Jag hatar slask.

Ont i magen, plugg & slaskit väder, kan det bli värre?

Dom här dagarna i veckan har verkligen varit helt hektiska. Jag har pluggat som ett djur (säger man så?) iallafall har jag pluggat väldigt mycket. Till ett geografiprov om Geomorfologi, det handlar om jordytans terräng och om de processer som förändrar och oförändrar den. Titta, jag kan lite. Nej, men det avsnittet är faktiskt übersvårt. Till råga på allt så har jag bara varit med på en lektion, så har missat alla genomgångar, inte bra. Somsagt, varje dag efter skolan har jag kommit hem, gjort mig en kopp the och suttit mig och läst på provet. Ätit middag och fortsatt att plugga tills klockan nio. Min hjärna är helt full av saker just nu.

Idag vaknade jag bredvid min älskling Alexander med vääärldens magont. Vi gick upp och gjorde os iordning inför dagen. Väl kommen till skolan hade jag ett "inför nationella" test i engelska, det gick väll sådär. Efter det hade jag svenska, pratade lite om vår uppgift, vi ska göra en muntlig redovisning om våran hjälte. Vet inte riktigt vem jag ska ta, men funderar starkt på Mcgyver. Efter det lunch, italienska och så sist geografi. Slutade den 15.35, samtidigt som en 888 går från staden, så sprang/halkade till busshållsplatsen för att hinna med bussen och som tur var hann jag med den. Fasst bussen var helt proppfull med människor, men jag hittade en liten plats i mitten. Kom hem och gjorde samma procedur som alla veckodagarna innan. Men nu var det nog och jag var ju bara tvungen att ta en paus mitt upp i allt ihopa. Om ett tag ska pappa förhöra mig och titta så jag verkligen kan allting. Sedan borde mamma komma hem snart också, då ska jag säga åt henne att vi ska dricka glögg och äta pepparkakor, mums! Bara så ni vet, så har min magont sedan imorse inte gått över på hela dagen. Hatar att ha ont i magen. BLÄ!

Imorgon är det skön dag, har bara geografi och samhällskunskap sedan slutar jag (11.40)  Skönt jag vet. Då blir det hem och sova, ska städa lite också. På kvällen ska jag träffa min pojke och så kommer äntligen min svägerska hit till landet, KIM!! Ska bli kul att träffa på henne.

Nu har jag sammanfattat min vecka lite någelunda iallafall.
HEJDÅ!

Rättelse

Okej, rättelse till förra inlägget!
14/12 december är inget roligt datum för mig. Eftersom Alexander åker då och jag kommer att sakna ihjäl mig efter honom. Så att alla vet det.

Godnatt.

Längtan.

Gud vad jag längtar efter julen just nu. Jag, mamma & pappa har precis suttit och julplanerat. December kommer bli en sådan bra månad, som alltid. Det går så fort och man blir så glad utav allt som händer. Det är riktigt roligt. Snart ska vi baka en massa, lussebullar, kolakakor, mjuk pepparkaka, pepparkakshästar, choklad, tryffel and so on.... YUM! Det är också dags för julklapps inhandling. Familjen har skivit sina önskelistor och jag funderar över vad jag ska köpa till folket. Får gå och ta mig ett tag i staden och leta efter lite roliga saker.

Imorgon är det första skoldagen på två veckor och jag känner mig en smula omotiverad. Känns verkligen inte som att jag kommer att orka med allting. Ligger så jättemycket efter alla andra så det inte är sant. Hoppas jag klarar mig igenom morgondagen fint iallafall. Efter skolan ska jag ner på stan och leta efter nya skor. Jag ska leta efter ett par höga skinnstövlar, så snygga!

Jag har också bestämmt mig för att inte vara med på dansuppvisningen den 15 december. Har varit borta alldeles för mycket och det känns bara jobbigt att vara med när man inte ens kan danserna. Så jag hoppar det. Det kommer trots allt fler chanser.

Lite roliga datum i December:
2/12- 1:a Advent, allt julpynt kommer fram och hela huset blir mycket mysigare.
8/12- Fira Julafton med älskling?
9/12- Bak dag.
13/12- Lucia, uppträda i skolan med Ultimate Show!
14/12- Min älskade pojkvän åker till Thailand...
21/12- Jullov!!
23/12- Göra skinka & revbenspjäll. Dags att ta fram granen och klä den.
24/12- JULAFTON! Julmat, Kalle Anka, Gemenskap... Lycka.
25/12- KALKON!
26-28/12- Shoppa, mellandags rean.
30/12- Älskling kommer hem!
31/12- Nyår. Inte någonting bestämmt, men det bli nog middag & sedan någon rolig fest.


NEJ!

Jag är upprörd. Jag helt förvånad. Hur kunde Daniel åka ut ur Idol? Jag menar, Anderas fick bara sympati röster av juryn, dom måste lära sig att inte gå åt för hårt. Det är då det här händer. Och hur kunde Amanda och Daniel var bland dom sista? Folket där ute, hur röstar ni egentligen? Neej, jag som var på så bra humör innan blev helt deppad av detta. Fy skämms på folket. Heja Daniel ändå!

Min dag har iallafall varit rätt så bra. Tittade på en dålig film med mamma när jag vaknade. Efter det plockade vi iordning lite i huset, såg förjälvigt ut. Efter det var båda två helt slut, så vi dog framför tv´n och Våra bästa år. Efter det vart det mycket skratt, Fullpackat var i överlag rätt så bra. Sedan tog jag mig ett välbehövt bad med bubblor. Var så himla skönt att få lägga sig i det varma vattnet och bara glömma allting för en stund. Slappna av, det behövdes. Ah, sen var det dax för mat & Idol. Sedan har jag inte gjort mycket mera. Känner mig fortfarnande lite sliten, men ändå piggare.

Well people, se ya!

Up-day.

Okejokej, idag känner jag mig lite bättre faktiskt. Fast nu känns det som att jag kommer att bli magsjuk. Min stackars mamma har åkt på den hemska sjukdomen och jag vill absolut inte bli smittad. Men jag känner hur det bubblar oro i magen på mig och jag har mått illa hela dagen. uschusch.. Vi hoppas jag frisknar till så jag kommer tillbaka till skolan nästa vecka. Tro det eller ej, men jag saknar skolan lite iallafall. Jag menar om man tittar på min dag idag. Vaknade, tittade på tv ett tag. Skrev sedan klart min bokrecension, kollade på en film, åt, gick ut en promenad med katten och pappa. Kom in tittade på tv igen. Sedan kom höjdpunkten, mit samtal med underbara pojkvännen. Så ser min dag ut, inte roligt. Morgondagen har jag några planer för iallafall. Pappa har hyrt 2 filmer till mig & mamma. Fullt hus, den med Robert Gustavssons höjdpunkter och någon amerikansk thriller. Dessutom hade pappa köpt en skvallerblaska till mamma så hade tänkt mig att sno den imorgon och hoppa ner i ett varmt bad, det behövs. Imorgon har vi även Idol att se fram emot, det är Rock tema och min röst ligger somvanligt hos Daniel.

Jag hoppas verkligen att jag kan sova mer inatt än vad gjort gjorde natten till idag. Först kunde jag inte somna alls och när jag väll somnade drömde jag bara en massa mardrömmar och vaknade hela tiden. Det var riktigt läskigt.
Och med det sagt vill jag bara säga Godnatt Folkens!

.

Usch för att skriva bokreension på engelska. Dessutom världens sämsta bok.
Inte roligt!

BLÄÄÄÄÄÄ!!!

Inge rolig dag idag heller faktiskt. Dagen började med en skön dusch som verkligen behövdes. Åkte sedan in till skolan för att hämta böcker oh sådant. Klantskallen som man är glömde jag såklat det viktigaste, typiskt mig. Nåja, kom hem och glodde lite på tv´n men det går ju inte någonting bra alls på dagarna, bara en massa skit. Dagens höjdpunkter är Våra bästa år. Och klaga inte, för det är faktiskt bra och har följt det ända sedan jag var liten.. Annars är det One Three Hill som också är bra. Annars har jag läst i min Engelska bok, ska fixa en recension på den tills på torsdag altså måste jag göra klart den imorgon. Idag har jag också ätit kyckling för de som är intresserade.. Nej, skärpning nu. Tittade på Äntligen hemma ikväll också, mycket trevligt.. Efter det var det såklart dags för Desperata Husfruarna som är det bästa som finns att titta på.

Såhär har min dag sett ut: Titta på tv, äta, titta på tv och gå till sängen. Jag tror inte att morgondagen kommer att skilja sig så mycket heller om jag ska vara ärlig.

Alexander, jag älskar dig. Tack för att du alltid finns här det betyder så oerhört mycket för mig, du lyckas alltid sätta ett leende på min läppar.


Oj, nu svimmar jag.

Dålig dag idag. Pappa väckte mig halv nio och berättade att vi skulle åka till Svartbäckens vårdentral om en timme. Jag gick upp och fixade lite. Väl hos doktorn fick vi sitta och vänta ett tag innan min doktor, Marie kom. Hon lyssnade på vad jag hade för symptom och gjorde sedan den vanliga undersökningen, kollade hals, öron, hjärta & bröst. Sedan skickade hon mig vidare till labbet och min stora farhåga, blodprovet. Fick vänta i ca 40 min på provtagningen och då hann jag bli rejält nervös. När jag kom in böjade jag med att titta bort med en gång. Min snälla pappa pratade med mig hela tiden så att allt skulle gå bra och det gjorde det också. Tyckte inte att det gjorde så ont och när hon väl var klar tittade jag fram igen och då såg jag blodet.... Inge bra och min första mening då var "Oj nu svimmar jag". Japp, jag svimmade när jag såg blodet, allting bara försvann. Usch, jag har sådan skräck för sådant. Stackars sköterskan fick lite panik hon med, men det ordnade sig till slut. Fick gå ut och vänta igen på att få prata med Doktor Marie. När hon kom fick vi veta att det var inte alls något fel med Fröken Madeleine, bara virus som borde ha gått över vid det här laget ( Eller säger man skafferiet? ). Så hon sa att jag skulle ta en dag i taget och försöka komma ut lite på promenader och så.
På vägen hem stannade vi till vid Macken där jag hyrde 2 filmer & köpte mig lite godis för att komma tillbaka till världen. När jag kom hem tittade jag och pappa på "Death proof" som jag inte tycker var någotning bra alls, nej inge bra film över huvudtaget. Men efter det tittade jag på en oerhört bra film som jag rekomenderar varmt "Jakten på lyckan", den med Will Smith och hans son i huvudollerna. Så himla bra och rörande och den blir ännu bättre av att den är verklighetsbaserad. Så alla ni som läser, titta på den!. Annars har den här dagen inte varit rolig alls.
Imorgon ska jag åka oh hämta böcker i skolan, måste jobba lite hemma så jag inte ligger efter så mycket. Kommer nog att bli hemma hela veckan
Ska titta på Dexter nu, så vi har något att prata om imorgon... Känns konstigt..
Ajja, ha det bra alla människorna.
Puss&Kram :D

Du är lycka.

Jag älskar min Alexander Thorell mest av allt.


Another fucking Sunday

Söndag idag igen nu då.
Igår åkte jag hem till Alexander, vi slöade framför tv apparaten. Kollade in Sverige-Spanien vilket var tråkigt eftersom sverige spelade så dåligt. Spanien spelade bort svenskarna totalt. Så nu hoppas vi att sverige vinner mot lettland på onsdag. Hejjahejja. Jag & Alexander goffade lite också, åt upp 2 påsar popcorn. Muma! Fast jag mådde inte så bra så kände mig så elak mot min stackars pojkvän. Men gick upp och la mig och har knappt sovit någonting inatt.
Imorse gick vi upp oh Alexander har varit jättesnäll mot mig hela dagen ( Du får lova att fixa en jordgubbstårta åt mig så fort som möjligt. ) Åkte hem vid tre-tiden och har sedan dess glott på tv´n. Har inte varit mycket roligt att titta på, Miami Inc var typ det ända bra. Just nu tittar jag på Van Veeteren, det är rätt så bra faktiskt. Mördaren är helt sjuk i skallen, läskigt att kolla på sådan tyker jag.
Imorgon blir jag hemma också, men ska åka till Farbor doktor och se vad jag har för fel. Ser inte fram emot besöket eftersom jag hatar doktorn, kommer säkert att få ta en massa läskiga blodprover och dylikt. HJÄLP!
Vet ni? Imorgon är det sex veckor kvar till Julafton och jag längtar så oerhört mycket dit. Tänk all god mat och Kalle Anka, va häärligt. Fast man har ändå lite julkalpps ångest, vet inte alls vad jag ska köpa till någon. Får ta mig en dag på stan och kika runt lite. Men en sak om Julafton är dålig, min kära pojkvän ska ju iväg till Thailand snart och kommer vara borta i 2 hela veckor. Jag komer att sakna honom väldigt mycket, uschusch.. Vill också iväg till solen och värmen skulle behöva lite miljöombyte.
Nejni, vet ni vad att nu ska jag krypa ner under täcket och känna mig väldigt ensam i saknaden av min pojkvän.

Godnatt.

tidsfördriv.

Ny dag idag. Mår inte så mycket bättre idag heller, går på Pronaxen och Panodil. Det hjälper faktiskt lite. Imorse löste jag & mamma Melodikrysset, det var ett AstOrid Lindgren kryss eftersom hon skulle ha fyllt 100 år i onsdags. Det var bra eftersom man kan ju allt om hennes visor och berättelser. Sedan har man inte gjort många knop idag, Alexander kom hit ett tag, skulle egentligen följt med han direkt hem men kände att jag behövde vila lite. Så jag åt lite mat och gick sedan och la mig. Vaknade för ett tag sedan och nu väntar jag på att pappa ska komma in så ska vi åka med en gång. Medans tittar jag på High School Musical och den är så himla bra om jag får säga det själv.
Ikväll ska vi titta på fotbollen, Sverige-Spanien och jag är astaggad. Jävla tur att Alexander har kanal nio så man får se matchen. HEJJA!
Hejdå.

ajaj

Okejokej. DEPPDEPPDEPP (Med stora bokstäver). Det är inte alls roligt att vara sjuk, inte et dugg. Jag menar, skulle ha gått til skolan idag egentligen men imorse när jag vaknade så mådde jag så dåligt att jag började gråta. Pappa tvingade mig att stanna hemma, så jag kröp upp i sängen igen och har praktiskt taget sovit hela dagen för min jävla huvudvärk. Iallafall gick jag upp för ett tag sedan och tog mig en dusch, kände att jag ville fräscha till mig lite innan Alexander kommer. Han kommer hit och vi ska titta på Idol, idag är det Mattias eller Andreas tur att åka ut. Heja Daniel! Hoppas bara jag orkar titta klart på hela programmet, kan kanppt titta på tv eller sitta framför burken nu. Oj vad jag tycler synd om mig nu märker jag. Ursäkta mig, men ibland får man faktiskt göra det. Helst av allt nu skulle jag vilja lägga mig under täcket, lyssna på bra musik och äta en massa godis. Men har varket tillräckligt med musik och så har jag inget godis alls. ajaj. Imorgon har jag planerat att ta ett bad, får se hur det går...
Nej, nu orkar jag inte mer.
Trevlig fredagshelg


( Pappa är bra han)

leverjävel

image2

haha.

Ville bara tilläga en sak till min älskling.
Levern sitter i buken & inte bröstkorgen.
HAHA.
Älskar dej
!!

Valmarknad

Idag var det valmarknad i skolan, så jag gick idag eftersom det bara var två timmar ändå. Kom till skolan och lyssnade på informationen, fick dock inte veta så mycket som jag inte redan visste.. De individuella valen var lite mer intressanta att titta på. VIll välja en massa, men det kommer man aldrig att orka med. Ville ju läsa teckenspråk, men det fanns inte på Fyris. Någon skola i Uppsala som har teckenspråk? Let me know!. Annars kommer det att bli profilen "Juridik". Och de förslag på tillvalsämnen är; Engelska C, Speach (eng. talkurs), Matte C & Drama. Hur som helst, efter valsaken gick jag, Paula & Johanna till bibblan och hämtade lite info om Malta, vårat eng. arbete. Sedan gick vi till matsalen, det var god mat idag..
När jag jag kommit hem kom den söta damen Madelene hem till mig, mycket trevligt. Vi pratade, åt bullar och tittade på film. Planerade gjorde vi också, skoj gumman!!
När hon åkt hem tog jag ut fanskapet (katten) som inte gillar mig för tillfälle, mindre än vad han brukar. Kattjävel!. Nåja, kom in och tittade på roomservice, dom var hos Bert Karlsson det var kul. (Och han är ful) haha, va rolig jag var det rimmade... Efter roomservice fick jag en utomordentlig överrasking, min kära pojkvän kom hit och gav mig en puss, mycket tacksamt eftersom jag saknar honom så. Tack baby!
Sen kom GRAY´S. Man blir beroende av det programmet, jag lovar. Asbra, och nu ska ju Addison få en egen serie också som verkar väldigt bra den med. Jippie.
Imorgon är jag ledig men ska ändå in till stan, ska till optikern och doktorn.. Annika ska följa med, skojigt!
Sedan dessutom ska jag träffa  Alexander, det längtar jag tills för saknar honom enormt.
Ihelgen ska jag ta det lugnt, ska skriva klart min uppsats om Zibmabze iallafall.
Nej, nu räcker det med onödig fakta om min dag. 
HEJDÅ. 

Fy bubblan.

Har knappt sovit något inatt, vaknade imorse och mådde verkligen s k i t!. Men gick upp iallafall, i duschen svimmade jag nästa, läskigt. Men men, bestämmde mig efter ett tag att varaa hemma men min kära mor tvingade mig till skolan iallafall. Ingen ba idé. Åkte hem efter första lektionen för jag hade har världens jävla huvudvärk och ont i hela kroppen. Fy bubblan för sjukdomar. Hemkommen gjorde jag mig lite stuvade makaroner, åt väll lite av det iallafall. Sedan la jag mig i soffan och självdog tills mamma kom hem vid halv fyra. Vi satt och pratade och drack kaffe. Vid middagen fick jag mig en liten föroläsning om att jag måste sluta att stressa för det bryter ner mitt imunförsvar och pga det blir jag allt för ofta sjuk. Hmpf, jag kan väll inte rå för att jag blir sjuk hitt som hatt.
Idag i skolan fick jag iallafall lite information inför valmarknaden på onsdag, vi ska nämligen välja våra profiler inför 2:an snart. Jag ska välja profilen "Juridik". Det verkar vara jätte roliga kurser där, b.la; Psykologi B, Socialkunskap & Samhällsjuridik. Verkar vara en bra kurs. Till det individuella valet hoppas jag att det finns teckenspråk att läsa, skulle verkligen vara intressangt. Så har jag tagit beslutet om att läsa Matte C också, kan vara bra inför Högskolan.
Jag åt nyss en bulle, det var väldigt got. Ska nog ta mig en kopp the när mamma kommer hem, om hon vill ha förståss hoppas det. Vet inte om jag ska vara hemma imorgo, tror det. Pallar inte. Men på onsdag går jag bara till 10.30 och på torsdag är jag ledig så det är ändå en väldigt skön vecka om man jämför med förra veckan.
Nej, nu ska titta på Joey!
So long ;)


Kyla

Nej, nu är det så att jag fryser väldigt mycket, speciellt om fötterna. Önskar nu att min pojkvän var här och värmde mig för att han är så bra på att värma. Saknar honom väldigt mycket.
Funderar på att sova nu eftersom jag är sjuk vill jag vila upp mig inför morgondagen. Hatar måndagar, har så jobbigt schema då.. Uschuschusch. Nej Madde, nu ska vi inte vara negativa, hejjahejja..
Godnatt folket, sov så sött!
( Det snöar väldigt mycket ute, så ni vet)


Helgen.

Det har varit en mycket lugn och trevlig helg för mig.. Behövdes efter en hektisk vecka..
I fredags kom mamma och hämtade mig efter skolan, vi åkte hem och drack kaffe och åt en bulle. Efter det gick jag upp i soffan och dog framför tv´n. Min kära pojkvän skickade ett sms och väckte mig, han berättade att han var på väg. Så han kom hit till mig. När mamma & pappa åkt iväg till restaurangen lagae jag mat; Lövbiff, pommes & en jättegod sås. VI åt med gid aptit. Efter maten var det tant&gubb stil, vi tittade nämligen på Postkodmiljonären, mycket trevligt. Efter det var det Idol, vart mycket arg över att Christoffer åkte ut, det är inte rättvist faktiskt.. Men men, efter Idol  kikade vi på Stardust, den var bra men lite konstig, vilket iochförsig inte är så konstigt eftersom att det är en fantasy film. Till filmen åt vi en massa godis och min mage höll på att spängas..
Lördag morgon vaknade jag av fruktansvärd huvudvärk och ont i hela kroppen. Gick ner och lagade rukost till mig och sötnosen, till frukosten såg vi på Surf´s up, den var hur bra som helst, verkligen att rekomendera. Såsmåning om åkte Alexander hem. Då fick jag tråkigt, väntade på att mamma & pappa skulle komma hem. När dom kom hem drack vi kaffe och sedan var det bullbak för mig och mamma. Det gick jättebra när vi var två, vi gjorde dubbel sats också. Så nu har vi en massa vanilj & kardemumma bullar hemma... Vid 7 hugget kom Annika hit till mig, vi var ute och gick i kylan en prommenad runt björklinge, var skönt att komma ut i den kalla luften. Kom hem till mig igen och satt oh pratade i 100 år. Vid elva tiden vart jag väldigt trött så Annika åkte hem och jag gick och la mig.
Idag vaknade jag upp och firade pappa på Fars dag, han fick en jättefin tröja och frukost på sängen. Sedan har jag bara legat här i sängen. Ska göra mig i ordning nu för min kära pojke kommer hit ett tag och hälsar på mig, mycket trevligt. Lite senare ska jag & pappa åka in till F16 och köra lite. Efter det är det dansen som gäller, HIPHOP. Woho, känner mig inte så tagggad på dans eftersom jag är sjuk och så. Men pallar inte missa eftersom vi ska ha uppvisning snart ( 15 December på grand)
Nej, nu lär jag göra mig iordning så han kan komma hit snart.. Och förresten ska jag äta äppelkaka sedan. YUM !

Hejdå !

Orkar inte .

Altså nu är det hur mycket som helst i skolan, man orkar inte med allting.. Ikväll ska jag lläsa ut min engelskabok och jag har över halva kvar. Då kan man fråga sig varför jag sitter här... Nej men jag orkar verkligen inte läsa, den är så fruktansvärt dåligt och dessutom hatar jag min engelska lärare så det är rätt så dålig motivation i lilla Madde.
Dagen annars har väll varit okej, vaknade vid 10 och hade så fasansfullt ont i mitt öga (Jag har nämligen fått en vagel under ögonlocket. Äckligt, jag vet.) Jag vet inte vad jag ska ta mig till, det känns som om någon trycker på ögat helahela tiden. Nåja, i skolan var det idrott första lektionen. Vi gjorde aerobics och cirkelträning, jobbigt! VI har ju idrott med el-klassen och deras idrottslärare är helt dumm i huvet, jag hatar honom. Så det så!. Efter skolan var slut egentligen gick jag och gjorde geografiprovet, det gick faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig. Åkte hem sedan i mörkret, var helt smockfullt påå bussen, blä vad jag inte tycker om fulla bussar. Väl hemma satte jag mig ner och läste, åt korv med bröd (Som jag tröttnat på som fan) och gick sedan ut med katten. Nu sitter jag här och väntar på bättre tider. Vill att mamma ska komma hem snart, känner att jag behöver prata med henne lite och så.. Så längtar jag såklart till Greys Anatomy också, jippie..
Nej, ska man ta sig i kragen lite, jag kan iallafall läsa en halvtimme nu till att börja med....

Trött

Okej, klockan är 01.20. Vet ni vad jag har gjort? Skrivit min jävla historia uppsats. Fasiken så tråkigt det var, om jävla gladiatorspel och dess politiska funktion. En jävla tur att man har sovmorron imorgon.
Idag annars har dagen varit rätt så skön. Vaknade vid tolv, fixade till mig sedan åkte jag och pappa ner till nyöppnade Edvards, det var jätte fräscht nu efter renoverningen, mycket god mat. Goffade i miglite hamburgare oh pommes... När jag kom hem pluggade jag matten, har matteprov på fredag (NEJ) kommer inte gå bra känner jag på mig, skit svårt ju. HUr som helst, vid halv tre åkte jag och pappa in till skolan för att ha utveklingssamtal, det gick bra. Bara det att det var mycket grupperingar i klassen och nu ska vi få bordsplacering (NEJ IGEN) Altså, det är klart att det är grupperingar i en klass, jag menar alla går inte ihop liksom?. Dessutom är många i min klass helt störda, speciellet några av killarna. Hur barsliga kan man vara egentligen, blir så jävla irriterad... Hmpf, efter utvecklingsamtalet var det träffa mamma på stan, vi letade efter en farsdag present och hittade en jättefin grön tröja på Brothers. Sedan gick vi till Nautilus för att vara nyttiga, simmasimma på hej & hå. Gick mycket bra. Åkte hem sedan och på matbordet stod det sallad, en jättegod sallad med mozarellaost och parmaskinka i, yummii! Efter maten var det plugg, men vid nio fick det vara paus, man kan ju faktiskt inte missa Desperate Housewifes. Idag kom efterlängtade Bree tillbaka, jippie! Nej, det är mycket bra. MIn pojke ringde efter det så pratade med han också, sedan vart det skriva av. Det vart iallafall en A4 och lite till, vilket man skulle skriva så det blir iallafall ett Godkänt. Men imorgon har jag ett Geografiprov, som de andra hade i början på terminen, det kommer inte gå bra eftersom jag har glömt bort allting, men men. Det får lösa sig, orkar inte bry mig så mycket nu när jag har mina tankar på annat håll...
Men ojjdå, nu lär jag kanske gå och lägga mig?
Måste bara säga att på fredag ska jag laga mat till min pojkvän & sedan ska vi titta på film och äta godis mysigt va? :D
GODNATT

Söndag.

Jag hatar söndagar. Speciellet sånnahär söndagar. Dom är inge roliga. Måste egentligen räkna matte & läsa min engelska bok. Men jag orkar verkligen inte, har ingen koncentration..
Men gårdagen var rolig, iallafall till en början... Jag & Madde hade skoj, skönt att träffa flickan igen! Var evigheter sedan faktiskt. Och skönt att allting ordnade upp sig.
Hurvidare kvällen slutade, vill jag inte ta upp.
Så jag sammanfattar denna söndag som jävla skit söndag.
USCH !

Snö :)

Igår var en trevlig dag. På dagen var jag på stan med kära Johanna.Jag gjorde bort mig på H&M. Jag skulle betala mina varor, så funkade inte kortet, det var skitlång kö bakom mig också, så det var inte kul. Det visade sig så att mamma hade glömt att sätta in pengar på mitt kort. Så ringde hem till pappa, han fick fixa det, så det ordnade sig till slut iallafall. Efter köpet gick vi till storken och åt kladdkaka. mumms.
Nej, sen kom jag hem och hjälptepappa med maten, tacos. Jag skar grönsakerna och var på topp faktiskt. Alexander kom och åt sedan med. Jippie. Mh, efter maten kollade vi in "postkod miljonären" eller va de nu heter. Vi kunde mycket.
Drog in till stan sedan, bio dags. Vi tittade på "1408", den var skumm, men hade sina stunder faktiskt. När vi åkte hem sedan började det snöa, mycket mysigt faktiskt. Jag vart jätteglad, väldigt mysigt att gå hem i snöyret.
Imorse lagade jag frukost åt sötnosen och vi tittade på "Idol".
Ikväll kommer Maddo hit, vi ska äta potatismos spöken, vilket är tradition här hemma på Allahegonahelgen. Efter det ska vi dra till Tärnksjö på fest. Ska bli kul och träffa alla.
Ha de.

Kallt

Det märks att det börjar bli vinter nu. Det blir ju bäckmörkt vid halv fem redan. Usch, det gillar vi inte.
Igår besökt jag kära Madelene. Vi tittade på Greys & en Beck film. Asbra. Dessutom åt vi en massa godsaker ( Som jag egentligen inte skulle ha ätit av ). Det var mycket trevligt faktiskt, vi satt och pratade om saker och ting som vi alltid brukar prata om faktiskt.
Idag har jag städat, käner mig väldigt duktig då för att jag orkade egentligen inte det. Men vad gör man inte för att mamma ska bli glad?. Så när mamma kom hem drack vi kaffe & tittade på "Våra bästa år". Efter det gick vi på promenad, det var faktiskt väldigt skönt att komma ut och få luft, det behövdes verkligen.
Om någon timme kommer min älskling hit till mig, mysigt.
Hejsvejs !


RSS 2.0