skulan

Sitter på naturkunskap just nu. Pratar om matens väg och sådant, med min Torgny från Västervik, kära sopphämtare...
Har två lektioner kvar, Rättskunskap och Matte B. Fyfaskiken, tänk er att ha matte från fyra till fem en torsdag? Nej, fy bubblan säger jag bara. Kommer inte orka med den lektionen fan. Fast jag har ju iofs någoting att se fram emot ikvällen. Kära Mamma fyller ju 44 idag!!! Så det blir födelsedagsmiddag. Italienskt småplock till förrätt, smördegsinbakad fläskfilé med kantarellsås och till efterrätt typ smördegsinbakade äpplen med någon röra med kardemumma, muscovadosocker och creme frech eller någonting och till det hemmagjord vaniljsås. Yes, jag är matberoende men jag skiter i! Gott ska det bli...

Imorgon har jag bara en lektion, skönt. Sedan blir det utgång på kvällen och det ska bli jälvigt skönt. Så ni som träffar mig imorgon ute beredd er på en rund-om-fötterna-madde. Jag ska ha roligt, vara luddig och skratta å dansa en massa. Så ni vet, tihi.

simma

Damn, va jag känner mig sliten alltså... Förhoppningsvis kanske jag kan somna i normal tid ikväll?

Iallafall så har dagen varit helt okej. Började med kriminalteknink och de va skoj. Vet ni? Världen är så oerhört liten, min vikarie kommer från Västervik och på sommrarna hämtar han sopor ute i vår stuga. Han känner dessutom min morfar och hela den midivitten. Jag är inte så förvånad för hur stort är Västervik? Jag menar, alla känner alla där. Men de är härligt med en lärare från Västervik faktiskt, höra dialekten som jag älskar. Dessutom börjar jag också prata dialekt så de är skoj.
Historia provet gick helt okej, babblade bort lite frågor somvanligt men de är som det är...

Efter skolan så gick jag och Johanna till Centralbadet och var duktigt. Denna gång simmade vi en halvtimme och det är en stor förbättring. Det blev också bastu och solning. Efteråt kände vi oss mycket friska och härliga i kroppen. Skönt att simma med min lilla plutta.

En sjukt jobbig sak är att min mage har gjort skitont hela dagen idag. Det är jättejobbigt. Det är ont i magen + mensvärk och då folket, då äre inte alls kul vill jag lova. Stackars mig...

Näe, om en halvtimme äre Grey's och jag funderar på att göra mig lite the tills dess..

Pusss

bläsch

Usch, morgon...
Jag känner mig sjukt stressad för provet och jag kan typ ingenting. Hallå? Jag brukar liksom råplugga till prov och kunna typ allt. Förrutom i matten dårå. MEN, denna gång har jag verkligen inte orkat att plugga. Så vi får väll se hur det går. ur iallafall att det är sista lektionen så att man hinner prat-plugga lite på dagen...

Nej, usch,usch,usch... Jag är irriterad, arg & besviken. Blä på allting, eller nästan allt..

Idag ska jag & Johanna simma, det ska bli skönt!

Nu ska jag borsta tänderna.. See ya

FET-tisdagen

Fettisdagen. Jo, man tackar jag. Det har inte blivit någon semla faktiskt. Men p.g.a. självömkan av diverse saker åkte pappa med mig till affärn och jag fick en stor godispåse av honom, tack! Så nu har jag suttit och tryckt i mig en massa godis och fan va fet man känner sig. Så fettisdag, de stämmer in.
Tur som är har jag & Paulat ingått pakt nu, att de närmsta 40 dagarna är det absolut godisförbud. Yesyes, inget godis eller mumma alls. Ska fan ta tag i dethär nu. Inte för att jag vill banta eller så. Men mår nog bättre själv om man hoppar över och slipper dåliga samvetet.

Den 24:e februari idag. Och det har gått ett år....

Annars då, jo äntligen har Victoria och Daniel förlovat sig, det var väll på tiden va? Grattis iallafall...

Hey Mom,
Why didn't you tell me
Why didn't you teach me a thing or two
You just let me go
Out into the World
You never thought to share what you knew

Hey Mom,
Why didn't you warn me
Coz about boys is something i should have known
They`re like chocolate cake
Like cigarettes
I know they're bad for me
But I just can't leave 'em alone

Hey Mom
Since we're talking
What was it like when you were young
Has the world changed
Or is it still the same
A man can kill and still be the sweetest thing.

So I walked under a bus
I got hit by a train
Keep falling in love
Which is kinda the same
I've sunk out at sea
Crashed my car, gone insane

Bara för att världen är som den är...

Haha, yes så äre väll?
Nej, shit gör värsta mission är spion men vafan gör det? Man måste väll ha koll på'n eller? Johop, och dessutom inga tuttar och ett fult ansikte, liksom? Whuut, nejnje... Bara för att världen är som den är...
Ingen kommer fatta, intärn med kul iallafall...

På fredag äre utgång och då ska de bli livat vill jag lova. Förhoppningsvis kommer det vara mycket folk ute eftersom de är löning i veckan. Så hopfully kan man kanske flörta till sig någonting. Nä, jag & Annika ska nog inköpa en kvarting också så vi har lite att förferra på. Sedan in vid happy-hour så äre kirrat. Nej, då ska jag strunta i allt och bara koppla av förstår ni. Relax, tralalaa... Skiter i om jag är bakis på lördag. Vafan, en redbull, lite godis och en pandodil så är de lungt till Bounce.

Plugget gåre åthelvete med för att jag inte orkar engagera mig. För att mitt huvud är fyllt med andra tankar än om hur slaveriet gick till på 1700-talet. Det som är intressant är om Trifficking och det kan man ju redan. Bara av sig självt..

Nä, de är ju Storvreta-AIK på tv´n. Kanske ska upp och joina resten av familjen och heja? Vi får la se...

Tillbaka till skolan...

Det är ju tur att man har bloggen så att man har någonting att skylla på när man tar paus i pluggandet. Jaop, första skoldagen och lovet känns redan som om det var lååångt sedan. Kommer in i de gamla vanligt rutinerna snabbt, med plugg, plugg och mer plugg. Just nu sitter jag med historia. Har prov på Onsdag om slaveriet genom historian fram till nu... Alltså, på hur det var förr och hur det är nu t.ex. med Trafficking och barnsoldater etc. Hemsk, och mycket anteckningar så plugga på säger jag bara...

Annars då? Joho, fick en gla' nyhet idag. Det är mest troligen att jag och tjejgänget på italienskan kommer att få åka till Milano. Yesyesyes, I am happy, so happy, very happy... Tralalalalalaaa... Nej, men det ända dåliga är att vi åker i slutet på april till början av maj = Ingen sista april här hemma i kära Uppsala. Wich sucks a bit. Men ändå liksom? De är väll bara fira dubbelt upp i italien, jag menar där kommer vi alla in på krogen och får gratis drinkar av sliskiga italienare. Lätt värt det, hur ofta får man åka gratis till Italien liksom?

Johodå, så dagens hyllning!!
GRATTIS PAULA PÅ DIN 18-ÅRS DAG!!! NU ÄR DU MED STOR FLICKA!!!
JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR!
Löööv you Inger <3

Nejnej, tillbaka till triangelhandel och diverse slavgrejer...

Sova kan man göra när man är död, eller...?

Jaani, så sitter man här igen då...
Huvudet är fulproppat och jag är ju som jag är.

Som sagt innan blev det melodifestival och hela den biten. Glada nyheter att EMD gick vidare. Fast de hade faktiskt den bästa låten av alla bidrag som var med ikväll. Sedan var de typ en från Latin Kings kommer ej ihåg typ feat. red fox någonting som var sköna, men de kom til 2:a chansen iallafall. Sedan fucking lilla Molly Sandén som kom till Globen. Asså, ingenting ont om henne, hon är bara 16 och sjunger skit bra. Men, men sådanadär låtar tål jag inte. En riktig smäktande ballad som inte har någon mening. Nejnej, gillar inte... Så då var BWO mer värdiga till final.
Så, mitt schlager utlåtande om kvällen, bra med en update va ni alla schlager intresserade ungdomar.  ( haha, who am I kidding?)

Nej, usch kunde inte somna bara. Känndes som om jag skule spy så var tvungen att gå ner hit och sätta mig. Gå en promenad i huset och sådär. Kan nog inte sova på en bra stund till....


Riktiga cuties, ellerhur?

African queen!!

Hittade av en slump denhär låten på youtube när jag lyssnade på annan braig musik.
Snacka om minnen alltså? Tänker mig 7:an 8:an riktig nostalgitripp där alltså. Så nu ligger den här på repeat flera gånger om. Tror aldrig man tröttnar.
Yes, I love it bara!




Lördag eftermiddag.

Såja, nu har det gått lite tid av dagen och jag har faktiskt hunnit med att göra lite saker...
Typ precis efter förra inlägget så kom mamma och frågade om jag ville hänga med ut på en promenad och det känndes skönt, frisk luft kändes inte helt fel. Så jag mamma och pappa tog en runda runt sågen i det kalla, soliga vintervädret. Kom hem och var alldeles röd om kinder och näsa, känndes skönt.
När jag kom in igen kände jag att jag var i behov att göra någonting. Så jag fick ryck och bestämmde mig för att baka. Letade lite på internet efter någonting roligt, men bestämmde mig tillslut för att göra klassiska chokladmuffins. Så blev det också. Var skitlätta att göra och de blev skitgoda med. Inte sådär torra som muffins ofta blir när man bakar. De blev mjuka och saftiga plus att toppen blev lite kladdig sådär, så de var perfekt. Jag är nästa Leila bakar... "Madeleine bakar". Låter inte det mycket bättre? Det tycker jag...

Nej, va ska man  hitta på nudå? Kanske städa upp lite på rummet och ta sig en lång dusch, känns välbehövligt faktiskt. Hm, jag är taggad på att festa ikväll, men vafan de verkar vara helt dött? Eller jag som inte kollat runt ordentlige kanske. Iallafall så verkar det inte hända någonting festligt, så jag antar att kvällen kommer bestå av melodifestival, dregel framför EDM, ett glas vin, fnitter med mamma och klagan på svenska folket. Fyfan, låter ju som om jag är en gammal kärring?

Nej, sedan dagens leende måste komma ifrån min kära vän som jag fick sms av nio imorse, "Du är fin i håret". Haha, knäpp är människan, men ack så bra.

Fy tusan, nu ska jag ta en riktigt lång och varm dusch. Sedan fortsätta lyssna på James Morrison och Coldplay. Yes, måste ha dem i öronen hela tiden. Annars blir jag galen. Så bra, så bra och så himla bra.

(Hejja EMD igen)

Lördag förmiddag

Saturday today...
Yes, sov som en stock inatt, not... Men vem ska klaga? Nej, gick upp tio somvanligt och lyssnade på krysset tillsammans med mamma och pappa + en smoothie. Johanna ringde mitt i och undrade om jag ville följa med och simma. Men tråkig som jag är så orkar jag faktiskt inte. Men tanke på hur jag sovit inatt skulle jag sjunka som en sten i bassängen. Det finns ju dessutom inga badvakter där, så det skulle betyda att jag skulle drunkna och dö, och det vill vi ju inte?

Nej, så nu är jag tillbaka i min säng. Att åka och gymma blir det ju heller inte då, av samma reason som förrut. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra för någoting idag. Ligga och bara tråka känns inget roligt faktiskt. Jag kanske ska ta tag i och börja läsa min Sherlock Holmes bok? Vi får la se...

Vet ni? Om en vecka ska jag till Stockholm och se Bounce, fyfan va det ska bli roligt. Jag längtar!!!

ett till, bara för er..

WOOHOO!
Nu funkar min tv igen, jag är överlycklig.
Haha, märks det att jag inte är trött och nog inte kommer kunna sova? Jag har skrivit något inlägg nu, som jag inte brukar. Aja, skojigt för er som läser min blogg iallafall, vilka ni nu en är... (?) HUr som helst har jag inte hunnit äta choklad, men annars äre lugnt. Känner lite lugn i kroppen nu iallafall så att nu kanske de går lättare att somna? Vad vet jag vi får väll se...

Nää, de blir för luddigt om jag inte slutar...

Puss

SKIT TV

Nu blir jag arg!
Min fuckin' tv funkar ju inte, det är myrornas krig på alla kanaler, hur kan det komma sig? Nejnej, dehär funkar inte. Jag måste ju titta på tv innan jag somnar, annars gåre inte. Jävla skit tv som inte vill funka. Nej, men seriöst? Jag lovar de är säkert några skitungar som har klippt av någon antenn sladd eller någonting! Tror ni inte det? Det tror jag iallafall, de är bara de som är så dumma i huvudet.

Haha, nu blir Safi arg för jag inte har ett glatt inlägg. Men nu blev jag arg. Bara för det ska jag ta ett till glas vin och gå ner och hämta lite choklad...

Stackars lilla Madeleine... Vilka i-lands problem egentlige. Fyfan va sjukt...

mysdag

Dagen/kvällen blev jättemysig. Det gick väll bra med Safi ute på landet, bara Morris som är oerhört skrämmande här, inget annat. Fast då har vi ju inte iofs varit vid affärn en sen lördagskväll när de är raggarträff. Eller på badet om sommrarna, då äre mer livat faktiskt. Men de märker sötnosen i sommar när jag ska ha mina grill-partays.
Iallafall åt vi med en god aptit, kycklingenchiladas smakar lika gott som alltid. Marrängsvischen med, bara min mage som inte kan äta glass & grädde egentligen p.g.a. min saknad av enzymet laktas (Läs laktosintolerant). Efter maten satt vi och lyssnade på cp-låtar bl.a. den i inlägget under. Yes, it proves att i Björklinge har man verkligen inget liv. Vi var tillochmed tvugna att lyssa på Jacco´s Välkommen till vår betong.
Safi åkte hem halv åtta så jag & Johanna blev kvar här hemma. Tittade på Let´s dance och sådär bara. Hon åkte hem vid halv tio.
(För lite bilder gå in på Safis blogg, finns på länkar)

Så nu ligger jag här med min laktos-mage och har skit ont. Samt som jag känner ett stort behov av att gå ut, men kan inte. Samtidigt som oro och blablabla... Huvet är inte som de ska och jag ska fan ta mig ett glas vin och slappna av så jag kan somna ikväll!

Imorgon ska jag försöka tvinga pappa att åka och styrketräna. Annars blir jag arg, vill och behöver. Annars blir det cykeln i värsta fall... En sak som dock lyser upp morgondagen är kära Melodifestivalen, Heja EMD!!!!

Hejhopp!

Bäver som äter träd

http://www.youtube.com/watch?v=ujj4xhvMHeg

Klicka in på denhär youtube grejen. Asså bästa låten, jag svär... Ni måste höra!!!

Safi ute på landet...

Hallåsan!
Sitter här med Johanna & Safi. Mötte dem i stan och tog bussen hit klockan halv tre. Så nu sitter vi här och bara tar de lugnt. Väntar på den goda maten som är ikväll. Kyckligenchiladas och till efterrätt marängsvisch det ska bli riktigt gott. Känner för att goffa ikväll faktiskt. Vi ska snart gå ut och ta en promenad så ska ta med Safi upp i skogen och skrämma henne lite. Nejdå, vi ska vara snälla!

Nej, jag kommer inte på någonting roligt att skriva, så skriver kanske mer sedan.

Puss..

Fika va gott

Stan idag var mycket trevligt. Markus köpte en snygg t-shirt på H&M. Jag köpte en ny foundation eftersom min var dum och tog slut idag. Så fick ta ifrån mitt presentkort på Åhlens som jag sklle köpa en väska för. Faan, de närmsta månaderna är fattiga. Usch, i really need a job. Hur som, min älskade mamma va väldigt gullig och köpte en kalender till mig. Jag och mitt kontrollfreak-jag var verkligen i behov av en sådan för att kunna hålla koll på det hektiska tonårslivet man lever. Nej, men det var väl behövligt med en kalender, så mycket man ska hålla koll på.
Jo, sa ju att vi skulle fika på storken men det var smockfullt där så vi begav oss till Wayne´s istället. Där blev det en mellan latte och en mini chokladmuffins, gott & lagom. Fast kaffet känns av i magen nu, min mage och kaffe vill liksom inte gå ihop sådär. Iallafall var det mycket trevligt att umgås med mor & bror. Tack!

Usch, jag känner mig inte snäll idag. Jag har en sådandär irriterad dag idag. Känner mig väldigt lätt irriterad, så folket var snälla mot mig. Nej, kanske ska krypa in under täcket så att ingen märker av min irritation idag.

Jag ville ut idag, det är skit bra DJ:s och Sasha var på. Men fan, no money och ingen ork. Måste vila tills imorgon. Jag längtar tills imorgon...

Onsdagen

Onsdag idag och halva lovet är gånget...

Snart ska jag & min kära bror åka in till stan och möta upp mamma. Vi ska ha en mysdag och fika i stan och prata en massa. De ska bli härligt, länge sedan lillebror var med. Om jag ska gissa tror jag att det blir Storken som kommer bli vårat fika place, efter som vi ska fika och inte bara dricka kaffe, haha.

Senare vet jag inte vad jag ska göra, kommer nog bara ta de lugnt idag och sådär. Grey´s Anatomy börjar ju ikväll så det ska jag titta på. Äntligen!

Imorgon har jag full planering, ska städa, träna och träffa baby. Han kommer ju hem idag, så imorgon ska vi ses. Det ska bli roligt. Så eftersom morgondagen är fullspäckad blire bara  chill idag.

Nej, nu ska jag dricka upp min hallon & blåbärs smoothie och försöka fixa mig. Jag har en ful-dag idag...

PUSSS

Lovlovlov

Det är ju faktiskt lov nu så då har man inte lika mycket tid att skriva. Har varit full rulle hela tiden faktiskt.

Igår som sagt åkte jag och Safi hem till Athena och hennes mamma spådde oss. Det var riktigt häftigt att bli spådd och jag var lite osäker men saker som hon sa kunde hon verkligen inte veta eftersom hon inte känner mig. Sedan när jag tänk efter på allt hon berättade så stämmer det mesta. Vet inte om jag vill skriva ut allting här eftersom det blev ändå rätt privat. Men jag kommer iallafall förlova mig om sex år. Jag kommer få fem barn, varav ett nog kommer bli ett missfall.  Men mycket annat sades också, men som sagt. De blev rätt så privat. Klockan åtta typ kom Safis pappa och hämtade oss. Han släppte av mig och Atti i stan där vi mötte Camille. Åkte bussen till björklinge och gick hem till Julia där även Sasha var. Kvällen och natten spenderades där. Mycket goff med chips, kladdkaka, grönskaper med dipp och annat gott. Även dans & tjejtalk. Mysigt att träffa flickorna, de va länge sedan. Fick också samtal av en väldigt lullig pojkvän, saknar honom!

Idag sov vi länge, till halv två typ. Atti, jag & Camille gick upp och Atti gjorde frukost, äggröra och macka. Mums. Så frukost åts det sedan var jag tvungen att knalla hemmåt. Då hade snälla bror köpt med sig fika, så tjockade även i mig mer onyttigheter. Så efter det kände jag att ja var tvungen att röra på mig lite, så satte mig på cykeln i 40 min, skönt.

Ska nog gå och duscha nu, ikväll blir det "The mentalist" och förhoppningsvis tidig läggning. Bara jag inte vänt på dygnet, pallar ej...

Puss på er sötnosar!

At Safi's place

Halloj!
Sitter just nu hemma hos Safi, vi har precis fixat oss och ska snart åka til Atti för att spå oss, det ska bli härligt.

Igår var vi först hemma hos Jossra några tjejer. Satt och pratade och sådant som tjejer gör. Kommer inte riktigt ihåg vilken tid, men vid nio-tio gick vi tillbaka hit med en kebabpizza och goffade i oss det (See, jag sa ju att hon ska göra mig tjock). Sedan tog även Safi min "Twilight oskuld". Yes och jag säger väll som alla andra att jag är kär i honom. Iallafall hans blick, den var rätt sexig om vi säger så.
Efter filmen satt vi och pratade en lång stund medan vi fixade våra naglar. Tack så mycket Safi, de va skönt att prata med dig!
Vi somnade väll inte fören halv fem, fem. Men mysigt var det iallafall..

Så idag har vi bara tagit det lugnt. Tittat på tv och ätit.. Haha, pannkakor och zathar (?) Min älskling favorit iallafall som jag tjatat om förut. Så hennes syster har gjort en lite flätaq på mig så nu är jag fin i håret....

Nej, nu äre dags att tänka på refrängen så att säga... Vi hörs mer ikväll, då ska jag berätta vad som har spåtts för mig..

PUSSELIPUSS


choklad, mummmms

Vill först och främst bara säga till Safi att du kan få slå mig eftersom jag är en tjuv. Jag skämms....

Ligger just nu och goffar i mig en massa chokladhjärtan som jag fick av mamma igår. Det är de där goda från Marabou, mumms. Men åt mycket till lunch också så känner mig en aning överfödad just nu (Läs tjockis). Iallafall tur att man ska in och dansa. Dans med Adena idag ju och det var riktigt svettigt förra veckan så hade ju tänkt att dansa bort lite ikväll som kompensation. Dock, ska jag ju till gottsunda efter dansen till Safi först och hon har planer på att göra mig tjock, så jag antar att det inte spelar någon roll haha. Sedan senare skulle vi iväg hem till Jossra, några tjejer. Det ska bli mysigt, kommer komma där alldeles svettig och dan, men det får de stå ut med. Jag & Safi ska också fixa våra naglar, tredje gången gilt hoppas vi...

Nej, nu ska jag tagga till dansen med dancehallmusik medan jag packar, sminkar och klädar.

Puss

I g-sunda

Hallå allasammans!
Sitter hemma hos Rafif nu med några tjejkompisar. Vi dricker the, röker vattenpipa och pratar skit. Mycket trevligt iallafall. Vid åtta ska vi typ hem till Safi igen & titta på top model, fast hinner inte se hela för ska nog ta nio bussen hem idag!

Skolan idag var blääig som vanligt, eller idrotten var hel okej. Vi dansade Jenka & Polka vilket var fett roligt.

Planer för helgen är klara iallafall. På fredag blir det nog krogen med Kim, Annika & Selma. Skojskoj.
På lördag ska jag träffa min älskling, alla hjärtans dag så det blir mysigt.

Sedan på måndag ska jag och spå mig, häftigt.

Nej, nu ska jag vara social, nu vet ni att jag lever.
¨
PUSSSS

Lillebror

Tisdag idag va?
Hm, orkar bara inte uppdatera pga det som händer, way to ofokuserad just nu.

Hoppas du blir bra, hoppas det går bättre så du inte ska må dåligt. Hoppas det inte är något fel, att det löser sig.
-Love you broe, finns alltid här för dig <3


just because

Att tillägga också, så tänkte jag bara berätta att jag har nog världens bästa pojkvän,
- Älskar dig!

Lite bilder








Jaa, här är alltså några bilder. Blev inte så många, jag knäppte inga utan fok tog och knäppte så tyvärr... De sista bilderna är lånade från Safii (Safiis.blogg.se) Thanks! Men iallafall ett par stycken, tack för en trevlans kväll <3

BLÄBLÄBLÄBLÄBLÄ

Åhåå, jag får psykos.............

In da school

Sitter i skolan nu och luffar med Johanna. Vi tog "hål-timme" på italienskan och matten. Orkar verkligen inte gå dit. Är inte på humör. Dessutom är det en pain dag idag och vi slutar 17.10. Ska iallafall gå på juridiken & svenskan. Det är sköna lektioner i och med att vi ska glo på film bara, de är rätt så sköönt.

Efter skolan ska jag ner på stan, min dans börjar idag (JIPPIE) och den börjar sju så hinner ju inte åka hem emellan. Men ska iallafall få lite sällskap som tur är. Ska köpa ett halsband och försöka hitta en guldpenna eller guldpapper så jag kan göra VIP-stjärnor tills på lördag, haha.

Sedan lär jag få sitta till sent ikväll med uppsatsen. Har kvar att skriva avslutande diskussion vilket jag vill gör aikväll så mamma & pappa kan läsa igenom allting till på fredag då den ska in.

Fredag imorgon, då ska jag handla mat & mumma till på lördag, urkul...

Jag längtar...

Onsadagen

Sitter här i köket med min dator, ett glas cola light och några mariekex. Sitter med denna förbannade uppsatsen som har dödat mig denna vecka. Men nu är jag någon vart, jag har inte så mycket kvar att skriva. Jag har kvar att skriva lite till på inledningen, material & källdisskussion samt avslutande disskussionen och källförteckningen. Ämned behandlingen och bakgrunden är jag helt klar med vilket känns oerhört skönt faktiskt. Vet inte riktigt hur mycket mer jag ska sitta nu ikäll, ska nog sitta i max en timme till, inte längre. Då blir man för trött i huvudet och då blir det inget bra alls. Så ska nog inte påbörja någonting nytt utan finslipa det gamla, kanske försöka ordna upp lite med fotnötter och så vidare. Får se hur det går...

Annars har dagen varit helt okej. Jag & Johanna vann som bästa tagare på "hela havet stormar" idag på idrotte. Jag tror var idrottslärare gillar oss för han hejade på oss iallafall. De är alltid roligt. Sedan har de inte varit mycket mer att hänga i julgranen. Jag & Johanna gjorde även mission idag, det var ett hemligt mission så tyvärr får ingen veta, haha...

Fick också nyss reda på versta roliga grejen om min fest. Folk får för sig roliga saker, haha...

Nej, tillbaka till helvetet. Puss

tusdag

Tisdag idag då. Skoldagen var inte speciellt jobbig faktiskt. Började dagen med samjuridik där vi fick den glada nyheten att provet är uppskjutet tills nästa tisdag, skönt. Sedan efter juridiken var det eget jobb med engelska arbetet då jag & Johanna bara slappade för vi är för lata för att jobba. Sedan lunch och 12.15 var det samhälle då vi tittade på film och sedan slutade jag halv två. Fett skönt att sluta tidigt idag.

Så jag kom hem ca halv tre och har suttit med uppsatsen sedan dess. Nu har jag lyckats skriva en och en halv sida vilket jag är stolt över mig själv, för känner att jag har kommit igång lite nu. Så ska troligen sitta hela kvällen ut till halv åtta. Då är det roliga programm som börjar. Kanske skriver lite mer igen framåt nio-tiden. Får se vad jag pallar med är sjuk trött öven idag.

Igår fixade jag även min lista, planerade med pappa om vad som ska inhandlas osv. Lördagen ska bli dunder och jag ser fram emot det jättemycket. Riktig "sweet 18". Yes, skojskoj...

Nej, tillbaka till Nolitas & Oliviero Toscanos kampanj "No Anoreixia"

Pussisar

mååååååndag

Shit, va trött jag är!!!

Sitter just nu och skriver på min uppsats. Jag har börjat med att skiva om vad samhället kan göra för att bli av med smal-idealen som finns idag. Har skrivit kanske en tredjedels A4 så är på god väg. Skrev om Kulturministerns uttalande på Elle-galan om hur hon tyckte att alla modeller som finns ska ha ett BMI på minst 18, vilket är mycket bra. Sedan har jag börjat leta lite information om "BMI-lagen" som bl.a. använts i Madrid vid en fashion week, så modellerna blev hemskickade om de hade lägre BMI än 18. Det är ett bra initiativ. Om ni har tips på vad samhället kan göra för att motverka, så tipsa mig gärna.

Iallafall har det varit en rätt lugn dag annars. Vaknade upp med min älskling och vi snoozade en bra stund vilket resluterade i att vi fick springa till bussen, men vi hann med iallafall. Kom 20 min försent till min lektion, biologi breddning men det gjorde inte så mycket. Vi mikroskopade och det var skitskoj... Annars skolan gav inte mycket idag. Slutade tidigt, kom hem och har suttit här med uppsatsen sedan dess.

Mitt samjurdik prov blev framflyttat till förhoppningsvis nästa tisdag. Jag behöver verkligen dessa dagar till min uppsats.

Nej, nu ska jag fortsätta, though håller jag på att somna, men men...

Fredagskvällen,japp..

Jahap, ska jag kanske berätta om min fredag då? Även fast jag borde plugga. Mabye, jag vill uppleva lite glädje från fredagen så...

Det började med fixning med Annika hemma hos mig här, det gick rätt fort för att vara oss två faktiskt. Vid sex-tiden drog vi ner till edvards där vi delade på en pizza och drack cider, mumms! Åkte med fem över sju bussen in till stan där vi träffade; Marcus, Kim, Chrissan & Freddy. Gick hem till Kim där blev det förfest med många skratt och roliga disskutioner. När klockan närmade sig halv elva kom vi på att vi inte skulle orka gå ner till people så vi ringde Taxi. Taxin hämtade upp oss vid kvart i elva, så vi kom fram typ fem i. Så krogen, krogen första gången, vakten kände inte igen mig från legget, måste fixa nytt för det ser verkligen inte ut som mig, men jag kom in iallafall. Så, blev överraskad när jag kom in, det såg inte ut som man trodde faktiskt. Nej, men det var skit roligt. Jag träffade lite kändisar som var trevligt att träffa. Dansade hela kvällen stog nog inte stilla mycket, flippade totalt ibland. Det var verkligen jätteskoj! Sedan halv två gick vi därifrån och ringde taxi igen som fick köra oss till Max, vi var hungriga. Köpte maxbox såklart och knallade iväg till Kim igen där Chrissan & Marcus var kvar. Då började eterfesten. Det var också jävlaigt roligt, drack lite till. Jag & Kim döpte de små gosedjuren jag & Annika fick i våra maxboxar och hade trevligt. Det blev även en salig blandning på musik med smurfhits, elvis och bob marley. Kul hade jag iallafall, så roligt har jag nog inte haft på länge och det ska deentitivt göras om. Att sömnen fick lida, det skiter jag i. Två timmar bara, men har man kul så har man. Det var defentitiv värt det...

RSS 2.0