Tvätterksa.

Måndag idag och jag har faktiskt lite planer. Under dagens gång ska jag tvätta, mamma lärde mig lite igår hur man skulle göra. Alltså vad som ska tvättas i vilka grader osv. Sedan när mamma kommer hem ska vi ta en promenad, "blodtrycksrundan" som vi kallar det. En lagom liten runda som är skön att gå. Skönt med lite motion också, märkte igår när jag satt på cykeln att kroppen inte är i topp-shape direkt.
Sedan ikväll så kommer Johanna hit och ska göra mig sällskap. För hoppningsvis kommer jag också få en natt-kamrat med. Vi ska iallafall mysa och ha en riktig slapp kväll med massa prat och mys.

Just nu sitter jag här med en egengjord latte. Jag har blivit hel-beroende. Kan verkligen inte sluta dricka de. YUM!




Nej, nu kallar tvätten, dags att kila!

VIVA!

Har precis tittat klart på matchen. Spanien vann!!! Sjukt bra att de vann, skulle ha spytt om tyskarna vann ärligt talat. Dessutom Spanien dominerade den mesta tiden av matchen, synd bara att de inte fick in ett till mål de hade sjukt många mer chanser. Alla spelare krigade verkligen.. Jag tror också jag har fått en liten crush i Sergio Ramos, spelare med nummer 15 i Spanien. Han ser nästan ut lite som en indian och ser väldigt egen ut, jag har iallafall bestämmt mig för att han är otroligt söt och jag har som sagt en lite crush i honom tror jag. Men iallafall, sjukt bra att Spanien vann igen måste jag tillägga.

Viva Espana!!!


Och ibland orkar man inte alls...

Idag är en sådan dag man bara vill försvinna bort ifrån allting. Bara åka iväg till långtbortistan. Typ skita i allting och bara låtsas som om man inte hade något liv innan, bara glömma allting här hemma. Bara försvinna i ett svart hål ett tag, komma bort från allt folk, allt skit snack och all press. Vore det inte skönt?

Jag önskar man kunde göra som när man var yngre, bara krypa upp i mammas famn och ligga där i flera timmar. Då hon förklarade att allting kommer att ordna sig och allt kommer bli bra. Då trodde man på det. Nu förstår man att allting inte blir bra, allting ordnar sig inte bara sådär. Nu kan man inte krypa upp & gömma sig, man måste ta hand om sina problem för att de kommer inte att försvinna och allting kommer inte att ordna sig.

Visst, man kan inte förvänta sig att det ska vara en dans på rosor. Men det borde inte heller vara en dans på törnar. Det är inte rätt, men just nu känns det så. En dans på törnar är vad det är. Det är ju sommarlov? Då borde allt vara en dans på rosor, eller?

Nej, nu ska jag inte negotivitera mera. Jag kanske bara behöver komma ut lite och ha roligt så kanske det blir en dans på rosor. Men om någon vill, så ta mig här ifrån till långtbortistan. I would not mind, not at all.

Ibland skulle jag också vilja vara en katt...


 

Team Ryan Philippe!



Det är så att Reese Witherspoon och Jake Gyllenhaal ska flytta ihop nu. Jag tycker då inte de paret passar ihop. Jag blev värsta besviken när hon och Ryan Philippe skilde sig. Seriöst, de är ett mycket, mycket sötare par. Jag tycker väll att de passar bättre ihop också för deras gemensama insats i filmen "Cruel Intensions". Om ni inte har sett den filmen, se den! En oerhört bra film. Iallafall, så jag tycker att Reese ska dumpa Jake och satsa på Ryan istället. Ska kanske trycka upp en sådan där tröja alla kändisar har, ni vet "Team Ryan Philippe" eller någonting sådant. Skulle inte de vara lite coolt? Haha, jag & mina idér. Iallafall, säg till om ni vill vara med i mitt team!

Hur som stans så är iallafall Reese Witherspoon en otroligt vacker människa. Jag älskar henne.

Nya tider folkens!

Seriöst nu. Den här dagen har det blivit alldeles för mycket av det goda. Jag måste serilst sluta över konsumera mat & godsaker. Usch. Idag har jag ätit jättemycket. Först idag sallad på panini (sallad är inte alltid nyttigt, inte denhär ialalfall). Sedan en frappe på Waynes med Johanna (Typ som en islatte fast mixad och med chokladsås & grädde). Sedan när man kom hem hade pappa gjort grillspett så det blev mycket sådant och tzatsiki. Sedan efteråt blev det choklad doppade jordgubbar. Min mage håller på att sprängas. Så nu har jag bestämmt mig. Från och med imorogn är det slut, imorgon ska jag börja men nytt. Ska sluta äta godis, kakor & annat sötsaker. Måste faktiskt skära ner på mjölkprodukter också och det är inte för någonting med detta att göra. Det är för laktosen, känner att när jag äter mat med för mycket grädde eller mjölk eller typ äter glass får jag skit ont i magen och den blir uppsvälld. Så nej, så ska jag börja motionera också, annars kan man inte gå ner i vikt. Så jag har tänkt att redan imorgon ska jag ta en sväng på motionscykeln! Sedan ska jag börja simma med Johanna och ut och gå med mamma. Ska även tvinga pappa att börja träna.
Okej, märks det vilken ångest jag har över dagens mat intag? Jag lovar, magen har vuxit de senaste veckorna plus att jag har gått upp något kilo. Nej, nu blir det ordning & reda!

Om ni undrar varför jag skriver allt detta i bloggen är de för att de peppar mig mera. Alltså, jag menar att nu när jag skrivit ner dessa saker så känns det som om jag lovat någon. Därför blir det lättare. Så det så!



Min & Johannas "nyttiga" frappe!

SHOPPING

Tänkte visa dagens inköp för er hugade spekulanter.



Linne, 149:- T-shirt, 99:- Tre pack hotpants, 129 :- Fem pack strumpr, 79,50 :- (Allt ifrån H&M)



Kofta från Holmlunds 99:- Kofta från Stadium 149:- (REA fynd)



Topp från Vero Moda 129:- BH från Twilfit, 74,50 (REA).

Dagen

Idag har jag hunnit med mycket faktiskt! Vaknade halv tio i morse och gick upp och började genast att städa. Städade hela undervåningen och det tog ungefär en och en halv timme. Sedan gjorde jag mig i ordning och åkte in till stan vid ett. Kom in typ halv två & träffade mamma. Vi hade riktigt trevligt och det blev en hel del shopping. Vi tog oss också en mysig fika på storken, jag åt rabarberpaj med glass och en latte. Mumms!! Vi vart kvar ända till halv sex, direkt när vi kom hem var maten färdig och de passade perfekt.

Ikväll blir det såklart fotboll, semifinal mellan Ryssland & Spanien. Heja Ryssland säger jag bara! De vore riktigt roligt ifall de vann. GOGOGO!!

Vädjan till allmänheten!

Nu är fallet så att jag är oerhört fest-sugen! Så, till i helgen tänkte jag dra på partay, frågan är bara vart. Så jag tänkte bedja till allmänheten och fråga iafall det inte händer någonting roligt de närmaste dagarna och också om det är någon som vill bli min partay-vän? 

Var det jag tänkte fråga!
Tack på förhand!

Jäkla imunförsvar.

Vad är det med mig och mitt imunförsvar kan man fråga sig! Jag förstår det inte, men på något konstigt sätt lyckas jag alltid att bli sjuk. Jag är sjuk, igen, somvanligt. Känns fan som om det var 100 år sedan jag var riktigt kry & frisk. Okej, nu har allergin rätt så stor skuld i det hela också. Men det är sjukt läskigt för jag har så svårt  att andas. Ni vet, om det är rikigt kallt ute och man andas in och så börjar man hosta för det är så kallt och gör ont. Så känns det för mig hela tiden, känns en aning sceary faktiskt.
Så mina planer idag dog med en gång jag vaknade imorse. Jag skulle ju till doktorn vid 10.00 iallafall, efter det skulle jag träffa Johanna och senare min mor. Eftersom jag höll på att ramla ihop imorse och hade lite smått panik bestämmde jag mig för att åka hem istället efter doktorn. Lika bra det, har suttit och drogat mig med värktabletter och the med honung (Är den bästa medicinen ever).

Nu väntar jag på att min kära mamma ska komma hem, hon skulle nämligen köpa med sig stora, goda kanelbullar hem från Hemköp. Det var jättelänge sedan jag åt sådana, de ska bli riktigt gott om jag får säga det själv. Snäll mamma, ellerhur? Till bullarna ska jag göra latte och sedan ska vi sätta oss framför tv'n och titta på dokumentären "Guds barn" som gick i förrgår. Den handlar om en sekt och värkar vara riktigt intressant.



Mmmmmmmm......

Puss!

Symphony

Vet ni vad? Nu har vi precis tittat på en kryssning inför sommaren. Den 22:a eller 23:e Juli bär det av med båten Silja Symphony till Helsingfors. Målet var ju egentligen Riga, men båten var så uffig & gammal och båten är ju ändå en stor del av resan. Så vi valde den här båte istället, mycket fräschare. Dessutom, den har en 140m lång shopping promenad, va säger ni om det? Alltså, båten värkar vara jättefin och trevlig. Många affärer alltså som ni kanske kan förstå och en massa olika restauranger. Fanns också en del olika clubbar man kunde gå på, så jag ska dra med mig lill-brorsan och skaka loss om nätterna. Alltså, det är en 40-timmars kryssning. Så man får ca 7 timmar i Helsingfors. Så ska kolla upp vad det finns att göra där, jag och mamma hittade ett ställe som heter Vinterträdgården där de hade en massa olika tropiska blommor och massa sådant, de låter lite roligt. Man har inte så stor lust att gå & kika i affärer i Finland, det är så jävla dyrt. Då vill man hellre göra någonting annat!
Så iallafall, de ska bli jätteroligt. Jag älskar att åka på kryssningar!!


Midsommar bilder åt folket!


      
  


1. Jag & Älskling med Midsommar kransarna.
2. Grillmästarna nr.1.
3. Kyckling på grillen.
4. Prästkragar till våra snygga kransar.
5. Jag klipper blommor.
6. Början till en fin blommig krans.
7. Johanna med krans.
8. Jag med krans.
9. Maten, as gott!
10. Skål, älskling!
11. Våra goda drinkar, asgott.
12. Jag på midsommar.
13. Min älskade andra hälft Johanna <3

Stockholm i mitt hjäääääärta

Sitter här med en smoothie i handen och "Våra bästa år" på tv'n. Även fast det programmet just nu är helt spårat kan man inte låta bli att titta på det. Haha, jag och mamma brukar sitta och snabbspola igenom hela programmet ibland, de räcker. Märkte nu till min stora förvåning att de bytt skåldespelerska på karaktären "Belle". Helt käppt får jag lov att säga. Det ser inte alls ut som henne, hatar när de gör sådär i serier, byter skådelspelare man blir helt förvirrad.

Anyway, som jag skrev igår är det prämiär av "Allsång på skansen" ikväll. Så ikväll ska jag och Johanna sitta bänkade och sjunga med Anders och de andra. I kvällens avsnitt kommer Arja Saijonmaa, Christer Sjögren (euw), Miss Li, Bosse Parnevik och Håkan Hellström. Allsång är inte allsång om inte Håkan är med någon gång, han symboliserar sommaren också. Jag älskar honom, han är nog Sveriges bästa textförfattare.
Jag ska nog försöka få pappa att köpa hem lite jordgubbar som vi kan ha till & mysa med. Vore trevligt & gott.
Iallafall, Allsång på skansen 20.00 på 1:an. Don't miss it!


SATC

Har precis laddat upp bilder från Midsommar så lovar att jajg lägger upp några bilder imorgon!
Imorgon är det även premiär för allsång på skansen. Självklart ska min älskade vän komma hit så ska vi sitta & skråååla så det står härliga till.

Oj, de va som fan. Märkte nyss att SATC har börjat om alldeles från början nu. Sesong ett avsnitt ett. Jag ska se, älskar SATC. De ser helt anorlunda ut fan, skit roligt. Nu ska jag se!

Hörs imorgon älsklingar. Sussa gott!

Städerska

Jag är sjukt trött nu. Vet Ni vad jag har gjort? Så här är de, jag har dammsugat & svabbat hela huset. De tog två timmar, alltså utan pauser. Jag är helt död i kroppen fan. Jag tror också att jag är sjuk i å med att jag har ont i halsen, kroppen och växlar mellan att frysa ihjäl och varmas ihjäl (uppfann ett nytt ord där). Nej, så idag blir de bara ta de lugnt för min del. Pappa är inte hemma ikväll, han jobbar i Lindköping och ska sova hos farmor. Markus är hos Linda och kommer hem sent så nu väntar jag bara på att lilla mamma ska komma hem. Jag ska laga mat idag men vet inte om det är någon idé om de bara är hon och jag? Vi får se hur sugna på mat vi är...

På ta om mat så gjorde jag mig en skit god smoothie nyss. Jag hade i jordgubbar, hallon, vattenmelon och vaniljyoughurt såklart. Så lite vaniljsocker med gör smaken bra. Yummie.

Nej, nu ska jag titta på Bachelor på femman, de var ett tag sedan..

Lördag & Söndag

Ja ni. I lördags var det trevligt. Vi åt först hemma god mat och god dricka. Men helt uppe i middagen så fick Petter för sig att dra ner mig till Björkis, eftersom jag inte hade bättre för mig bestämmde jag mig för att hänga med honom. Så han kom hit vid kvart i nio typ. Så fixade jag iordning mig så vandrade vi ner till Björkis. Kvällen visade sig bli väldigt rolig. Träffade en massa folk jag inte sett på ett år kanske, så de var riktigt härligt. Hann även med en bugg med min älskade Lars, riktigt skojigt. Träffade också Sara, min barndomsvän som jag inte sett på flera år, riktigt roligt.
Gick hem vid två och kom hem halv tre. Tack för den kvällen!!



Igår var med en rolig dag. Jag vakande vid halv tolv tiden gick upp och pratade med mamma. Sedan ringde Johanna och jag fick förfrågan om en tjej-mys-kväll. Vi hade dock ingenstans att vara så jag & Johanna åkte in till stan i brist på annat att göra. I stan hann vi titta på lite kläder, otroligt mycket rea, synd bara att man är en fattig kloakråtta... Hur som helst träffade vi på några vänner och hade lite skoj.. Satte oss på Max för att pröva den nya Blizzern, med dumle smak. Vilket hit tänker ni säkert, de gjorde vi med... Men det var inte alls gott, smakade faktiskt medicin som Johanna sa. Fast jag åt upp nästan hela eftersom jag betalt för den. How ever, våran tjej kväll blev inte så lyckad i och med att vi inte kunde vara hos någon.. Men, Paula kom på det genialiska förslaget bio. Så bio vart det, vi tittade på filmen "Made of honor" eller "Brudens bästa man". Filmen var riktigt bra tycker jag, en stor anledning är väll att Patrick Dempsey (McDreamy från Greys) var med. Han är så jävla hot så de inte är klokt. Sjukt sexig kille detdära, han är otroligt charmig, det var dessutom roligt att se honom i en annan roll än en doktor. Iallafall, filmen var en romantisk komedi och den var sådära förutsägbar som alla sådana filmer är. Men den var ändå väldigt rolig och en bra story iallafall, så se den! Såklart tjocka som vi är köpte vi godis och satt och goffade med under bion..
Tack för en trevlig kväll gummor, nästa blir "Mama mia".



Just de, när vi kom hem till mig och Johanna skulle åka hem så funkade inte hennes moppe. Då sussade hon här, vi hade roligt på kvällen. Vi låg och tjockade i oss chips och tittade på en skit skum film på tv'n. Där de snabbspolade iband. Det var apor och andra konstiga djur med. Vi hade iallafall kul åt filmen. Alltid lika skoj med dig hun...

Emma Watson = Chanel?

Ni kanske har hört men jag tänkte berätta iallafall..
Ryktet säger att Emma Watson, hon ifrån Harry Potter filmerna ska bli Chanels nya ansikte utåt. Det sägs att Emma har skrivit på ett 2 årigt kontrakt med Chanel och hon ska bli det nya anisktet utåt för den nya parfymen "Coco Mademoiselles". Hon ersätter också där med skådelspelerska Kiera Knightly...
Engligt mig så tycker jag det vore jätteroligt. Ni ser ju själva hur otroligt vacker hon är. Hon har jättefina drag och är en naturlig skönhet.

Go Emma!




Fira pappa idag.

Har precis bakat min berömda Chokladtryffeltårta inför kvällens firande av min fader. Han fyllde ju i tisdags, men vi ska äta och sådära ikväll. Bara för att jag älskar mat ska jag berätta vad vi ska äta. Till förrätt blir det en sallad typ bestående av persikor, vattenmelon, fetaost, färsk mynta och lite honng. Till vamrätt blir det grillad oxfilé med klyftpotatis och kantarellsås. Efterrätt blir såklart tryffeltårtan med hallon och grädde. Yummie... Men, men det stora M:et, jag har nog gått och blivit sjuk. Jag har skit ont i halsen och känner mig nere i hela kroppen. Så jag vet inte om jag kommer kunna äta så mycket eftersom min hals gör sjukt ont. Har inte lyckats få i mig någonting under dagen än. Så vi får se hur det slutar... Annars ikväll blir de bara att jag ska umgås med familjen och ha det trevligt. Det blir nog också att vi slänger ett öga på kvartsfinalen mellan Ryssland och Holland. Hejja Holland!

Nej, nu ska jag väll försöka göra någonting vettigt. Ska kanske slå på en film eller sådära.. Vi får väll se..

Gla' Midsommar

Glad Midsommar på er folkens!
Har precis blivit klar med allt. Hår, smink och kläder. Jag hittade en gammal klänning jag bara använt en gång och pimpade upp den lite med ett skärp. Var dock tvungen att göra ett till hål, men whatever? Jag ska knäppa kort och lägga ut sedan. Håret vart också sådära. Lite sommrig med flätor och sådära. Jaja, sommrigt iallafall..

Hitills idag har jag ätit midsommar lunch med mamma & pappa bestående av korv, kötbullar, sill i olika former och färspotatis. De va gott till efterrätt blev det jordgubber & glass. SJälvklart tog vi en lite nubbe till allting också. Haha..

Nej, om en kvart går min buss. Ska in en snabbis och sedan hit hem igen och fixa till allting..

Puss & kram gull-ungar.

Utkast: Ojojoj, ni ...

Ojojoj, ni ska se våran nya tunga tv. Det är en 40 tums LCD tv. Riktigt snygg faktiskt och stor. Är inte alls van vid en så stor tv. Men bra  va han iallafall. Premiären på tv'n vart såklart fotbollsmatchen mellan Portugal och Tyskland. Portugal förlorade, vilket känns förjävligt. Jag hatar Tyskland. Kan de inte bara åka ut? Seriöst, om de kommer till finalen tar jag nog livet av mig. Kanske iallafall... Nej, men till fotbollen var de trevlligt iallafall, ett glas vin och lite popcorn gjorde susen efter denna arbetardag...

Morgon dagen då, hur ser den ut? Jo, klockan 12.00 blir det en mindre midsomamr lunch med mor & far (lille-bror ska nämligen servera på ett bröllop). Efter det ska man försöka göra sig iordning och sådära... Mamma och pappa drar iväg vid fyra tiden och jag ska vänta in Johanna. Vi ska dra in till stan en snabbis för att träffa lite människor och annat. Sedan hem tillbaka hit för att grilla och ha det väldigt mysigt. Midsommar är överskattat och vi ska minsann bara ha en

Ny tv!

Nu ni ska ni få höra allt. Fallet är så att våran kära tv har gått sönder. Eller, färgen har typ gått sönder så bilden växlar mellan lila, grön och rosa-röd. Därför bestämmde sig mor och far för att genast åka in till stan för att köpa en ny tv. Tidpunkten kunde väll inte varit bättre heller eftersom de rear ut en massa butiksexeplar och sådant där. Så nu får vi se vad för skojig tv mor och far kommer hem med...

Annars idag har jag varit duktig. Dagen börjades med telefon prat i ca två timmar. Till mina samtal avnjöt jag en god smoothie. Efter allt snack var jag duktig och städade hela övervåningen. Det var jobbigt, men det vart väldigt fint. När de var klart gjorde jag en ny smoothie (beroendeframkallande) och tittade på filmen "Stolthet och fördom". Efter filmen drog jag ur tummen ur arslet och drog ut med bilen och körde lite med pappa. Det gick faktiskt bra...

Nu som sagt sitter jag här och väntar spänt inför den nya tv'n (hah, vilket liv?). Nej, men jag lovade faktiskt mamma och pappa att fixa maten också senare till de är på väg hem igen.

Nu ska jag göra någonting annat roligt, ha de!

Jag & Johanna är världens mest intressantaste.

Just de, nu ska ni få höra en väldigt bra sak...

Idag satt jag och Johanna och disskuterade en väldigt intressant sak. Det är nämligen så att vi två borde vara väldigt intressanta personer. Folk häpnas nog över att vi är så oerhört intressanta och lever ett roligare liv än dem. Skitsamma, vi gör folks liv lite roligare och kryddar upp det. De är ju bra att folk har någonting att prata om, kul att man kan roa andra. Ellerhur? Så, ja. Det är dagens slutsats och dagens smarta. Jag och Johanna är oerhört intressanta personer som lever ett väldigt händelserikt liv...



Som sagt, världens mest roligaste människor. Alltid lika glada & goa gumman. Håll humöret uppe vafan. Se alltid det posetiva ur saker och ting.

You rock my world baby. Utan dig skulle denna värld vara grå & tråkig. Älskar dig!

Så kan man säga.

Tjong i medaljongen som man också kan säga...
Jag håller just nu på att återhämta mig ifrån förlusten mot Ryssland. Men ändå, rätt åt oss. Sverige spelade inte bra! Ryssland var bättre och så är det. Sorligt, men sant. Jag och ett gäng vänner satt utanför flustret och glodde, mobat jag vet men är man inte 18 i denna stad är man inte. Hur som helst var det faktiskt trevligt, trevliga människor jag känner må jag säga.

Annars idag började dagen på gymmet. Jag körde armar, bröst och rygg och jag antar att det kommer att kännas ordentligt imorgon... Efter gymnet fick jag stressa ner på stan för att hinna till doktorn, jag hann precis. Efter doktorn träffade jag Adi, vi satt på Storken och pratade om saker. Jag drack the, jag var på det humöret.
Vid två tiden mötte jag upp Johanna, vi gick till donken och sedan Hemköp. När vi var mätte och belåtna begav vi oss till Gottsunda och Safi, nmär vi kom dit hade hon lagat mat så var tvungen att proppa i sig lite till. Sötnos! Vi åkte snart in till stan igen, där träffade vi Rodi och Dana av en slump. Satt på stora torget och dusskuterade fotboll och en gamal alkis som hade däckat bredvid oss. Han snarkade väldigt högt, de var roligt...
Efter en stund gick vi och träffade en massa annat folk. Jag och Johanna gick åter igen till Donken och poulära som vi är kom alla efter. Klockan 20.40 märkte vi hur mycket klockan var och sprang ner till stadsparken...

Efter fotbollen gjorde vi faktiskt inte så mycket. Irrade runt på stan ett tag och sörjde vår förlust...

J-VLA KATT!

Vet ni en sak? Min fucking jävla fitt katt (ursäkta språket) bet mig idag. Jag skulle gå ut med honom så tog jag upp honom och så skulle vi precis gå ut när han högg mig i handen, as hårt. Jag vart helt chokad så jag stog och skrek för de gjorde så jävla ont. Mamma fick dra in mig på toan så spolade vi kallt vatten, sedan höll jag på att svimma så jag fick lägga mig ner. Idiot katten bet hål på hela handen så måste det träffat någon nerv för jag har just nu skit ont i hela handen ända ner till handleden. Så är det svullet runt där bit-märket är. Så nu har jag as ont i handen. (Tyck synd om mig?).



Imorgon iallafall så ska jag på morgonen upp tidigt för att gymma. Det var länge sedan och pappa har lovat att han ska gymma skiten ur mig (nytt uttryck?). Hoppas det iallafall, behöver få ur mig lite grejer och det passar bra att gymma då. Ska ta i som en oxe iallafall. Hoppas bara handen är bättre så jag kan gör ordentligt...
Efter gym ska jag till doktorn och efter det träffa Adi. Sedan ska jag träffa Johanna och supportra Sverige.

Grattis Italien.

Har precis bevittnat den spännande matchen mellan Frankrike och Italien. Det var en minst sagt händelserik match faktiskt. Straff, rött kort till Frankrike plus att de fick en skadad precis i början. De hade lite otur. Skönt att Italien vann iallafall, jag hejade på dem. Synd att Toni inte fick göra mål bara, han hade väldigt många målchanser. Men iallafall gick de vidare och ska spela kvartsfinal mot Spanien, hoppas Italien vinner då.




Imorgon är det ju dags för Sverige-Ryssland matchen. Va tror ni? Jag är faktiskt lite orolig, Ryssland har faktiskt spelat bra. Eller kanske inte är jag orolig jag vet inte. Är lite ambivalent faktiskt. HUr som stansens ska jag och Johanna ta på oss våra Sverige tröjor och kalsonger och heja arslena av oss, ellerhur gumman?

Grattis



Idag fyller min fantastiskt snygga pappa 43 år.
Grattis på födelsedagen världens bästa pappa!!

Hej igen folkens :)

Okej, jag orkar faktiskt inte berätta någonting om hur helgen var i detalj. Fredagen slutade bra. Jag var mätt som en jälva jag vet inte vad. Åt så magen höll på att spricka, kunde inte rå för det för maten var riktigt god. Lite jobbigt bara med alla människor som var något på lyset. Men men..

Lördagen ägnaes åt att fira kusinens student, även denna dag god mat och tårtor. Magen höll på att sprica även här. Vi bettade också matchen. Jag tippade 2-1 till Spanien och eftersom resultatet blev så vann jag 160 kronor. Inte mycket, men räcker iallafall.

Igår söndag bar det av hemmåt, satt i en bil i fem timmar. Inte kul. Väl hemma igår gjorde jag inte många knop var så jävla trött. Såg matchen mellan Turkiet och Tjeckien det vart ju en riktigt spännande match, kul att se. Eter matchen låg jag uppe och pratade i flera timmar, skönt att det ordnade sig. Somnade kanske vid tre-tiden...

Idag ska jag träffa Johanna ett tag. Sedan lite senare ska jag och mamma lägga upp ett schema över mitt lilla "hemma-sommar-jobb". Alltså jag ska måla, rensa ogräs och sådant hemma som ett litet jobb. Så det bir nog bra..
Men nu majauar katten, han vill nog ha mat. Jag ska göra mig lite frukost också. Smoothie känns lockande.

Såpp

Nu är jag framme i Västervik. Kom fram igår eftermiddags. Gårdagen gjorde vi inte mycket. Åt mat samvanligt och tittade på fotbollen, trevligt, trevligt. Idag vaknades det tidigt för att förbereda inför kvällen. Kom upp åt frukost stack iväg och "köpte te" (så säger vi här i westerwik). Har nyss duschat så känner mig fräsch. Känner mig dock inte så snygg i håret i och med att det är uppsatt i fyra knutar så det sedan kan bli lockigt.

Just nu springer alla runt som jehun och vet inte vad de gör. Det är rätt stressigt inför partayet ikväll. Det ska handlas mer, skruvvar saknas, cateringen kommer för tidigt and so on.. Det kommer nog gå i lås iallafall.

Nu ska jag gå upp och hjälpa till med dukningen.

Wedugt woligt så som vi säger!


Sådär

Sådär. Har precis fixat en massa ny musik till Lennart för färden imorgon. Jag ska ner till Västervik för att fira mormors sjuttio års-dag. Så vi åker bitti imorgon och så tar färden ca 5 timmar. På fredagen (observera, fredagen 13:e) ska festen hållas, det kommer släkt och vänner. Alltså, större delan gamla tanter och gubbar. Fast på morfars fest var de trevliga och livliga så de blir nog skojigt iallafall. Lördagen ska ägnas åt att fira kusinens student i efterskott plus heja fram Sverige till seger mot Spanien. Så nu ska jag nog packa lite.. Vet inte riktigt vad jag ska ha med mig, det visar sig väll..

Annars nu spelar snart Tjeckien och Portugal. Äntligen får jag se snyggingen. Hoppas Portugal vinner.

Hejsvejs!

:)



Så som ingen kan ha undgått vann Sverige igår mot Grekland med 2-0. YAY! Det var faktiskt en riktigt rolig match och jag tycker Serige hade ett bra övertag hela tiden. Zlatans mål var självklart snyggt och alla i familjen hoppade upp ur soffan av glädje. När sedan Hanssons mål kom blev vi ännnu gladare. Hansson var verkligen skit bra igår. Han var helt enkelt dunder. Tyckte alla gjorde ett bra jobb. Det var dock skit att Chippen skadade sig. Han är ju skitbra och snygg dessutom, stackarn kommer nog inte ens kunna vara med någonting mera i EM. De dissar vi tycker jag.

Iallafall hade jag världens snyggaste outfit igår, Sverigetröja, Sverigekalsonger och Sverigestrumpor. Kan knäppa kort sedan och lägga upp kanske. Får se vad jag hinner med.

Lite bilder från måndagens bravader.



     

          
         

1. Skolavslutning med babes!
2. Johanna & Dana.
3. Jag & Paula i stadsparken.
4. Cykla till Graneberg
5. Folk
6. Jag och Petter.
7. Människor igen.
8. Sjung å va gla.
9. SKÅL!
10. En glad Sverige fan.
11. Johanna, Paula & Madde tittar på stjärnor.
12. Paula och jag inviger vägen.
13. Petter och Johanna söt!

Skolavslutning.

Skolavlsutningen igår var riktigt lyckad om jag får säga det så. Dagen började med att jag och Johanna åkte in till stan för att fixa presnterna till våra handledare. Blommor och sådant krafs. Efter det gick vi till aulan och träffade alla sötnosar. Vi fick sjunga och lyssna på tal. När den lilla cermonin var över gick vi till klass-rummen för att äta glass, mycket gott. Fick också reda på betygen i Svenska och Samhällskunskap. Efter ca en halvtimme fick vi reda på vilka klasser vi ska hamna i 2:an. Jag visste redan innan att jag skulle hamna i blandklassen Sp2c. Där är det, juridik, uniform och multimedia. Usch! Jag vill gå i A. Som tur är har jag Paula i min klass iallafall.

När de var slut åkte jag hem. Fick skjuts av pappa och lillebror som varit hos doktorn. Kom hem, bytte och om sådära. Sedan åkte jag in till stan igen med Johanna. Vi satte oss i stadsparken med picknick. Dit kom också; Paula, Dana, Rodi och så träffade vi fotbollspojkar där med. Så där satt vi några timmar och chillade. Efter en stund drog vi ner på staden. Jag och Paula var bl.a. små barn kissnödiga, skyrraråå.. Men sedan träffade vi Madde också och begav oss för att dricka det goda, ekologiska, bllliga kaffet på donken.. 

Vid sju åkte vi hem till Paula i sunnersta. Där skulle vi köpa någonting att grilla, det blev marshmallows (Stavning?), chips och choklad. Vilken middag va? Iallafall, sedan gick vi tillbaka till Paula, packade och fixade för att sedan dra oss mot Graneberg. Färdet dit togs med cyklar och var väldigt skojjig. Så när vi kom fram träffade vi lite folk vi kände och började umgås med alla som var där. En mycket trevlig kväll blev det iallafall. Allsång i massor och vackert var det. Vid tre-tiden kom vi tre partypinglor hem.

Tack för en trevlig kväll folkens!

(Bilder utlovas imorgon)

Flickan & Kråkan.

Den här låten har jag fastnat på. Den är lite konstig, men ändå vacker på något sätt.
Observera att hon sjunger på visfestivalen (Visfestivalen i Västervik, en liten ort i småland där släkt bor och jag kommer från typ)



För mitt hopp är en skadskjuten kråka och jag är ett springande barn som tror det finns någon som kan hjälpa mig än, som tror det finns nån som har svar.
O ja springer med bultande hjärta och jag springer på taniga ben. O jag bönar och ber, fast jag egentligen vet att det redan är alldeles försent.

Lördag

Okej, orkar faktiskt inte skriva vad jag har gjort de senaste dagarna. De har inte hänt mycket. Jag har tagit mitt första dopp iallafall, i Graneberg. De som var så omtalat, jag tycker inte de var något speciellt precis. Men men. Annars har jag bara varit i stan och tagit de lugnt.

Jag trodde ju jag skulle åka till Stockholm idag, men så var inte fallet. Jag & Johanna träffades på stan först. Pratade med några kanadensare och sedan gick vi för att träffa Gentrit och Naim. Vid halv ett gick vi till station och träffade de andra dansarna. Då visade det sig att vi skulle till Upplands Väsby. Haha, vilket ställe de var. Vi var på något kulturhus och de var bara en massa gamlingar där och de dansade bara typ bugg och line dance, helt stört. Iallafall var vi där vid ett och vid kvart i sex typ uppträdde de. Under tiden gjorde vi inte mycket, låg i några sängar och hade det trevligt. Sedan kollade vi på uppträdandet så åkte vi hem till Uppsala igen.
I Uppsala satte vi oss på en bänk och chillade ett tag. Sedan följde Gentrit och Calle med till Björklinge. VI satte oss vid lilla badet och hade det mysigt. Dansade lite och sådär. Vid tio åkte de hem så då gick jag hem och nu är jag här.

Trevligt va?

DU!

En sak bara, som jag bara vill få ur mig... Du vet själv.

Förlåt om jag gjojrt dig någonting, men jag vet själv inte vad. Så snälla berätta istället för att gå runt och vara sur och sådär. De blir bara jobbigt för båda två försår du väl? Iallafall, hör av dig om du vill lösa det. Annars, vet jag inte. Jag orkar inte bara.


Hallo

Blir svårt att hinna blogga nu när vädret är så fint och man inte är hemma mycket. Jag får ge en snabb update lite senare. Hinner inte just nu, ska nämligen in till stan för att sedan dra vidre till huvudstaden. Ska åka till Stockholm med några vänner för att lite senare titta på när Geni dansar. De blir nog skoj.

Hejhopp, nu måste jag bege mig!

Snabb sammanfatting.

Jag vet, sämst uppdatering senaste dagarna. Men har varit upptagen av det fina vädret och gjort annat på min fritid.

Måndags var det skola, slutade vid halv två. Jag & Johanna gick ner på stan där träffade vi lite folk och hade det trevligt i solen, vi skulle egentligen gå till Boland och dansa men vi orkade inte. Så på vägen satte vi oss på en mysig gräsmatte och chillade. Efter ett tag gick vi till Salabacke och sedan till stan igen. En riktigt långpromenix!

Tisdags, igår var jag med i skolan och slutade elva. Åkte till gottsunda med Johanna & Safi för att titta på något skol dm mellan olika högstadie skolor. Efter en timme kanske åkte jag och Johanna tillbaka till stan. Vi gick runt och träffade lite folk. Johanna åkte hem halv sju så jag var kvar med Rodi & Dana. Vi satt på McDonalds när en full-gubbe kom och var pratsugen. Han var mycket konstig och snackade en massa gojja. Iallafall åkte jag hem vid sju-hugget.

Idag, sista dagen i ettan. Var jag först på en lektion, geografi och fick reda på mitt betyg! Efter geografin var det dags för stockholm. Klassen åkte på klassresa vilket var mycket trevligt. Vi åkte till centralstation i stockholm och gick därifrån till skansen, en bra bit att gå för er som inte vet. Så trötta och svettiga kom vi fram vid tolv. Vi gick och strosade omkring och såg på Guereza, flamincos och sälar. Sedan skulle vi mötas och läsa upp myter. Efter det fick vi mer tid, men lata som vi är orkade vi inte kolla på mer djur. Så vi satt och åt glass i solen istället, mycket bättre. Vid tre skulle vi åka hem igen, vi tog bussen tillbaka och som tur var fick vi åka gratis tack vare Athena. Yay! Men jag säger bara, vilken värme. Höll på att dö av värme slag fan. När vi kom tillbaka till Uppsala träffade vi vänner. Satt först och tog de lugnt i slotts-backen efter det träffade vi några andra och åkte runt lite med dem. Åkte hem nio...

En lite update iallafall!!

Madeleine här igen.

Tack så mycket älskling för de lilla update innlägget nedanför. Gullunge!!

Idag har jag varit ute hela dagen och jag har faktiskt fått färg, mest på bröstet och armarna man ser faktiskt strecken efter bikinin. HUr som helst så förenade jag nytta med nöje när jag samtidigt pluggade till samhällspovet jag har på tisdag i lag & rätt. Är faktiskt inte så mycket med tanke på vad vi har haft innan. Så satt ute från elva tills fyra då fotbollsmatchen mellan Sverige och Ukraina började, Sverige förlorade som sagt med ett mål. Skit också! Jajja, de vill inte ta ut sig inför Em, de är trots allt bara en vecka kvar. Så de var fotbollsexperten inom mig som talade. Efter matchen kom Johanna hit, vi promenerade, fixade naglar och hade det allmänt mysigt...

Imorgon är de chill i skolan, ska bara gå på idrott & historia. Efter det ska jag & Johanna träffa Axel en stund, vi ska plugga lite till. Sedan kanske de bär av till Boland för en dansstund. Looking forward to it..

Nu ska jag gå över till mina viktiga problem om vad jag ska ha på mig imorgon...

Bye!

Johannaa

heejhoppp tihi johanna som skriver nu, är hemma hos madde kom hit vid sex tiden skulle komma och kolla på fotbollsmatchen tilsm med madeleine för hon sa att den började fem men så var det inte den började tydligen fyra så den missade jag, men jävla ukraina vann 1-0 blev de , FUCK ! men när jagkom hem till madde så gick vi en liten prommenad i de fina vädret, och sedan målade vi naglarna och satt och pluggade riktigt duktiga vi var. Vi har haft en skojig helg tilsm igår så åkte vi ner på stan och gick ner till ån och satte oss och mös med några vänner, sen satte vi oss vid mcdonalds och då slängde en kompis vatten över hela mej vart helt dygnsur hahahaha, men de var svalkande och skönt. Efter våran lilla tur på stan och de så så gick vi till Fudgu tilsm med Madde nr två och paula, det är min nya favort resturang. Det var bara jag och madde som åt och dom andra snyltade mat från oss, riktiga tjockisar vi var åt mycket iallfall och hade riktigt trevlig . hahahah speciellt när jag och madde skulle gå på toa så hörde man väldigt bra igenom toaletterna och vii hade en ganska trevlig diskuttion hahah, undrar ifall tjejen i könn ochkså tyckte de ;)
Efter detta gick vi till musikenshus och kollade på camille, acke och geni's dansuppvisning tlsm med folk. sen var vi påstan.
Riktig trevlig helg tilsm med madde,  du är så söt min sockertoppp . Alltid lika kul att vara med dej och vi har mkt planerat nu till sommarn, jag längtar <3

/ Puss&kram Johannaa

RSS 2.0