Monday

Måndag idag, jaa..? Inte så mycket att säga egentligen.

Åkte in till skolan, började 12.25 med italienska, lärde oss lite gulliga ord osv. Jordan är världens gulligaste lärare, det kan jag sätta pengar på. Religionskunskap, det är rätt intressant faktiskt, den läraren är också bra. Sista Engelska C, rundtur i Uppsala och fick sluta en timma tidigare, haha. Gick på stan med Selma efteråt en stund, min lilla älskling så söt. Sedan kom Safsi, vi gick till banken och fixa en grej, sedan gick vi upp till Storken och fikade. Det var mysigt, mysigt att vara med Safi, som jag drömt om och saknat haha. Efter gick vi och kollade lite på väskor och så.

Kom hem, åt skitgod sallad, föräldrarna har börjat med Viktväktarna vilket är bra för mig och projektarbetet. Kräftstjärtar, avokado, äpple, sallad, tomat och ägg. Riktigt gott. Kollade även på fotboll, Sverige 1:a i gruppen. De är inte fyskam. Skönt att slippa Tyskland i kvarten iallafall.

Just de, ni vet mina underbara skor? Som kom i fel strl, idag hade det kommit 36:or berättade Selma för mig. MINA ÄLSKLINGAR! Gud va de är underbara och jag är helt överlycklig att de äntligen kom i min storlek, i love it. Så på onsdag ska Selma lämna dem till mig. Jippie!

Nää, ska väll dra mig till John blund eller någonting liknande? Jag vet inte, får se vad som händer...

Lite pics

Här kommer lite bider från baby's och min lilla semester!




Klicka för att få större bild



Tillbaka från paradis

Tillbaka hemma från en underbar "mini smekmånad" med Adi.
De 2 första dagarna var vi själv ute i stugan och bara mös. Åt gott, drack vin. Låg på berget mitt i natten och tittade på stjärnhimlen, fick även se stort stjärnfall. Jätteromantiskt. Vi bara tog de lugnt och va med varandra hela tiden. De va så oerhört mysigt, så jag kan inte beskriva det. Vi tog lite bilder som jag tänkte lägga upp vid ett senare tillfälle.
Fredag eftermiddag åkte vi in till stan igen, vilade mest hela dagen och åt en god middag med mormor och morfar. Kvällen bestod av mycket skratt. Vi lyckades dricka ur 3 vinflaskor med en bailys ovanpå det. Kollade igenom lite gamla videofiler och avslutade med Sällskapsresan.
Lördagen bestod av "sightseen" Wästerwik och körde runt lite. Eftermiddagen hälsade vi på kosinerna och deras nyaste medlem, vovven Elvis som var en tredjedel av Morris. Även den kvällen blev de vin och god mat. Lyssnade på gamla lugna med Elvis, dansade med Morfar till vår låt, It's now or never. Mys blev det sedan med älsklingen.

Som sagt, underbar långhelg och skönt att komma bort från Uppsala och bara vara jag och han. Min bästa pojkvän, finns ingen finare i hela världen.

Man kan inte bara leva med en halva av sitt hjärta, man behöver det andra för att leva, den andra halvan är du!


Om 6 timmar drar jag

Goodbye!!!

Om fyra timmar ska jag gå upp, duscha, packa det sista och dra ner till station. Min buss går 05.15 och anländer till Uppsala centralstation 05.50, sedan ska jag vänta cirkus en timme på bussen, Swebuss express mot sthlm som sedan går vidare till kära Västervik. Jag har tur att jag kommer ha en stor axel att kunna sova på i bussen, att den dessutom luktar gott är  ett plus. Va gott jag kommer sova. Bara ett problem, har ej laddat ipod, måste fixas omedelbart. Annars går det inte, fem och en halv timma i en buss. Njaa. Jag ska nog också köpa bussfika när jag ska vänta imorgon. Gott&blandat, kanske en festis mån tro? Lite frulle skulle nog passa bra. Iallafall, imorgon vid denna tid sitter jag på ett berg i skärgården och ser ingenting annat än hav med en måne som speglas och massa stjärnor. Har sällskap av världens underbaraste människa. Det kommer bli underbart. Som Atti sa, en mini smekmånad haha.

Ses igen på söndag då!

Puss

hej såhär på tisdagen

Tänkte bjuda på en liten sång såhäer på tisdags förmiddagen.
Jason Mraz - If it kills me



Den är rätt najs ellerhur?
Nej, jag ska väll göra mig iordning planerna ändrades lite idag. Tror inte jag kommer palla mig til skolan idag faktiskit, bra Madde! 2:a skoldagen och man hoppas de 2 lektionerna man har. Men, jag har ju faktiskt en anledning. Sedan ska jag ju göra skolarbete på eftermiddagen. Lite duktig kanske.
 
Ska träffa min baby också en kort studn innan han ska på intervju. På tal om det söket jag faktiskt jobb igår, de blev på Norrlands, Max och Nickis. Så hoppas att jag får ngt av dem iallafall, de är extra och extra pengar behöver man alltid, right?

Nej, nu måste jag göra mig iordning så jag inte missar bussen mot stan sedan!

Tjolahopp! :)


redan trött?

1:a riktiga dagen i skolan idag. Hm, den va rätt latch ändå. Började dagen halv ett, men kom tidigare för att skriva projektplanen med Safi. Hade italienska och kära Jordan is back, världens gulligaste läarare. Religionskunskap stog också på schemat och läraren verkar vara bra, tror de kommer bli en intressant kurs. Efter det hade jag Engelska C, väntade mig en 2 timmars lång lektion men fick sluta efter en timme. Gjorde studygroups och jag är med Selma, haha vi skulle egentligen vara 4 men ingen ville tydligen vara med oss. Vi har fått i uppgift att berätta om någonting i Uppsala, vi valde svandammen, så ska dit imorgon och bestämma vad vi ska säga och hela det köret. Skoj.

Kom hem och är skittrött. Lagade mat till mamma och bror sedan dess har jag legat död i soffan. Såg på bandidas med två av världens vackraste kvinnor, Penélope Cruz och Selma Hayek. Den va faktiskt helt okej att kolla på tycker jag.

Imorgon blir det packa och sedan onsdag drar jag ner till småland med min älskling. Kommer bli dunderskönt.

Nu ska jag ta bort mitt smink och försöka sova. Har 2 lektioner imorgon. Svenska B & Psykologi B. Kommer dock missa en halvtimme av båda lektionerna typ, haha besök hos mr. A.

Jävla pingviner

På riktigt, dessa salta pingvin godisar jag köpte i taxfree är inte bra. När man tar en kan man inte sluta äta dem. Jag menar shit, jag äter bara mer och mer onyttigt haha. JÄvla pingviner alltså, tur att morfar ska få resten på  onsdag när jag dar...

Ville bara säga det.

Helgens bravader

Helgen då, den gick förbi rätt fort. Man kanske ska börja vänja sig vid detta nu igen? Ingen ledighet längre...

Iallafall, fredagen med mamma var supermysig. Va på O´connors och sedan på någon skottsk(?) bar. Jag blev en aning rund om fötterna men jag hade jävla kul med mamma. Va mysigt att bara gå ut med henne och samtalsämnen gick allt från föräldrar som ej kan ta hand om sina barn till goda hallondrinkar. Alltså väldigt växlande mellan seriöst och bara tjejbabbel. Fick världens hicka och skämde ut mamsen, men skoj vare.

Lördagen körde jag hela vägent ill gottsunda vilket jag är stolt över. Va hemma hos Safi, vi åt somvanligt, kollade tv och hade det bra. Vid 18 gjorde vi oss iordning och åkte sedan till Ebrus överraskningsfest. De va väll helt okej där. Men halv elva åkte jag därifrån med sällskap av Safi, Adi och några till. Åkte hem till Adi älskling där det väntade massor av mys. Adis mamma lagade goda pannkakor också. Haha, älskar att vara där. Iallafall, mysig natt och efterlänktat var det.

Imorse, eller.... Förmiddags vaknade vi, mys! Kollade på en fransk film om de där som hoppar på hus och klättrar på väggar,haha kommer inte ihåg va de heter, men den var bra. Åt lunch och sedan åkte jag till Safi igen. Skulle planera projektarbetet men kollade på film istället, projekarbete blire imorgon istl. Börjar halv ett så tänkte komma tidigare till skolan så vi gör det innan min 1:a lektion.
Kom hem 9-hugget och kollade på film.

Yes, nu ligger jag i sängen och saknar bebo...

Jag har världens bästa pojkvän, det finns inga tvivel om saken. Jag älskar dig föralltid, min älskling. Volim te <3

Snart mys

Kom hem från en stund sedan. Sitter här med en kanelbule från världens bästa hemköp i jörklinge och en kopp kaffe. Igår var 1:a dagen i skolan och helt ärligt, jag fattade ingeting av mitt nya schema. Men nu kollade jag upp det personliga och tror jag förstod lite mer. Förrutom att jag har Psykologi B och Svenska C samtidigt, men de löser sig väll?
Efter skolan bjöd jag lillebror på fika och Adi min älskling var också med. Trevligt var det. Åkte hem till baby sedan där vi hade det mysigt. Åt mat, kollade på Ace Ventura och 17 againd. Båda två va riktigt bra. Faktiskt, tjockade oss rejält också med chips och ballerina haha, herrejösses.

Åkte hem vid tre tiden idag. Så sitter och taggar för min utekväll med mammsen, se upp allesammans för vi kommer göra sta osäker inatt. Haha, mamma och jag i farten.

Jag besällde också nyss biljetter till Västervik, jag och baby ska åka ner på onsdag till stugan. Kommer spendera några dagar själva innan mormor och morfar kommer ut, så de kommer bli extra mysigt. För miljön därute är verkligen romantisk så det kommer bli dunder allting. Bada i havet och sitta på klipporna och kolla på stjärnor, haha. Ni anar inte hur underbart mysigt de är därute. Laga egen mat och sådär med. Mys mys mys!!!


Bara för denna bild är helt underbar på min bästa bror. Stugan, havet och klipporna, ett fiskespö i handen. Det är underbart folkens!



Världens bästa utiskt

Jävla vuxenpanik

Ligger i sängen, har lite ont i huvudet och har en del ångest inför skolan.
Usch, jag har inte direkt förberett mig någonting för 3:an känns det som. Sommaren har gått så fort med jobb och allting, har inte ens hunnit fatta att skolan börjar imorgon. Det känns bara helsjukt. 3:an, mer press än någonsin känns det som. Vad ska man göra efteråt? Plugga? Jobba? Måste hitta ett jobb vid sidan av så jag kan tjäna pengar, hinna träna men ändå plugga mycket så betygen inte fuckas. Hur ska man hinna ha en fritid? Detta året kommer gå så fort, sedan står man där, har tagit studenten och man vet inte vad man ska göra. Jag måste erkänna att vuxenlivet skrämmer mig en aning. Jag vill egentligen inte bli vuxen. Att inte få studiebidrag längre, vart ska pengar komma ifrån? hur ska jag kunna flytta hemifrån och lämna tryggheten?
Okej, jag börjar spinna iväg lite väl mycket här kanske. Men det är verkligen inte långt kvar, mindre än ett år och jag vet inte vad jag ska göra än. Det bildas lite småpanik.
Medveten närvaro, leva i nuet, det är så jag ska tänka just nu. Ta en sak i tagen, varje dag för sig. Då kommer nog allting lösa sig. Inte älta saker i förväg. Så det så.

Nej, därför ska jag nu försöka fixa till mina ögonbryn, lägga fram kläder tills imorgon. Sedan lyssna lite på musik och försöka se fram emot imorgon. Efter skolan ska jag ju faktiskt vara med min älskling, vi ska nog fika, sedan mysa. Fredag äre utgång med mamma, så se upp allesammans på stan. Vi ska till O´Connors och käka pubmeny och dela en flarra vin. Mysigt.

Nej, gpnight

(Jävla konstigt inlägg, jag vet jag brukar spåra ibland...)

Sytycd top 10, Jason & Jeanine

Jag älskar denna koreografi, det är sjukt. Det är Travis Wall från säsong 2 som har koreograferat. Den är helt sjukt bra, jag får rysningar och tårar i ögonen. Jag älskar den!


Nattinlägg

Okej, så här är grejen. Jag kom hem i lördags, träffade min älskling, sov.
Söndagen spenderades i gsunda med kära, sov hos baby.
Idag lunchade jag med lite folk från klassen mys, kvällen spenderades med tjejerna och bio, L.A. Gigolo. Jävla bra film alltså, sex opererad pussy och paddor. Nej, men Ashton va ju helbra också. De va skitmys att träffa alla, Safi, Johanna, Atti, Sasha och Paula. Long time ago, därför vare mys med bara tjejerna och flumma sig. Love u guys!

Va entusiastiskt jag skriver va? Nej, men iallafall jag har inte haft tid att lägga upp bilder, berätta om allt och så vidare.
Det viktigaste från resan va att jag hade jävla bra iallafall. Mysiga tjejer och vi unnade oss en dunder semester, båtturer, aquapark, restauranger, hamam och mycket sol och bad. Blev även utågn, vip service och dansande. Äckliga brats och turkar, men det roliga vägde upp. En riktigt mine, plus att jag gjorde tatuering och de va inte helt fel. 3 små hjärtan på foten blev det, ska visa er den också när den läkt lite bättre iallafall.
Nej, men minnen från denna resan kommer alltis att finnas kvar. Det var underbart, och att få åka med dunder tjejer gör det mycket bättre. Så oerhört värt alla pengarna. Känndes konstigt att komma från 45 gradit Alanya till ett 16 gradit Sverige, jävla väder alltså.

Nej, imorgon ska jag försöka få upp bilder och sådant. Hoppas jag orkar ta mig den tiden,men annar kommer de aldrig bli av.

Nej, nu ska jag fan sova är så jävla trött så jag vet inte vad jag ska göra.

PUSSS!!!!

Home

Hemma från Alanya nu, resan va dunder ochjag ska berätta allt om den, en annan dag är helt sjukt trött alltså.

Här är iallafall lite musik som påminner om resan, haha!


 

2 days

Torsdag idag, 2 dagar. Om två dagar är jag just nu i Alanya, forhoppningsvis på spa och njuter av semester. Så jävla najs

Igår kom baby hit, vi mös och åt natt piknick i sängen. Riktigt mysigt, älskar min pojke så mycket. Jag vaknade imorse av att folk terrade mig på telefonen haha jag vet inte hur många som ringde mig alltså. Iallafall, så låg sömntutan och sov, så jag gick ner och gjorde en gullig frukost haha, smoothie, rostrade mackor med marmeladhjärtan på haha. De va mysigt iallafall. Vid ett tiden åkte vi mot stan skulle hämta väskan hos Selma. Våra skor haded kommit, men jävla företag hade gett mig 38'or och ja? Jag har ju 36 så de va en aning föörstora. Idioter hur fan ska detta sluta? Aah, vi taggade lite jag och Selma, har saknat gullpluttan..
Efter de så körde jag hem, de går faktisktt bra landsväg och sådant klarar jag av ni de sitter i ryggmärgen. Så ska snart börja med stadskörning osv.

Kom hem och snackade med pappsen, städade och sedan ska jag packa lite till haha. Ikväll ska jag se "Sommaren med Göran" med mitt pojke. Skönt att komma ut lite och sådära.

Nej, ska ta tag i någonting kanske?

Puss

bondie

Sitter här, varm som en...? Sol kanske? Iallafall jävligt varm, med en flaska vatten och en uppäten chockladmuffins som mättade är jag på ett strålande humör, eller lite trött..

Idag har jag blivit blond, jävla blond vill jag lova. Ska försöka fixa någon bild, eller så får ni helt enkelt överraskas när ni ser mig, om typ hundra år. Haha, tänka er när jag är hemma från turkland vilket jävla blont hår jag kommer ha då, damn. Iallafall, kul att veta om mitt jätteblondahår elerhur ? No more utväxt för me. Gick också till doktorn, eller sköterska kollade upp en grej, jävla skit sak som ska förstöa mitt liv alltså. Hoppas fde går över innan lördag bara.
Köpte även lite ny balsam och schampoo , deo och rakhyvel ( ja, jag vet att ni antecknar i era rosa anteckningsböcker)

Ska tjata på pappa om affärstur för behöver citroner, tranbär och massa surt til att dricka. Kanske lite naturgodis? I'm addicted. Sedan ska jag nog försöka att börja packa lite, lägga upp det jag vet jag ska ha med mig osv.
Imorgon äre torsdag, sedan fredag, sedan ALANYA!!!!




idag

Idag var en bra dag.

Sytycd va underbar och danserna va helt underbara också, helt underbara.

Här är ett låttips,
Sara Bareilles - Gravity

2/8

Söndag,

Igår va trevligt. Pappa gjorde värsta middagen så de va skitgott. Sedan fixade jag mig, lockade håret osv. Åkte in till stan till halv tio, mötte upp älskling. Sedan mötte vi Safi, Johanna och Mohamed. Giick till framfickan där salsamusik spelades och de va skön stämming. Jag och Johanna köpte oss lite tequila och körde på det. Allt är Attis fel, hon är fått oss att bli beroende också. Skit. Nejdå, sedan kom en massa andra trevliga folk, kul att träffa alla människor som man inte sett på 100 år.

Älskling sov här hos mig, mysigt. Vaknade vid 2 idag och det känns helt konstigt, klockan är nu kvart över sex men de känns som om den är typ 2 haha. Sjukt.

Nu blir de ta e lugnt bara.

Puss

Yaaaip

Jani, idag om en vecka sitter jag på ett flygplan mot Antalya, tänk er om en vecka runt tre tiden är jag på hotell Iris i Alanya, ska gå på turkiskt spa och bara njuta. Jag längtar så oerhört mycket, de är helsjukt. Hela sommaren har jag jobbat för denhär resan. Kommer bli dunder, jag Selma & Katte, hallå? Alla 3 är precis lika, kommer bli sjukt...

Iallafall, jag har inte jobbat på hela denna vecka. Jag svimmade i måndags på jobbet och så blev det hejåhå. Åkte till doktorn och jag får egentligen inte jobba mer alls. Hm, samma symptom som förra året och jag tänker inte go back there. Så nej, måste vila och ta det lugnt, jag är starkare och jag orkar mera, så det så. Jag har underbara vänner och världens västa pojkvän, finns ingen bättre. Andra förusättingar. Världens bästa familj. Nej, livet kan bara gå i rätt riktning finns inga andra vägar än den rätta just nu. Så det så, det vet jag. Haha...

Shit, ibland får jag mina bloggryck alltså?

Jag har världens blåmärke från när sköterska tog blodprov fårn mig. De är blått i mitt armveck, haha.
Ikväll äre salsa kväll, ska dit en stund bara chilla lite och träffa sötnosar som jag saknat.

Puss älsklingar


RSS 2.0