Bilder finns po Safiiiiiiis blogg :D

Tenkte bara ockso beretta, om ni e sugna po lite bilder fron Milano. So titta po Safis blogg,

www.Safiis.blogg.se (gor inte att gora lenk tydligen)

Men iallafall, kolla in der. So for ni lite update i bilder ockso

Seya<3

Ciao Ragazzi!!

Okej, det e 2:a dagen i Milano. Det e helt okej, eller nja..
Min familj e vell rett snell. Bara de att de inte pratar so bra engelska, vilket e rett jobbigt. Dessutom e min 92:a och hon for inte go ut. Medan andra ska ut och festa ikvell so for vi vara hemma och ha trokigt. It sucks. Men va ska man gora?
Ja ni, idag var vi med po deras lektioner. Jag och Nadia blev utfrogade en massa. Toaletterna i skolan e ej latch. Fyfan, inget papper oc man moste typ sto och kissa. Helt skabbigt fan. Men men.... De finns vell nogra sota killar, men inte so mona hitills. Hoppas vi ser mer imorgon ner vi ska ha sightseen i Milano. Idag sog vi slottet och den stora kyrkan, Duomo tror jag den hette. Ockso torget der alla merkes bytiker ligger. So de va skoj.
Vedret e inte roligt, regn regn och reng. Men imogon skulle det nog bli bettre. Vi ska ju till en sjo po fredag so hoppas de e bra veder so man kan sola.

Nej, nu ska jag vara lite social kanske..
Ciao! <3

To Milano

So, nu är det mesta av packningen klar, ångest som alltid över packningen. Men det brukar ju ordna sig, så varför skulle det inte denhär gången? Hmm, jag är skitnervös iallafall. Har ju inte ens någon aning om vem jag ska bo hos.

Skit samma, imorgon 15.20, skönt att komma ifrån dehär jävla landet för att vara lite sällskapsresan. Kanske till å med går in å toan imorgon och kör en "Jag kan flyga, jag är inte rädd". Haha, nej Johanna har lovat mig att hålla handen så hoppas hon gör det.

Nej fan ska fixa lite till sedan försöka sova, ska upp sex imorgon!

Hare så bra & sakna mig inte för mycket. Ska försöka uppdatera där nere.

PUSS & RÖJJ PÅ VALBORG!!!!! <3

imorrn

Packa, packa, packa!

IMORGON MILANO!!!


JUST DET!

Haha, de måste jag ju berätta iallafall....

Jag hade fått mail idag från McDonalds för det var ju idag de skulle meddela alla om hur det gick. Och jag fick komma på en 2:A intervju (!!!). Det hade jag aldrig trott! Mitt hopp släcktes vid "Har du kvitto" skämmiga situationen, haha.
Nej, så 9:e maj kvart i fem ska jag på min intervju, så håll tummarna för mig då! Hoppas det går vägen. Jag hoppas, för måste ha jobb...

En anna sak om jobb då, Johanna-banana har möjligtvis fixat jobb till mig och Safi! Så därför är hon världens bästa!!! Det är ett jobb på valdagen till Europavalet, den 7 juni (Glöm ej rösta ni som är 18). Så ska sitta från 06.00-00.00 och räkna röster. De blir allt en upplevelse. Nej, men hoppas verkligen jag får jobbet, man fick ju typ 1800 vilket är bra för  1 dag. Så förhoppningsvis!

Nej, nu ska jag vidare...
till sängen alltså..


Lite sammanfattning då

Shit, sorry för den dåliga uppdateringen folkens, men skolans plugg tog upp all min tid förra veckan. Hade inte tid till mycket annat än att just, plugga...
Ni har väll inte missat speciellet mycket ändå tror jag, nog inte. Projektarbetes papper är inne, jobba med Safi & Johanna med ämnet "dieter" Vi ska komma på en egen, och prova en annan, samt träna och göra en broshyr. Så det blir skoj.

Helgen var väll helt okej faktiskt. Fredags efter skolan va jag med Safi & Johanna. Sedan hemma hade pappat grillat lamm och fläskfilé. Han va värsta satsik, gjorde rostade palsternackor och palsternackspuré som var askalas. Sedan en sås på creme fraisch (vet itne stavning) och chvréost, limeaioli och någon sås med smak av fetaost och soltorkadetomat. De va dunder iallafall. Och till efterrätt hade han köpt tiramisu. De va skitgott!

Lördagen träffade jag Jojo på stan, vi handlade lite inför Milano redan (JAAA). Kvällen var vi först i g-sunda och gjorde mission. Efter det drog jag och Johanna till några kompisar. Kollade på ufc och lärde mig om den sporten. Helt sjuka grejer detdär, man får slåss och sparkas hur mycket man vill typ.. Sjukt säger jag bara...

Idag vaknade jag bredvid min älskling och hade fått ett sms från okänd människa "Jag är en sopptipp". Jaa, så kan man ju också skriva...? Irriterande också att personen vägrar säga vem.. Men men... Var på Johannas dans idag, sedan chillade vi och dansade igen.. Åkte hem och kollade nyss på Am. best dancecrew!

Jag tänkte packa idag, men är så jävla trött. Bättre att jag gör imorgon när jag är vid sinnets fulla bruk haha. För tänk, imorgon sedan åker vi, till Milano... MILANO FUCKERS! HAHAHAHA!

Nää, ska krypa till kojs..
Hejsvejs sötnosar <3

Äta äta plugga plugga om en vecka i milano

Shit va mycket onyttighter jag sstoppat i mig idag. Fan, de är bara för Berta kommer på besök. Då äre bara godis och socker och kolhyderafter och fett som gäller alltså. Nåja, man kanske ska unna sig ibland?

Så helt övertjockad sitter jag här med min kriminalteknik (Ja, det kanske är lite tröstätningmed) och det är så jävla mycket och så jävla krongliga ord så jag vet inte. Är dessutom helt slut i skallen och har ont. Kan någon komma och ge mig massage?

Nej, tillbaka till Ninhydrin, jodångning och cyanoakrylat. Ja, jag tittade på pappret...

PUSS ÄLSKLINGAR

Milano!!!

Tihi, sitter och pratar med Jannelucas, stackarn fick också reda på idag att jag inte ska bo där. Han säger att han vill att jag ska det. Han avslöjade iallafall att vi ska till Venedig (JIPPIE) och det ska bli så jävla kul. vi bestämde också idag på Italienska om att gå på fotbollsmatchen Inter-Lazio.... Yes, jag skrev upp mig, det är liksom inget att tänka på. Så äre, kommer bli jävligt häftigt. Kul va att för tjejer kostar det typ 25 euro, medan för killar typ 35 euro. HAHA, säger jag bara...

Tänk er, om en vecka imorgon så är jag i Milano. I ett 28 graders Milano. Och jag ska shoppa, till Venedig och åka gondol, titta på fotboll, träffa massa nya italienare, lära mig mer av språket, gå upp hundra kilo och ha the time of my llife.

JAG VILL ÅKA NU!

Monday & härliga diskussioner!

Måndagen är över, och har ändå varit rätt chill, förrutom nu på kvällen då jag pluggat hela kursen kriminalteknik.

Skolan var latch, hade bara 3 lektioner. Fick reda på att matte nationella är flyttat till nästa onsdag = då är vi i Milano = inget nationellt. Så blev skit arg, det är 2:a gången de flýttar och nu måste de ge oss ett tillfälle när vi kommer tillbaka. För fan annars är det sjukt. Måste ju göra nationella, annars blir det kaos...

Efter skolan gick jag, Safi & Johanna ner på stan. Köpte glass & hamburgare och satte oss vid ån och hade det mysigt bara. Efter ett tag gick Safi så det blev bara jag och min fialotta kvar. Vi satt och snackade en stund och gick sedan för att träffa Gona en stund. Efter det satte vi oss på en SAND låda på Vaksala torg och lapade sol. Vi kom in på en del heta ämnen. Kanske tar upp det i ett eget blogginlägg om någon dag. Men vi har så jävla rött i det vi säger. iallafall, smarta är vi så det räcker och blir över. "Man byter ju fan bara kroppsvätskor", då kanske ni kan förstå vårat ämne? Vi får väll se om ni får ta del av våra smarta argumentationer senare...
Iallafall, tog fem bussen hem och lagade mat, köttfärssoppa typ med limetsatziki, de låter äckligt men är gott. Till det hade pappa köpt hem färsk foccacia, så de var gott. Sedan dess har jag suttit och besvart instuderingsfrågor i ett häfte på 8 sidor till mitt kriminaltekniksprov. Yes, de är åthelvete vill jag lova. Fingeravtryck, allt vad det innebär metoder och så, gifter, spektrofotometri, kromatografi, ja ni ser ju på orden liksom? Det är inte någonting man vill plugga till, det vill jag lova. Praktiken är jävligt rolig i kriminalteknik, men terin är fruktansvärd...

Just det, idag fick jag också reda på att min krigaruppsats i samhälle, kommer ni ihåg den? Arbetet om hur media påverkar flickor med skönhetsideal och ätstörningar och sådär? Iallafall, fick jag MVG på den efter allt slit. Är skit skit skit glad.

Nejnej, ska göra 9 uppgifter till som mär fett jobbiga. Sedan sängen kallar på mig.

About Donken. Har du kvitto?

Shit, jag är sjukt trött...
Idag gick jag upp halv nio för att plugga matte, med pappa. Vi satt till klockan tolv med ett break för frukost. Fattar väll lagom myket alltså... Nejnej riktningskofficient, pq-formel och allsjönsbråte, usch. Åkte in till stan med Johanna banana vid två, på väg till intervjun. Kom dit och det var sjukt mycket folk där. Johanna gick till dansen och jag fyllde i ett formulär. Johanna kom tillbaka sedan för att också bli intervjuad för dansen var inställd (igen, sjukt irriterande). Men men, det var upplagt så att man fick genomgå 3 rum. 1:a typ berätta om sig själv och snabbfrågor, de gick bra. 2:a rummet var kaos. Stress test, var det. I början sa han 10 siffor man skulle komma ihåg, sedan fick man börja spela ett kulspel, ni vet dedär med en kula i en labyrint så kan de ramla ner i hål? Medanjag gjorde det frågade han massa frågor, som typ Vad är måla baklänges, vilken är 5:e bokstaven i alfabete osv. Skit jobbigt, gick åthelvete. Efter de frågade han efter siffrorna, kom inte ihåg en enda... Haha, sedan kom ´min grova tabbe. Så jävla dum alltså, haha. Han skulle leka kund och jag stå i kassan. Så kommer han, jag beställde en stor pommes men fick en mellan. Jag ba: Har du kvitto? HAHA, helt dum. Så fick inget bra på det heller. Damn, alla vet ju att kunden alltid har rätt? Så jävla dålig, men iallafall.. Är man nervös så är man, ellerhur? 3:e rummet fick jag prata med en astrevlig kille typ frågade om jag hade frågor. Seda vad det mest fysiskt jobbiga jag gjort, jag hittade på en historia om att gå vilse i Frankrike och massa skit. Tydligen gillade han det eftersom han själv gått vilse i Indien. Haha. Om en vecka får jag reda på om det blir en 2:a intervju, men ärligt talat tror jag inte det. De känns inte så alls....

När jag kom hem chillade jag en stund och pluggade vidare med matten... Nej, fyfan jag förstår verkligen inte. Jävla cp..

Igår då, SM-finalen var det. Det var skit roligt! Haha, fast de jag hejade på förlorade. Okej, visst det var kul för AIK att vinna, och dessutom gjorde Jihde sista målet, det var ju hans sista match ever, så sure de var väll helt okej ändå...

Nej, va långt inlägget blev? Jag ska förska sussa snart, är skit trött.. Imorgon äre skola sedan plugga matte, igen. Va gör man inte för nationella? Jag ska banne mig ha ett G.

Fredag

First of all, J & S. Utan er är de inte värt! Love you guys! Vet inte vad jag skulle ta mig till utan er!

So, fredags kväll med Så ska det låta och Berg flyttar in, vin med mamma och talsvårigheter. Nu tittar jag på Kill Bill, som är en mycket sjuk och konstig film. Märkte nyss att jag missat att Alexanders Skarskårds krigsserie började ikväll på 2:an som jag missade. Damn, den som fått så bra kritik, tänkte att de kunde vara värt att se den kanske. Men men, iallafalls ska försöka somna tidigt ikväll eftersom vi ska upp tidigt imorgon. Ska åka härifrån vid 10 till Globen. yesyes, finalen i innebandy för er som missat det. I thehernas match är det; Balrog-Falun. Jag hejar på Falun men tror Balrog vinner. I herrarna är det AIK-Warberg. Jag VÄGRAR AIK. Okej, jag är AIK fan i fotbollen, det är jag. De är bäst. Men NIklas Jihde tål jag bara inte, så nej. Måste tyvärr svika AIK i innebanyn, speciellt för att de slog ut S-vreta också...

Skolan idag var latch, hade rätt sköna lektioner ändå som inte var så jobbigt. Efter skolan så hade jag kafferep med Alexander. Trevligt, satt ute i solen och gaggade en bra stund. Mycket trevligt!

Nej, men som sagt, ska man titta på Kill Bill, eller The Beach med Leonardo man har sett hundrafemtioelva gånger med. Va går det på femman då? Jag måste kolla upp detdär. Men som sagt, ska nog försöka med att sova lite..

PUSS GURKOR!

Natt om några timmar

Tänkte skriva, men är för trött. Håller på med opponeringsprotokollet nu, men behövde en paus.
Klockan är halv tolv och jag borde sova nu egentligen.
Imorgon ska jag sola och Johanna ska göra mig sällskap, tack älskling!

Torsdag

Torsdag idag va... Det känns som om det är typ tisdag eller någonting. Konstigt... Skönt med fredag redan imorgon, inte för jag har gått i skolan mycket, men har dödat mig med skolarbete.

Jag var hemma idag från skolan, orkade inte riktigt gå idag, var en lång dag till fem, så tänkte bättre attjag vilar ut mig så jag är pigg för helgen och sådär. Fast ikväll ska jag iallafall åka in på dansen, har inte rört på mig på snart 2 veckor så det känns välbehövligt. Hoppas abra jag kommer ihåg nya stegen och att jag lär mig gamla koreografin snart!
Jag ska också försöka hinna med opponerings-saken idag. Har ju Zimones uppsats att opponera mot, läste den igår och den var riktigt bra faktiskt!

Imorgon ska jag protestera i skolan. Jag ska vara sådär riktigt jobbig och gnällig och inte ta nej som ett svar. Jag ka nämligen försöka skjuta upp prov. Nästa vecka har jag nationella i matten, italienska prov och prov i kriminalteknink, hela kursen. Yes, så kan vi inte ha det...

Nej, ska jag ta på mig kläder eller? Sitter fortfarande i pymasa och mysar.

Yes take a moment

I like this feelin'. Såhär chillt skulle jag vilja ta det nu i dessa hemska skoltider. Yes, smoke weed everyday. Nej, men man kan ju alltid lyssna på låten, den är skönt och de känns kanske lite bättre när man lyssnar på den. Jag diggar han attityd i låten faktiskt. Man kanske ska satsa på det iallafall? Skita i skolan och allt... Haha, nej ni!
Iallafall, tänkte bara bjuda på denna låten så ni kanske också får lite skön feelin' och slipper tänka på allt skit for a moment...


 
I was gonna make love to you but then I got high,
I was gonna eat yo pussy too but then I got high,
now I'm jacking off and I know why,
cause I got high, cause I got high, cause I got high!

Lite roligare läsning

Oh, kanske ska berätta vad jag gjorde i stan idag?
Åkte in och köpte lite nödvändigheter som sminkborttagning och foundation. Sedan gick jag i min speciella skola, som jag hoppas ska lära mig någonting av. Efter det träffade jag min älskade Johanna, som jag inte träffat på en vecka (!!) I have misses you baby! Så det var skönt, nu får hon stå ut med mig tils hon åker iväg på kryssning, stackarn...

Nej, åkte sedan hem och fick panikångest över denna skit uppsatsen. Tur som jag har var pappa skitsnäll och hjälpte mig så lite struktur på det hela och intalade mig att "Det är bra nog". Det är så jag måste försöka tänka, Mrs Prestationsprinsessa.

Nej, men seriöst denhär uppsatsen fuckade mitt liv värre än samuppsatsen. Faktiskt! Men men, är nästan klar. Ska bara knyta ihop avslutningen, men det gör jag imorgon för att om jag skriver nu kommer det bara bli massa blaja för jag är så trött. Så går upp skapligt imorgon och skriver klart allting. Som sagt, hoppar min engelska och åker in till italienskan. Sedan historia då ska jag bara lämna uppsats, sedan slutar vi. Då ska jag hem igen och skriva om sam uppsatsen och göra ett försök till att få MVG på den. Sedan plugga matte också. Fyfan, skolan är inte latch just nu!

Nu ska jag äta någonting och krypa ner, testa lite nya tips om sömnen och hoppas att jag somnar innan 3!


Simply the best <3

dampdamp

DET HÄR DÖDAR MIG!
DÖDA MIG?
HATAR FUCKIN' UPPSATS JÄVLEL H O R K U K Ä C K E L!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Som min mormor sa, "Stackars barn att stå ut med oss, du kommer få damp"

Godmorgon igen då

7
Jo ni små filurer nu sitter jag här igen. Börjar bli riktig blogg-narkoman alltså. Dummt bara att min dator är cp och inte vill lägga upp bilder, annars skulle jag ju gjort det, hur kul är det att ha en blogg utan? Men, nu fick ju några när jag var i västervik så ni får leva på de en stund iallafall...

Inatt drömde jag att jag skulle flytta, till ett skit stort hus i stan, bakom panini fast det var i svava typ bakom Little Italy, ni vet så man kunde se det där "Inomhus-torget". Sedan i huset var Björn Skiffs och började sjunga Bon Jovi låtar, sjukt var det. Haha...

Två ska jag in till stan, låna en bok, lämna tillbaka en tunkia och lite andra ärenden.

Puss

HA

Sova va?
Jag och Safi har ombytta roller. Hon ska ut på landet och jag ska in i förorten, jao. Vi har tydligen påverkat varandra så mycket. Hon har till och med kommit på "toppen av isberget" Jag är stolt.

Natti

Damn vad uppsatsen står en i halsen. Ja, är inte klar än men ska ju vara hemma imorgon så förhoppningsvis hinner den bli klar imorgon. Den är helt kaos, men huvudsaken är att den blir inlämnad iallafall.

Tittade nyss på Harry Potter och de vises sten. haha, helt gulliga de var när de var små alltså. Så nu sitter jag framför Sex and the City och funderar på att kanske gå och lägga mig snart. Tänkte gå upp 8 imorgon och börja med skiten igen så lär ju sova lite iallafall... Om jag nu kan...

paus

6
Okej, såg att min senaste inlägg kom upp för 5 timmar och tjugo minuter sedan. Alltså har jag suttit och slitit med uppsatsen så länge. Jo ni, har faktiskt skrivit två sidor på ämnesbehandlingen. Så det går väll frammåt. Shit, nu när jag skrev det är det kanske inte så mycket som jag trodde det var. Jaja, jag har lite i bakfickan så de blir bättre snart. Det var väll max 5 sidor va? Kan nog knåpa ihop 4 om jag har tur. Kruxet är bara hur jag ska skriva i avslutnade diskution. Hur kan man reflektera över det jag skriver om? Det är svårt...

Nej, kände jag behövde en paus bara. Helt onödigt inlägg men iallafall...

Btw, om någon känner för det kom hit och ge mig massage min nacke behöver det väldigt mycket...

JAG ÄR SUGEN SÅ JAG HÅLLER PÅ ATT DÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Haha, måste också tillägga att fyfan vilken underhållning man kan hitta på t.ex. facebook. Shit, kill-fjortisar är nog det pinsammaste som finns. Jag dör av skratt, men sedan skämms man lite, åt deras vägnar. Asså, de är sjukt, jag har tänkt på det ett tag. Seriöst, killar ni är inte coola. Haha, det blit bara patetiskt. Eller, för fjortis-tjejer kanske det är coolt iofs, så om man är intresserad av det så keep up. Men om man vill ha lite mer mognare, normala tjejer. Så skippa detdär. 18 år är för gammalt fär sådant beteende. Sådär håller knappt mig 16-åriga lillebror på.

Haha, sorry men kände att jag behövde få ur mig lite åsikter bara.

God morgon, god morgon!

Även fast jag var sjukt trött igår kunde jag inte somna. Sist jag kollade på klockan var hon tre, varför höll mig ingen sällskap? Nåja, det passade ju inte så bra till att jag var tvungen att gå upp 9 idag. Måste skriva dendär jävla uppsatsen om feminism vafan. Helt sjukt. Dessutom är jag arg på stadsbiblioteket. Alltså, jag vet att det är helgdag men annan dag påsk borde vara öppet. Jag menar, tänk Uppsala är en student stad. Och jag har lite smått panik eftersom man ska ha en bok som en källa, ochjag har ingen bok. Ajajaj... Men, jag är hemma imorgon fråpn skolan så får väll låna en imorgon i panik-sista sekund oh fylla på lite. Shit, de kommer bli kaos. Huvudsaken är att det blir en uppsats och att det blir ett G. Sedan skiter jag i. Orkar faktiskt inte bry mig, det är Erik som är för hård.

Det skulle ju varit jävligt najs om jag skulle kunnat njuta av sista dagen ledig. Typ åka in med mamma och pappa och gymma (vilket behövs efter denna helg!!!) Sedan typ åka till stan och träffa vänner. Men nej, fuckin' skolan dödar mitt liv somvanligt. Usch, fuck that.

Jobb möjlighet på Donken!

Just det, glömde berätta...
I måndags så sökte jag lite jobb, bl.a. på McDonalds, Max och Burger King (I know... Men de är typ bara där man kan få jobb) Iallafall så hade jag fått svar från McDonalds idag, så på söndag ska jag dit på en jobb intervju. Eller de har intervjuerna på Hotel Linné.

Jag är skitglad. Okej, jag har inte fått jobbet, men ändå en intervju är ett steg närmre. Så jag hoppas verkligen jag kan göra ett bra 1:a intryck. Kommer vara sjukt nervös, men behöver verkligen ett jobb nu alltså. Speciellt till sommare, då det händer en del skoj. Plus spara till nästa sommar för då ska jag utomlands, jag skiter i.

Nä, ville bara berätta om min glädje!

Home sweet home

Äntligen hemma!
Hemvägen var lång idag... Åkte två från Västervik och kom fram runt halv åtta, så känner mig skapligt trött kan jag lova. Lyckades sova 1 timme i bilen iallafall. Köer från Söderköping till Salem ungefär, inte så långt men ändå drygt. Usch, att det ska vara så långt. Men aa, så äre. Är som sagt helt trött och orkar egentligen inte med släkt-fasonerna som pågår såhär länge. Det är verkligen skönt att komma hem till sitt eget rum, så man får lite privathet. Det behövs!

När vi kom hem tog jag och mamma lite vin för att slappna av. Nu ligger jag i mitt rum, tittar på Americas Best Dance Crew och chillar. De är sjukt hur duktiga dessa crews är, jag vill också kunna dansa som de gör.. Gå in på MTV så finns det säkert klipp där, de är sjukt, på riktigt sjukt vissa grejer de gör. Härligt att se!

Såg att Johanna var taggad på partay ihelgen. Dunder. Vi får köra på lördag. För kom på att jag ska på SM-finalen på lördagen så kan ju inte festa fredag. Eller? Vi får se, jag krigar iallafall, haha.

Nej, nu börjar det. LATER

Sista dagen i smålandet.

5
Idag är det söndag och rätt segt här i huset. Vi ska åkahem idag. Men åker framåt kvällen eftersom det blev rätt mycket för vissa igår, så att inte någon alkohol sitter i, det vore kanske inte så bra. Så kommer äta lunch här och fika, sedan börja dra oss hemmåt igen. Ska bli skönt att sova i egna sängen inatt, vill jag lova.

Gårdagen blev helt okej Somvanligt åt man för mycket påskmat så det stog en upp i halsen. Blev även som jag sa, lite fyllon här uppe. Men alltid lika trevligt. Gjorde dendär irish coffé som jag berättade om, den var skit god iallafall..

Nej, imorgon kommer jag sitta hela dagen med min uppsats. Jag kommer nog vara hemma på tisdagen också för att hinna skriva klart den. Det går inte alls bra. Har lagt ner sjukt mycket timmar på dendär uppsatsen ohc har skrivit en fuckin sida. Det är helt sjukt alltså. men, men...

Saknar mitt Uppsala lite. är på värdens party humör, men det får vänta tills ihelgen. Då vill jag partaya, hoppas någon vill göra det med mig. (Johanna...?)

Nä, ska väll goffa i miglite av det sista godiset tänkte jag.

Puss sötnosar

PÅSK

Sitter här med lockat hår och känner mig som en lite flicka, haha. Har korkskruvar i hela håret så blev lite baby-doll feeling.
Idag är det ju påskafton så då kommer hela härket hit på påsklunch och hela midevitten. Det blir ägg, kötbullar. prinskorv, jansson, omelett och allt som hör till. Det kommer även bli många fyllon här i eftermiddag tror jag. Med tanke på hur min släkt är, lätt små-alkoholister så får vi se hur det tyr sig senare. Förhoppningsvis kanske de bjuder mer till mig då? Vi får väll se. Mamma och moster ska köra en repris från förra året då de shottade likör 43 med mjölk. Vi får se om duken blir lika fläckig iår. Själv ska jag försöka smöra till mig en äggtoddy och smaka på det, har aldrig gjort det. Sedan blir det väll lite snapsar och annat smått och gott i guess.

Nej, nu kommer väll kosinerna snart så ska pudra näsan lite och sociala mig med resten av härket som är här!

Glad Påsk på er!!

Saknar min älsklings flicka<3

Överum

3
Halloj! Idag var jag, Markus och pappa till Överum och hälsade på farmor. Jag är duktig, jag körde faktiskt. Så det blev en bit fram och tillbaka, rätt skoj faktiskt. Känner mig taggad för att ta körkortet. Vi fick farmors goda mat, köttfärslimpa, potatis och sås. Vi åkte även till Farfars minneslund och hälsade på, la blommor och sådär. Har inte varit där på jättelänge så det var trevligt. Fikade sedan lite hos farmor för att åka hem igen.
Här var det varmt och skönt när vi kom så satte oss ute med en breezer och Veckrevyn, riktigt härligt.

Snart ska vi äta porterstek, så jävla gott så det inte är klokt! Sedan kollade jag och mamma i en mat-tidning så vi ska försöka oss på att göra en irish-coffé special också! ´Blir nog trevligt!

Just det, igår var vi ju i stan. Jag fick ett par nya skor av mamma, ett par Björn Borg skor på rea! Sedan också köpte jag den skönaste BH:n jag har provat i hela mitt liv. Äntligen hittade jag en i rätt strl, den va inte så snygg men skön och billig iallfall..

Nej, hare bra sönosar!

Farmors citat: "Kärleken är beständig, det är bara föremålen som växlar".


Lite bilder från Serri's bday

Hade väll lovat lite bilder från i lördags? Iallafall vi firade Serri's 18års dag hemma hos Pau. Det var mycket trevligt!
Så, enjoy bilderna folkens!






godmorrn ;)

God morgon!
Blev en sen natt för mig inatt. Somnade inte fören halv fyra kanske. Va helt nojig för det var kallt och mörkt och låg själv i källaren. Så jag såg morfars pappa. Det är sant faktiskt, han stod vid dörren... Tur att jag hade sällskap!
Har precis ätit frukost ocg gjort mig iordning. Idag är det stan-resa med mormor och mamma. Mysigt! Ska strosa runt i affärerna, titta lite. Var sjukt länge sedan jag gjorde stan här nere. Fast finns ju dock inte så många affärer, men ändå... Vi ska även fika trorjag också. Synd abra att vädret inte är så fint, då kunde man suttit nere vid bryggan och så. Men men, det funkar iallafall. Sedan efteråt ska vi också åka och "köpte te" (Johanna vet vad det betyder iallafall, hah).

Ikväll blir det som sagt, bastu bad och nagelfixning. Min morbror kommer hit ikväll också så det blir mer mat, skratt och härligheter. Det är dessutom Storvreta match ikväll, som inte tv-sänd pgs av jävla kvalserie i  hockey. Jag hatar hockey. Den förstör tv-tablåerna vafan. Skit sport!

Nej, nu ska det nog bära av snart. Vi hörs väll senare!


Bääst i världen <3

In Wästerwik!

1
Såja, framme och tjock. Resan idag tog totalt 5 timmar. En aning drygt att sitta i bilen så länge. Men när vi kom fram bjöds det på mormors bullar och bonkakor så de va värt det. Sedan en timme efter blev det mat, paj. Jo, som sagt det är äta som är sysselsättningen här hela tiden. Lika bra det fan. Behövs väll. Till maten serverades det även vin så de va härligt. Även massa intärnskämt som vi alltid lyckas få till.

Imorgon ska vi tydligen äta tårta och gå på bolaget. Får se hur det blir. Christer kommer också, min morbror men ej Veronica.

Nä? Ska man vara  social med pojkarna framför hockeyn eller gå upp till damerna? Får se... ¨

Just de, har redan bytt dialekt till bred västerviksa. Hurär det möjligt? Hewweguud!!!

Puss på er.
La in 2 sommarbilder från i sommras och stugan.

Vi e på gång..

So, snart ska jag åka till lilla landet lagom. Min älskade Västervik. Hoppas vädret är bra där nere så man kan ta mysiga promenader vid vattnet. Mys,mys!

Nej, ska åka halv, hämta upp mamma från jobbet. Sedan åka, stanna för lunch på Donken eller någonting sedan hem till mormor och morfar och säkert tjocka i oss en massa fika. Herregud. Hej viktuppgång! Nejnej, nu ska vi inte vara sådana. Ut och gå kanske hjälper? Whatever. Jag hörde att min älsklingskusin, Adina har fått lunginflammation eller någonting liknande, stackars unge. Jag skiter i, jag ska träffa henne. Min lilla bebis!

Nej, nu ska vi åka! Uppdaterar er från småland!

KISS

.

Fyfan, Storvreta förlorade i sudden. Jävla Jihde.

miss...

Packat & Klart!

Sådär, har precis pakat det mesta jag kan. Kläder, smycken och lite annat smått och gott. Har även hjälp kära mor att packa! Fast om vanligt när vi ska åka iväg så är det total kaos. Mamma tar med sig för mycket, Markus tar med sig 100 par strumpor och det är stress med att inte hinna med att raka sig, plocka ögonbryn eller fixa naglar. Shit, alltså ni skulle vara här hemma. Min familj är kaos ibland. Eller ofta... Skit samma, de är bäst ändå. Jag har iallafall bestämmt mig för att måla naglar och raka mig där nere vilket jag tyckte mamma också skulle göra, så det hoppas jag hon tar till sig. Kommer ha tid med det imorgon eller torsdag då det är bastu-time. Kan man ha ett litet "mini-spa" istället. Mysigt.

Just nu sitter jag och glor på innebandy, AIK-Storvreta och Balrog-Warberg går samtidigt och de visar den sitsnämnda på tv, tråkigt att inte se Storvreta alltså. Men sist jag kollade stod det 2-2 i den matchen. I den machen på tv står det 6-5 till Warberg. Usch, jag hejar på Balrog. Kul för er att läsa om innebandy, vet att ingen av er är intresserad, men det är jag så jag skiter i tyvärr.

Ska ta mig en dusch snart också och sedan försöka komma i säng tidigt ikväll, med tanke på mina få timmars sömn jag fick inatt. Måste vara psykiskt stark inför mitt mission. Tur att det är påsk och att det finns godis. Det gär tur det iallafall.

Måndagens bravader

Kom nyss hem till Safi faktiskt, gårdagen visade sig vara ett stort äventyr!
Började med att jag mötte upp Johanna på stationen och sedan Serri, Pau och några till. Vi åkte tillsammans till Sävja där festen var. Helt ovetande om var vi skulle sova. Fick också reda på att man inte fick ha med sig dricka in på festen, men vi smusslade lite i min väska och gömde resten av drickan i påsen i skogen á la fjortis style, men vad ska man göra? Inne i lokalen var det dött, men kom gång efter ett tag. Though visade det sig vara värsta fjortisfesten och massa äckelfolk. Men även massa roliga människor också.. Vi gjorde det till det bästa vvi kunde och dansade och hade skoj, sprang iväg i skogen och smusslade. Smusslade under borden i lokalen osv. Vid halv tolv kom polisen och festen sdtängde ner. Alla v¨åra sovpplatser försvann och de va smått panik. Typ hela festen gick till bussen och sista bussen åkte förbi oss = Alla blev arga. Men inga sura miner iallafall, jag Johanna, Abir och Sammy försökte vara smart och gå till en tidigare busshållsplats för att vara säkra på att hinna med extrabussen. När vi gått en stund så ser vi 5:an komma. VI SPRANG FÖR LIVET! Shit, jag dog. Men vi hann med bussen och hittade Manne på bussen, en skön kille som vi skulle få sova hos, tillsammans med Rami som vi träffade i fredags. Så han berättade att vi var tvugna att springa från statrion till Stora torget för att hinna.l Sprang gjorde vi igen och vi dog igen., När vi kom fram till bussen hade den åkt. Vad göra nu? Vi försökte flörta med taxis men gick inte bra. Såg 20:an och sprang dit, vi hann. Jag, Manne, Johanna och en annan kille. Vi åkte till Sunnersta och gick därifrån till östra gottsunda där Manne bor.
Resten av kvällen satt vi på Mannes rum och chillade. Har nog inte skrattat så mycket på länge! Fett roliga killar. Vi tittade också på Sceary Movie. Somnade imorse vid kanske sex. Vaknade sedan åtta för Rami skulle gå, jag och Johanna gick ut och tog frisk luft. Gick sedan upp igen och sov till tryp halv elva. Sedan gick vi hit.

Nu gör Safis syster pannkakor till oss, mumms. Ska hem typ två och börja packa inför västerviks resan,,,

Imorgon börjar också mitt förbud. Önska mig lycka till!

PUSS



(Bilden på Johanna härmar hon mig.. Är vi lika?)


skit grej

Jag skiter i min fuckin uppsats. Det funkar inte. Jag strejkar och går ut i solen istället.

Tralalala

Kära vänner. Sitter just nu i köket och har precis ätit frukost. Jag ser skitrolig ut, jag har en massa flätor i håret. Jag hade tråkigt igår och bestämmde mig för att göra massa småflätor i håret, sådana man hade när man var liten. Så ser rätt rolig ut nu iallafall. Kommer se ut som ett afro-troll när jag tar ut allting sedan i och med mitt tjocka hår. Men men, roligt roligt....

Nu ska jag försöka skriva lite på min uppsats faktiskt. Sedan när mamma kommer hem vid två tiden ska jag städa ut Volvon så den blir fin till avfärden på onsdag. Yes, kanske hinner sitta ute någon timme också, så skönt väder!

Nej, inte skjuta upp tiden mer.
CYA


Hallojsan ;)

Hej älsklingar!
Först och främst tänkte jag bara säga att jag kankse snart kommer byta blogg adress och en annan sak eller vad det nu heter. Byta till Devote iallafall, för det verkar vara mycket bättre. Så snart kanske det kommer en ny blogg, men lugn jag kommer skriva ner den så ni kan följa den då!

Jag orkar inte skriva allting om gårdagen nu, kanske imorgon. Kvällen var jävligt trevlig ialalfall. Jag & Johanna var ute i god tid, som aldrig förr. Kvällen spenderades hos Pau då och firade med Serri. Satt i köket, lärde känna nytt folk och rökte vattenpipa och drack goda drinkar.

Imorgon skriver jag kanske mer, plus bilder. Också, imorgon är det ny fest. Riktiga party brudar nu igen, som gamla tider älskling! <3

Nej, nu ska jag duscha. Dansen var en dödare idag!

PUSS

its saturday :D

Idag är det lördag ochhumöret är på topp även fast jag är lite trött. Vädret är fint och ikväll vankas det partaay med Johanna!

Innan på dagen idag ska jag ut på promenad med mamma i vädret, ska även duscha och försöka raka mina ben också. Hehe, kul att veta ellerhur? Sedan kommer johannanananation hit och vi ska fixa oss tillsammans. Vi har redan en bra tidsplan så vi inte ska behöva stressa, kaosa och springa till bussen. Hoppas den håller...

Nej, ska klä på mig lite anständigt.

See yaa ! ;)


This is my beloved RACKARN! Tack gode gud för italienska bamser kinderägg ( påskägg i choklad)

Japp, och det sexigaste som finns är....

SHAAAJT!!!
Jag gör lite uppsats och tog en paus, skulle lyssna på Chris Brown-take you down. Så hittade jag typ 2 killar som dansade till den låte. Ouf, va sexigt. Alltså, damn. Haha, sedan hittade jag en massa lite för porriga killar som gjorde lapdance grejer och skit, men ändå. Det jag vill få poängterat är att killar som kan dansa är typ det SEXIGASTE som finns. Jag skojar inte, spelar ingen roll hur han ser ut eller någonting, om han dansa bra, då är det dunder. Nej, kom inte på ett särskilt bra ord där, men iallafall. Sjukt, så nu har jag ägnat typ 30 minuter till att sitta och dregla framför youtube och sexiga danskillar. Riktigt no-lifer. Skulle behöva ha en egen privat lap-daner-boy kanske? Nää...? Eller...? Iallafall då, en sista gång. Det sexigaste som finns i hela, hela världen, som ingenting annat slår är killar som kan dansa. Inte killar som dansar utan killar som kan dansa.

Haha, point taken?

Nu tillbaka till feminism och sådant tråkigt. Haha, lite motsägesefullt? Sitta och titta på sexiga, dansande killar när jag skriver om feminism. Eller, njae, kanske inte... Jag är ju ingen superfeminist så det får man föra då.

Tihiii...

Bloggbajs

Fuck it då, tänkte lägga upp en bild, men då funkade det inte.
Jälva skit.

RSS 2.0