2008

2008. En ny start på ett nytt liv. Det ska bli skönt att få börja om på nytt, få uppleva nya saker. Jag hoppas verkligen att 2008 kommer att bli ett bra år, då jag har chansen att utvecklas mer på alla möjliga sätt. Kunna ta upp kontakten med mina gamla vänner som jag tappat så mycket under det senaste året. Så jag ska lägga ner mycket tid på min vänner detta året.
En annan sak är också att jag ska förska tänka mera på mig själv, inte bara tänka på vad alla andra ska känna och tycka om det jag gör. Jag måste faktiskt sätta mig själv först ibland och tänka efter vad det är Madeleine egentligen vill.
Jag ska också fortsätta hålla motivationen uppe för skolan och sköta mitt skolarbete. Jag vet att det lönar sig att jobba hårt i slutändan, måste bara orka hålla modet uppe.

Med det skrivet vill jag också bara tacka lite för stöd jag fårr under året. Mest av allt vill jag tacka min familj, mamma & pappa speciellt. Och nu den snaste månaden då allting har varit redigt jobbigt. Ni står alltid på min sida och det är jag tacksam för. Ni lär mig saker och älskar mig för den jag är, tack igen. En annan människa som hjälpt mig mycket är Alexander. Jag vet att det är anorlunda nu, men du har iallafall ställt upp. Jag är också glad över att jag träffade Crille, som också nu på senaste tiden verkligen ställt upp i alla lägen och orkat stå ut med mitt tjat och tjafs om allting. Tack ska du ha! Madeleine & Johanna glädjer mig väldigt mycket och de lyser upp min dag med. Tack för att ni också orkar lyssna och för att ni fortfarande stannar kvar.

Tack!

Så nu tar vi farväl av 2007 och hälsar 2008 välkomen!


Falun

Lite dålig på att blogga känner jag, men har varit i Falun  hälsat på Olivia & Rebecca! Det var jätteroligt, vi hade det väldigt mysigt. Var jätteskönt att träffa min bumbibjörnar faktiskt. Solade, badade bastu, kollade på film & åt, väldigt bra.

Imorgon är det nyår & allting verkar vilja gå åt helvete för mig! Först så kan inte Johanna åka med, sedan kunde jag inte dra till Madelene och träffa dom andra så dom bli suriga på mej nu? (Lite iallafall, ellerhur?) Men jag får göra det bästa ändå, jag får klara mig själv med alla pojkarna i våla och hoppas dom tar väl hand om mig iallafall. Hoppas kan man alltid göra, ellerhur?

God Jul!

Det faller regn från himmelen, det är en gåva som ger liv igen. Det kommer en tid i våra liv, vi måste våga se sanningen!

Idag är det julafton så God jul på er alla! dagen har varit helt okej, men jag kunde äta mycket mat för mår så jävla illa.
I julklapp fick jag bl.a. en kamera, navelsmycke, smink & smycken! Tack mamma, pappa, farmor, bror & alla andra!

Tack så mycket för allt stöd människa, du är bra!

jul?

Idag är det dan innan julaftonen. Känns inte som det. Men jag har iallafall precis slagit in alla julklappar.Det känns bra är nöjd med alla mina julklappar, har bara en sak kvar att göra till lilla mamma. Farmor kom hit idag också, det var mycket trevlig. Men nu julstäkas det här hemma, mamma gör sina revnenspjäll & pappa gör skinkan! Yam, ikväll blir det somvanligt skinksmärgås & risgrynsgröt.

Igår var det väll rätt så trevligt. Var hemma hos Crille först med massa trevliga människor, det var härligt. Men när vi kom till Kanikebo var det inte så kul, sämst musik var det och inte mycket drag och en massa fjortisar. Nejnej, inte så kul. Men senare in på kvällen ble det bättre. Det var väldigt skönt att prata med dig, tack du vet vem du är. Kom hem och kunde inte sova sedan.

Nej, imorgon är det julafton, men har ingen direkt julkänsla sådär. Känner mig bara nere just nu, julen är väll en glad högtid? Eller? Nej hoppas jag känner mig bättre imorgon. Det kommer jag nog göra tror jag.

Nu ska jag titta på Gustav.
HEJDÅ!

Förlåt

Förlåt om jag är i vägen. Förlåt om jag förstör. Förlåt för det jag säger, jag ska vara tyst nu då. Förlåt om jag inte svarar. Förlåt om jag inte litar. Förlåt, men jag är jag.
Jag älskar dig

Det gör ont.

Fyfan va skönt med jullov, äntligen du efterlängtade!! Det var en trevlig avslutning i domkyrkan! Efter kyrkan gick jag & Johanna till kebabhouse och hon år. Efter det gick vi till Café där Jocke, Adam, Victor, Sim & Johanna satt. Mys!
Åkte hem vid halv ett typ. Fikade lite med mamma & så. Efter det var det dags för bullbak igen, mums!

Imorgon så ska jag ha roligt! Jag ska till Kanikebo med Madde & Annika och några andra med! Ska bli skit roligt faktiskt! Jag behöver komma ut och ha lite roligt. Så det ska jag ha! Så det så!

Geografi.

Nu har jag världens håltimme, börjar min geografi om typ en och en halv timme eller någonting sådant, skönt! Så jag ska ta mig i kragen och plugga lite hade jag tänkt mig. Måste lära mig lite om kemisk vittring, vill ni veta vad det är? Jag tror det är så att för att det ska fungera krävs det vatten, temperatur & pH-värde spelar också roll. Så den kemiska vittringen bryter den mineraler i berggrunden och bildar nyua kemiska ´beståndsdelar eller nya kemiska föreningar som sjunker der i markvattnet och den kemiska vittringen är viktig för det är den som ger alla växter sina näringar och så. Jag kan ju lite, visst? Heja Madde!
Tänk, det är bara geofrafin kvar sedan jullov. Okej, det är inte på riktigt förrens imorgon när vi har avslutningen i aulan. Tänk vad mysigt att vi ska ha den i domkyrkan. Jag älskar kyrkor, dom är så mysiga att vara i. Jag har inte varit i kyrkan sedan förra skolavslutningen i nian, det är lång tid. Oj, va religiös jag lät? Haha, men det är fint och man blir lugn.
Sedan när jag kommer hem imorgon ska jag baka kolakakor och kanske bullar, få se vad jag hinner med och så.

På söndag kommer min älskade farmor. Min farmor är bäst och jag är hennes ändå barnbarn som är flicka så jag tror hon tycker om mig också. Ska bli roligt att träffa henne eftersom vi inte har setts sedan i april.
Och vet ni mer? Att om 5 dagar är det julafton, gud vad jag länktar dit! Tänk er all mat, mat, mat & mera mat. Haha, jag älskar julmat. Sedan sätter man sig vid Kalle Anka med glögg & chiklad. Efter det är pappa tomte hos grannen och sedan är det äntligen dags för julklapparna.
I love christmas!!

Nej, nu ska jag gå och hämta mina böcker och plugga lite.
Hejsvejs!

Blä på allt.

Idag är en sådandär vanlig dag, där ingenting har hänt. Skolan flöt på, kom hem julpyntade lite och pluggade. Gick ut med katten, pratade i telefonen & tittade sedan på tv.
Idag fick jag iallafall lite mer julstämming eftersom mamma & jag satte upp tomtarna och jag satte upp julkrubban (Det är tradition att jag gör det varje år).
Pluggandet till geografin gick väll lite sisådära om jag får säga det själv. Jag orkar helt enkelt inte anstränga mig, jag orkar inte. Usch vad jag har kännt mig nere denhär veckan, så orkeslös. Borde det inte vara tvärtom? Att man borde bli lite piggare nu när julen närma sig och att man tar i nu sista veckan? Eller så är det så att man är så slut nu sista veckan att man helt enkelt inte orkar med någonting alls. Hur som helst blir det nog ett G iallfall och ett G är alltid bra. Sedan är det entligen slut för ett tag. Då blir det vila.
Jag & Johanna har iallafall beställt biljetter till Falun idag, ska bli roligt att hälsa på små bumbibjörnarna!
Nu ska jag titta på Sex & the City!

Miss u

Hurdudu, ta hand om dig! Var rädd om dej okej. Jag är jätteorolig för dig! Nu är det verkligen jättejobbigt.
 Jag saknar dig.

Matte !

Sitter på min mattelektion just nu. Väldugt tråkigt. Jag har glömt mina matteböcker och får inte gå ifrån lektionen utan måste vara kvar här. Så sitter med min dator och gör ingenting. Alla andra håller på med Excel, men jag har ju inte min bok så det är rätt så värdelöst.
Annars idag har dagen varit rätt så okej, fick göra mitt läxförhör iallafall idag. Det gick åt helvetet, kunde inte ett dugg. Usch, jag känner mig så himla omotiverad denhär veckan, jag orkar ingenting känns det som. Tror jag ska fråga Rolf om jag får gå lite tidigare iallafall så jag hinner med 15.35 bussen hem, hoppas!
Fick reda på mitt bildbetyg idag också, VG. Jag blev väldigt förvånad eftersom läraren är helt dumm i huvudet. Fick också fika på italienskan, men det var inte så gott. Men Jordan är världens snällaste lärare.
Idag när jag kommer hem ska jag plugga mera, geografi.. Bläbläblä, jag orkarorkarorka inte. Känns helt onödigt, men jag måste ändå plugga på det.

Igår ringde min älskling och berättade att han levde, tack! Saknar dig!

Hejsvejs!

Stå upp för er själva!

Sitter och tittar på "Svenska hjältar". Jag älskar sådana program. En av de som är med i programmet hade varit mobbad ända sedan han avr sju år och upp till nian. I nian hade det blivit värre för att han berättade att han var bisexuell. Han blev misshandlad i skolan och ingen gjorde någonting åt saken. En gång blev han tillochmed slagen inframför en lärare och hon gjorde ingenting. Senare hade en lärare också sagt att Christian fick skylla sig själv att allting hade blivit värre. Han fick skylla sig själv för att han hade berättat att han var bisexuell. Säger en lärare så? Det var då han inte pallade mera, så han anmälde sin skola. Skolan fick betala skadestånd till Christian och han fick byta skola. När han kom upp där på scenen och fick ta emot sitt pris, han vart så glad. Han fick en 2årig utbildning på Björn Axen Acadamy eftersom hans dömyrke var frisör. Usch då kom tåarna, han vart så glad. Jag tycker att han var en förebild. Så borde alla göra, stå upp mot allting och faktikst våga säga ifrån! Hejja alla människor där ute som vågar stå upp för sig själva! All respekt till er!

Länge sen.

Haha, Thomas Dileva är på tv´n. Bara så alla vet.

Nope

Okej, har varit rätt så dåligt på att blogga den senaste veckan. Men man har sådana perioder man bara inte orkar.
I fredags åkte min kära älskling bort ifrån mig till fjärran land. Saknar honom väldigt mycket redan. Hoppas på att tiden går fort. Jag få sysselsätta mig med saker så jag skipper tänka på det så mycket.
I fredags var jag också med Annika, vi åkte ut i skogen och partayade lite. Det var faktiskt rätt så roligt. Det är skönt at träffa nya människor ibland altså!
Igår började dagen med Gränby, handlade det sista till julen. Kom hem och storstädade mitt rum vilket tog runt två timmar att göra. Men nu är det rent och fint. På kvällen drog jag mif till Madde och hjälpte henne med sin middag. Vi fixade oss iordning sedan ko folket och det blev en mycket trevlig middag med många skratt.
Åkte till våla sedan, värdelöst var det. Var bara jag som försökte fixa skjuts hem också som tur hade jag Hanna som hjälpte mig så tillsut var den en snäll pojk som kunde skjutsa hem mig & Hanna. Som tur var fick jag färdsällskap av en mycket trevlig Crille också! Tack!

Idag städe jag köket åt mor & far, bläblä! Nu har jag just skrivit in mina referat i Word och funderar på att plugga lite engelska. Nu har jag funderat klart och jag skiter i det. Jag pallar inte engagera mig i engleskan bara för att min lärare är dum i huudet

Trevlig söndag på er.!

Värdelöst.

Idag känns allting så oerhört jävla värdelöst. Jag pallar inte. Skolan var inge rolig dag, började med skit engelska, hatar min lärare. Efter det märkte jag att jag hade låst in mina nycklar i mitt skåp. Jävligt dummt gjort. Fick lite smått panik och upptäckte att uppklipp tiden var den tiden jag hade mitt prov, no good. Jag var en aning irriterad. Dessutom hade jag bild då den lektionen. Var allmänt ofokuserad och pallade inte göra min uppgift som jag egentligen skulle ha gjort eftersom jag inte kunde koncentrera mig. Så jag gjorde julkort istället. Då kommer min cp-bildlärare och tycker att jag ska börja arbeta. Jag förklarar för henne att jag låst in mina nycklar i mitt skåp och pallar inte. Hennes svar blir "Varför låste du in dina nycklar i skåpet då" Altså, hur dum får man bli? Snacka om att jag var nära på att döda kärringjäveln.
Men som tur var fick jag hjälp av våran snälla receptionist och hon fixade en tidigare tid till mig, så jag fick knipsa upp låset då. Så just nu ligger alla minaböcker i Johannas skåp. Vi hade matte sedan. Men jag gick och satte mig i spegelsalen istället, dom hade repetition och jag ställde upp som statist. Så de var väll skönt ändå.
Men som sagt, är allmänt deppig idag och saken blir inte bättre av att jag hela tiden tänker på att du ska åka bort på fredag. Kommer att avlida!
När man pratar om trollen dyker dom upp i fastun!
Ciao!

Ingen rubrik.

Dålig på att blogga ihelgen med hade fullt upp kan jag lova.
Ifredags träffade jag mina 2 blondiner på stan, åkte sedan hem till Peter, käkade pizza och glodde på Idol finalen. Jag tyckte rätt vann. För nu får Amanda mer tid på sig att göra en bra skiva och plus att det är hennes egen stil.

Ilördags åkte jag in till stan med bror, handlade julklappar åt family! Kom hem och började fixa & dona, gjorde kaka, förgade håret som förresten vart jätte bra. Fixade mer med kakan, gjorde mig iordning, slog in paket, fixade mat, städade undan. Jag satt mig ner för 1:a gången på hela dagen tio minuter innan Alex kom. VI hade en trevlig kväll med god mat, skummtomtar, Ladies night & mys.

Idag var det skola, inget roligt. Vi fick iallafall våra datorer, äntligen! Mh, sedan var det inte mycket mera. Jag, Johanna, Atti & Paula orkade inte gå på matten så "vi gick till vårat föreningsbord och gjorde reklam" wich really means, vi satt och kollade roliga klipp på Youtube. Sedan hade jag, Johanna & Paula våran redovisning om Malta, jag gick direkt efter vi pratat men Johanna berättade att min fittengelska lärare (Ursäkta uttrycket) hade sågat den totalt fast alla andra tycke den var asbra. Jag hatar henne!
Kom hem i skaplig tid, drack kaffe och åt tårta med mamma. Sklle plugga italienska, men vafan. Jag är så jävla trött och oengagerad så jag pallar inte. Men jag tror jag kan lite så det borde iallafall bli ett G. Men jag kanskr borde satsa lite mer så jag får behålla ett bra betyg.

Nu ska jag ringa till Annika!


Heja Mig!

Trött, trött.. Idag i skolan var det tråkigt. (nähä?) Engelska läraren vart damp-humör bara för att vi inte kunde redosvisa, men kärringen hade ju inte ens sagt att vi skulle det. Svenska var vi i datasalen och fick skriva om våra hjältar, det har blivt "MacGyvert" som jag säger. Var helt kär i honom när jag var liten, vi skulle gifta oss. Sedan hade jag italiensa, inget särskilt. Geografi efter det, där vi fick världens utskällning av Anna. Det var några i vår klass som hade varit uppkäftiga och därför kommer vi inte att få våra datorer på måndag. Suck (!). Dampdamp lite på det. Men fick iallafall sluta lite tidigare idag eftersom vi skulle börja tidigare imorgon, vi ska ha någon slags expedition gå ut och titta på kvarlevor från istiden. Jippie, skulle inte förvåna mig om det regnade heller (positiva Madde, oja). Ah, och till råga på allt så glömde jag min samhällskunskapbok i skolan och jag har prov imorgon, känns väldigt stabilt altså. Fick iallafall med mig anteckningarna så kan plugga lite.
 Väl hekommen vart det ingen rast eller ro. Satt igång med att börja städa hela övervåningen, gjorde det istället för att betala pappa 200:- Själv tycker jag det var en bra affär. Så nu är jag precis klar och är helt slut. Sitter och väntar på mat, för kommer nog inte orka plugga förrens jag har ätit. Jag behöver energi känner jag!

Heja mig med pluggandet sedan!!

TIRED.

För trött för att blogga idag. Men har haft en bra dag. Köpt julklapp till Alex & bror. Köpte hårfärg till mig själv med.
Har precis läst 23 s. om Idéologier & partier. TRÅK!
Godnatt!

Måndagar..

Måndag, hur orkar man egentligen? Blir alltid lika förvånad över att man klarar av måndagarna, dom är verkligen det värsta som finns! Som tur var träffade jag Alex på bussen och det gjorde väldigt mycket måste jag säga. 1:a lektionen var rätt skön, vi tittade på film, Jeanne d´arc. Den var knäpp, jag typ såg inget för satt och messade folk hela tiden. Oups. Den slutade iallafall med att hon vart bränd på bål. Haha! Svenskan skulle vi börja med uppgiften "Min hjälte", men jag är inte riktigt hundra på än vem jag ska skriva om. Antingen lillebror eller Mcgyver. Haha, men dagens höjdpunkt var ändå på italienskan. Jag & Johanna hade väldigt roligt, om vad kan jag dock inte avslöja. Det är barnförbjudet, haha. Men roligt var det. En annan bra sak var ju att vi slutade tidigare också.
Men när jag kom hem klockan tre gick jag upp på rummet och började bearbeta min referat uppgift om Solkungen. Tråkigt tråkigt tråkigt. Efter det kom mamma upp och ville ha hjälp med att försöka beskära en bild på katten, jag vet inte om vi lyckades, det ville inte till sig ordentligen altså. Men men.
Nu sitter jag här och ska skriva klart min 2:a referat uppgift. Har gjort klart den men måste bara renskriva den så.. Ikväll blir det CSI, såg att det var dubbelavsnitt ikväll, I like!
Imorgon blir det stan med mamma, vi ska handla julklappar och jag ska titta efter en klänning!

Jag orkar inte.

Och jag ville bara säga att jag inte känner mig så på att gå i skolan imorgon!. Fybubblan.

Kaos?

Igår hade jag jätteroligt till en början. Madde kom hit, vi fixade oss och begedde oss till Lars. Väl hemma hos Lars gjorde vi inte så mycket, bara satt & häckade och försökte fixa skjuts till Åkerlänna.. Klockan tio bar det av, jag, Madde, Kim & Alexander åkte dit. Det var jättemycket människor, bra busik och trevligt var det. Jag hade en mycket trevig kväll. Kaoset kom nämligen när festen stängde, vi hade inte skjuts hem. Alexander gick runt och frågade varenda jävel om dom visste någon som kunde skjutsa oss, men ingen fanns. Till sist fick vi låna någons pappas mobil och ringa till taxi, det skulle ta "40" minuter. Så festen bommade igen, vi fick stå ute i kylan och vänta.. Och vänta, och vänta och vänta. Vi beställde taxin klockan 02.00, klockan 03.30 kommer taxi jäveln och ska hämta oss. Fasst som tur va fick vi sitta 5 i bilen. Jag fick sitta i backluckan där bara barn får sitta. Så han var snäll ändå. Vi kom hem till Lars och väntade, så kom Monica och hämtade oss där. Jag befann mig här på Ramsjö Backe 04.30. Ja somnade vi cirkus 05.00. USCH!

Idag vaknade jag halv tolv ungefär. Då tittade jag på EM-lottningen. Sverige kom med Spanien, Ryssland & Grekland. Det var en rätt så bra grupp med tanke på de andra. Det fanns riktiga rysargrupper. Så hejja Sverige sommaren 08. Annars har det bara blivit sega framför tv & dator. Måste egentligen plugga matte, men jag har inte krafterna nog att göra det. Är fan helt död. Vet inte om jag orkar dansa heller. Är så jävla trött. Vill bara gå & lägga vid nio ikväll. Får se hur jag gör.

Kram på er alla söndagströtta människor :)


Julstämmning!

Det här är och kommer bli en jätterolig 1 december. Vaknade imorse vid 10 och gick ner och löste melodikrysset med mamma & pappa. Det gick faktiskt bra, kunde rätt så mycket. Efter krysset gick jag upp och klädde på mig lite anständiga kläder. Gick sedan ner till köket och mamma. Vi har stått i mycket idag, vi gjorde kötbullar på ett och ett halvt kilo, dom vart jätte goda. Samtidigt som mamma stekte upp kötbullarna gjorde jag lussebulls degen, min första lussebulls deg som jag gör alldeles själv. Det var jätte enkelt och lussebullarna vart också jätte mumisga. Medans vi bakade lyssnade vi också på min & mammas egna julskiva, det är verkligen julstämming nu!
Just nu håller pappa på att sätta upp alla stjäror & ljusstakar, jag är lycklig!
Och till råga på allting ska jag på fest ikväll med alla trevliga människor. Madde kommer hit lite senare och vi ska göra oss iordning här och sedan dra iväg till Lars och träffa allt annat folk. Vid 10-hugget åker vi till Åkerlänna på fest. Ska bi jätteroligt, hoppas jag iallafall.

Och igår åket äntligen Andreas ut ur Idol, så jävla skönt att slippa hans skrik och stillaståeende. Nej, han sjöng ju inte ens i refrengen till "Conga"

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och duscha av allt kötbulle os!.

Puss&Kram människorna :D


RSS 2.0