Kan inte sova.

Vaknade jättetidigt imorse och kunde inte somna om. Vet inte varför, kände mig sjukt stressad och de var ju helt i onödan. Iallafall så tänkte jag att det inte var någon idé att ligga och bli arg över att man inte kan sova, så jag drog upp mig. Gick ner och gjorde mig en jättegod frukost, jag gjorde smoothie på färska jordgubbar, vaniljyoughurt, jucie och lite vaniljsocker. Till min supergoda smoothie gjorde jag mig en fullkornsmacka med stureost och en kopp the med honung. Mumsigt va? Hann precis att göra klart frukosten till repris avnsittet av "Våra bästa år", helt flippad serie det dä är.

Idag mår jag inte så mycket bättre, men får dricka mycket the för halsen och föröska proppa i mig pandodil (vet att de inte heter så, men jag säger så). Ska även föröska leta upp någonting som innehåller mycket c-vitaminer. Vi kanske har brustabletter hemma, men ska fösöka hitta någonting annat också så jag kryar på mig.

Nej, nu duger inte detta längre...


...

What have I become, my sweetest friend.
Everyone I know goes away in the end.
And you could have it all, my empire of dirt.
I will let you down, I will make you hurt.

If I could start againd, a million miles away.
I would keep myself, I would find a way.

Usch

Usch, usch. Nu såhär på kvällen känns allting bara usch. Jag har typ feber, ont i huvudet & hals. Dessutom känns det som en deppkväll. Aah, en dålig kväll helt enkelt. Jag ska stanna hemma imorgon. Ska åka in en snabbis bara, de behöver jag nog känner jag.
Nej, usch & fy. Mitt huvud är fyllt med olika tankar. Helt virrig och borta. Jag vet ingenting. Jag förstår ingenting...

Allt är bara blä!

Ryan Adams-Wonderwall

Den här låten tröttnar man aldrig på...
Kan lyssna på den i timmar i sträck och plus att den stämmer alltid lika bra in på livet.





Skolkamp

Satans vilken varm och solig dag det varit idag. Hel toppen faktiskt. Idag var det ju skolkampen, så har varit på fyrishov hela dagen idag. Eller, dagen började i skolan för skulle ju fixa till arbetet. Sedan innan vi gick satt vi blåa och vita band runt armarna, målade blåa streck på kinderna och så lyckades vi få blå hårfärg i håret och på benen. Snyggt! Vi hade även målade hjärta på bröstet. Iallafall, invigningen var först, helt okej. Dom utlovade en snygg man som skulle dela ut priset senare under dagen (vilket visade sig vara helt osannt). Iallafall efteråt tittade vi på basketmatch men gick därefter ner mot fotbollsplanerna. Där satt vi och njöt av det fina vädret och hejade på Fyris. Fotboll, brännboll och dragkamp. Jag var faktiskt med på brännbollen ett tag, de gick oerhört bra för mig. Tror jag är den bästa kvinnliga brännbollspelaren ever. Satt som sagt sedan och bara umgick och hade det trevligt. Klockan 3 var det prisutdelning och Celsius kom som väntat etta. Efteråt kom Linné och Rosendahl och sist Fyris. Usch, vi som var så bra cheerleaders så kom vi sist. Nej, sjuttsingen också.

Nu är jag jättetrött och har ont i halsen. Jag ska ta mig en dusch och tvätta ur min blåa färg.

Lille-bror.

Min älskade söta lille-bror har blivit stor. Jag är helt förskräckt. Han kommer alltid vara den lilla knubbiga (han var faktiskt det är han var beba, tro mig), töntiga snorungen för mig. Jag kan inte förstå att han har blivit så stor. Jag tänkte, äh i åttan gjorde man väll ingenting och så vidare. Sedan kom jag på att det gjorde man visst och tanken på att min lille-bror skulle göra typ samma saker nu kan jag inte förstå. Som när jag ser han med hans flickvän och de står och pussas så tänker jag, men hallå? Sådär kan de ju inte göra, han är för liten. Haha, usch va konstig jag låter.
Saken är den varför jag kom in på detta var just för att han nyss kom in och visade mig sin outfit han ska ha på sig på fredag när han ska servera på niornas bal. Han var sjukt snygg (Ja, man går säga det om sin lille-bror). Han var jättestilig, han hade ett par skitnygga mörka jeans, en vit skjorta och ovanpå den en svart väst med typ silver/vita småränder på plus en slips under det. Alltså, dunder snygg. Jag ska knäppa kort på fredag och lägga ut i bloggen jag lovar! Haha, he´s a catch. Synd för alla damer att han redan har flickvän...

Okej, nu börjar det kännas underligt att snacka om honom... My point is, jag kommer nog aldrig att inse att han är så stor som han är. Han kommer alltid vara lille snarkus!

Älskling <333

Klar!

Åh, va skönt! Nu är jag äntligen klar med mitt slutarbete i Geografi A. Det blev allt som allt precis fem sidor. Jag fick lite panik för att de blev över, men jag fick förminska ner bilderna lite och nu är det perfekt. Får se hur det går men jag hoppas iallafall på ett VG. Med tanke på hur många timmar jag har ägnat åt detta jävla arbete.

Nu ska jag belöna mig själv med en god kopp the och slötittande på tv.

Jag krigade folkens!

Med tanke på inlägget från i förmiddags måste jag säga att jag var väldigt duktig. Jag stannade kvar i skolan hela dagen. Fast nu när jag kom hem känner jag att min kropp dog.
Hur som helst, efter naturkunskapen gick jag direkt till bibblan och satte där i 3 timmar cirkus. Det var så krångligt att hitta informationen och jag vet inte ens vad jag själv skrev och det hela vart ju inte bättre av att jag skippat lunchen (Ingen mat= noll koncentration). Efter de där tre timmarna hade jag iallafall italienska tur som jag hade fick vi bara tillbaka proven så fick vi gå sedan. Provresultatet piggade upp mig väldigt, jag fick MVG+ bara ett halv fel. De satt ju inte illa? Så efter provresultatet vandrade jag glatt till mitt skåp för att hämta mina saker. Efter det gick jag till kiosken och köpte en välbehövlig macka och en festis sedan var det bara att vandra tillbaka till mitt älskade bibliotek. Denna gång fick jag iallafall sällskap av Johanna och Karl kändes ju helt okej. Satt väll i 2 timmar till ungefär, tajmade in precis när mamma slutat så jag åkte med henne hem. Skön att slippa bussen kan jag lova. Så väl hemma nu har jag inte gjort mycket, druckit en kopp the med honung för halsen. Ska försöka kolla igenom mitt arbete igen och skriva till det sista så det blir klart tills imorgon.

Hörs sedan!

Hur ska jag göra?

Sitter just nu på naturkunskapen och har oerhört roligt..
Jag är lite ambivalent, jag mår skit dåligt idag. Jag har ont i huvudet, ont i halsen och är allmänt nere. Jag vill åka hem, men jag måste ändå fixa mitt geografiarbete. Måste hinna klart. Så det jag funderar på är att nu sätta mig en stund i bibblan och göra lite. Sedan se hur jag mår och se om jag ska fortsätta eller inte. Om jag mår för dåligt så skriver jag ut allt och åker hem och fixar eller så stannar jag kvar och krigar. Så sätter jag mig sedan i eftermiddag och gör klart allting. Vi får se..
Vilka i-lands problem...

Puss!

Ändrade planer.

Så, hemma igen. Dagen ändrades faktisk en aning mot vad jag trodde...
På idrotten behövde jag inte springa 5 km, thank god. Istället var det valfritt och jag, Johanna & Safi bestämmde oss för kanotpaddling. Det var jätteskoj fastän vi åkte in i lite stolpar och träd, vi hittade faktiskt en boning där troligen någon hemlös bor. Efter skola skulle jag ju sätta mig i bibblan och göra geografi, tror ni jag gjorde det? Nää... Safi och Johanna lyckades övertala mig att följa med till stan och Safis jobb (jag var oerhört svår övertalad). Så vi knallade ner på stan och gjorde inte alls mycket, fördrev tiden bara... Vid fyra hugget vandrade jag mot Lina Borg med darrande steg och kom dit ca kvart över. Som alltid hade jag med mig tandborste och tandkräm och skulle gå in på toaletten för att fräscha upp mina tänder lite. Klantig som jag är lyckades jag på något vis få en massa tandkräm i håret, jippie. De vart alldeles kladdigt och stelt. Hur som helst fick jag snart gå in i undersökningsrummet. Vi tog röntgen bilder och hon kollade snabbt igenom mina tänder. Det visade sig se bra ut, inga hål alltså. Hon sa också att mina visdomständer börja växa ut så att jag kan få värk i hals, mun och öron av detta. Bra att veta! Efter tandläkarbesöket åkte jag bums hem och har inte gjort mycket..
Nu ska jag gå ut till tv´n och titta på fotbollen!

Ciao

Ge mig, tack!



Hittade dessa tre sköna tröjor på VR´s hemsida. I like! Tänk va snyggt med någon av dessa tröjor tillsammans med ett par snygga jenashosrts. Jag vill ha! Vissa av dem var inte så dyra, kanske är något man borde beställa hem?

Måndagsångest.

Jag tänkte faktisk stanna hemma idag. Jag har övertygat mig själv igår att jag skulle stanna hemma. Men imorse så tjatade mamma på mig. Så då tänkte jag i min klurighet att jag kunde åka in och sedan hem igen.. Men, på bussen så kom jag på att jag måste nog ändå stanna. Dels för att jag måste jobba med mitt geografiarbete idag efter skolan plus att jag ska till tandläkaren så då måste jag åka fram och tillbaka. Så jag får sitta här i skolan med ångest för mitt geografiarbete som jag är sjukt stressad över och bara vill göra klart. Också mitt tandläkarbesök som jag hyser stor skräck för. Jag vill inte alls gå! Snälla, kan någon inte rädda mig för den hemska tandläkar stolen? De äckliga, vassa metall sakerna och de vassa röntgen grunkerna.
En till sak jag har ångest över just nu är att jag ska springa 5 km på idrotten idag. Jag kommer att krivera och typ falla ner död på marken.. Take me away please!!
Så efter skolan idag ska jag till bibblan och fixa med min geografi. Halv fem ska jag vara hos Lina, tandläkaren ligger vid typ kvarnen så jag går vid fyra så jag har god tid på mig. Efter tandläkaren ska jag hem och titta på fotboll, det är ju landskamp ikväll mellan Sverige och Slovenien klockan 19.00 på tv3 för alla som är intresserade..
 
Nu måste jag aktivera mig lite på engelskalektionen, Petter pratar om sin servey oerhört intressant måste jag säga...

Bye

Mat-tips


Hm, märks det att jag har tråkigt idag? Jag har skrivit en massa inlägg idag iallafall. Skit samma, roligare för Er kanske. Vad vet jag?

Iallafall så vill jag tipsa 2 matprogram. Jag har en stor förkärlek för matptrogram och har alltid haft, ända sedan jag var liten. Så här kommer två tips.

1. "Vad blir det för mat?" med Per Moberg. Jag har nog aldrig sett någon mer intensiv människa än han när det gäller matlagning. Han går verkligen in för sitt lagande och är riktigt underhållande att titta på. Det är också en trevlig miljö. Hans känns väldigt äkta också. Sänds 18.00 på tv4 plus och 19.30 på tv4.


2:a tipset är "Leila bakar". Hur kan det inte vattnas i munnen när man tittar på detta programm? Det sköna med Leila är att hon inte är rädd att använda socker och annat onyttigt, riktigt skönt tycker jag. Man vill bara hoppa igenom tv-rutan och smaka på alla mummsiga tårtor, kakor och bakelser hon gör. Dessutom är hon så oerhört söt och gullig. Sänd på tv4+ 18.30.

Tandläkarbesök.



Kom till min förskräckelse ihåg att jag ska till tandläkaren imorgon. Jag hatar tandläkaren, jag har värdlens tandläkarskräck. Vill någon följa med och hålla mig i handen?
Iallafall tur att jag inte går hos folktandvården, utan hos en snäll privat tandläkare, Lina heter hon. Hon är snabb på att undersöka och är en av de bättre tandläkarna. Men ändå, huvaligen!

Grattis mamma!

Okej, ursäkta om inlägget under lät som ett påhopp eller om det lät argt. Saken är den, jag är inte arg över någonting. Jag behöver bara få skriva ur mig saker ibland jag bearbetar mina känslor på ett sätt.

Idag är det ju morsdag det har inte undgått någon hoppas jag! Man ska vara snäll mot sin mor idag. Imorse gick vi faktiskt upp och gav mamma frukost på sängen. Det var en riktig lyxrukost för pappa hade gjort croassanger (stavning?) och så hade vi philadelphiaost till det och sylt. Samt jordgubbar och kaffe. Yummie! Hon fick ju också en mugg av mig och en massa lakritspipor av lille-bror.

Annars idag har jag faktiskt städat ur min garderob så jag känner mig väldigt duktig därför. Sedan låg jag ute i solen i några timmar och stekte, fast fick ingen färg tycker jag. Vi åt också en god lunch dagen till ära. Till efterrätt hade pappa köpt panacotta från Kvantum. De var inte alls goda, de va typ sås-aktiga och smakade bläsch. Otur... Sedan åkte jag till affären med pappa och fördrev tiden lite. Nu sitter jag här och funderar över en sak, jag vet inte om jag ska ta tag i en sak eller skita i det. Hm, vi får se...

Erat eget val.

Som jag skrivit många gånger innan i en massa inlägg...
Dethär är min blogg och de som läser den läser av egen vilja, de är inte alls någon tvång på att läsa. Det är också jag själv som bestämmer vad jag vill skriva om och hur mycket jag vill skriva. Jag nämner inga namn eller pekar ut någon för det anser jag vara privat. Men jag får ändå skriva vad jag vill, det står till och med i grundlagen. Sedan är det upp till en själv om man vill läsa eller inte. Om man nu blir irriterad eller arg över det jag skriver får man skylla sig själv, det är trots allt ens eget val att man börjat läsa från början...

Sedan förstår jag kanske om man vill stå upp för sina vänner, men jag tycker ändå att om man har en åsikt ska man stå för den själv. Sedan är det onödigt att blanda i andra, det är min åsikt iallafall...

Tycker också det är väldigt onödigt att behöva bli arg och upprörd över sådana här saker.

Men men, som sagt om man nu blir arg och irriterad över det jag skriver, sluta läs min blogg då!

Björn!

Okej, grattis Dima Bilan ryssland vann! Var faktiskt en helt värdig vinnar enligt mig.

Jag måååste bara ge en stor eloge till Björn Gustavsson, kvällen hjälte. Hur skön var han inte på en skala?
Också ett stort tack till Look som höll humöret uppe!

Puss & godantt!

Kult förfan.

Kom nyss hem från stan, var där ett tag och fördrev tiden med Johanna. Vi gick runt och köpte morsdagpresent och kläder till henne. Tog oss även en latte på Barista, mums.

Nu sitter jag hemma och laddar inför kvällens Eurovison! Vi i familjen ska ladda med grillad fläsk och kycklingfilé med en god sallad som jag ska fixa till. Till efterrätt blir det antingen panacotta eller rabarberpaj. Såklart är vinet framme på luftning också... Kvällens finals ska bli mycket spännande, jag har några småfavoriter. Armenien är ett bidrag jag verkligen gillar, rösten är inte helt bra med låten är oerhört skön och framträdandet lika så. Dannmarks bidrag är också mycket bra, det sticker ut en aning faktiskt.
Min Svenska lärare tycker att jag är smått fanatisk över detta evenemang det tycker inte jag. Det är kult förfan.

Vi får ser hur det går och hoppas att Charlotte iallafall kommer i toppen..
Nu ska jag göra sallad till kvällens måltid...


15



Efter gårdagens semifinal fick vi veta att Charlotte Pirelli kom vidare till lördagens stora final i Eurovision Song Contest. Efter semifinalen var klar var det lottning som gällde. Lite roligt var det att Charlotte fick startnummer 15, samma som hon hade i Jerusalem när hon vann med låten "Take me to your heaven". Så man kan ju hoppas att det är et tur nummer till lördagens tävling.
Heja Charlotte!

Go Charlotte!

Sitter jujst nu & glor lite på "Project Runway", det är dock repriser men det gör ingenting. Har precis pluggat italienskan och det gick rätt bra, kan nog det mesta inför morgondagens prov. Hoppas jag iallafall.. Ska snart försöka dammsuga lite i vårt hus också.
Kvällns schema är fullspäckad, först "So you think you can dance" och sedan såklart "Eurovision song contest" de kan man bara inte missa. Ikväll är Charlotte med och tävlar om en av finalplatserna. Jag tror att hon kommer gå vidare, det borde hon göra. Fast det ska tydligen vara mycket bättre kvalité på kvällens bidrag än de som var i tisdags. Sedan har ju Ukraina en nästan lika dan klänning som Charlotte och framträdandet är mycket lika. Först är de själva på scenen iklädda sina silver glittrande klänningar och efter ett tag kommer fyra manliga dansare ut alla klädda i svart. Turligt (är det ens ett ord?) nog är Charlotte före den Ukrainska tjejen så det kan ju vara en fördel iallfall. Jag ska som sagt sitta bänkad framför tv´n och ger en update senare.

Mönster

Igår kom jag fram till någonting väldigt intressant med hjälp av en mycket erfaren människa...
Pratade om människor och berättade vad som hade hänt och hur jag kände inför det. Jag fick det förklarat för mig att mönster är någonting väldigt intressant och att folk som följer mänster gör allt för att inte bryta det. Det kan vara just detta som hände för ett tag sedan.

Mönstret var t.ex. att någon kanske alltid ställde upp när den andra mådde dåligt, fanns alltid där till hands oavsett. Uppoffrade mycket för den andres skull och satte den personen framför en själv. Personen stod alltid kvar och fixade allting. När personen i fråga kanske inte lyckades fixa allting så fick personen skit från den andra. Om man kanske ville göra andra saker, träffa nya människor och skaffa sig nya erfarenheter fick personen i fråga också all skit. Men trots allt detta stannade denna människa alltid kvar, utan att säga någonting om sina egna käslor eller åsikter. Teg om åsikter som man var rädd skulle såra, för den andres skull...
Detta var mönstret...
När till slut den sista droppen kom rann bägaren över och personen i fråga inte orkade tiga längre, orkade inte bli trampad på och orkade inte behandlas hur som helst och försökte då bryta detta mönstret. Personen började stå upp och träffa andra. Och konsekvenserna var förväntade... En massa skit... En massa elaka och helt obaserade kommentarer...

Nu förstår jag varför det kunde bli så. Den andra personen i fråga kunde inte tåla att mönstret bröts och försökte därför med all kraft få tillbaka mänstret som det var. När inte det gick så ville personen inte alls. Mönstret var viktigt och fick inte ändras en gnutta..

Detta tycker jag var en väldigt intressant förklaring jag fick och jag tycker att den kan stämma bra. Det känndes som om jag fick en klar bild för mig varför saker går som de går. Efter att disskuterat denna händelse kan jag kanske förstå lite mer.

Och ändå, efter jag förstod hur mönstret såg ut innan förstod jag också att det inte är min förlust...

Eurovisonexpert?

Ja, jag gissade väll helt okej med Eurovision semin igår? Mina tre favoriter jag skrev om gick alla med. Som tur var gick ingen av Irland eller Lettland med. Dock kom Polen(?) med till finalen vilket är någonting jag verkligen inte förstår mig på. Hon såg ut som en transvestit som hade överkonsumerat brun-utan-sol. Dessutom stack hennes knotor ut och man såg bara en stor urringning och det värsta av allt var att hon sjöng som en stucken gris. Usch! Men annars var det ändå helt okej bidrag som gick vidare. Nu är det bara att vänta tills på torsdag då näste semifinal är då med Charlotte. Hoppas verkligen att hon kommer med till finalen, men det tror jag...

Just nu har jag Naturkunskap, jag fick VG på mitt prov som jag inte pluggat någonting till nästan. Tur att man är duktig på att lala lite. Iallafall, jag har skit ont i halsen. Jag tror jag håller på att bli sjuk, mitt huvud är tung och gör ont. Jag har ont i halsen och känner mig allmänt nere.

Efter skolan ska jag först till doktorn. Sedan ska jjag träffa Paula & Johanna. Vi ska promenera på staden och fördriva tiden tills dansen börjar.

Hejdå!

Kalkoner och Dima Bilan.

Även idag är det ett till grattis. Idag fyller nämligen min blogg 1 år! Jippie, grattis till min blogg också idag! Haha!

Dagen är fullspäckad. Efter skolan ska jag gå ner på stan med flickorna och födelsedags fika för Johanna. Det ska bli mysigt. Sedan måste jag åka hem och plugga lite till geografi-läxförhöret som vi har imorgon. Det är på "Marken vi lever av". Har inte riktigt förstått varför vi ska kunna det, de handlar om typ jordbruk och sådant tjaffs. Men iallafall...

Sedan klockan nio smäller det. Klockan 21.00 på svt 1 är det 1:a semifinalen i Eurovision song constest. Självklart ska man sitta klistrad framför semifinalen och titta på alla eventuella hot mot Charlotte. Okej, jag har redan sett alla bidragen men inte live. Så det ska bli spännande. Har några förhandsfavoriter, bl.a. tjejen från Armenien hon har en jättebra uptempo låt som man rycks med i. Dessutom har hon influenser som är typsika för just hennes hem land. Den andra favoriten är Rysslands Dima Bilan är en favorit. Han var också med i Eurovison för två eller tre år sedan tror jag också då det gick väldigt bra för honom. Han är en söt kille, men sången är väll sådära. Men det räcker för en finalplats. Norges Maria Hukaas är också en favorit. Hon sjunger riktigt bra och låten är också väldigt bra. Hoppas hon går långt, för den är verkligen riktigt bra.
Sedan har vi kalkonerna, det är riktigt tråkigt att festivalen håller på att förvandlas lite till en Cirkus. Titta bl.a. på Irlands bidrag "Dustin the turkey" där man springer runt utklädd som en kalkon och tror man är jätterolig. Jag menar, snälla? Sedan har vi också Estlands bidrag "Leto svet" där man sjunger på ett påhittat språk och jag vet inte vad. Några gammla gubber som går runt och tror också dom är jätteroliga. Sluta med det dära! Det är inte roligt. Dock tror jag att dessa två bidrag också kommer att komma med i finalen just p.g.a. att de är kalkonerna. Tråkigt, men sant...

Ja, det var mitt expert utlåtande. Får se hur det går och om jag prickade in någontint rätt.

Grattis!!!

Grattis på födelsedagen Johanna!!!



Några småbilder från dansuppvisningen.

 Niusha, Jag, Sasha, Julia, Johanna & Joanna
80-tals Fame
Stretch

Väldigt intressant

Okej, jag suger på att blogga just nu, jag ber om ursäkt. Men tiden räcker inte till. Det är tusen saker i skolan & runt omkring. Så man orkar bara inte skriva.

Igår hade lille-bror konfirmation. Va roligt att träffa släkten. Sedan hade jag dansuppvisning i musikens hus också, det gick jättebra och var jätteroligt! Tänkte lägga upp någon bild på oss 80-talare lite senare. Inte just nu.

Idag känns det som att det är lördag, fast det är söndag vilket känns bajs. Jag har idag varit på Bauhouse & draget med mamma, pappa, mormor & morfar. Köpte saker till lampan och pumpen vi ska montera på baksidan. Kommer bli råcoolt.

Usch, det känns som om jag håller på att bli sjuk också. Fryser och har ont i huvudet. Hoppas inte iallafall. Och en till sak att ta upp såhär, vafan hände med vädret? Jävla piss-väder är det nu fan. Fem grader, skit gud. Är det någon som är med på att skriva ett till klagobrev till väderguden eller?

Nu ska jag "plugga" lite geografi.

Ciao.

You go Henke!

Jag ville bara säga heja Henke Larsson! Sjukt bra att han tackade ja till EM! När de sa de vart jag jätteglad. Jag ser fram emot EM i juni. Läängtar, älskar att titta på fotboll, det är skitkul faktiskt. Då ska jag bo i min sverigetröja och sverigestrumpor. Kanske ska man köpa sig ett par kalsonger man kan strosa runt i? Det vore väll käckt?

Nej, de ville jag bara upplysa om att det blev en gläjde av att Henke ska med. Så heja Sverige!

Ge mig ett sömpiller!

Morgondagen känns skrämmande. Klumpen i magen har varit där hela dagen och jag är oerhört nervös. Kommer nog inte kunna somna inatt heller, trots att jag bara sov 2 timmar denna natt. Ligger på helspänn och vet inte vad jag ska göra för att slappna av. Jag vill helst av allt bara göra någonting, sysselsätta mig med någonting. Jag kanske ska städa hela natten eller någonting?

Nej, det är nervöst och det kommer bli jobbigt. Men samtidigt är det nog bra. Jag är bara sjukt nervös just nu. Men det kommer gå bra, det är ju trots att för ett bra syfte tillslut och det kommer att hjälpa.

Kan någon bara inte ge mig någonting lugnande så jag får sova? En skit dag har det varit idag. Allting har bara kännts som värdelöst idag.

Dessutom, imorgon är det nationella i matte. Undrar om jag ens kommer palla, helt out of focus.

Jaja, nu ska jag inte skriva mer om min negativitet osv.

Helgsammannfattning

Kom just hem ifrån Safi och har inget bättre för mig så tänkte berätta lite om min dag igår & idag.

Lördag vaknade jag sju på morgonen och kunde abolut inte somna om. Men jag låg iallafall kvar tills typ nio för då kom alla andra upp så gick ner och åt frukost med dom. Vid tio gick jag ut för att ta åt mig uppgiften att rensa ogräs. Och ogräs blev rensat. Fyfan va jobbigt det var och jag var faktiskt väldigt stolt över mig själv att jag gjorde allting trots alla äckliga insekter. Jag hatar insekter, dom är skit äckliga. Haha, min grannar trodde säkert jag var helt dumm i huvudet när jag hoppade om kring på tomten. Iallafall, vid tre-tiden vart jag klar. Då hade jag alltså rensat från tio till tre med en halvtimmes paus. Då tycker jag att jag var duktig.
Vid tre kom mamma & pappa hem och hade med sig namnsdags fika. Så vi drack kaffe och åt cheesecake. Efter fikat duschade jag och fixade till mig. Vid halv sex kom Johanna hit. Vi gjorde oss i ordning klart och begav oss mot bussen som gick 18.55.
Vi kom in till stan och träffade Niusha, vi gick runt ett tag och begav oss sedan till stadsparken. Där satt vi och chillade ett tag, lyssnade på musik och hade det mysigt. Sedan kom 2 andra tjejer med som jag inte kommer ihåg vad dom heter. (Jag och namn går inte ihop). Petter hörde av sig efter ett tag och tyckte att vi skulle med på fest i Luthagen, vi bangade inte och begav oss mot staden för att möta han & sin flickvän. Vi träffade dem och begav oss till fyrisskolan där vi skulle träffa Petters kompisar. Vid fyris träffade vi lite folk och så gick vi mot Stabby. När vi väl kom fram dit så var det tydligen ingen idé för det var bråk så vi gick iväg istället. Jag & Johanna var fett sura eftersom vi ville festa så vi skulle cykla tillbaka till stan. Problemet var bara att vi inte hittade tillbaka, men som tur var frågade vi några tjejer och dom skulle med in till stan så vi följde efter dom.
När vi kom in till stan visste vi inte vad vi skulle göra. Vi ville åka till Gränby men trodde inte vi skulle hitta. Så istället pratade vi med Modi och bestämmde oss för att åka till Kvarntorget. Vi kunde inte vägen dit heller, som tur var kom det förbi några killar som började snacka med oss. Haha, dom trodde vi var 21 och ville att vi skulle följa med dom in på people. Men icke, dom beskrev vägen och vi cyklade vidare på våran rosa hoj.
Vi kom fram till Kvarntorget och träffade Modi & Hawar ett tag. Sedan gick dom igen. Då satt jag & Johanna och muppade oss ett tag. Sedan fick vi lite sällskap av några snälla pojkar.

Vid typ ett kom pappa och hämtade oss så kom vi hit hem och somnade gott!!

Söndag idag. Vaknade med Johanna imorse vid elva tiden. Vi låg och drog oss ett tag och sedan åkte hon hem vid 12. Då började slitjobbet igen och jag storstädade hela köket. Dödade mig själv med att gno riktigt ordentligen. Men rent och fint vart det iallafall. Vid typ tre åkte jag och mamma in till stan, vi skulle sola oss lite. Efter jag solat mötte jag Johanna, vi åkte ner på stan och tog bussen till Gottsunda. I Gottsunda träffade vi Safi & annat folk. Gjorde inte mycket, rökte vattenpipa och bara tog det lugnt.
Jag & Johanna tog bussen hem vid 20.40.

Det var praktiskt taget min helg!


23.06 sovdags!

Klockan är elva en fredags kväll och jag är dödstrött. Seriöst liksom, på helgen ska man väll vara ute och ha roligt och släppa skolan? Haha, sådan ork finns inte efter en sådan hektiskt vecka. Eller imorgon finns det nog. Hoppas jag är något pigg imorgon efter mitt rensande.
Ska träffa Johanna så ska vi vidare in till stan och träffa Niusha! Det är spikat. Så får vi se sedan hur vi lägger upp kvällen. Skönt att komma iväg någonstans iallafall. 

Hur som stans ska jag nu titta klart på Indy och sedan sussa. Ska gå upp vid tio-tiden imorgon så jag hinner rensa allt ogräs imorgon. Så behöver sova lite..

Sussa gott gull-ungar!

I like the weather

Äntligen helg. Okej, denhär veckan har gått sjukt fort med tanke på allt man har gjort. Så nu är det ändå skönt med helg. Fast helg betyder inte alltid vila heller.
Idag kom jag hem & satt ute i typ en och en halv timme. Efter det gick jag in och storstädade mitt rum. Det tog två timmar(!). Efter storstädningen kom mamma hem så vi satte oss på altanen med en kopp kaffe. Hur skönt väder som helst faktiskt. Har fått lite färg idag också, trots att jag ändå inte suttit ute så länge.
Ikväll blir det nog bara chill för min del. Pappa ska grilla fläskfilé så ska vi ha rostade rotfrukter till. I like. Sedan blir det väll det gamla vanliga tv-programmet, så ska det låta. Det är ju även den andra Indiana Jones filmen ikväll också. Den lär man se på också.

Imorgon ska jag rensa ogräs klart på tomten. Tur att det ska bli fint väder ute. Jag lär få ännu mer färg då eftersom jag kommer vara ute hela dagen. Yay! Sedan på kvällen ska jag kanske träffa Johanna(?). Så ska jag nog träffa Adi också. Vi ska ha tråkigt. Nej, vi får utveckla våran Geisha productions.  

Nej, nu ska jag göra pliktverkets prov-sak och se om jag är lämplig för lumpen. Kanske skriver lite senare.

Dansuppvisning. Köp biljetter.

By the way.
Tänkte informera alla om min dansuppvisning.
Lördagen 17/5 är det dansuppvisning i musikens hus. Jag föreslår att alla köper biljetter dit. Dagsshow (Där ska jag vara med) Eller kvällshowen.
Biljetter bokas på ticnet iallafall.

KÖP FÖRFAN! DET ÄR SKITKUL!

Maj=BLÄ

Okej, jag är verkligen sämst på att blogga just nu. Ni får ursäkta mig men har verkligen ingen tid över till det. Är sjukt mycket just nu. Hur mycket som helst i skolan typ två prov varje vecka plus inlämningsarbeten. Sedan är det mycket stress runt om kring. Fattar inte hur man ska hinna med allting egentligen. Det är alltid såhär i maj, allting kommer på en och samma gång i maj. Det är fan sjukt jobbigt. Helt oplanerat egentligen. Dumma omgivning. Låt mig vara, jag vill vila..

Imorgon har jag också att göra. Trots att jag kan (hoppashoppashoppas) sluta 10.20 imorgon. Iallafall om jag gör det ska jag, Johanna & Paula stanna kvar och ockupera spegelsalen. behöver verkligen träna på dancehall-dansen till uppvisningen. Så vi ska nog latja lite där en stund. Sedan vill jag hem och sola lite. Men en nackdel med morgondagen är att jag måste storstäda mitt rum. Med det menas att: Torka lister, putsa fönster, byta gardiner, torka allting, dammsuga, svabba och hela rubbet.
Jag vill vara ute i solen! Jag vill fan inte vara inne & städa en hel dag. Bläsch.

Dessutom jag vill göra någoting kul ihelgen, är det inte någon som vet någonting roligt som händer och kan bjuda med mig? Så, med den självinbjudan tackar jag för mig denna torsdagskväll!

Godnatt & puss!

Ingen tid.

Människor. Idag är det tisdag. Dyga dagar både igår & idag. Har inte haft någon fritid alls känns det som. Igår kom jag hem, pluggade, dansade, pluggade & sedan sängen. Idag i skolan var jag så jävla trött så jag och mina väner sket i historia & italienska. Lika bra det! Efter skolan solade jag med mamma och klippte mig och slingade mig.
Det blev inte så stor förändring faktiskt. Trivs i min gamla kaluffs iallafall. Håret kunde ha blivit en aning ljjusare, men det kommer ju att blekas i sommar iallafall..

Imorgon är det nationella i matte. Wish me luck, okey? Tänk på mig speciellt imorgon så jag klarar av skiten. Är helt hispig inför morgodagen. Kommer säkert inte ens få någon sömn och så kommer det gå ännu sämre. Var inte så jävla negativ nu!

Nej, men nu ska jag iallafall gå och göra min iordning.
Sorry för dålig update, men har inte så mycket tid att blogga nu!

Puss & Godnatt!


Englas begravning öppen för allmänheten!

En sak jag inte förstår är det här med att SVT ska sända Englas begravning den 10:e maj. Jag förstår inte alls hur familjen resonerar inte heller hur SVT tänker. Jag menar, hur kan man som Englas familj ens gå med på att låta sin mördade dotters begravning sändas i tv? Dessutom är begravningen öppen för allmänheten, visst det kanske är bra för vänner och sådant som vill komma. Men tänk sådana helt utomstående som inte kännt henne eller så, som får komma in i kyrkan och gå fram till kistan och säga farväl.
Är det bara jag som tycker det är sjukt?
Nej, helt alllvarligt talat förstår jag inte heller hur ens SVT kan komma på tanken? Det här handlar om riktiga människor och känslor. Ingen jävla tv-show man kan göra så att få bra tittarsiffror. Det är helt sjukt för mig! Jag förstår verkligen ingen utav dem. Jag skulle iallafall aldrig låta något tv-bolag få direkt sända på min mördade dotters bgravning. Nej, jag blir sjukt upprörd av detta. Jag kan inte alls förstå.

Okej, människor är olika. Men jag kan inte alls försöka tänka mig in i hur mamman har tänkt där. Jag kan verkligen inte förstå.

Jag tänker iallafall inte titta på sändningen och jag föreslår att vi alla bojkottar detta.

Ett otroligt pepp-inlägg, jag lovar!

Fyfan vilken äckel  dag det är idag.
Mitt humör är inte det bästa med tanke på en massa saker runt omkring plus PMS-skit.
Dessutom har jag inte haft en lugn stund sedan kvart över tio imorse. Jag började dagen med att skriva klart en historia uppsats efter det lästa jag igenom alla sjuhundranittioelva sidor i samhällsboken om ekonomi (det var jäääätte roligt). När det var klart efter 2 timmar började jag kolla lite på ett gammalt nationelltprov inför det vi ska ha på tisdag. Jag kunde kanske 5 tal på det utan miniräknare. Jippie, va bra det kommer på det provet då. Känner mig verkligen optimistisk inför det. Iallafall, maten räddade mig och det blev lite kycklingsallad till lunch. Efter lunchen satte jag igång med nästa projekt, rensa ogräs på tomten. Det var också oerhört kul. De dära jävla maskros ogräset satte fast så jävla hårt i marken och min järnsak jag hade var inte till hjälp så fick slita som fan. Det var jätteroligt. Sedan orkade jajg inte mer efter två timmar där ute. Så då gick jag in igen och dammsög.
Woho, vilken dag jag har. Rolig va? Nu ska jag iallafall få dricka lite kaffe. Sedan ska jag på´t igen. Mera matte blir det då, min far ska förhoppningsis lära mig hur man räknar multiplikation och division (alltså med huvudräkning) för det kan jag inte.

Japp, vilket oerhört posetivt inlägg det vart. För jag känner mig så oerhörd posetiv och pepp idag alltså..

Snälla, ta mig här ifrån, jag orkar & vill inte mer nu!

ade

Whatever, allt är väll mitt fel somvanligt iallafall.
Skit samma, ska skita i allt. Orkar inte. Det ända jag gör är ju tydligen att såra andra människor iallafall.

"ade"
....
För mig är det iallafall inte dåtid. Det är fortfarande samma i nutiden. Bara att läget har förändrats och blivit betydligt mycket svårare. Men nu vet jag. Tänker bara på allt som har sagts som nu bara värkar vara rappakalja.

Jag ville inte heller dethär. Verkligen inte. Men ibland måste vi göra saker vi inte vill. För våra egna bästa.

Men det där tog hårt.

Fanfanfan.


Förlåt mig.

Det är svårt att glömma, svårt att sluta tänka...
Svårt att inte sakna.
Det är svårt.och jobbigt, men det är ändå det bästa...
För stunden iallafall.

Ville aldrig såra.
Men i nuet är det bäst, även fast det är svårt att inse det nu.
I framtiden hoppas jag att en annan sak är den bästa.

Tiden är det viktigaste just nu, självtiden.

Kan inte hjälpa, men klarar inte av det nu.
Förlåt...


Klänning!

Ska snart kila iväg till bussen men yänkte uppdatera er lite innan jag kilar iväg...

Igår var jag i stan med familjen och letade kläder till lillebrors konfirmation och skolavslutningen. Letade i flera timmar innan jag hittade min drömklänning. En klänning av Jenny Hellström (Jag älskar dessa kläder, men dom är svindyra) Iallafall, den var skit fin men väldigt dyr. Tur att jag har mina föräldrar så vi kompromissade fram ett avtal och så köptes klänningen in iallafall. I love it! Efter det åt vi lite mat på storken. Hjälpte lille-bror att köpa en konfirmations present till hans flickvän, det kommer bli jätte bra! Gick även till skopunkten och handlade ett par snygga sneakers. Det blev också två T-shirts från New Yorker. Jättesöta!
Kom väll hem vid fem på eftermiddagen. Var en trevlig kväll mamma och jag satt och babblade och drack gott vin. Glodde på Så ska det låta och Indiana Jones.

Idag ska jag iallfall till Safi med Johanna! Vi ska grilla och ha det mysigt. Hoppas bara att vädret håller i sig! Ska bli trevligt.

Men nu måste jag fixa iordning mig!
PUSS!

Valborg

Tänkte skriva ett intressant inlägg om hur min Valborg var. Så varsågoda!!

Dagen började med att jag & Johanna vaknade upp 07.45. Vi drog oss ett tag i sängen och efter det hjälpte Johanna mig att tvätta mitt hår. Efter det åt vi frukost. När vi ätit klart fixade vi oss iordning alltså smink och hår. När vi var fixade och klara gick vi ner och lyssnade på musik och hade lite av en drinkfrukost mycket mysigt. Klockan närmade sig kvart över tio så vi klädde på oss och vandrade mot bussen. Buss resan vart lite jobbig, vi vart lite illamående men klarade oss.
Väl inkommna till stan ville jag gå och köpa en klänning, för jag hade ingenting att ha på mig. Som tur var hittade jag en söt gullig klänning på Vero Moda med en gång. Så efter inköpet av den bytte jag om och sedan knallade vi ner till Stadsparken. Där träffade vi Modi och hans kompisar, vi satt och tog det lugnt ett tag. Träffade även Alexander en snabbis, det var roligt att träffa den gubben, var ett tag sedan. När vi suttit ett tag i parken kom Hawar med jordgubbar och en ros till Johanna. Gulligt!
Efter ett tag gick de hem så jag och Johanna vandrade in till stan för att möta Camille och Vanessa. Vi var alla hungriga så vi begav oss till Cupido. Det hände en liten rolig sak där, kan inte låta bli att skratta och bara tycka det är patetiskt. Vi går inte i 7:an längre. Våga stå upp för er själva och ha egna åsikter. Dessutom om du har något problem med mig så ge mig inte världens "kollasnettblicksommangjordeisjuan" utan gå fram och prata med mig istället, tack.
Hur som helst, vi ställde oss i kön efter det och stod där i typ en halvtimme. Men när vi kom fram var all kyckling slut och vi ville ju ha kyckling i vår sallad så vi vart skit arga och skulle få vänta i en halvtimme till. Så irriterad för att det inte fanns kyckling och på människors beteenden gick vi ut en stund. Gick sedan in igejn och började köa. Efter en till halvtimmes väntan fick vi äntligen vår sallad, denna gång med kyckling också.
Vi begav oss mot stadsparken igen och satte oss och åt, träffade även Jula & Sasha med. Skojigt.
När vi ätit klart gick jag och Johanna iväg för att träffa våran Paula. Hon och hennes vänner satt vid tennishallen, mycket trevliga var de iallfall, alltid roligt att träffa nytt folk. Vi satt där och mös när det kom förbi två stycken 22-åringar från Stockholm (värmland) riktigt trevliga var de iallafall.
Efter ett tag vid tennishallen drog vi oss alla in mot stadsparken igen, där träffade vi på flera av Paulas gamla vänner från valsätra, riktigt trevliga de också.
Efter någon timme i parken gick jag och Johanna in mot stan igen, åt en glass och träffade Kristoffer på bruger king. Sedan skulle damen Johanna åka hem ett tag så jag gick tillbaka till Paula och gänget. Vi satte oss på kebab house för att avnjuta en god kebab. Trevligt var det iallafall.
Efter maten begav vi oss till tennis hallen igen, satt där och mös. Johanna kom in till stan igen och gjorde oss sällskap. Vi gjorde inte mycket, bara hade det trevligt och "chillade med livet".
Vi gick in mot stan igen och där hände det saker. Vi kommer utanför Forum och där står det ett gäng fulla AIK-huliganer. De står och skriker hejjar-ramsor och helt plötsligt säger Markus "Vi är änglarna". Det skulle han inte gjort. En av AIK-killarna springer fram och slår Markus så att han ramlade ner på gatan. En annan kille kastade en ölburk i en annan killes ansikte. Vart skit chokad och tänkte "Det här kommer gå åt helvete". Men då hör man "POLIS, POLIS, STÄLL ER MOT VÄGGEN". Haha, det var några civilare som tog fast dom bråkiga huliganerna, skönt. Vem vet vad som skulle ha hänt annars?
Efter bråket var alla lite uppskakade men vi stod och pratade på och efter ett tag vart det bra stämming igen. Alla hade trevligt, iallafall jag.
Men efter ett tag försvann alla in på Max, men jag och Johanna vart utkastade. Vi träffade på en kompis som vi satt och pratade med ett tag. Fick även gratis fika av frälsningsarmén eller någonting sådant tror jag.
Kristoffer ringde sedan vid tio över tio tiden. Han hade sin första fylla och vi var bara tvugna att träffa honom. Han var ändå rätt skaplig för sin första fylla tycker jag...
När vi pratat med honom gick jag & Johanna för att träffa Adi ett tag. Det blev bara en snabbis för vi skulle åka hem.
Halv elva åkte vi hem. Det var ändå skönt att komma hem skapligt, för var trött efter en hel dag på stan.

Summa sumarium: Min valborg vart trevlig, en skön dag helt enkelt!

RSS 2.0