Kroatien

Jag & Min vän Ajdi bestämmde nyss att i 2:an eller 3:an ska vi åka till Kroatien och sitta på en bänk och lyssna på havet. Sedan ska vi till en djungel-bar.

Bara så ni vet.

Älskar, älskar inte.

Nu ska jag sluta älta, sluta toffla och sluta vänta. Det är inte värt det. Varför ska jag slösa på min tid att sitta och tänka på dig hela tiden? Varför gör jag det? Varför kan min hjärna inte bara radera dig ur mitt huvud? Varför kan du inte säga vad det är du vill för? Jag vill inte mer nu. Jag vill inte vänta på att du ska bestämma dig, jag har inte all tid i världen. Jag kan göra mycket annat. Mycket, mycket mer. Ut och roa mig, på riktigt.
Jag vill försöka tänka, skit i honom nu. Det är en ny dag och du mår skit bra och kan ta för dig av livet. Men saken är den att det kan jag ju inte. När jag ändå i hemlighet och i ensamhet tänker på idg hela tiden och undrar vad det var som gick fel. Ena dagen var det "jag älskar dig och du har gjort mitt liv så mycket bättre" 2 dagar senare vet du inte vad du känner. Dubbelmoral? Var det inte skit taskigt detdär? Jag förstår ingenting. Okej, du vill ha tid, men säg vad du vill med oss. Eller finns det ens något oss längre? Det gör det nog inte? Eller gör det de?

Älskar, älskar inte, älskar, älskar inte.... Snälla plocka av blombladet och berätta vad det var för svar. Jag behöver veta för att kunna må bättre. Oavsett svaret.

Irriterad

Denna dag har varit jobbig. Börjar märkas att man inte sover någonting på humöret. Är väldigt lätt-irriterad och blir lätt ledsen. Idag tog jag ut lite agritioner på min matt-lärare, men han var värd det. Stolle är han på riktigt, det kan jag lova. Men iallafall, efter det hade vi idrott och simming idag igen. Simmade 30 längder ryggsimm sedan fick jajg lite smått panik eftersom alla människor simmade in i mig och såg sig inte för. Arg. Efter det trampade jag vatten i 12 min och flöt i 12 min. Sedan bar det av til bubbelpoolen. Satt där och muppade mig med klass-människor & mattanter från Celsius och Fyris. Åkte hem vid fem, där väntade den trevliga sysslan att städa. Oh yes! Motivationen står verkligen på topp idag. Måste plugga egentligen men jag orkar verkligen inte. Jag kan inte koncentrera mig alls. Inte ett dugg.

Imorgon ska jag iallafall träffa Madde, ska bli skönt att träffa den damen. Hon, jag och Peter skulle hem till Peters kompis också, skojskoj.

Nu ska jag deppa vidare i min ensamhet och lyssna på de guldiga låtarna jag fick av Madelene igår.

HEJDÅ!

BLÄ

Jag är sjuukt trött idag. Har inte sovit en blund inatt heller. Trots uppmuntran från min mamma igår. Vi köpte nämligen ett par skor till mig. Ett par skit snygga vagabond skor på rea. Jag var nöjd. Dessutom lurade hon på mig en söt liten kuvert-väska från Vedins, 65:- kostade den söta saken, billigt, billigt.

Idag var jobbig i skolan. Kunde inte koncentrera mig idag heller. uscba. Men efter skolan åkte jag och Johanna hem till mig, hämtade lite saker och vandrade ner till lill-skolan i snöovädret. Var väll inte så värst trevligt nere på gammla skolan, inga lärare vi hade är ju kvar där. Träffade dock Camilla, vilket var rätt så trevligt.
Vid sex åkte vi i in till staden, öppet hus på Uppsala DC. Vi körde ragga/dancehall med en vår nya lärare: Jauqline. Skit bra var hon och det var ritkigt härliga steg också. Vi fick ju t.ex. dutty wina. Ajaj, bad memories..

Åkte hem, gick ut med Morris och pratade med Madde i telefonen. Vi bestämmde träff ihelgen. Ses fram emot.

Nu är jag för trött för att skriva mer.

Godnatt.

Farfar.

Sitter och tråkar i skolan. Jag har just nu håltimme. Ingen italienska. Och innan lunchen hade jag ingen historia heller. Than you God! Skulle aldrig ha pallat med annars med tanke på hur min natt har varit.

Har inte sovit mycket alls och dessutom kom farfar och hälsade på mig mitt i natten, han stod vid min fotända och tittade på mig (Tro inte att jag är psyk nu, okej?). Skit läskigt och det värsta var att jag inte hade något mobilnät heller. Jag fick hjärtklappning. Så inatt har jag knappt sovit någonting. Tre timmar kanske, max. Så jag får faktiskt vara väldigt trött idag. Och när jag berättade om min upplevelse för Paula och de andra fick de slaget. Haha, stackars Paula vart livrädd. Men det är nog ingen fara.

Efter skolan ska jag möta mamma på staden så ska vi simma. Det blir nog inte så mycket med tanke på att varken hon eller jag är så pigga. Men en liten bit blir det iallafall och sedan blir det chill i bastun. Skönt att komma iväg med bara mamma, det behövs..

I can´t sleep, think, focus or eat. So can you please tell me what you want.
I love you.

Koja!

Har ni någonsin kännt som att ni skulle vilja bygga en koja? Ni vet, en såndär koja man gjorde när man var liten. När man la sina täcken och filtar över stolarna, bokhyllorna och sängarna. Och sedan i kojjan lade man in alla kuddar och gosedjur man kunde hitta. Sedan kröp man in där och bara njöt av sin ensamhet. Man låg och mös med sina gosedjur, lyssnade på musik i sin freestyle och lekte lite. Kommer ni ihåg hur skönt det var? Man kände sig trygg där. Där inne kunde ingen skada en. Man var trygg.
En sådan koja vill jag bygga nu. Jag vill bygga en koja av mina täcken och filtar. Krya in i kojan med en massa kuddar och gosedjur. Krama om dom och känna mig trygg. För inne i den kojan kan ingen såra mig. Ingen kan komma in och ta del av mitt liv, mina känslor för att sedan bara gå ut och låtsas som ingenting. Det går inte, inte i min koja. Där är jag trygg från omvärlden. Där släpper jag inte in någon, inte en enda får komma in i min koja. För jag vet att om jag släpper in någon där blir jag bara sårad. Och mer sårad orkar jag inte att bli. Idag nådde allt sin gräns och det var då jag bestämmde mig för att bygga en koja. För att nu vill jag inte mer, nu är jag trött på allting och alla. Jag orkar inte mer. Så nu ska jag bygga min koja, gömma mig där och ingen får komma in. Inte på ett himla bra tag.
Hejdå!


.

Okejokej. Snälla du måste berätta för mig nu vad du vill. För jag pallar inte. Har så mycket annat att tänka på också. Snälla säg, för jag är orolig.

luddigt

Tråkiga söndag. Finns inget bra på tv. Ska nog titta på Cold Case som börjar 22.00 och efter det är det Criminal minds. Efter det blir det nog sängen.
Nu känns det lite bättre. Men har fortfarande saker i mitt huvud. Så sjukt orolig för vissa saker. Kommer nog inte få speciellt mycket sömn inatt heller. Nacken spelar in en lite roll där faktiskt. Får se hur det går i skolan imorgon. Folkns kommer att garva ihjäl sig åt mig. Kan ju inte direkt röra mig normlat. Haha, fyfan va med skit jag kommer få. Men men, klassen i love you anyway.

Okej, okej nervvrak Madeleine. Stop shaking.

Life is a bitch.

Life is a bitch, stämmer. Men vad ska man göra? Man får lära sig av sakerna som händer i livet och få erfarnehet. Ju mer saker du är med om, desto mer erfarenheter får du. Och du lär dig att nästa gång göra saker anorlunda.
Du anförtror dig till människor och litar på dem. En person kanske vet allting om dig och plösligt förlorar du den personen. Vad gör du då? När du inser att du kanske har förlorat den människan du litar mest på. Du kanske bryter ihop, inte orkar någonting. Men med hjälp av närstående vänner och familj orkar du ta dig en bit på vägen. Men för att klara dig hela vägen måste du få hjälp av dig själv. Du måste tänka och du måste inse att livet är för kort. Du måste komma upp på benen igen, trots allting. Men nu vet du. Det ska inte bli lika lätt nästa gång. Nästa gång ska du vara mer försiktig, inte släppa in lika lätt. För du har insett att risken är stor att du bryter ihop igen då.
Life is a bitch, Du är med om saker, du lär dig av dina misstag och får erfarenhet. Du kan inte ha det perfekt hela tiden, då lär du dig aldrig någonting. Det måste hända saker i ditt liv som får dig att inse saker. Tänk på att inte gräva ner dig allt för djupt ner. Utan försök alltid att ta dig upp, hjälp dig själv och tänka på att du lär dig av det som har hänt.




Keep it real.

Älskling, äkta vänskap är vad det är!


Varför, varför, varför?

Alltså, jag känner att jag behöver skriva. Vet inte bara vad. Jag har en massa tankar i mitt huvud som jag inte kan formulera i ord eller meningar. En massa tankar som jag egentligen inte ens borde tänka, men som är där ändå. Jag borde inte bry mig, ignorera och låta det vara. Men jag kan inte låta bli. Det ekar i mitt huvud, oavbrutet och jag vet inte vad jag ska göra för att få dom att försvinna. Det bästa sättet vet jag, men vet inte om jag har modet nog. Vet inte om jag ska våga prata, är rädd. Rädd för förändringen, rädd för misstagen, rädd för missförstånden, rädd för agritionerna, rädd för sorgen. Hur kunde allting bli så fel? Hur kommer det sig att det blev såhär som det har blivit. Är det mitt fel? Är jag verkligen så äcklig och dum i huvudet? Hur har jag kunnar försvinna så snabbt, blivit en människa som är så liten i dina ögon, blivit helt osynlig. Jag förstår inte hur. Jag gör inte det. Vad har jag gjort, varför är allting mitt fel för? Varför har det blivit så här? Varför, varför, varför, varför, varför..
Varför, det ekar i mitt huvud...
Jag vill inte mer nu, nu vill jag inte ha det såhär längre. För det går inte en dag utan att jag tänker på det här, utan att jag trycker ner mig själv och försöker förstå. Jag förstår inte, kan någon snälla berätta, varför? Snälla, berätta..

Jag finns inte för dig mer. Osynlig, borta..
Du kommer alltid finnas. Synlig, närvarande..

Nackspärr, jävla dans.

Tack mina vackra vänner för en underbar kväll igår. Jag hade mycket, mycket trevligt. Det var en härlig kväll med mycket dans, musik, mat och skratt. Skön att träffa alla sammans samtidigt också. Nej, riktigt trevligt var det.
Men dock, jag har fått världens nackspärr idag av ett dans move jag gjorde igår. Helt flippad var jag och det känner man av idag. Fyfan, pappa skulle massera mig och jag började skrika och gåta för det gör så jävla ont. Fy sjutton.
Ajja, tack ännu en gång. Och tack så jättemycket för presenterna. En tjej-kväll var det jag behövde!

Idag var det ju handboll om 5:e platsen och direkt kvalificering till VM. Sverige mot Norge, det var också en riktig rysar-match. Men som tur var vann Sverige.

Nu ska jag gå ner och äta tårta, jordgubbstårta som min mamma gjort speciellt för mig, tack älskade mamma.

Vem fäller tjejen först?

Jag, Johanna & Paula sitter och disskuterar om att män är svin. Seriöst, det är bara killar som sitter och slår vad om vem som kan knulla en tjej först. Serisöt, då har man verkligen inget bättre för sig. Eller om det finns en tjej och typ några killar tävlar om vem som kan få henne först, sedan sätter dom på henne och sedan drar dom. Killar är svin, visst? Iallafall när dom håller på sådära. Hur kommer man ens på en sådan tanke att vem som kan få en tjej först? Att utnyttja en tjej så. Om hon t.ex. utvecklar känslor för den killen och släpper in honom och sedan bara drar han när de har haft sex. Hur kan man vara så kall? Alltså, visst. Tjejer gör så också, men jag tror inte att det händer lika ofta som med killar.
Nu kommer jag in på det spåret igen, att varför detta är okej för killar? Varför är det så?
Nej, usch.

Dysmorfofobi.

USc, usch, usch. Är sjuk trött idag igen. Min kropp är helt slut och alldeles lam. Jag ska nog tvinga någon att köpa en kaffe till mig, får fjäska lite. Seriöst, jag är alldelses yr i skallen av trötthet och det lär ju inte bli bättre när man ska hem och laga mat sedan till 10 pers. Haha, men det ska bli kul.

Igår tittade jag på en dokumentär om Dysmorfofobi. Dysmorfofobi är en kroppslig dysmorfofobisk störning där man inbillar sig själv att man är ful. Man ser en bild av sig själv som inte alls stämmer. Detta kan ofta ge upphov till utseendefixering och socialfobi. Alltså, helt vanligt normala människor som ser ut som precis alla andra kan inte titta sig själva i spegeln utan att börja gråta. Det är hemskt.
Det handlade om 3 personer. En av dom ville inte ens visa sitt ansikte för hon tyckte själv att hon såg så illa ut. Hon hade genomgått 6 näsoperationer och skulle göra en 7:e. Med den operationen innebar det att hennes hud över näsan riskerade att spricka eftersom hon redan gjort så många operationer..
En annan, killen. Hade på sig solgalsögon hela tiden eftersom han tyckte han hade svarta ringer runt ögonen och skämmdes för sitt utseende. Han höll på med musik och var oerhört duktig, men vågade inte uppträda p.g.a sin dysmorfofobi. 
Den sista tjejen var jättevacker. Hon tyckte hon såg maskulin ut och dränkte sig med smink. Så fort hon tog av sig sitt smink bröt hon ihop och orkade inte mer. Hon skulle exempel testa en ny ljusare foundation, men då bröt hon också ihop för hon tyckte hon var så himla ful..

Usch, stackars dessa människor, som alla var såg bra ut och inte var det minsta fula alls. Dom berättade också att det finns människor som har försökt limma in sina öron, skära av sig huden i ansiktet och försökt sig på att fettsuga sig själva.. Att man kan ha sådan himla dålig självkänsla att man skär av sig huden i ansiktet för att man tycker man ser så hemsk ut är helt ofattbart. Och att man dessutom måste hjälpa så länge på att få hjälp, terapi. Att vänte tiden kan vara upp emot flera år är också helt sjuk. På dom åren kan personen i fråga hinna ta sitt liv eller någonting annat liknande.... Helt knäppt att det är så, jag förstår inte...

 

2000m.

Sjukt,sjukt trött idag. Dagen har varit rätt så jobbig. Matteprov, gick väll bra hoppas jag. Ett G blir det nog. Sedan var det idrott och jag ville satsa, så simmade 2000 m. Död efter det men mycket stolt att jag orkade.. Men gav inte upp och klarade av djupdykningen också, sjukt jobbigt när man precis simmat 2000 m liksom. Efter simningen vart det handla av. Jag och pappa inhandlade varor inför morgondagen. Kom hem och städade för fullt, måste ju se ut tills imorgon. Gick ut med Morris för att sedan titta på handbollen. Och jävla skit att Sverige inte vann. Men det är ändå skitbra att dom kom såhär långt eftersom det är nytt landslag och allt. Bra jobbat!!  Nu är jag nästan död och ska sova. God natt.



Gumman, lyssna inte på idioterna. Okej? Försök att inte bry dig om dom. Dom är inte värda det. Jag finns här när du vill prata, alltid. Ställer upp. Jag älskar dig!

Handboll

Kom hem fårn skolan i perfekt tid för handbollen. Det var en riktig rysar match minst sagt. Vi vann precis på sekunden, fick nästan en hjärtattack för att det var så spännande, tack Sverige en perfekt present på dagen i ära. Imorgon är det nästa match, mot Tyskland. Då hoppas jag att vi vinner så vi kommer vidare till Semifinalen. Hejahejaheja. Är det bara jag som är intresserad av handbollen här eller? För det värkar bara vara jag som tittar på den när man pratar med nära och kära. Haha, det är ju jättebra och spännande. Händer saker hela tiden ju. Stöd Sverige folkens!
Nu ska jag snart äta, ses!

Heath Ledger, :'(

Måste bara säga att jag sörjer Heath Ledger också väldigt mycket. Vart skit ledsen imorse när mamma berättade att han hade dött. En av mina favorit skådelspelare. Han är så jävla bra i "10 orsaker att hata dig" & "Brockback mountain". Usch vad hemskt, så hade han en liten dotter också. Det är så jävla tragiskt. Uschusch.
Vila i frid Heath Ledger.

Grattis :D

Idag fyller jag 17, roligt roligt. Fick en massa pengar så jag kan shoppa loss och så fick jag örhängen och sådant kul. Haha, så fick jag ett tuggummipaket av Adam den sötnosen, tack så mycket. Längtar till ikväll för då ska jag äta världens godaste maträtt, fondue. YUM!
Så trevlig dag på mej :)

Ingen dator, ingen lektion.

Sitter här och tråkar nu. Hade ingen italienska för att Jordans dator funkade inte så blev hon tjurig och tänkte då inte ha någon lektion då. Så nu har jag hål-timme. Har geografi sedan, hoppas man får gå när man är klar. Jag och Johanna har nämligen inte mycket kvar. Ska bara klistra på papprerna på en planch och sedan färdigt. Så slipper vi sluta fyra så kommer man hem lite tidigare och hinner plugga mer matte. Ska hinna klart med matten idag tänkte jag så jag slipper plugga så mycket imorgon på dagen. Inte så roligt att plugga då heller?
Kollar ner på mina naglar också, usch jag måste fixa dom dom ser inte roliga alls ut. Ska fila ner dom och måla på lite genomskinligt lack tänkte jag mig. Hoppas också att jag får ett presenkort så jag kan gå och göra nagelförlängning. Jag vill också ha tid hos Hadba så jag kan göra någonting med min kalufs. Så ska det färgas också för nu är det inget roligt alls. Blä på mitt hår, har bara lust att raka av hela skiten, fast om man tänker efter så kanske det inte är någon bra idé? Haha, men arg kan man alltid bli, visst?

Haha, intressant samtalsämne mina vänner har nu. Hon har haft sex med både en tjej och en kille! Tjejen var bäst. Tänk er en tjej slicka en. Jag skulle inte banga på lebbsex.  Normala klasskompisar? Nää, men jag gillar dom ändå.

Nej, nu ska jag sluta vara osocial och komma med i samtalsämnet.
Hejsvejs :D

Önödigt skrivande.

Sitter i skolan nu ja, har historia och det är väldigt intressant somvanligt. Ojaoja, Christer är en riktig klippa och han är väldigt pedagogisk. Men jag gillar honom ändå eftersom han gav mig MVG på min uppsats om Jeandde d´Arc. tack Christer. Snart har jag lunch och det är för en gång skull god mat idag, chicken Kebab, yum. Hoppas bara att jag kan äta nu då.
Idag är jag trött för att jag kunde inte sova inatt, låg och tänkte och tänkte fram och tillbaka och igen. Usch, nu kommer hela min vecka vara förstörd bara för detta, och imorgon kommer jag kanske inte kunna vara glad ändå.
Men tänk, imorgon fyller jag 17, bara ett år kvar tills jag fyller 18. Ska bli skoj, blir lite stor nu iallafall.
Haha, längtar tills på fredag också. Girls night!


Stort misstag, tack.

Du förstår inte! Du sa ju själv att du inte förstod trots at tjag försökte förklara för dig. Så säg inte att jag inte förklarade mig. Jag gjorde faktiskt det. Och det är inte dig jag har pekat ut, utan jag vet att dom du umgås med snackar skit och det är det jag blir arg över.
Och det gör mig inte på bättre humlr direkt att du tycker att du levt i en lögn och att du ångrar hela den tiden vi hade tillsamman. Det gör mig så jävla ledsen och sårad så jag inte vet vad. Bestämmde vi oss inte för att vara vänner? Och tydligen finns jag inte kvar i ditt liv heller. Men du finns ju kvar i mitt iallafall. Det sa jag den dagen. Men synd att du tycker såhär, för mina åsiket är helt anorlunda. Och om du tyckte att allting var ett stort misstag var det väl bra att allting blev som det blev.
Jag och vadå att man vill bli av med saker men att det inte går pga att människor är inblandade, hur kan det komma sig? När denhär saken är mellan dig och mig?
Ja, vet att folk snackar skit och jag vet att alla gör det, det skrev jag också i mitt inlägg innan, Visste att alla skulle snacka skit om mig efteråt, men blir ändå arg att folk inte fattar och har missuppfattat allting, för det är ju det dom har gjort. Eller?! Tycker du också då?
Synd bara att det inte går att prata på riktigt om detta, för känns bara konstigt att blogga om det.

.

Släng allt på mig, jag är ändå van.


Blä

Helgen har varit rätt så lugn och skön måste jag säga. Åkte till Östervåla i fredags, spelade kort med Cgrister, Sören & Niklas. Det ar mycket roligt, trots att allting var mitt fel.
På lördagen kom vi inte upp förrens 2-tiden. Satt bara och töntade oss, flumman kom och hälsade på också. Kvällningen bestod av kort, handboll, skratt och annar smått och gott.
Idag vaknade vi pigga och glada, not. Tittade på Green Stret Hooligans och efter det åkte jag hem. Fick sitta på stationen och vänta på pappa då helt plötsligt en alkis kom fram till mig och tog tag i mina skor och klagade över att dom var skitiga. Så började han prata om homosexuallitet och Gud. Usch, det vart jobbigt så jag gick till Max och upptäckte att nu när McDonalds i St:Per har försvunnit har Max blivit nya inne stället för alla små-fjortisar. Usch va jobbiga dom var, sprang runt som i en jävla lekpark. Nej, tur att pappa kom snart. Vi åkte in till F16 och körde, gick sådär.
Nu sitter jag här och är trött.

Ge mig kaffe, nu tack!

Sitter här på historian, sista lektionen för idag. Jippie va skönt det ska bli att komma hem och få ta en kopp kaffe sedan. Jag är väldigt kaffe-sugen. Historian går segt som vanligt, slutar om 35 minuter. Läst världens längsta häfte om Holland, T R Å K ! Historia är nog verkligen världens tråkigaste ämne, iallafall med läraren vi har. I högstadiet tyckte jag det var rätt så roligt iallafall. Nu är det värdelöst. Aningen sitter man och lyssnar på tjafs eller läser. Nog om min roliga historia (Det rimmade) lektion.

Ikväll ska jag nog träffa Christer, vet dock inte vart för han är så seg på att tala om ifall jag ska åka dit eller om han kommer hem till mig. Jag ska nog skicka ett mess och tjata lite på honom. Imorgon pratade Madde om att det var partay och jag är lite sugen faktiskt. Så får se vad som häner och fötter. Skulle vara trevligt att träffa alla tjejerna och ha roligt.. Söndag är det nog övningsköra som gäller, hoppas jag. Kom på att pappa skulle skjutsa Markus till hans innebandy match i gottsunda, kanske inte hinner då. Men måste verkligen börja ta tag i att köra nu så jag hinner lära mig. Det är faktiskt bara ett år kvar tills jag fyller kör-kort. 

Nej, nu börjar han visa lite irritation så ska väll sluta nu ja.

Alternativ pigg.

Sitter på naturkunskapen och är sjukt trött. Har knappt sovit någonting inatt heller. Vet inte vad det är, somnar bara inte om nätterna. Känner mig helt död idag, ont i huvudet också. Och min jävla hosta gör ju inte saken bättre precis. Så min röst är också helt fuckad, låter som jag har kommit in i målbrottet ibland. Tur att man har läkerol.

Skaffa fakta innan ni börjar snacka.

Okejokej, here we go againd.

Jag hatar skitsnack, jag hatar, hatar, hatar, hatar skitsnack. Det är det värsta som finns. När människor snackar en massa dynga utan att ha någon som helst grund för det. Att människor bara antar och sedan tror på det utan att skaffa sig info först. Borde man inte göra det? Skaffa sig information först och prata med personen i fråga, fråga om det stämmer eller inte. Är inte det de minsta man kan göra? Eller är det för mycket begärt att fråga om sådana saker? Blir så oerhört irriterad när jag får höra sådana här saker. Alltså, människan har ingenting med mitt beslut att göra. Jag hade bestämt mig innan jag ens träffade honom. Man kan liksom inte bli kär över msn, ellerhur? Eller kan man det enligt er, för då vet ni fan inte var kärlek är. Ni har ingen aning om vad mina beslut är grundade på, inte en jävla aning. Det är privat för det är ingen som vet hur jag kände mig, ingen vet hur jävla dåligt jag mådde därför vill jag inte prata om det. Du förstod inte ens min anledning, vilket jag hoppas att du kommer kunna göra en dag i alla fall. Men om du inte förstod hur ska då dina vänner kunna göra det? Det är en jävligt privat sak mellan dig och mig och det behöver ingen annan veta om. Därför kan väll bara människor acceptera att tråkiga saker händer och så är det. Folk måste alltid ha någon att skylla på. Att man inte har någonting annat för sig än att snacka en massa skit och sprida ut en massa dynga om en person. Har man inget annat för sig än att göra det? Jag menar, halvvuxna människor som beter sig som fjortistjejer i högstadiet. Måste alltid intrigera och måste alltid ha någon att prata om. Och så blir jag arg när jag hör annat som jag inte trodde folk skulle snackat om. Att jag tydligen har ljugit och att jag har åkt på fester och flörtat utan din vetskap, hur kommer folk på sådant? Va? Vad är det med er?


Visst , jag visste att det skulle bli mycket skitsnack om mig men jag blir ändå så jävla arg och ledsen att jag måste få skriva ut mina känslor. Är så himla arg just nu. Så arg och så ledsen att människor i sådana här byhålor inte har mycket annat för sig än att snacka skit och skapa rykten. Usch vad irriterad jag blir. Okej, det tar inte mycket på mig, jag blir bara så arg över hur människor beter sig. Jag tycker bara att det är patetiskt att ni tror det ni tror. Och jag och mina vänner vet ju hur det egentligen är, på riktigt. Och de vet hur jävla ledsen jag var, de känner mig och vet att jag inte är så hemsk som ni säger. Som sagt, jag hade redan mitt beslut innan och jag visste att det var rätt innan. Och denhär personen hade ingenting med mitt beslut att göra, INGET! Snälla fatta det. Jag grundade mina beslut innan på andra saker som är personliga och som ni aldrig kommer att förstå. För ni har ingen aning om hur jag kände mig. Ni har ingen aning vad som hände under ytan.


Ville bara tala om det och hoppas att någon läser detta och fattar lite bättre. Ville bara få folk att förstå att man ska sluta säga saker om andra om man inte har någon grund eller fakta om saken. Skaffa fakta innan ni pratar, okej?


Skit Blogg!

Okej, fett arg jag är nu. Hade skrivit värsta inlägget här och ett väldigt klokt och argt. Hinner inte skriva om nu för ska gå på lektion. Men på lunchen ska jag skriva. Kommer ju inte bli lika bra som det förra. Jag får utbrott så sådanhär.!!!!!


Wish me luck!

Okej, nu ska jag redovisa om MacGyver. Hostar som fan och har knappt någon röst. Go Madde!

Onödigt inlägg bara.

Motivationen skulle hålla sig på topp? No, I don´t think so. Men med tanke på att jag sovit fyra timmar inatt, kommit hem halv sex och har mensvärk får man ha dålig motivation. Måste träna på min redovisning jag ska ha imorgon. Vill ju inte stå och läsa innantill, får läsa igenom lite till sedan och imorgon på bussen.
Just nu tittar jag på Hitch istället för att plugga, men den är faktiskt väldigt bra och värd att se. Jag ska la ringa pojken också och tala om för honom att nu är det banne mig läggdags, för det är det nu. För honom iallafall.
Igår när vi skulle sova i högtalarna kunde jag inte somna. Usch, låg vaken jättelänge. Saknar dig bejbi. Vi ska flytta ihop snart på halvtid iallafall. Det är någonting jag ser fram emot väldigt mycket, skönt att träffas varje dag nästan.
Nähä, nu ska jag ta bort mitt äckelsmink och ta fram kläder inför morgondagen.

Sovgott!

Humor!

Sitter på historian. Jag & Johanna sitter och skrattar åt våran muppiga klass. Vi sitter och pratar om Spaniens ekonomi på 1500-talet. Pratar om den amerikanska dollarn som gick ner med 50% under den tiden. Och helt plötsligt börjar Petter i vår klass snacka om att England också var lite inflytesrik och att det Cypriotiska pundet var 16 kronor. Altså vad har det med saken att göra?
Okej, man måste vara här för att fatta det roliga i saken. Lite intärnt i klassen. Men kul är det iallafall. Eller, jag och Johanna tycker det är roligt. Konstigt med våran humor?
Krister är jobbig, altså våran hitoria lärare. Han pratar bara en massa tjafs. Men om en halvtimme har jag lunch. Inge god mat idag dock. Ajajaj..

Motivationen!

Det gick inget bra med McGyver har inte kommit igång än. Duktigt Madde. Istället har jag suttit och tittat på en massa dansvideor på youtube. Jag vill också kunna dansa som vissa där gör. Ska bi skönt att komma igång med dansen snart. I år blir det Disco & Ragga. Jag ska bli duktig också eftersom jag och johanna ska brja gymma nästa vecka också. Sedan simma med mamma. Kommer bli bra det tror jag sedan när det börjar våras lite kan man ju ut och springa om man vill. Fasst det är nog bara prat från min sida för kommer aldrig komma ut ändå. Nej, det får bli powe-walk med mamma istället. Det är skön för då kan man snacka med mamma samtidigt som man motionerar. Yes, dessutom är power-walk mycket bättre om man vill bränna fett.
Så nu är det motivationen som bara ska hålla sig igenom hela denna tid. Motivation motivation. HEJA DIG MADELEINE!

Förresten, på torsdag ska jag träffa madde och prata snusk!

Go MacGyver!

Usch usch. Sitter här och ska göra klart min redovisning om min hjälte. Min hjälte är då MacGyver (vem annars?) men har just nu lite smått idétorka och kommer inte på att skriva någonting roligt. Har sammanfattat serien och berättat lite om varför han är min hjälte. Läste upp det och märkte att jag måste ha lite mer för att fylla ut tiden helt. Det är på onsdag vi har redovisningen så måste hinna klart idag så jag kan träna imorgon så jag inte står och läser rakt ner i pappret, det går ju inte?
Någon som har en väldigt underbar kommentar om MacGyver som jag kan använda?

Starkare.

Jag har insett väldigt mycket nu den senaste tiden, insett att jag har blivit en helt annan person. Jag är mycket gladare nu än förr. Altså, jag var glad förut men kanske inte på riktigt. Jag vet inte hur det kan förklaras, men det känns så bra i kroppen just nu och jag är så oerhört lycklig. Jag slipper känna den där oroande känslan i magen titt som tätt för jag vet att jag inte behöver oroa mig för sådana saker längre. Jag känner mig mycket tryggare och säkrare som person just nu. Jag har blivit så mycket starkare och jag har lärt mig en hel del saker av det som har hänt den senaste tiden. Jag har nu vågat göra mera saker för jag känner mig tryggare i mig själv och min omgivning. Jag har tänkt och tänk och vet nu att jag gjorde rätt. Jag förtod inte då hur nere och ledssen jag vart och trodde att det skulle vara så, men det skulle det ju inte. Märker en sådan stor skillnad och det är skönt. Visst, det är fortfarande jobbigt och jag kommer aldrig att sluta känna så jag gjorde heller. Men nu vet jag att jag gjorde rätt, det har funnits tvivel men jag vet....
Jag vet att jag gjorde det rätta beslutet för jag har aldrig varit lyckligare..



Lyssnade på Sara Löfrgrens låt, starkare hemms hos Christer. Lägger ut texten bara för att den är så bra och den stämmer verkligen in på det jag känner och har i hjärtat just nu.



Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll.

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer

Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu.

Helgen.

Fredag: Skolan slutade 09.30 vilket var väldigt skönt men känndes rätt så ovärt att man åkt dit från början. Men gick ner på stan och kostade på mig ett linne, en tunika och en ny BH. Johanna och jag åkte sedan hem och tittade på våra bästa år, badade och förberedde inför kvällen. Mublerade om lite i mitt rum med tanke på att 2 madrasser skulle få plats också. Klockan åtta bar det bänkat framför tv´n eftesom Let´s Dance började då. Det var riktigt roligt. Vid nio-tiden kom Christer och Niklas hit till mig och höll oss sällskap. Vi gjorde inte alls mycket, tittade klart på Let´s Dance och efter det slog vi på Titanic. Fast vi sov nog allihoppa i början av filmen men vaknade till i mitten. Fast det blev kanske inte så mycket titta av heller? Klockan drog sig mot sent och vi släckte ljuset. När ljuset väl var släkt tog det en stund innan vi somnade. Dålig humor kallas det.

Lördag: Vaknade av att Johanna och Niklas låg och pratade vid nio-tiden fick lite smått damp men lyckades ligga och hals sova till klockan vart elva. Väckte Crille så gick vi upp och åt frukost. Satt på mitt rum och tröckade tills Sören kom och hämtade oss. Då bar det av till mitt nyblivna 2:a hem, Östervåla. Jag och Crille satt och gjorde ingenting, sedan kom Niklas och vi tittade på "Hem till Midgård". Vi åt också och efter ett tag blev det kortspel, skitgubbe. Det var väldigt roligt, jag vänn nästan hela tiden över pojkarna, woho. Det var tänkt att vi skulle åka till Tärnsjö men både jag Crille hade ingen lust att åka dit eftersom det hade bara blivit en massa bråk och tjafs om vi åkt dit. Istället gick vi hem till Janne, hans fru, 2 katter & hunden. Där satt vi och hade det väldigt trevligt faktiskt. Dock vart det kanske lite för mycket av det goda vilket märktes när vi gick hem vid 03.30. Då mådde Madeleine inte så bra i skallen, men det vart bättre så fort jag och Crille gick och la oss. Vi hade det mysigt och somnade inte förrens 07.00 imorse...

Söndag: Vaknde upp vid 12.30 helt död. Vi gick upp och tittade lite på tv, muppade oss somvanligt. Spelade Yatzy och tur-gubben vann somvanligt. Vid 16.00 kom pappa och hämtade mig. Och på hemvägen upptäckte jag till min stora förtjusning att jag slutar 12.30 imorgon, jag vart överlycklig! Skulle egentligen ha gymmat med Johanna efter skolan men känner mig inte alls pigg och vill inte bli sjuk för jag missar så mycket i skolan då. Hur som helst ska jag snart ringa till min Bejbi och prata en stund för att sedan somna med högtalaren på och dig i andra änden. Väldigt mysigt. Längtar redan tills på fredag.

Allergisk chock!

Igår kväll fick jag lite smått panik. På kvällen tittade jag på grammis-galan och vart sedan oerhört ledsen över att Sahara Hotnights inte tog hen något pris. Annars var det rätt så bra. Amandas nya låt hade premiär, inte så bra som jag hoppats. Men nu till det läskiga iallafall. När galan var slut gick jag ner och tog mig några goda solrosfrön som är det godaste som finns typ. Men efter ett tag började jag känna att det kliades som fan i halsen och efter ett tag fick jag mycket mycket svårt att andas. Jag fick en allergisk reaktion. Fyfan vad läskigt det varm fick lite smått panik. Men drack säkert 1 liter vatten tog Bricanyl och kortisonspray så då vart det lite bättre iallafall.
Sedan ringde min sötnos och vi satt och pratade ett långt tag, kom äntligen på alla Gladiatorerna också. Hihi! Sedan när vi skulle sova bestämmde vi oss att ha högtalaren på ifall att någon av oss inte skulle somna. Det var väldigt mysigt att ligga och höra hur du somnade. Du är väldigt söt gubben.

Nu sitter jag i skolan och Anna har genomgång. Duktigt jag lyssnar på henne då., Not.  Har en rätt så okej dag idag, Har styrka & kondition på idrotten idag, ska satsa. Jag & Johanna ska ju bli body-builders. Efter skolan ska vi också gå & simma. Heja oss!!

Längtar tills imorgon. Dubbejdejt.


ojdå.

Sitter i skolan och har jätteroligt.. Nej, men jag är faktiskt lite duktig eftersom att jag har gjort de sidor i matteboken man skulle göra. Sedan visst skulle jag kunna räkna på mera så jag ligger lite före. Men varför göra det egentligen? Dessutom är de tju 1:a skoldagen så då måste man ta det lite lugnt.
Om tio minuter har jag lunch, hörde att det var kötbullar, usch är inte alls sugen på det. Hoppas det finns sallad så kan man äta det med den goda dressingen. Yes.
Annars har väll första skoldagen varit okej.
NU FÅR JAG GÅ!

Kan någon förklara för mig?

Kom just på en sak som jag & Johanna pratade om i telefonen som jag sa att jag skulle skriva om här i min blogg.

Saken är den att om en tjej och en kille är tillsammans eller om dom har varit på g eller liknande och sedan bryter kan märkliga saker hända. Om killen skaffar en ny tjej inte så långt efteråt är det ingen som märker någonting, utan det är helt normalt. Men, om tjejen hittar en ny kille rätt så snart blir hon helt plötsligt en utnytjande slampa som är helt dumm i huvudet för att hon har hittat en ny kille så snabbt.
Hur kommer det sig?
Nej, jag förstår inte riktigt på mig såhär? Det är inte bara i ett sådant här läge där vi tjejer får skit med killarna klarar sig undan. Jag säger inte att det är såhär i alla fallen, det gör jag inte. Men väldigt ofta kan det bli såhär. Att killen är bara "cool" och får status om han skaffar en ny tjej fort. Men tjejen får bara en massa skit från allt & alla och ingen förstår hur hon kan vara så känslokall eller slampig.
Jag förstår inte, kan någon föklara för mig varför det är så?
Jag tycker iallafall att det är väldigt orättvist, men det är ju vad jag tycker.

Sammanfattning.

Det vart visst inte så mycket mer bloggande från västervik. Men resten av vistelsen där var mycket trevlig. 70-års kalaset vart väldigt lyckad. Jag tror att de flesta var väldigt glada & nöjda.

I söndags åkte jag hem. Träffade Johanna, min älskling vi gick och solade och jag fick faktiskt lite färg. Efter solningen mötte vi Christer & Niklas på MacDonalds. De åt och så kom en läskig man som vi hade väldigt roligt åt. Klockan 18.00 var det bio-tajm, vi såg "Solstorm". Den var helt okej, lite konstig men gick att titta på. Efter bion åkte jag, Niklas & Crille hem till våla. När jag & Crille kom hem spelade vi Yatzy och han vann som vanligt, jävla tur-pelle. Efter den hårda matchen lugnade vi ner oss med att titta på "The holiday" väldigt bra film faktiskt, oerhört gullig. Efter filmen gick vi och la oss och började prata om gamla tv-program man tittade på när man var mindre, typ "Gladiatorerna", "Fångarna på fortet" & "Robinson". Vi fastnade på Gladiatorerna och försökte komma på namnen på alla som var med. Vi kom på några stycken iallafall, resten ska jag googla upp. Efter allt tjat vart vi trötta och somnade.

Vaknade klockan 2 på måndags eftermiddagen. Vi gjorde inte mycket igår. Spelade Yatzy som vanligt. Fast denna gång vann jag faktiskt en gång och jag är mycket stolt över det. Vi hade också lite Die Hard frossa. Tittade på både 2:an & 3:an. Mycket bra filmer må jag säga. Annars hände inte mycket alls, låg och lyssnade på massa musik och fick lite nostalgitrippar bakåt i tiden. Somnade cirka 04.30.

Imorse gick jag upp 09.00, trött & frusen. Christer hade nämligen snott allt täcke inatt så jag hade legat och frysit hela tiden. Uschusch. Men det var bara att gå upp, klä på sig och vandra mot bussen. Det var en lång resa hem, kom hem 11.20. Satte mig med den jävla matte boken som jag seriöst funderar på att bränna upp. Jag hatar matte, jag säger inte bara så utan jag gör verkligen det. BLÄ! Annars har det bara varit slapp idag. Pratade med min Johanna och planerade inför framtiden. Ska börja spara till resan till Mallorca nu. Älskar dig gumman, finns alltid här!

Nej, nu vart det en liten onödig sammanfattning om hur mina dagar sett ut, intressant det var va?

Hur kommer det sig?

Nu sitter jag här hemma hos mormor & morfar och lyssnar på pappas & morbrors smarta disskution om tärningar och maxi Yatzy, de pratar om statistiken hur man kan få full poäng, de låter väldigt kompicerat. Jag tror att de är lite rubbade. 1,2,3,4,5 & . Hur lägger man i de i ekvationen?  Haha, jälva knäppa de är måste jag säga.
Annars är förberedelserna i full gång inför morgondagen. Mamma gör sin berömda Choklad cheese cake. YUM! Morfar & de andra planerar hur borden ska stå och bordsplaceringen.
Imorgon kommer allt folk vid 16.00. Jag ska göra för-rätten. Det blir nacho-chips med taco & vitlöksost på. Enkelt & gott. Sedan blir det smörgåstårtaoch efter det mamas cheese cake. Ska bli trevligt att träffa alla. Men det blir många äldringar som man inte har träffat sedan man var väldigt liten. men det blir nog bra ändå.

haha, fyfan vad snillena spekulerar här. De är väldigt skeptiska om hur detta går till. De tror inte att mot alla odds att det går att få full pott i ytazyn. De har väldigt svårt att förstå detta. Stackars män som inte har någonting bättre för sig än att sitta och babbla och räkna ut ekvationer. Hmm, är jag adopterad?

Nej, ville bara ge en lite uppdatering. Skriver kanske lite imorgon om hur dagen är.

Hejsvejs!

Sammanfattning.

Orkar inte skriva så mycket om nyåret bara att det var mycket trevligt. Kvällen började hos Crille med Flumman, Broden, Peter, Mackan, Jarren (?) & Sören. VI satt, pratade och spelade poker. Jag vann såklart mot alla killarna som tror dom ska vinna över mig bara för jag är tjej. Men ack så fel de hade de små pojkarna. Efter en stund drog vi oss till Joel där jag träffade Dannie. Gick mot ishallen till tolv-slaget och kollade på raketerna. Jag, Crille & Broden vart inte så långvariga och åkte hem. Så väl hemma hos Crille satt vi med hans pappa, käka popcorn och pratade. Mycket trevligt.

Sedan igår träffade jag Johanna min sötnos, vi gjorde inte mycket kollade på Saw 4, världens snuskigaste film måste jag nog säga. Helt sjukt äcklig. Altså, han som gör flimerna måste ju vara helt psykbryt som kommer på allt dedära som är med i filmen, blä! Efter det kom Mackan, Flumman & Crille hit. Vi gjorde inte mycket. Dom åkte hem så småning om. Jag & Johanna kröp ner och somnade med en gång.

Idag vaknade man vid halv tolv. Johanna åkte hem och jag gick ner för att hjälpa mamma. Vi putsade silverbesticken som vi ska ta med oss ner imorgon. Tittade på våra bästa år också. Mycket händelselöst avsnitt må jag säga. Jag vill veta vem som är "Salem Stalker". Hoppas avslöjandet är snart iallafall. Sedan ville jag känna mig lite nyttig så satte mig på cyklen i 40 minuter, det är inte så mycket men alltid något, ellerhur?.
Johanna besökte mig även idag, vi var väll på vårat vanliga flummhumör och satt och var allmänt konstiga. Tillslut om Crille & Broden och gjorde oss sällskap. Vi spelade Yatzy och till vår allas stora förvåning (not) vann Crille-Pille-Tur-Man. Tråkigt.. Nåja, vi trösdade oss med genom att titta på 2fast & 2furious. Mycket trevligt film. Kvällen avslutades med Kortspel & Yatzy igen, även denna gång vann turgubben. När pojkarna åkt hem satt jag och bror min och snackade lite skit.Gud nåde den som rör min bror, han är världens bästa!

Imorgon bär det av till Västervik och morfars 70-års firande. Kommer tillbaka hem på Söndag igen. Ska bli mycket trevligt att träffa släkten och alla.

Nu är det sova som gäller.

GODNATT!


RSS 2.0