tyst i bibblan?

Ohoj där ute!
Just nu sitter jag i skolans bibliotek, ska det inte vara tyst i ett bibliotek? Här är det minsann livat, folk skriker och skrattar. Musik är på en hög nivå. Nähä? Detta stämmer inte, varför kan det inte finnas någon gamal tant som tjurigt får ur sig ett "shh"? Inte för att jag har skolarbete eller någonting, men ändå. Skönt med lite lugn och ro eftersom det är så livat i resten av skolan. Yupp, 10000-tals elever går det ju här. Jävla linnébarn...

Sitter iallafall och väntar på min oushus. Ska ner till stan efteråt, de ska boka biljetter. Italienarna är ju här och vi ska på kryssning på fredag. En dagskryssning till Mariehamn tror jag det va, Finland iallafall. Så det blir mys, båt och sedan strosa och höra roliga finska människor prata fult.

Hade prov idag, tydligen fick bara 2 i klassen över G. Jag hoppas jag är en av dem. Ett IG skulle inte matcha mitt förra betyg jag fick. Hope for the best.

Nej, ska väll roa mig lite i det livliga biblioteket (Jag vet, tror jag stavar fel men pallar inte kolla upp stavningen).
Sedan vankas bowling också, sova med baby. Och Grey´s Anatomy börjar. Herrejösses! Fullspäckd dag.

Kolla också in vår projektblogg, www.duervaddueter.blogg.se kommer idag skriva ner lite där om point osv. Imorgon börjar det nya livet med nyttigheter.

Seya!

 


Mysigt

Måndag idag. Mysdag.
Även fast det är skitkallt ute och hösten börjar närma sig känns det mysigt. Idag var det mysigt.
Egentligen gillar jag faktiskt hösten, alla klara färger och den friska luften. Att ta långa höstpromenader är det mysigaste som finns. När man kommer hem, är kall om näsan och gör en kopp te och kryper under täcket. Visst, dagarna med regn, rusk och blåst är inte riktigt ika mysiga och ibland vill man bara skrika åt det äckliga vädret. Men ändå, stunder av mys finns också. Tänk er, en regning kväll, varm oboy och ostmackor en skön film och någon att mysa med. Man hör regnet smattra mot taket medan man ligger inne i värmen och myser.

Jo, jag tycker om hösten, det gör jag verkligen. Som idag, fik med Johanna, Serri, Selma och Paulina uteservering på Cafe 018. Latte, kedjerök och en massa babbel. Helmysigt. Vill ha flera sådana höstdagar. Blev mycket mysplanering och hoppas verkligen att det kommer bli av.

Vilket mys inlägg jag skrev, massa mysmys hela tiden. Men jag tycker hösten är det, så det så.
Mindre mys är mitt religionsprov, engelska uppgift, samuppgift och annat skolshit. Men, man får tänka positivt. På onsdag kommer baby hit. Det är min höjdpunkt. Torsdag blir det plugg med Selma, dans och sedan sova där, också mys.

Nej, nu ska jag sluta spinna på detta, kanske blir överdrivet?

Puss på er gullungar!


En bild från i vintras då den andra gruppen italianos var här. Mys!


Hey I´m back ;)

Lite torrt här de senaste dagarna, men har haft en del för mig, långhelg ni vet...
Onsdagen var jag som sagt på BJ, helt okej ändå. Sov hos baby, mys.. Torsdagen sovs bort, vaknade typ 4 va med gullunge till dansen sedan åkte vi hem till mig och sov. Fredagen spenderades hos Safsi med mycket mys och sådant. Långpromenader, kebab & film. Lördagen var jag hos älskling igen. Kollade på fotboll, film och mös. Denna dag har inte jag gjort mycket, var och tog emot de nya italianos som kom, 92:erna som vi bodde hos. Så de va skoj, fikade och sådär på spunkis...

Veckan kommer vara hektiskt, känenr att jag har mycket att göra på något sätt. Hmm..

Nej, usch har ingen blogglust egentligen.

Vill väll tillägga att jag älskar min Adi mest av allt i hela världen. Vi två föralltid min älskling.



Hemvägen från Milano, Silvia, jag, Marti och Nadia!


lill-lördag

Hejsan hoppsan!

Idag är en rätt skön dag faktiskt. Vaknade upp imorse bredvid världens gulligaste ansikte. Sömntutan vägrade att vakna, helt gullig.
Iallafall kom till skolan, hade projektmöte med Gunnel och det går bra. Jag tror hon gillar vår grupp. Hade också religionskunskap efter det, lärorikt.
Just nu har jag egentligen italienska, men jag och Paula sitter i biblioteken och skriver våra svenska analyser. Ska analysera 4 texter från realismen och naturalismen. Funny? Hell no!

Dagen annars ser bra ut, ska ner mot stan senare och möta upp min kära Semla! Vi ska gå runt lite, äta och mysa. Ska försöka hitta någonting snyggt jag kan ha till tunikan, stort guldhalsband ska jag hålla utkik efter. Ska köpa förköpsbiljetter till BJ också.

Sedan blir det hem till Selmis, ta lite lugnt, fixa oss och ta ngt gott att dricka. Innan det bär av till Bj ikväll. Hoppas på en dunderkväll. Det var så länge sedan jag var ute faktiskt. Det ska även komma mycket roligt folk, så jag ser fram emot kvällen väldigt mycket.

Nej, tillbvaka till "Mor Sauvage"....

                                 


höstväder

En morgon återigen..
Idag har jag också en skön dag, Svenska & Psykologi. Ska också till skolsköterskan för att väga och mäta mig, till projektarbetet. Ska väll bli intessant...

Fyfan vilket ruskväder det är idag hörrni! Nu kanske hösten börjar komma ordentligt, eller vad tror ni? Hm, jag vill köpa en jättehalsduk som man drunknar i. Jag vill också ha en over sizad stickad tröja med en överdriven polokrage. Guud så mysigt. Det ska jag minsann köpa om pengarna tillåter. Eller någonting sådant.

Nähä, jag ska iallafall försöka dra på min någonting någorlunda varmt och knalla iväg til bussen, ikväll blir det mys med min älskling!

 


Mondaaaay

Dagen tog väll sig senare kanske, I guess so...
Hur som helst hade jag ju bara 1 lektion, religionskunskap med underbara Urban. Dunder lärare, han är nog en av de bästa lärarna jag har haft tror jag.

Efter skolan blev det stan med Johanna och Safi, gick runt och kollade. Tog en mysfika på Storken. Fick med mig hem en röd tunika idag, är lite osäker så ska prova den igen. Vill ju ha någonting snyggt på onsdag, då äre Bj för hela slanten förstår ni mina vänner. Skoj med utgång, länge sedan! Iallafall då, så ska den provas igen...

Skrev nyss lite i loggboken för projektarbetet. Ska också försöka hinna kolla igenom Viktväktar böckerna och se vad jag kan få för info där. Ska bli intressant att se hur vi ska klara detta. Bestämmde idag att vi ska käka en fet kebabtallrik dagen inna vi börjar. 1:a oktober då jävlar sätter de nyttiga livet igång. Just det, då kan ni även besöka vår projektblogg vi startat, www.duervaddueter.blogg.se där kommer jag kanske börja blogga mer just under projekttiden. Får se, ni är alla välkomma att gå in där iallafall. Kommer som sagt börja blogga där, alla 3. Så den startar nog den 1:a oktober då vi börjar med dieten. Nice, huh?

Kvällen ska jag se "Svenska hollywood fruar" hört mycket om Anna Anka, ska bli intressant att se serien nu på riktigt. Jag antar att jag kommer dö av skratt åt de stackars patetiska blonderade, botoxade fruarna. hehe...

Nejni, nu ska jag lukta vidare på min kära halsduk och sakna min pojkvän...



Va säger ni killar? Riktiga urpingar ellerhur?


Morrn

Morrn, morrn!
Idag känns som en jävligt ovärd dag, jag har bara en lektion, religionskunskap vilket känns helt blä. Dessutom mår jag åthelvete. Hej, har någon vaknat på fel sida idag?

Nej, efter en dusch kanske humöret kommer tillbaka. Har även tryckt i mig lite panodil så hopas på att de ska hjälpa lite iallafall...

Idag annars har jag lite skolarbete som ska fixas, svenska, italienska och någonting mer som jag just nu inte kommer ihåg.

Nej, ska nu hoppa in i dendär duschen nu, vill slippa stressa sedan.

 

Ciao!

 


lite update

Som ni kanske märkt har mitt bloggengagemang inte varit superstort under den gångna veckan. Det finns en del bakom det. Bl.a. att jag just inte haft någon ork att berätta massa grejer så det egentigen inte hänt så himla mycket iallafall. Spenderade mycket tid hos min kära älskling, så la mer energi på det. Sov där söndag, måndag och onsdag. Mysigt värre. Spenderade även hela helgen där tillsammans med honom.
I fredags gick vi på Inglourious Bastards, skön film faktiskt. Riktig Tarantino film, sevärd tycker jag iallafall. LÖrdagen bara degade vi och gjorde ingenting.

Jag har igen lyckats att dra på mig en förkyldning, näsan rinner, huvudet värker och min hosta är inge rolig alls. Vafan, jag vill inte vara sjuk. Jag vill inte!

Kollade på Top Model nyss, nya säsongen. minafavoriter är Allison och Fo. Riktigt egna och sköna.

Ska nu fortsätta skriva mitt arbete om ätstörningar. Stackars min medarbetare och sötnos Selma va med om en olycka igår så får se om vi kan få skjuta upp våran deadline iallafall. Krya på dig hjärtat<3


Det är äkta kärlek!

Riktig lycka,
Jag älskar dig!







My day

Mycket har hunnits med idag. Skolan började med planering av projektarbete och det gick mycket bra. KOm igång med projektplan, tidsplan och massa. Så det var skönt, verkligen. Vi kommer starta en blogg ni kan läsa och få info om hur det går för oss i projektet, skriver ut namnet när vi är klara med sidan och har kommit igång lite.
Hade italienska efter det, gjorde inte mycket. Italienaran kommer snart, de 92:er som vu bodde hos i Milano. Så planerar lite, kommer bli skoj att träffa Ganjaman. Efter det slutade jag, 13.10. Men skulle vänta en stund. Gjorde lite allt möjligt.

Halv fyra typ mötte jag upp Madde och vi gick till Åhléns och deras fik, satt ute och mös. Efter en del prat gick vi vidare till ån och njöt av sista solen. Riktigt mysig eftermiddag faktist. Skoj att träffa damen.

Kom hem efteråt och åt mat. Har sedan dammsugat och skrivit matlista. Imorgon blir det reunion med språkrese folket. KOmmer bli en dunderhelg tillsammans. Kommer nog därför inte uppdatera bloggen nu ihelgen för kommer bo nere i lokalen och har inget internet där. Kommer bli dunder iallafall.

Bjuder på en väldigt gammal bild här, var så god!



Alla tjejer, synd bara att Rebecca inte kunde komma...




I know I´m hot ;)





Haha, jag har inget liv. Jag vet. Men snygg blev jag ellerhur?


Happy face

Nyduschad och klar sitter jag just nu framför tv´n och glor på Idol. Pappa har tagit hem en ny dator med inbyggd cam så passade på att bjuda er på en bild när jag är jätteglad för att jag ska träffa min pojke ikväll. Längtar!
Ska försöka titta klart på detta nu, see yaa...


Shalom

Usch, har suttit i sedan halv två nu och pluggat Judendom, det är inte så skojigt. Jobbigt att komma ihåg allting med alla förbund, böcker, skrifter, bud och förbud. Fast det är iofs väldigt intressant också. Älskar att lära mig om religioner, det är viktigt. Som min lärare säger, det är viktigt att lära sig så man har respekt för alla religioner. Man behöver inte respektera, men man kan ha respekt. Ellerhur? Som sagt, mycket intressant och jag tror läraren jag har spelar in en roll i detta. För sättet han lär ut är dunder.

Iallafall, såhär kan man väll säga då, jobbigt att plugga men intressant pluggning, vissa delar. Fast svårt. Haha, helt konstigt?

Längtar till ikväll, då kommer min plutte hit och vi ska fira våra 4 månader tillsammans. Innan det ska jag kolla på Idol premiären, jag vet, men jag kan inte rå för det. Jag fastnar varje år, oavsett om jag vill det eller inte.


4 månader <3

Idag är det den 8:e September. Det betyder fyra månader med min älskling. Fyra underbara månader med världens bästa pojkvän. Världens bästa människa. Bästa perioden i mitt liv, på riktigt. Älskar dig så oerhört mycket min pojke. Min andra halva, föralltid!

 

                               

Djupt

- Utbränd...

Orden ekar i mitt huvud. Nej, jag vill inte tillbaka dit igen. Aldrig, jag vägrar. Aldrig mer igen. Känslan av att vara helt, totalt orkeslös. Att bara ligga i soffan, titta på dålig tv, äta en macka för man inte orkar göra någonting annat att äta. Man blir ju ändå inte hungrig av att bara ligga ner! Säga nej till roliga saker,
"tyvärr, jag kan inte", "varför då?", "Nej, ont i magen". Hitta på dumma ursäkter som man själv vet låter dumma. Vad ska man säga? "Nej, min kropp är slut, jag kan inte gå ner för trappan utan att hålla på att svimma". Kul? Nej, jag tänker inte bli så igen.

Jag ska lära mig att känna av varnings signalerna. Lära mig att säga nej, att tänka på mig och inte göra allt. Tänka på att ta ansvar för mig själv. Visst, har helt andra förutsättningar nu, jag har mer kunskap om mig själv, vet vad jag måste göra. Har stöd på flera olika sätt som jag inte hade då. Även mognat till lite mer.

Men, ibland oavsett hur anorlunda det är blir jag orolig. Rädd, den kryper sig på allt närmre. Nejnejnej! Jag vill inte, jag vill orka, vill kunna jobba, gå i skolan, träna, umgås med nära och kära. Kunna göra allt det på samma gång. Vissa har bättre förutsättningar än andra. Jag måste förstå mina förutsättningar, och jag måste begränsa mig i det jag vill till det min kropp orkar med just nu. Allra viktigast är väll att koncentrera sig på skolan. Eller nej, nu kom jag på mig själv i skrivade stund. Allra viktigaste just nu är att koncentrera sig på att jag ska må bra, så jag orkar koncentrera mig på skolarbetet. Bra, ett framsteg.

Don´t get me wrong. Det är inte så att jag helt plötsligt blivit emo i skrivande stund och hatar världen och bara vill lägga mig under täcket i ett mörkt rum. Nejdå, verkligen inte. Jag trivs mycket bra i mitt liv just nu. Världens bästa pojkvän & vänner. Bara det att kroppen inte orkar lika mycket som jag vill att den ska göra. Det är problemet just nu. Så, va inte rädda. Konstigt inlägg, men ibland behöver man få skriva ur sig en del saker. Tolka det hur ni vill, jag vet vad jag menar. Det är huvudsaken.


bläsch

Usch vad jag hatar detta. Denna tid på månaden, varför? Varför, varför har vissa tjejer det så jävla bra medan jag fått jävla skit. Asså, dessa hormoner är inte att leka med. Vad ska jag göra? Det smyger sig på en och bam så helt plötsligt kommer det och rinner över en. Utan förvarning. Wtf, vad är det för fel? Det känns som om man är dum i huvudet, fast egentligen är det väll inte så? Såhär reagerar många. Men ändå, irriterande. Hoppas verkligen på att det lugnar ner sig. För såhär orkar man inte vara under en längre tid. Iofs är jag trött också, sjuk med. Kanske påverkar lite, vad vet jag?

En sak jag vet är att jag iallafall just nu vill ha en stor godispåse, Ja, det kallas tröstäta.

En annan sak som jag också vet är att jag har världens bästa pojkvän. Utan min Adi, då skulle nog allting rasa tror jag. Jag har nog världens största tur som har honom i mitt liv. För bättre finns inte, har aldrig träffat någon som han. Ord kan inte beskriva hur amazing han är. Min 2:a hälft.

- Jag älskar dig, Volim te!

Nu hoppas jag att mitt huvu ska sluta snurra och att allting annat lugnar ner sig.

Have a good one!


Helg

Ligger i min säng, har precis ätit lite chips, Markus påse, men har knappt ätit ngt idag så va tvungen. Har också en flaska cola som jag sippar lite på då och då...
Usch, helgen är över igen. Har lyckats blivit ännu sämre med mitt halsont och dragit på mig feber och yrsel. Ingen skola imorgon, pappas order. Gillar inte alls att missa så mycket  nu i början. Men vad ska man göra? Jag kommer nog inte orka gå imorgon.

Helgen spenderades med min älskling. Fredagen var han här, jag Adi och Markus hade myskväll, hyrde film och jag lagade mat åt dem. Riktigt mys.
Lördagen spenderades i Gränby hos bejbi, vi hade det mysigt somvanligt, såg på Sverige matchen och blev superglada av Zlatans mål, som alla andra. Bosnien räddade Sverige, eller hur va det? Var vakna rätt länge men det spelar ingen roll, njuter av varje timme jag får sependera med min pojkvän.
Imorse vaknade vi, hemska söndagsmorgon. Älskling skulle upp och jobba och jag åkte hem. Kom hem och mådde skitdåligt, däckade med en gång i soffan och sov ett antal timmar. Vaknade väll lagom upp till nya säsongen av top model, såg även ensam mamma söker. Usch, vilken äcklig som är med där, 37 år, dejtar en 22 och 25 åring när hon har en son som är 17. Tänker man på sina barn då? Nej. Försökte ringa Safsi, men hennes mobil värkar inte vilja ta emot mina samtal. Så roar mig med Maid in Manhattan just nu. J-Lo är söt.

Puss

Sf är dum



Försöker komma in på Sf:s hemsida men det funkar fan inte. Jag, Paula & Johanna tänkte gå på Bruno imorgon, men jävla Sf sidan vill ju inte fungera. Jag blir förargad. Ajajaj...
Jaja, får väll försöka lite senare igen då kanske? Annars blir det ingen rolig historia.

Just de, jag anmälde mig till dansen nyss, Ragga/Dancehall N3, men tror de kommer bli mest dancehall nu faktiskt. Tjejen heter Nikki och hade tydligen pluggat i Paris, New York och Kingston så hon är välutbildad, vilket är bra!

Nu ska jag äta lite,

puss


RSS 2.0