta! En tidig 18års present tror jag!

noll ambition

Jaa, bloggambitionen ligger inte på högsta nivå nu kanske. Har inte så mycket intressant att skriva men tänkte slänga in ett inlägg nu bara för er, trevligt va?

Tog en lite sovmorgon idag på tio minuter, va så jävla trött så idag blev et luffar stil med mjukis & knappt något smink, sådana dagar behövs. Har ont i magen, kanske beror på mackan jag åt till frukost (?). Jag måste blir remitterad till en dietist, så är det bara. Skol idag, helt okej slutar tjugo över två, min tidigaste dag. Efter skolan ska jag ner på stan, ska försöka komma ihåg att gå till Haba & beställa klipp & sling.

Igår träffade jag Annika, mycket trevligt. Vi åkte hem till hennes kompis, Kim i Kvarntorget. Där satt vi och pratade och hade det mysigt. Vid sju kom Annikas pojkvän så de va trevligt att träffa honom också, klart godkänd...

Nu är det inte många dagar kvar, måndag, tisdag, onsdag, torsdag FREDAG!!! Sedan nästa freag ska jag ta min premiär runda på krogen. I'm lookin' forward to it!

Seee yaaa!

Mobil bloggar i skolan!

Sitter i skolan och dagens känsla är hopplöshet... Har missat två lektioner för hade tänkt plugga men det har skitit sig. För orkar inte. Jag har gett upp.. Jag skiter i, jag har redan pluggat som fan och det hjälper inte och fattar inget. Så nu blir jag arg.. Imorgon är en bättre dag då ska jag träffa älsk och vi ska kolla på hockey! Sedan mys, jag längtar...

snuskiga äckelsnusk (från Bert)

Pallar inte blogga idag.

Matte B & provet imorgon förstör mitt liv och knullar min hjärna. Jag ber till Gud att han ska hjälpa mig med detta. Annars kommer det inte gå.

Åt helvete med Matte B, fuck it.

sexturism

Då var pluggandet klart för idag. Känner att det inte blev så mycket historia men min fusklapp är dunder så det ska nog gå för sig. Efter det blev det matte & 2:a gradsekvationer. Förståelsen är lite bättre, men inte helt. Så hoppas någon där uppe hjälper mig på torsdag.

Ska gå upp snart och värma mig under täcket med en kopp the. Sedan sova så det finns energi till morgondagen...

Just det, igår såg jag en skit vidrig dokumentär. Den hette typ "sexturisterna" och handlade om ett hotell i Venezuela där man hyrde ut flickvänner. 50% kom från USA, 30% från Storbrittanien och resten från andra Europa. Så det kom alltså dit äckliga gubbar, i 40-50års åldern och fick välja mellan x antal tjejer som skulle vara deras flicvän under tiden. Man fick lov att byta flickvän varje dag, dock innan 11.50. Man såg verkligen hur tjejerna pinades och inte alls mådde bra. Chefen brydde sig inte mycket heller. Plus mannen som ägde detta var en rik engelsman. Detta är helt sjukt. Förstår inte, stackars flickor som tvingas sälja sig på det sättet för att få pengar. Dessutom gick pengarna oftas till familjen, alltså att det var deras ansvar att försörja resten av familjen. Vissa försökte också spara ihop till utbildning. Fyfan säger jag bara..




Churchill, Roosevelt & Stalin... Bite me

Varför sitter jag här när jag ska sitta och plugga inför mitt prov jag har imorgon? Jo, det ska jag berätta... Jag skulle kolla upp på internet en snabbis om vietnamkriget och se lite mer info om det så jag har lite pejl. Men hittade inte så mycket, eller massa detaljer vilket jag inte vill ha, jag vill ha mer grundläggande. Får fråga pappa, han är ju militär och ska kunna sådant. Iallalfall tror jag jag kan det mesta. Har ju min fusklapp som jag jobbar på. Kommit till vietnamkriget så har ungefär 15 år till att skriva ner.

Idag var det skön, hade bara 2 lektioner så slutade 11.20. Men kunde inte åka hem eftersom jag hade mitt handlednings samtal om B-uppsatsen 12.55. Jag och Paul gick då och pluggade lite i bibblan, duktigt. Hade mitt samtal och det var skönt fick lite tips och idér. Har jag förresten sagt vad jag ska skriva om? Det blev iallafall att jag ska skriva om ätstörnigar och varför de har gått ner så mycket i åldern. Hur samhället har påverkat barn så de utvecklar ätstörningar fortare. Intressant va? Ska försöka ta kontakt med BUP och liknande.

Nej, tillbaka till krig, kriser, sovjet, USA och allt det andra...


Tänk om dessa tre herrar (Churchill, Roosevelt & Stalin) hade varit lite mer effektiva efter 2:a världskriget så kanske vi inte hade haft ett kallt krig och då hade jag sluppit detta... Tänk om....

Måndag

Som jag sa igår blev jag hemma idag. Har suttit nu sedan nio med matten och har inte hunnit klart med hemuppgifter än i kap.7 Det är pain, pain, pain. Men kännde att det behövdes en paus nu.  Vila hjärnan lite innan jag går vidare. Ska också försöka äta någonting kanske? Har inte ätit än idag bara kaffe så det är väll dags antar jag.

Lite senare ska jag åka in till skolan, måste hämta mina historie böcker. Så eftermiddagen ska ägnas åt att plugga historia. Vilken härlig vecka detta kommer att bli! Plugg, plugg och mera plugg. Jag ser fram emot det som tusan!!!

Det blåser som fan ute!! Ibland tror man nästan att huset ska blåsa bort, eller kanske altanen iallafall(?) Hur som helst gör dettta vädret till att man fryser ihjäl och mina fingertoppar är blåa och jag överdriver inte, de är blåa. Skit kallt. Nej, jag vill ha snö på min födelsedag, dream on... Sedan kan allting bli varmt och vårigt. Mysigt och härligt. Inget usch-väder. Sol och varma dagar, tack!

Nej, tillbaka till linjära ekvationer & polynomer...

1:a skoldage

Första skoldagen avklarad. En eloge till alla oss som klarade igenom hela dagen idag. Fruktansvärt jobbigt men måste erkänna att det gick rätt fort ändå. Jag & Johanna sprang runt och letade efter folk så de kunde skriva person nummer till min fest. Åter igen, tack älskling

Känner mig helt slut efter denna dagen och jag kanske lyckas somna tidigt ikväll? Don't think so, men man kan alltid hoppas. Snart ska jag gå & se criminal minds, det var värsta cliff hangern sista avsnittet så ska bli väldigt spännande att se. Efter var det ett program om kvinnor som satt i fängelse, rätt så intressant tycker jag. Ska nog se den också.

Imorgon är det fredag, börjar 12.40 så Johanna ska följa med mig in och sola. Sedan har jag två lektioner för att sedan sluta. Efter skolan ska jag äntligen få träffa min Niklas. Vi ska hem till mig och jag ska tvinga han se på "let's dance".

Oj, vilken tv-tönt jag är? Jag vet, riktigt no-lifer men va fan det roar mig iallafall...

PUSS!

Johanna, inga bilder men läs ändå iallafall det första!

Imorgon ska jag och Johanna ta en sista minuten flyg till Paris. Där kommer vi nog alldeles säkerligen att bli kidnappade och så småningom nerdrogade. Dessutom så ska vi låtsas som att vi är oskulder för det är bra. Då blir vi sålda för mer och kanske kommer till en rik man, som kanske vill köpa fina saker till oss? Det är förstås en självklarhet att jag & Johanna säljs tillsammans, annars vill vi inte vara med.

Anledningen till varför vi gör detta är för att vi har lite panik ångest inför skolan. Matteprov, samhällskunskap B uppsatsen bland mycket annat. Vi känner att vi behöver rymma iväg och detta vorde det perfekta alternativet, ellerhur?

Kvällen iallafall ska spenderas i soffan med glögg (vet, den tiden är över men det är so gott). Ska se på top model, såg ni igår förresten? Fan, va töntigt de hade gjort med uttagningen och allting. Det var pinsamt töntigt. Iallafall idag kommer ju själva programmet igång så blir kul. Efter det blir det antingen grammis galan eller film. Eller, det var en dokumentär ikväll på 4:an jag vill se som började typ 22.40 om unga barn med ätstörningar. Det verkar intressant och den vill jag se.

sista dagen...

Skit också...
Sista dagen på lovet så vaknar man i ottan, nästan p.g.a. denna sjukt jobbiga och plågande mensvärken. Såhär ont har den inte gjort på jättelänge fan. Vet inte vad jag ska ta mig till, smarta tips någon som vet?

Hur som, dagen innan skolan börjar alltså, hur ska man förbereda sig inför morgondagen på bästa sätt? Vill helst inte tänka på det över huvud taget, bara massa skolångest då. Tänk, vår termin och det kommer vara så oerhört mycket att göra, suck. Hoppas tiden fram till sportlovet går fort för har världens painigaste schema just nu också. Hoppas på att det bir bättre nästa period.Men, man kan iallafall glädjas åt att halva gymnasie tiden är över. Sedan kan vi ju också se fram emot roliga och flummiga stunder i klassrummet som ofta händer i vår klass p.g.a. dålig eller, världens bästa humor!

Nej, ska vi sluta prata om skolan kanske?

Jag vet iallafall att jag längtar till min fördelse dag, som är om två veckor och två dagar. Och min fest, som är om 1 månad exakt idag...


När vi ändå pratade om skolan. Favorit i repris. Psykologi läaren Göran som vi kommer sakna denna termin då vi inte har psykologi!

Jävla berta..

Jag är arg...
Det kanske beror på att det är den tiden i månaden, eller allting förvärras då iallafall. Jag vet inte.
Jag är arg på tv'n för det går så dåliga program, jag är arg på min mage och på den hejdundrande mensvärken. Dessutom är jag arg för skolan börjar på torsdag och jag slutar fem då, inte kul. Sedan är jag arg på piller som inte funkar.

Jag vill ha en kram...

Ursäkta agritionerna, jag är glad om ett tag igen!


Några min senare....

Hittade denna, en bit ur en låt. Den gjorde mig på bättre humör för den var så fin...
Waterfall
Don't ever change your ways
Fall with me for a million days
Oh, my waterfall

näst sista.

Sådär, det har var näst sista dagen på lovet. Jag & Johanna var väldigt duktiga. Kom in halv tolv, gick och solade och jag fick faktiskt färg fast vi bara solade 16 minuter. Eller haha, just nu är jag jätteröd på bröstet men det blir nog bättre förhoppningsvis. Efter solningen gick vi till nautilus och var duktiga. Simmade i 20 minuter iallafall och det är bra för att vara oss, dessutom på snabbsimmet. Det känndes att man inte varit i gång på ett tag speciellt i armarna. Efter simmning var det varmpool med alger och sliskande par. Sedan varm bastu, skönt skönt.
När vi var klara gick vi och åt på cupido och det är helt ovärt somvanligt. Orkar ju inte ens äta upp hälften av allting. Usch & fy!

Är hemma nu och känner mig en aning slut i kroppen. Förhoppningsvis så ska jag träffa Niklas ikväll, mysmys!!

Tvärr Johanna, har bärbara nu så ingen bild till dig..

om och om igen

Oj, det blev några inlägg idag. Men måste ju bara säga att jag har kärat ner mig i denna låt också. Den är annorlunda och väldigt vacker tycker jag.

Beautiful - MeShell NdegeOcello


May I kiss you
May I kiss you there
So beautiful you are

My new love...

Yes, jag tror jag har hittat min nya kärlek faktiskt. En sådan här man vore väll inte helt fel, ellerhur tjejer?
Ojojoj, jag skulle då inte banga...



sallad

Så, jag tror jag har hämtat mig från katt-attacken. Jag fick faktiskt ett sår i pannan, så jag överdrev inte faktiskt!
Kvällen har inte så mycket att erbjuda. Jag ska snart göra iordning min kvällsmat, kycklingsallad. Ska blanda ihop någonting gott med kyckling, ruccola, tomater, soltorkade, kikärtor & annat mumma. Sedan blir det nog en lugn kväll framför tv'n med lillebror. Skulle behöva annat sällskap men man tar det man behöver, ellerhur?

Imorgon ska jag & Johanna ner på stan och sola lite. Vi ska också vara duktiga och simma. Och jag ska vara seriös då, jag ska simma och vara duktig. Nu ska jag komma igång igen med rutiner & träning, så det så! Mysigt iallafall att träffa Johanna & göra någonting roligt ihop.



Yes, den bjuder jag på. Vi är alltid snygga!

Skit morris

Fyfan vad jag hatar min fitt-hor-katt. Jävla fanskap ska jag säga er, helt dumm i skallen. Jag sitter här inne vid datorn och han hoppar upp på garderoben som står bredvid sedan efter fem minuter hoppar han ner, rakt på mig. Rakt i mitt huvud med klorna ut och allting. Lätt är han ju inte heller, en riktig tjockis vill jag lova. Fan, en riktig belsibub är vad han är, passa er. Den ända som han gillar är Aida och det är för att hon kallar honom Gustav.
Kattjävel....


Ursäkta mina många svärord men det behövdes. Och jag hatar honom inte egentligen bara nu...



Ser ni hur oskyldig han ser ut?  Nejnej, man ser på honom att det är någonting lurt där inne...

Bara för att...

Så, jag tänkte bara göra klart en sak...

För en tid sedan så fragade en vän mig om jag saknade någon. Visst, jag verkade helt sjuk förrut och hade min period, men jag har kommit under fund med att det inte går att sakna någon som inte längre finns. En person jag förr respekterade och inte var som alla andra har ändrats till att bli precis som alla andra. Eller, jag kanske har fel. Men det är så jag uppfattar det. Därför eftersom den personen jag gillade så mycket inte verkade finnas längre bestämmde jag mig för att det inte är någonting att älta och gå vidare. Vidare gick jag...

Nu förstår jag inte vad jag höll på med. Jag har insett att det kan finnas någonting mycket bättre och det har jag också fått uppleva nu. Jag vet vad jag behöver och vet vad jag inte behöver. Det minsta jag behövde, speciellt då var någon som sa åt mig vad jag skulle & inte skulle göra. Kvävas. Nu vet jag att det aldrig kommer bli så, för det jag har funnit nu är någonting speciellt och jag har en bra känsla om detta. Det är på riktigt det som händer nu.  

Iallafall, inlägget verkar kanske luddigt för många? Vet inte, men jag var iallafall tvungen att skriva av mig lite och att människor kanske förstår. Skit samma... Jag är iallafall lycklig nu och 09 känns som om det kommer bli toppen!

Gårdagen

Igår träffade jag min lilla Safi som jag inte träffat på jättelänge. Det var jätteskoj, vi träffades i stan och handlade lite. Jag köpte två tröjor och underkläder samt lite småskit på HM. Efter stan åkte vi hem till Safi, gick till centrum och fixade lite sedan tillbaka till Safi. Då kom Jossra också, vi gjorde pastasallad som blev jättegod. Efter vi ätit kom Aida och då lagade Jossra sin 1:a kladdkaka med lite hjäp av Rafa. Men den blev iallafall jättegod. Jag hade en mycket trevlig kväll, som sagt skoj att träffa Safi igen.

Idag sov jag länge, sov faktiskt till halv ett och det var jätteskönt. Vet inte riktigt än vad dagen har att erbjuda, det blir nog iallafall en dusch rätt så snart. Och det får räcka så länge!



Aida, jag & Jossra

Nyår & sådat

Dagen efter...
Allting ordnade sig iallafall upp sig igår kväll, tur var det. Efter att ha ätit god middag med oxfilé och panacotta åkte jag & Johanna in med nio bussen till stan. I stan gick vi till Petter där vi träffade honom, Niklas, Kim, Mario, Dennis, Marcus, Fredrik, Simon & Henrik. Vi hade jättetrevligt där, klädde oss i party hattar och sjön allsång. Mycket trevligt som sagt att umgås med gamla godingar. Vid elva-hugget började vi dra oss mot slottet. Promenaden blev jobbig med pumpsen och vid vissa tillfällen åkte dem av och det blev barfota, skulle inte förvåna mig om jag bli sjuk. Tolvslaget blev iallafall perfekt, fick min nyårs kyss av min älskling och det var väldigt lyckat. Efter tolv började alla springa men Niklas väntade på mig så åkte vi hem till honom halv ett. Natten, morgonen och dagen spenderades där hos min älskling. Jättemys, speciellt sällskapsresan...
Dessutom blev det en dunder start på året. Första januari 2009!

Bilder utlovas vid senare tillfälle, kan inte få upp bilder på denna dator så ska fixa så fort som möjligt.

RSS 2.0