My day

Mycket har hunnits med idag. Skolan började med planering av projektarbete och det gick mycket bra. KOm igång med projektplan, tidsplan och massa. Så det var skönt, verkligen. Vi kommer starta en blogg ni kan läsa och få info om hur det går för oss i projektet, skriver ut namnet när vi är klara med sidan och har kommit igång lite.
Hade italienska efter det, gjorde inte mycket. Italienaran kommer snart, de 92:er som vu bodde hos i Milano. Så planerar lite, kommer bli skoj att träffa Ganjaman. Efter det slutade jag, 13.10. Men skulle vänta en stund. Gjorde lite allt möjligt.

Halv fyra typ mötte jag upp Madde och vi gick till Åhléns och deras fik, satt ute och mös. Efter en del prat gick vi vidare till ån och njöt av sista solen. Riktigt mysig eftermiddag faktist. Skoj att träffa damen.

Kom hem efteråt och åt mat. Har sedan dammsugat och skrivit matlista. Imorgon blir det reunion med språkrese folket. KOmmer bli en dunderhelg tillsammans. Kommer nog därför inte uppdatera bloggen nu ihelgen för kommer bo nere i lokalen och har inget internet där. Kommer bli dunder iallafall.

Bjuder på en väldigt gammal bild här, var så god!



Alla tjejer, synd bara att Rebecca inte kunde komma...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0