1: a Advent :)

Vaknade upp i morse klockan sex av världens kli hosta och ont i halsen, kunde inte ens dricka vatten. På något sätt lyckades jag somna om och vaknade igen vid halv elva. Jag fick en mycket trevligt överraskning då, min röst var totalt borta. Jag hade ingen röst alls, kom bara ett pipande ljud. Efter 2 koppar te med hounung och överkonsumtion av Vicks honey så har jag iallafall en liten röst, men inte mycket. Hoppas verkigen det går över tills imorgon i skolan, jag kan inte klara mig utan mitt babbel så länge...

Snart ska jag och mamma göra kötbullar. Vi är ute tidigt och fixar kötbullarna till julbordet. Kanske blir en och annan kötbulle till lunch också, skule tro det. Mammas och mina kötbullar är de godaste näst efter farmors, punkt slut. Tro mig, ni som smakat på våra kötbullar vet.

Sedan vill jag passa på att säga Glad 1:a Advent till alla. Mys-stämmning hemma nu med advents-stjärnor och sådant.

Ha en bra dag!

Ont i halsen

Lördag idag och jag är sjukt trött.

Igår åkte jag och Johanna hem till Safi vid fem-tiden. Vi gick direkt till Rojda och hade det mysigt där en stund. Efter en timme kanske gick vi till Burger Inn och åt då kom också Jossra och Rafif. När vi ätit gick alla hem till Rafif och där hade vi jätte trevligt. Kul, kul. Vid tio gick jag och Safi hem, vi gjorde inte mycket satt uppe och pratade det var jättetrevligt.

Idag hämtade mamma & pappa mig hos Safi, kom hem och lösta melodikrysset. Sedan städade jag i skafferiet, det blev jättefint och rent.

Kvällen bjuder nog bara på lugn & ro. Ett glas vin sedan är jag i säng tror jag. Jag känner också att jag håller på att bli sjuk, min hals gör ont och min röst är knappt där. Det låter som om jag är en femtonårig kille i målbrottet med en lite ljusare röst. Hoppas att det blir bättre tills imorgon.

Nej, nu ska jag dansa vidare i köket och städa ur lite skåp.
Pusss...

Onsdag

Halloj, halloj.
Som sagt hinner jag inte uppdatera bloggen så mycket för skolan och dansen tar upp mesta av tiden just nu. Men nu har jag inte prov fören nästa fredag så kanske kan uppdatera lite mer nästa vecka, vi får se. Dessutom skulle pappa fixa anti-virus till bärbara så det underlättar lite också.

Nyss hade jag mitt psykologiprov och det gick faktiskt rätt bra må jag säga. Nu sitter jag och Johanna i bibblan och drar ut på tiden, snart ska vi på lucia träning så vi slipper engelskan. Det kommer bli ljuvt för publiken sedan att lyssna på min ljuva röst. Haha, nejnej men det ska nog gå för sig hoppas jag.
Vi gick också och letade efter 93:erna som ska vara på besök idag, men vi hittade inga så det vart tråkigt.
Sedan idag ska vi spela in en film på italienskan som vi ska skicka till italienarna i italien, woho va skoj de ska bli.

Efter skolan ska jag träffa Andreas och fika, det ska bli skoj eftersom jag inte träffat honom på år och dagar. Efter det hem och självdö i sängen.

Nu ska jag bege mig till aulan och sjunga upp med min onda hals...


Städ-dag

Sitter här med ett glas vin, skön musik och jävligt ont i nacken efter att ha städat sedan 10 imorse. Jopp, från tio till ungefär halv fyra med 20 minuters luch har det varit städ-dags idag. Det är stor-städning hemma och det innebär torka över allt med både torr & blöt trasa, putsa fänster, torka lister och allt vad stor-städ innebär. Riktigt jobbigt men man känner sig duktig nu och det är ju trots allt riktigt rent.

Kvällen ser lugn ut faktiskt orkar inte göra speciellt mycket. Min lille-bror har lovat att bjuda hela familjen på godis om vi tittar på "Låt den rätta komma in" ikväll så jag tror det är planerna. Sedan blir det nog tidig binge ikväll eftersom städningen fortsätter imorgon på nedervåningen, jag ska dessutom försöka hinna med att plugga lite psykoogi imorgon. Har ett stort prov på onsdag.

Nej, en dusch skulle ju inte sitta helt fel?

Måndag

Måndagen lider mot sitt slut och jag har fruktansvärt ont i nacke och rygg, ska ta en ritkigt skön varm dusch, släppa ner alxlarna och sluta spänna mig så kanske det blir bättre.

Det märktes av både i skoan och nu att jag inte varit där på en vecka. Blev trött väldigt fort, tur att vi inte hade jobbiga lektioner. Eller matten är pain somvanligt men jobbade faktiskt på, känner att det är viktigt att jag koncentrerar mig mer när jag tycker det är så svårt. Idag började också vår Naturkunskap B, vår lärare verkar vara mysig som en mullvad. Nej, men han verkar vara bra så hoppas det för det behövs en bra lärare i det ämnet för att man ska orka engagera sig.

Efter skolan åkte jag & Johanna ner på stan för att leta efter danskläder. Vi vandrade fram och tillbaka när vi tillslut kom in på Carlings och en tjej och en kille som jobbade där var jättetrevliga och hjälpte oss. Vi hittade 2 kamouflage t-shirts som vi gillade direkt. Johanna var dock tvungen att jämta pengar hos sin pappa först. Så vi började gå mot kvarnen. När vi kommer upp mot vaksalatorg märker vi att allt är typ avspärrat. Hela kvarnen, typ alla gå- och cykelvägar runt omkring. Det var tusen poliser och massa polisbilar även brandbilar och ambulanser. Mycket konstigt. Men när vi kom till Johannas pappa efter en omväg förklarade han att kvarnen blivit bombhotat och så var det. Konstigt...

Efter allt stoj dansade vi och nu är jag hemma. Kollade faktiskt upp det där med bombhotet med och det var sant. Ofta man ringer och säger "Det finns en bomb i kvarnen som smäller om en halvtimme" ? Nej...

Ja, dusch var det va? Sedan CSI, de var en riktigt cliff-hanger förra veckan så det blir spännande....

Äntligen !!!

Som ni märker har det inte varit mycket liv i boggen denna vecka. Det har berott på olika saker. Dels för jag redan i Söndags bestämmde att jagg behövde en blogg-paus. Kännde att det blivit lite för blottat här de senaste veckorna och kännde att jag var tvungen att ta avstånd en stund.
Sedan också en annan anledning var att ända från måndags eftermiddagen till torsdagen harjag haft någonting liknande migrän. Har haft kolosalt (okej, hur ofta använder man det ordet?) ont i huvudet. Det onda huvudet har lett till en del andra saker jag inte vill skriva ut i bloggen. Men p.g.a. huvudvärken har jag alltså inte tålt ljus & ljud väldigt bra och därför undvikit datorer, tv-apparater och sådant. Sammanlagtsvis (finns det ngt ord som heter så?) har jag haft det väldigt tråkigt också.

Lite små-ångest inför morgondagen. Har ju inte gått i skolan på ca 1 vecka och det är alltid svårt att komma iväg 1:a dagen tillbaka. Jobbigt på morgonen men det brukar ofta lösa sig när man väl kommer in. Nya schemat börjar också imorgon. Jag vill inte påstå att det är lika charmerande som det förra var. Naturkunskapen börjar bl.a. imorgon och det ser jag inte fram emot ett dugg. Varför ska vi gå naturkunskap B? Het onödigt om man går en sam-linje ellerhur? Dessuom kommer det bli skitjobbigt att gå 5 dagar i veckan nu, man är ju van med en 4-dagarsvecka. Så usch, kommer kännas tror jag. Men man får se det positivt, bara fem veckor kvar innan jul-lovet. Mycket skön faktiskt.. Har ni börjat planera jul-klappar än? Borde man kanske göra, iallafall planera med ekonomin så pengarna räcker til fina presenter. I år vil jag köpa någonting fint till både mamma & pappa med tanke på deras oerjörda stöd de senaste månaderna, speciellt pappa.

Med det vet ni lite varför jag inte skrivit hoppas att uppdateringens ka bli bättre denna vecka. Kan dock bli lite svårt för den bärbara har jag yckats infektera med virus och det är ju den jag använder mest, så vi får se hur det går.

Ha en trevlig forsatt söndag.

Nya färgen..

Btw, ni kan få en smygtitt på hur mitt hår blev. Det var det skandalösa för denna dag.


Ojojoj,.

Okej, någon letar desperat efter någonting kul att läsa i min blogg märker jag, någon som har tråkigt?

Just nu sitter jag och tittar på Sanningens Ögonblick, jag fattar egentligen inte varför för att jag tycker att det är ett skit program. Jag tror att allting bara är en bluff och att det är förbestämmt. Jag menar, de kan ju inte bara komma de där frågorna helt random? Nejnej, helt värdelöst är det faktiskt. Asså, om man är med i programmet man skämmer ju ut sig själv och man vet ju om det innan att det kommer bli så. Nej, de måste bara vara media-kåta människor som vi ha sin stund i rampljuset som vill vara med.

Hur som helst så måste jag börja ordna inför morgondagen, fixa kläder och så vidare. Sedan ska jag försöka somna i skaplig tid så morgondagen orkas med. Somvanligt känner jag mig oerhört taggad inför skoldagen imorgon vill egentligen bara stanna hemma. Men det går ju tyvärr inte. Dans imorgon också, hoppas det går bra.

Nej, tror jag ska avlägsna mig nu, sussa sött

Helgen

Har ni saknat mig under helgen? Det verkar så iallafall...
Jag har haft annat för mig, fredags tog jag det i och för sig bara lugnt. Suktade efter mig kära Kevin och senare tog jag en promenad med Alexander. Mycket trevligt.

Lördagen gick jag upp väldans tidigt, vid 07.15 vet ni varför? Jo, jag skulle upp med pappa och storhandla. Att storhandla är typ det roligaste som finns. Fatta vad min man kommer älska mig för det? Jag kommer vilja storhandla hela tiden. En till anledning var också för att jag ville köpa hårfärg och det gjorde jag. Hårfärgen blev bra typ blond/brun - ish? Jag vet inte hur man ska örklara den så ni för se själva någongång.
På eftermiddagen drog jag & Johanna till Safi vid sex så gick vi på föreställning i gottsunda teatern, de var jättetrevligt. Den slutade nio så vi gick hem och gjorde kebaba, tittade på pb & gg. Somnade vid typ 4 tiden.

Jag är trött idag.

Nu ska jag titta på One tree hill och irritera mig på en fluga.

Vote for Anette.

Paula skickade mig ett sms nyss om att vår kära dans lärare, Anette Bodén är med i årets lucia 2008. Därför tycker jag att ni ska klicka in er på denna länk : http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=7-TYPE=lucia,00.html?vote=3 och rösta en massa, massa gånger på henne. Hon är nog en av de gulligaste människorna jag vet dessutom var hon vackrast utav alla kandidater som man kunde välja mellan. Hon skulle verkligen passa perfekt som lucia.

Så klicka in er där nu och rösta för full rulle, flera gånger på Anette Bodén.


Jag vill ha bulle till kaffet.

Jag har hunnit att städa klart nu iallafall och så har jag tittat på onsdagens avsnitt av Grey's och dagens Våra bästa år. Om en stund kommer mor & far hem, ska göra kaffe tills dess, hoppas de har köpt med sig kanelbullar jag är sugen. Det där badet jag pratade om igår får vi se hur det blir med, om jag kan få pappa att skjutsa mig till affärn så jag kan köpa en skvaller-blaska kanske det blir av. Känner mig inte på humör, fast det är nog skönt när man väl kommer i.

Hm, har ingenting mer att skriva nu tror jag. Hade bara tråkigt och skrev ett sådant där onödigt inlägg som är helt ointressant.

Hörs senare!

7:e december, musikens hus, kvälls-show.

Woohoo! Gick nyss in på dc's hemsida och märkte att discoan & raggan ligger på kvälls-showen. Så nu allesammans, boka biljetter till kvälls-showen på ticnet. Showen är den 7:e december i A-hallen i musikens hus. Förstår ni va roligt ni kommer få? Jätteduktiga dansare och jättebra underhållning. Så köp biljetter (Ja, jag kommer tjata sönder mig). Jättetrevligt iallafall..

Imorgon är det näst sista fredagen som är ledig. Jag ska städa och sedan tror jag att jag ska lägga mig ner i badet, med massa tända ljus och bara koppla av, tvätta bort allt jobbigt. Det ska jag göra och ofcourse som den idol-tönt jag är längtar jag efter att få se min älskade maltes Kevin. Det är rock-tema och jag taggar till tusen, rock är bra. När man är på det humöret iallafall så det är min morgondag.

Nu har Katie Perry bytt klänning typ 300 gånger och jag vill slå henne för hon är så jävla överdriven. Nej, nu ska jag gå ner göra mitt the och försöka somna tidigt ikväll.

Idag känns det bättre och det var skönt att få pepp-talk från Johanna, tack.



Tack tjejer, ni är bäst <3

Ema

Fyfan va dåligt Kanye West sjunger live och vilken jävla klänning Estelle har? Måste nog vara ett av de dåligaste live-framtädanden jag har sett. Jag tittar på ema för er som inte förstod det har missat en timme, men det kommer nog repriser såsmåning om. HInner se en timme iallafall. Men som sagt, Kanye sjöng inte alls bra live, och måste se om jag hittar bild på Estelle sedan, usch vad hemskt det var.
Katie Perry har dessutom en gul paljett klänning med Obama på i svart-vit. Nejnej, det var inte så snyggt heller...

Kom nyss hem från dansen, fyfan va jobbigt det var. Mer än tre minuters koreografi och då är inte intron satta och inte heller slutet. Man blir helt slut i benen och rumpan. Men roligt är det, bestämmde temat också. Våran adress kommer bli www.getlow.se och dessutom kommer vi ha militär-tema. Vi kommer att bli fierce kan jag lova. Yes, så jag rekomenderar att ni beställer biljetter. 

Nej, nu ska jag fortsätta min kväll framför ema.

Kul att jag förgyller era liv :)

Okej, nu hade jag skrivit några saker som jag sedan ångrade så tog bort allting. Ni är inte värda det, alls. Så jag skiter i vad människor tycker om mig, ni kan gå och skratta och prata för er själva om mig. Det är roligt att jag kan förgylla era liv och kul för er att ni har sådana intressanta saker att prata om. Jupp, så äre!

Jag är faktiskt glad nu, jag fick jättebra betyg på samhällsjuridiken och då märks det att hårt arbete lönar sig. Avesiv förstärknig, ellerhur Johanna?

Sitter och väntar på mamma, hon ska komma och hämta mig så slipper jag åka bussen hem så får hon lite sällskap på köpet också. Hemma ska jag dricka en stor mugg kaffe så jag piggnar till och efter det blir det städning. Sedare ikväll är det dans, ragga. Ska bli kul att dansa och så och jag tvingar dig Johanna, inget mer skolk från dansen denna vecka.

Nej, nu ringde modret så ska gå ner ut i mörka & kalla vädret och åka hemmåt.


House & dagens roliga

Jag gick på min dans, bra va? Vet ni vad jag har lärt mig av detta? Jag ska aldrig mer skolka så mycket från dansen igen! Jag har nog aldrig känt mig så borta i dansen som idag. De hade gjort en helt ny koreografi på 3 minuter med en massa nya svåra steg som jag inte varit med och gått igenom. Ujujuj, hur ska detta gå sedan? Dessutom sträckte jag mitt lår, ack-ack..

Nej, jag har ju också lovat Johanna att skriva om dagens roliga händelse, som gjorde dagen lite bättre iallafall. Det var ju så att det finns en dam som inte kan hålla sin käft stäng och när när hon har den öppen kommer det bara ut en massa bullshit. Denna dam har sagt både det ena och det andra om mig, och det är jag säker på. Dessutom ljugit om mycket mera. Så idag taggade Johanna och Safi till jag var lite mer otaggad med det kom efter ett tag. Iallafall så ville vi konfrontera henne så det gjorde vi. Måste säga att det var mycket roande att se lilla Safi sådär arg. Dessutom står hon och ljuger oss rakt upp i ansiktet när hennes bästa vän själv säger att det är hon som spridit ut ryktet. Så stackars lilla flicka, ett ord eller rykte om mig eller Johanna till så är du död. Det vet du, det har Safi gjort klart.

Japp, lite svårt att förstå.. Men bitchfight med skrik. Fyrisskolan är hor-hus ibland och det är bra.


Måndag.

God eftermiddag...
Jag tycker att jag var duktig idag, jag gick till skolan trots allt. Trots att jag bara sovit 3½ timme och var på världens sämsta humör. Det var en prestation, man ska se det bra inte det dåliga säger mamma och då tänker jag, jag klarade av att gå till skolan och det var en prestation. Nu kommer bara nästa hinder att åka till dansen... Dansen är rolig och jag älskar den, men jag har inte varit där på fem veckor så det kommer gå käpprätt för mig, dessutom har jag ingen att skämta med om hur dålig jag är. Vi får se, ska försöka vara med så mycket jag kan iallafall, så får vi se sedan när jag kommer hem hur det gick.

Just det, jag har faktiskt börjat planera min 18-års fest nu också. Det är faktiskt inte så långt kvar lite mindre än tre månader. Så det gäller att vara ute i tid med planering och sådär så det inte ska bli så stressigt sedan. Festen kommer iallafall äga rum på mässen i F16. Och det är lika med att bara folk som är bjudna kommer in, så sorry you guys som vill crasha min party det går inte. Eftersom F16 är inhängnat område måste man komma förbi vakten och det gör man bara om man står med på min lista. Muahaha... Nej, skönt för då behöver man inte oroa sig för att den ska spåra heller. Sedan mässen är som ett stort hus typ, en festlokal med en stor matsalsyta som kan göras om till dansgolv plus en foajé med bar. Jag ska övertala pappa att ha baren öppen så att de som vill kan köpa dricka där. Aja, nog om det..

Nu ska jag försöka peppa mig inför dansen..

Hallå, ni.

Btw, så är ni jättetråkiga på att lämna kommentarer.. De borde ni göra, jag vill fortfarande veta vilka som läser. För vadå, varför vill ni inte att jag inte ska veta att ni läser? Nej, ja tycker de borde bli mer kommentarer och jag vill veta vilka ni är som läser min blogg. Kan ju vara roligt att veta vilka som vet om min lilla neggo-period..

Med det sagt ska jag återgå till Valvakan..

Godnatt..


Prestationsprinsessor.

Va inne och läste Ebba Von Sydows blogg för ett tag sedan och hittade de här länken, http://viastream.player.mtgnewmedia.se/inner.php?TvSkin=tv8_se&PKCatID=1439 
Det är ett program om prestationsprinsessor & duktiga flickor från Tv 8: as Studio Belinda. Tyckte faktiskt att programmet var helt okej och att det som sades stämmer rätt bra. Medverkande i programet var Ebba Von Sydow, Joanna Rose och Hanna Fridén. Det pratades om prestation och om varför unga flickor idag blir mer och mer pressade och allt fler hamnar dessa banor, prestationsprinnsesan och måste brestera bl.a. pga dålig självkänsla. Rekomenderar verkligen att ni som känner behov av att prestera ska kolla på detta.
 
Jag blev sugen på att köpa boken "Duktighets fällan - en överlevnadsbok för prestationsprinsessor" som är skriven av Joanna Rose & Aleksander Perski. Boken ska handla om vilka psykologiska krafter och samhällsmekanismer som gör att så många unga kvinnor drabbas av detta symptom som också kallas för "duktig-flicka-syndrom". Boken betonar också att detta ska gå att undvika genom att finna balans mellan egna krav och lusten samt förmågan, istället för att söka bekräftlese genom prestationer. Den ska också innehålla fakta och tips om vad man kan göra för att hindra att hamna i fällan eller försöka ta sig ur den.

Känner igen mig mycket väl i vad de pratar om och förstår precis...




westlife

Lyssnar på massa gamla Westlife låtar. Shit, jag var helt kär i dem när jag var yngre. Eller jag kanske fortfarande är det? De är iallafall väldigt bra och just nu lyssnar jag på en av favoriterna, "flying without wings" mycket bra. Det har också blivit en del "queen of my heart". Shit va jag börjar tänka på när man var mindre då kanske gick i mellanstadiet och man var jättekär och då lyssnade jag på Westlife. Jaa, bra är dem iallafall, de kan jag inte förneka.

Go Westlife min hjälp i denna stund!!

Allahelgona

Lördag idag. Har lite små-ångest i och med att jag har gjort absolut ingenting idag. Jag ska heller inte göra någonting alls idag. Dagen har spenderats med lille-bror framför Mtv, kollat på förra årets ema's samtidigt som jag pillat lite med naglarna.
Vid fyra tiden kom mamma och pappa hem. Jag övertalade mamma att ha kvar sina übersnygga stövlar hon köpt, vi drack kaffe, bailys och löste melodikrysset på internet. Mysigt...

Om en stund är det middag, traditionellt blir det potatismos-spöken och kött. Vi har haft det sedan jag & Markus var jättesmå. Dessutom ska vi dricka Elvis vin, jo de står Elvis vin, Elvis är iallafall på flaskan, hoppas det är gott.. Sedan ska vi koppla datorn till tv'n och ha skräck-film-kväll. Det går ju inga skräckisar alls på tv'n ikväll så pappa har tagit ner ett par stycken som vi ska se. Kanske det blir Saw.5 om det finns i bra kvalite. Vi får se. Nu ska jag gå & torka håret och sedan ska jag gå ner och hjäälpa till med maten.



btw, jag ska tända ett ljus för min älskade farfar också, älskad & saknad.

RSS 2.0