Hejsan Hösten !

Jag förstår inte? I söndags kunde jag gå i short & linne. Nu helst plötsligt kommer kylan bitande. Har varit riktigt ruggigt idag... Fast jag är endå glad, eftersom jag älskar hösten. Saken är den att jag inte har någon höst-jacka det bli faktiskt rätt så kallt!
Idag var Andreas med på min samhällskunskap, roligt att han går där! Livar upp stämmningen... Annars går det bra i skolan, imorgon börjar jag halv ett och slutar tre, tacka gudarna för det!
Idag var jag & mamma på stan en snabbis, vi skulle simma men det bliv visst till att äta på McDnalds och snacka skit istället.. Mycket skönare! Vi upptäckte dessutom att en VILA butik har öppnat i S:t Per ( JAAAAA ) då vart jag väldigt överlycklig..
Nu sitter jag & väntar på min kära Alexander!
Tackhej Leverpastej ;)

Hoppsansa!!

Har ju inte skrivit någonting på hela sommaren, men har inte haft tid helt enkelt.. Sommaren har iallafall varit bra, men väldigt kort!
Nu har ju skolan börjat också, klassen är väll sådär. Men det blir nog bättre med tiden tror jag! Lärt känna nya sköna brudar :)
Ifredags var jag, Johanna, Sandra, Sandra, Elin & Malin hemma hos Lina och grillade och hade trevligt! Måste göras om väldigt snart!!!
Igår var det lördag, var helt slut hela dagen. På kvällen bar det av till Daniel, träffade allt folk som jag inte sett på 100 år ungefär sådär.. Trevligt faktiskt!.
Idag har jag städat & Dammsugit hela huset, väldigt uktigt av mig tycker jag, han även med att titta på "City of angels" hur bra film som helst, SE DEN!. Min kära pojke skulle ju komma och hälsa på mig idag också, hoppas att kan gör det också..
På fredag är det 1 år, tiden har gått väldigt snabbt tycker jag, känns helt overkligt!!..
/ m.

RSS 2.0