31:a augusti.

Idag är fortfarande en speciell dag, iallafall för mig. Så det har blivit mycket minnen som dykt upp idag och allting är fortfarande mycket speciellt. Så ville egentligen bara säga att du betyder fortfarande jättemycket och kommer alltid att göra det. Tack för alla bra minnen, du lärde mig mycket.

Du vet...

Lite allmänt.

Igår kom somsagt pappa hem. Det var jätteskoj att träffa honom igen. Ja, vet tjat om pappa men nu är han hemma så nu äre nog. Han hade såklart köpt med sig lite saker hem från Australien. Jag fick ett par jättefina silverörhängen med opaler i. Opaler är en ädelsten som endast finns i Australien så jag är lite stolt, de var jättefina. Dessutom fick jag en jättesöt tröja som är vit med en massa guliga gubbar på. Han hade också köpt hem typsikt för Australien en boomerang, yes. Och vet ni mer?!?! EN SKIT STOR UPPSTOPPAD SPINDEL! Jag dog när jag såg den, den är i en sådandär gasrams sak. Jag ska knäppa kort på den och lägga ut så får ni se. Usch... Vi såg ochså på alla hans sjuhudrafemtioelva bilder han hade knäppt roligt var det....

Idag kom Johanna på morgonen, vi åkte in till stan och fräschade upp oss lite. Mycket trevligt. Efteråt träffade vi Yosef och knallade runt på stan, jag köpte äntligen en ny foundation. Vid halv tre åkte jag hem igen. Hemma gjorde vi inte mycket, åt fikade och sådära. Tittade på fimen "Bring it on, all or nothing" eller någonting sådant...

Nu nyss tittade jag på "Kalla Fakta", det var intressant att se på den. Alltså, det var så himla hemskt och ögonen tårades. Dock tror jag att Emma (mamman) inte riktigt har förstått allting än, jag tror att hon fortfarande är i chock tillstånd. För det verkar så på hur hon bettede sig, det har trots gått mindre än ett halvår och jag tror inte man återhämtar sig så fort. Hon låg dessutom på sjukhus ett bra tag. Så nej, tror inte riktigt hon har förstått alting än riktigt. Det är nog väldigt svårt att göra det när man har förlorat det man älskar mest av allt. Fyfan va hemskt...

Pappa kommer hem :D

Lördag morgon.. Eller det är kanske lördag mitt på dagen just nu tror jag. Iallafall så har jag varit vaken sedan nio, trot eller ej. Jag gjorde iordning frukost och klockan tio satt jag och mamma vid matsasbordet med smörgås, kaffe och såklart melodikrysset. Idag var det svårt så jag kunde nästan ingenting, men man lär sig så småningom. Efter det har jag bara gått och "myst" som mamma uttryckte det.. Jag ska väll snart gå och bädda sängen och lite sådant roligt.. Tänkte också kanske ta mig en promenadidag, det är fint väder och vill få tiden att gå lite. Ska kanske försöka få med mig mamma också..

Pappar kommer ju som sagt hem ikväll, JIPPIE! Mamma har köpt astin och jordgubbar som vi ska doppa i choklad som en lite välkommen-hej grej. Min kära pappa, jag längtar. (Ja, jag är pappas-lilla-flicka)..

Nej, kanske skriver lite mer sedan. Nu ska jag tjata på mamma så jag får sällskap. Tjiungeling.


De två senaste dagarna

Sådära, bloggen har varit lite död men det har ju varit skola nu plus dans de två senaste dagarna. Men nu ska jag berätta lite för er som är intresserade..

Skolan går faktiskt bra, visst det är ju lite trögt nu i början med lektioner och sådär men de kommer bli bra tror jag. Dessutom märkte jag idag att vårt schema har blivit ännnu bättre. Ni får se bilder här under. Lediga fredagar, det tackar man ju inte nej till heller liksom. Jag är rätt så glad måste jag få tala om. Det har också varit roligt att kolla de nya kurserna jag tror Psykologi & Samhällsjuridik kommer bli favoriter. Det verkar vara intressant. Samhällskunskapen med, ska prata om USA-valet och internationella relationer. Det är lite intressant tycker jag iallafall...

Just nu är jag väldigt happy. För jag visste inte att vi inte hade matte på fredagar fören jag va på väg till bussen. Var helt trött & död idag så sms:a Erik och berättade att vi inte hade någon matte  alls. Så jag knallade hem och kollade nya schemat. Seriöst, jag är asglad. Jag vill inte vara skadeglad, men liksom vårat nya schema är bäst.

Så dansen då, helt underbart har det varit må jag säga. Speciellt i onsdags. Efter skolan träffades Jag, Paula, Johanna, Camille, Sasha & Joanna. Vi åkte tillsammans till DC's nya lokaler i Tunet. Där skulle de flesta av dem dansa med DC street school men vi fick vara med ändå lite och dansa.
Halv sju började öppet hus på riktigt. Då var det house, det var riktigt roligt, skön musik och skönt gung i dansen liksom. Det var assvårt men jättekul när man får in det. När kursen börjar på riktigt kommer det nog bli lättare för då går hon igenom alla grundsteg ordentlige. Musiken var ju också ett plus. Så nu ska vi träna på att "housa oss fram".
Efter house var det showjazz, som också var riktigt roligt, men svårt. Jag som är van vid street skulle plötsligt ha sträckta och inte flexade fötter och raka linjer och sådant. Men koreografin så oerhört cool, dansade till en låt från Chicago som  heter Roxie typ. Jättefrän var den, man spelar ju mycket på en roll och sådära.
Efter en timmer showjazz var det dags för Hype. Så himla rolig dans. Det är som sagt old-school hip-hop och om ni tänker typ Will Smith i Fresh prince in Belair så förstår ni lite. Btw så dansade vi just till den intro-låten. Det var riktigt coola steg och det var ett helt annat gung.
Så efter tre och en halv timmes dans förstår ni att vi var röda i ansiktet och svetten rann, men gud va roligt det var.

Igår var det såklart också dans, vi testade på Street N2 och Ragga/dancehall N2. Det var också riktigt roligt tycker jag iallafall haha. Vi dansade med Karin och det var äkta Karin steg vi gjorde med.

Idag känner jag av träningsverk i ben och rumpa. Är också stel i nacken p.g.a. slängandet med huvudet på raggan. Som tur är är jag ju ledig idag. Dock ska jag städa och lite sådant kul.. Imorgon kommer ju pappsen hem!



Kulkul

Japp, min dag igår var ändå inte så jobbig som jag trodde. Den var rätt chill ändå faktiskt. Det visade sig att jag inte ens läser psykosocialtarbete så jag slutar 14.20 på måndagar nu här framöver. Rätt skönt!

Idag ahr dock varit en jobbigare dag.. Började 08.30 med samhällsjuridik jag fick Anna iallafall som lärare, de tackar vi för. Efter det hade jag psykologi för 1:a gången. Det värkar vara rätt intressant, hoppas lärare rycker upp sig en aning bara. Sedan lunch och sedan historia med vå sköna historia-lärare. Han är helt underbar, en favorit redan faktiskt. Halv tre till halv fem hade alla JK-människor föreläsning om mänskligarättigheter på tema-tid. Det var nog det drygaste på länge, ingen lyssnade. Vi satt & flummade oss och vet inte vad, as tråkigt iallafall. Kom inte hem fören halv sex idag. Skit trött, men jag ska icke misströsta för ikväll är det äntligen So you think you can dance. I LIKE!

På tal om dans är det ju öppet hus på DC just nu. Jag ska gå imorgon & på torsdag iallafall. Imorgon blir det House, Shojaz & Hype (old school hip-hop). Ska bli kul. Nästa vecka börjar terminen på riktigt. Har anmält mig till Disco N2, House N1 & Ragga/Dancehall N3. Fast vet inte om jag kom in på alla, men jag skiter i för ska gå på alla ändå. Så det så!

Nej, nu ska jag göra mig en kopp the och slappa framför tv'n med mamma.

Skolaan

Helgen i Falun var dunder. Det var jättetrevligt men orkar inte berätta om allting. Ska lägga ut lite bilder sedan lovar jag..

Hur som helst sitter jag i skolan nu, jo visst nu är jag här med min kära dator igen. Min kära Bengt det var ett kärt återseende. Idag måndag är en rätt tuff dag. Dagen började med idrott, men som tur var va det en mjukstart så vi fick kursplanen och sedan ta en promenad, jag och Paula gick till ån och skvallrade lite. Sedan blev det nu, vi sitter och väntar på att våran engelska ska börja. Det ska bli spännande att träffa läraren. Sedan är det en hård dag framöver. Har lunch, språk, historia och psykosocialtarbete. Den sista lektionen är 2 timmar (!). Vi slutar alltså halv fem, 1:a dagen. Förhoppningsvis kommer vi väll få sluta tidigare i och med att vi inte har några böcker. Men men, nu ska jag sluta tråka ut er. Kanske hörs lite senare..

PUSS

1:a skoldagen

1:a skoldagen idag, eller vilken skoldag egentligen?
Vaknade 9, Jag & Johanna gjorde oss i ordning och åkte med bussen kom fram vid vart över elva typ. Gick in till Fyris och träffade på alla människor man inte sett på hela sommaren. Jag och Paula traskade till vårat klassrum och gick in till nya klassen. Det var ändå många kända ansikten. Kanske hälften av min förra klass och sedan nya. De vi fick göra var att fyllla i lite lappar och få schemat. Träffa våra klassföreståndare, de verkar vara helt okej också. Men dock människorna verkar vara lite tråkiga, vi skulle säga våran favoritfilm och mer än hälften svarar "jag har ingen favoritfilm". SUCK, säg bara en då?. Iallafall efter ca en halvtimme var vi klara. Jag & Paula gick då på en upptäcksfärd i de nya lokalerna. Det var riktigt häftigt och vi hittade ett par nya filosofi-platser där vi kan stå och filosofera över våra liv under terminens gång. Nej, men det har faktiskt blivit mycket fräscht där nu. Efter ett tag kom de renodlade så vi gick och åt. Träffade efteråt lite människor och bara pratade...

Vid halv-två tiden vandrade vi in mot stan. Träffade Reshwan & Ali. Så gick runt med dem i regnet och gjorde mest inte mycket. Tog tio i fem bussen hem som var försenad och jag blev arg. Som tur var hade jag Ali som sällskap.

När jag kom hem lagade jag mat till mig och pappa. Så packade jag och har varit helt flummig för är så jävla trött. Så ska gå & lägga mig nuja.

Imorgon är det ledigt och tur var det. Drar till Falun imorgon för en mini-reunion med Torquay 07 <3

Ses på söndag!

Sista dagen...

Ännu en dag fylld av massa OS-tittande... Fanns inte mycket annat att kolla på. Men OS är roligt, kollade på herrarnas 200 meters final och Bolt slog det 12 år gammla världsrekordet. Han är grym! En simmhopperska kom också vidare till semifinal. Så hur ska det gå nu när skolan börjar? OS har varit mitt liv de senaste dagarna. Hm, de kanske bara är nyttigt?

Jag såg också på Oprah, de var repris från igår och de pratade om "Laws of attraction" har skrivit om det förrut. Alltså, det går ut på att man ska tänka positivt på det man vill ha. Vissa har t.ex. en anslagstavla där de sätter upp saker de vill ha och till sist får dem det. Själv tycker jag att det är så otroligt sjukt & jag fattar verkligen ingenting av det, alls. Nej, sådant dära är bara lurendrejeri!

Ikväll kommer Johanna hit, jag ska tvinga henne att kolla på So you think you can dance. Inte för jag tror hon har någonting emot det, men vi ska kolla på det iallafall. Sedan ska hon få hjälpa mig att hitta kläder jag kan ha på mig, det är hopplöst. Jag måste köpa nya kläder. Jag ska också leta efter elevkort, skåplås & nyckel och efter min kod till datorn. Annars tror jag det mesta är klart. Ska faktiskt bli kul imorgon att träffa alla jag inte sett sedan skolavslutningen.

Nej, nu ska jag laga mat. Varma koppen tomat & basilika. I like..

PUSS!


Kvällers

Weheei såg nyss på ett all-time-favourite-program. "So you think you can dance". Det är så oerhört himla bra tycker jag. Älskar att se alla och jag har redan en massa favoriter. Dessutom får det mig att längta efter dansen så sjukt mycket. Jag önskar bara jag kunde dansa lika bra som dem på programmet. De är riktigt sjuka och dansar så himla bra. Jag vill dansa nu!
Så för alla andra nördar som är lika nördiga som mig älskar jag, Will, Twitch & Joshua. Haha, de är grymma.

Imorgon är de som sagt sista dagen på sommarlovet. Dagen ska först tillbringas själv men sedan kommer Johanna hit så ska vi umgås lite och sådära. Kanske blir en sleep-over också. Skönt med lite moraliskt stöd inför 1:a skoldagen också.

Min pappa ringde också idag från Australien. Han hade det väldigt tufft där nere, han hade "jobbat" i två timmar på ett coctail-partay och sedan hade han bllivit utbjuden på middag. Jag säger då de, jävla skit grej jag är inte ett dugg avundsjuk alls. Nej, vi kör på Malta i sommar istället, visst?

Nu ska jag avsluta detta osammanhängade blogginlägg..


OS, fransk manikyr & skola

Tisdag idag och på torsdag börjar skolan igen. Undrar hur detta år kommer att bli, jag tycer att ettan gick jättefort och jag hoppas på att tvåan går lika fort. Dock tror jag det kommer bli rätt så mycket plugg fast i och för sig läser man lite roligare kurser i år också. Slängde ett öga på mitt nya schema också, märkte några bra saker att det är nya lärare i allting. Det betyer att jag slipper Maria, Christer och Rolf. Kommer dock sakna Anna, men förhoppningsvis kan jag få henne i samhällsjuridik. Iallafall så får vi se hur den nya klassen går, den har ju fått ett nytt namn MJU-Klassen (om man säger de så låter de som mjukglassen, haha). Varför den heter så är ju för det är multimedia, juridik och uniform. Så ja, tur att jag har Paula iallafall...

Idag har dagen ägnats åt att slöa. Igår köpte jag ett fransk manikyr set så har fixat naglarna med, de vart väll helt okej för att vara första gången man gör själv. Inte lika snyggt som om man skulle gå till en salong, men de duger. Annars har OS varit på hela dagen såklart. Kollat på intressant konstsim, lite kul faktiskt. Också på handbollen och tyvärr förlorade svenska tjejerna. Carolina Klüft gick också vidare från kvalet till final i längdhoppet. Just nu är det höjdfinal för herrar så sitter och hejar på Stefan Holm. Lite senare idag ska också Wissman springa semifinal. Haha, hur blev jag en sådan idrottsfantast? Aja, i brist på annat så...
Senare idag ska jag laga mat, lasagne blir det lätt att fixa när man köper lasagnette eller va de nu heter.

Just de, igår var jag faktiskt hos doktorn, Johanna följde med mig dit och de tackar och bockar jag för. Tack sötnos!

Så, nu åter till Stefan Holm och c.o. HEJJAHEJJAHEJJA!!


Lördag & the voice.

Gårdagen var faktiskt rolig... Träffade Safi, Jossra & Johanna i stan vid halv tre. Då gick vi och köpte tågbiljett och åkte vid 15.09 tåget till Stockholm. Direkt när vi kom fram gick vi mot Kungshallen för att äta. Så dit gick vi och åt världens godaste kebab! Sedan så kom de två killar och fråga om de va ledigt bredvid oss, och de var det ju. Vi visste inte vilka de var då men senare under kvällen märkte vi att det var crossfire som satt bredvid oss (!). Faaan att jag inte visste hur de såg ut innan jag hade bett om en autograf fan. Haha, de är dunder (se videon här nere).

Iallafall när vi ätit drog vi oss mot Kungsträdgården och kollade läget. Jag & Johanna blev intervjuade och sådant. Väl framme där träffade vi Gona & massa andra. Så jag & Johanna gick runt med dem, vi knuffade oss fram bland allt folk och folket var galna fan. Skit äckliga människor jag lovar er. Alla va så jävla uppkäftiga och knuffades hela tiden. Usch! Efter vi sett några stycken gick vi ett tag bortåt och ute på vägen kom värsta latino tågen med skön salsamusik typ så stod och dansade på gatan där med. Sedan till vår stora förvåning kom Yosef, Reshwan, Ali & Hossein. Så då gick jag och Johanna med dem istället. Vi kom lagom tillbaka till de bästa artisterna. Adam Tensta, Brick & Lace och Flo-rida.  Flow-rida var fett grym alltså, japp de var han. Skit bra!  Så hela kalaset slutade vid tio så vi drog oss mot stationen igen. Där träffade vi upp alla flickor igen. Så sprang och letade efter en toa för höll på att kissa på mig (intresseklubben?). Iallafall så blev min kväll lite förstörd samtidigt också i och med flera saker. Men så fort jag kom på tåget försvanna allting. Haha, vi hade riktigt röjj i tågvagnen. Yes, de hade vi. Var hur kul som helst vi bankade sjöng & skrek och de va riktigt roligt. Helt kalabalik fan, skoj. Men så hände en sak, i Knivsta var vi tvugna att gå av tåget & byta till buss p.g.a. vägarbete... Så när vi kom ut de var fett mycket folk och fyra bussar och alla åkte typ med en gång. Så de vart helt kaos. Tur att vi hade våran dagisfröken som höll koll på alla. Haha "Alla gottsundabarnen i en buss... Plus Madde & Johanna" Skön! Men kanske efter en kvart kom två nya bussar så alla dödade sig själva och sprang som fan och knöckte i oss i en buss. Haha, de var en flygbuss också så jag & Johanna låg i en liten låda typ där man har bagage! Sjukt var det iallfall. Men skit kul. Kom fram till Uppsala halv ett kanske och fick skjuts hem av Johannas snälla föräldrar..

Over all var de en dunder kväll, tack!




Taggad till tusen.

Weei, sitter och taggar inför morgondagen. Ska bli askul! Gick in och kollade på The Voice's hemsida och märkte att även "Crossfire" & "Ironik" ska komma. Ohooo, de kommer bli dunder. Utöver dessa så kommer ju Colby O'donis, Brick & Lace, Flo-rida, million styles, Petter, Adam Tensta, Mange Schmidt.

De ska bli askul verkligen. Åker med tåger tre eller fyra till stockholm så får vi se hur vi gör, äter lite och går dit. Så tar vi elva tåget hem. Shit, va jag längtar. De är dunder artister fan. YAAAAAY! Haha, cp!!!

Herråååå..

Bra gjort!!



Det är som alla vet värsta debatten om brottaren Ara Abrahamian gjorde rätt eller inte på medaljcermonin. Jag tycker att det var klockrent gjort. Seriöst, hur domaren dömde i den matchen är helt otroligt löjligt och att han sedan skrattar Ara rakt upp i ansiktet är bara för mycket. Jag förstår inte alls domsbeslutet och jag förstår verkligen inte hur domaren kunde vara så jävla omogen och äcklig att bara skratta han rakt i ansiktet. De är sjukt fan. Dessutom han skulle vunnit lätt mot italienaren och kommit till finalen och till och med kunnat vinna finalen. Han har den kapaciteten. Nej, jag är arg och tycker han gjorde helt rätt i att protestera som han gjorde.

TEAM ARA!!!

Veckan som gått...

Har varit dålig uppdatering denhär veckan men jag har nämligen inte varit hemma någonting. Den hä veckan har spenderats hos min bästa vän Johanna. Har bott där från måndag tills idag. De har varit jätemys. På Månagen åkte vi till gottsunda träffade människor. Åkte sedan in och såg bio med två kompisar, vi kollade på "Dark knight". Den va helt okej faktiskt ett stort plus var Heath Ledger som var med. Han spelade otroligt bra faktiskt. Seriöst, min älsklings skådelspelare varför dog han! Usch... Vi kom väll hem tio, åt macka och sedan somnade vi gott..

Tisdagen åkte vi in till stan, kollade lite kläder och sådär. Klockan 3 bar jag iväg till doktorn och efter det fika med mamma & pappa. Vid fem hugget fick jag skjuts till gsunda igen och nu hade jag en stor datorväska med mig som va astung, som tur är hade jag en snäll gentleman som bar den åt mig. Där spenderade vi lite tid och åkte hem med nio-bussen även denna dagen. Lite senare på kvällen fick vi gott sällskap. Gjorde hallon-paj, körde blue och hade väldigt trevligt...

Onsdagen vaknade vi allasammans, bara slappade. Vårt sällskap åkte vid ett. På dagen hann vi med att handla och att hämta saker. Vid tre åkte vi in igen till stan för att "köpte te". Efter det till vårat kära gottsunda igen och träffade våra kära vänner.. Bara luffade omkring och var aströtta. Kom hem tio återigen och var skithungriga, lagade våran nationalrätt, kyckling och klyftpotatis. Mums. Efter det hade vi trevligt bara hon och jag. Firade sista kvällen tillsammans!

Idag har vi slappat mest, vaknade halv tolv. Har sett "Step up 2" (igen). Åkte hem halv fem, ska ha myskväll eftersom pappa drar iväg till Australien imorgon den skithögen..

Haaaa deee !

CP

Jag & Johanna har skit kul. Det är är våran  nya favoritlåt. Hejhopp



<3



Älskling & jag på Idö!

Lite bilder från Fagervik!

Tänkte bjuda på lite semester bilder från bl.a. stugan!

Enjoy!





1. Utsikten från bryggan. 2. Kosinen Adina. 3&4. Solnedgång. 5. Min skugge uppe på berget. 6. Rom&Cola jag fick från älsklings morbror. 7. Stugan. 8. Äckliga alger förstörde vattnet. 9. Mitt ben & bryggan & berget. 10. Markus & Morfar i båten. 11. Pappa, Morbror och Kusiner. 12. Min & mammas solbrygga. 13. Små spiggisar. 14. Vin :) 15. Bryggan. 16. Erik & Adina. 17. Lill-bror åker vattenskidor. 18. Kosiner & annan släkt. 19. Adina & John. 20. Gilar chokladkex. 21. Adina med flytväst på väg till Idö. 22. Markus, Totto & Jag. 23. IDÖ. 24. Glass på Idö. 25. Vissa drack öl... 26. Andra fanta. 27. Pärlan eller Snobben, inte namndöpt än. 28. Erik, Markus & John. 29. Jag är nöjd. 30. Söta på flytbryggan. 31. Vackra ögonsten Erik. 32. Bubblor är roligt. 33. Min, mammas & mormors goda jordgubbs tårta. 34. Mamma, jag, Moster och Morfar på bryggan. 35. Vacker bild!

Älskade kosin, Adina!

Den här ungen har gjort mina dagar här nere. Ska lära henne allt jag kan!

Älsklings Adina!


Abstinens besvär på hög nivå...

JAG SAKNAR JOHANNA!

Onsdag?

Idag är det onsdag (?).
Gårdagen spenderades med syssling Elin. Vi hade det jätte trevligt. Vi fikade lite först hemma och sedan åkte vi ner på stan en sväng. Eftersom vädret är skit så hyrde vi oss en film med sötnosen Adam Brody, tror den hette "In the land of women" eller någonting sådant. Hur som helst var den rätt så seg, men de gjorde inte så mycket eftersom vi var rätt så sega själva. Efter filmen vart det mat och efter det en skön promenad i det fuktiga vädret. Vi sex tiden så kom Alle och hade med sig filmen "Hancook" (stavning?). Den var faktiskt helt okej den filmen också. Till det åt vi god äppelpaj med vaniljvisp. Mums! Efter filmen spelades det lite Guitar hero och sådant. Åkte hem hit vid tio-tiden igen...

Idag har med varit en seg dag. Gick upp, duschade och sådära. Åkte med mormor för att handla saker till mat och sådant, de gick jättebra. Sedan har vi inte gjort mycket. Lagat lite mat och så. Pratade även med älsklingen min ett tag. Saknas grovt mycket!

Ikväll ska jag och Mormor gå och se filmen "Mama Mia". Det ska bli jätteroligt för har hört av nästan alla att den är jättebra. Så får jag se Västerviks lilla Biosalong också. Mys!

Nu ska jag iväg och fixa till mig lite. Pusssssss

Liten update

En lite hälsning här från smålandstrakterna!

En vecka har gått i Västervik & vädret har varit dunder tills på lördagen. Har solat varje dag. Dock inte blivit så mycket badande eftersom det kom in en massa alger och då är det ju inget fräscht... I torsdags var jag, Mormor, Morfar, Mamma, Pappa och Markus ute emd båten på sälsafari. Var skit häftigt, åkte ut med båten halv nio och efter ca en timme kom vi till stället och fick se 3 små söta sälar. Där la vi till och åt lite frukost. Efter det åkte vi lite ute i skärgården och la till vid en udde. Var kvar där och grillade korv och drack vin ur plastglas. Vattnet där var också rba så man kunde passa på att bada. Vi kom hem vid fyra en dagen. Jättemys var det!

Annars har vi inte gjort mycket mer än att umgåts. Har varit skit mycket getingar dock och jag har blivit stucken två gånger, de gör skit ont.

Nu har familjen åkt hem och det är bara jag och Mormor & Morfar kvar. Är hemma i stan nu ska handla lite och så. Imorgon ska jag äntligen träffa min älskade yssling. Ska bli skoj!

Haa't bra <3


RSS 2.0