Hos Safsii.

Hejsan allesammans!
Just nu sitter jag hemma hos Safsi. Jossra plattar hennes hår & jag laddar ner lite music. Ikväll ska vi fira min lilla gosing. Idag var jag, Atti & Jasmin och köpte present till henne, måtte hon bli glad.

Igår var jag på halloween fest, den va inte så skojig. Fast Adi vart skitsnygg, jag sminkade han till Jack Sparrow / Punkrocker á 80´s. Jag själv var typ 60-tals brud / Adi´s groupie. Jag hade lockar, röda läppar och min svarta klönning med prickar jag sytt själv.
Festen var rätt lam för mig & pojken så vi gick och åt på Max och gick hem, mös. Hade också mysig pratstund som jag älskar.

Nej, nu ska jag vara lite social.
Puss

äkta lycka

För att utan dig faller jag ihop.
Utan dig rasar hela min värld samman.
Jag älskar dig.
Vi är en, älskling.
Alla stunder med dig, lycka.
Ren lycka.
Skratt & gråt, vi delar allt.
Du är min föralltid.
Och jag är din, i all evighet.
/Din Madeleine


fall

Från tisdagen till idag har jag mest varit med min älskling. Tisdag kväll blev det mys med film "Miss March" en komedi som var helt okej. Mys.
Onsdagen spenderades lite på stan med gulliga flickor, lunchade och letade halloween utstyrsel. Gick väll rätt bra tror jag. Vid 6 åkte jag iväg till min pojke igen, även en massa mys igen. Vi tittade på en skitbra skräckfilm, "The hauntings in Conecticut" som va dunderbra, rekomenderas!! Vi såg även "Transformers" och den va faktiskt bra, bumblebee va hur gullig som helst.

Får se vad jag gör av kvällen ikväll, ska fixa en klänning iallafall och så ska jag duscha. Det är planerna hitills iallafall.


Tisdaag

Tisdag va? Känns som om jag är en dag före, känns som onsdag idag. Vilket i och försig är rätt bra, en dag extra lov i mitt huvud alltså.

Igår spenderades dagen först hos Safsi, vi gjorde viktväktar mat och bara chillade. Jag kom hem vid fem tiden och började laga mat igen, moussaka, skitgott! Min baby kom också och vi spenderade kvällen med filmmys i sängen. Såg "21" och "Vantage pont" filmerna va bra och det var en mysig kväll.

Älskling åkte för typ en timme sedan, men ska dit senare ikväll. Måste bara vara hemma nu för ska laga mat ¨åt familjen ikväll igen, Indonesisk kycklingpasta var det visst. De lät gott med kokosmjölk och annat mumma.

Just nu sitter jag och bara njuter av ledigheten, tänkte plugga lite, men jag har ju lov, varför slösa det på plugg? Bättre att stressa sedan isåfall...

Nej, ska se om det är någon bra film på G...


Bild på mig och Atti i Italien, Como lake


Höstlovet har börjat :)

Nu var det en stund sedan jag bloggade, men har haft en hel del för mig de senaste dagarna, skola med prov, mys med baby och mys med Safsi & Johanna.

Igår åkte jag till gsunda, jag, Johanna & Safi gjorde en massa skoj. Vi förgade Johannas hår och det blev jättefint. Jag behöver också färga mitt hår. Det ser verkligen hemskt ut, men jag pallar inte frisör, så jävla dyrt alltså. Det är inte klokt över huvudtaget. Iallafall, vi fuskade sönder våran diet igår med kebab & godis. Jag tror det beror på vädret, tror inte ni det? Iallafall, det är jävla äckligt...

Idag ska jag hem och göra mat. Renoverar i vardagsrummet så pappa behöver hjälp med maten. Så det blir jag & bror som är kockar i vecka. Yes, tur att jag gillar att laga mat då.

Nej, ska man vara lite social med damerna kanske?


...

Jag mår illa, så jävla illa att jag vill kräkas.
Fyfan

Unbreakable <3

This is for you baby <3

I´ve been tuched by the hands of an angel,

I´ve been blessed by the power of love,

And whenever you smile, I can hardly belive that you´re mine <3


Grattis min älskade vän <3

GRATTIS SAFSI, 19 ÅR IDAG!!!!
Min Oushu!
Jag älskar dig <3


Långt inlägg, men de borde läsas.

Jag som skrev ett inlägg om SD imorse, här kommer ett till. Jag läste nyss en artikel på aftonbladet som är en debattartikel skriven av Jimmie Åkersson, partiledare i SD.

"Muslimerna är vårat största utländska hot"

"Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år."

Asså, menar denna människa allvar? Han generaliserar hela religionen och drar alla över en kant. Enligt Åkersson kommer muslimerna i Sverige kräva att vi tar bort den Svenska lagstiftningen och bara följer Sharialagarna. Han tror också att vi kommer ändra en massa regler för

Jag ser detta som hets mot folkgrupp. Att man ens kan säga att muslimer är vårt största hot sedan 2:a världskriget det är riktigt sjukt. Hets mot folkgrupp är var det är. Ingenting annat.
Som jag skrev i inlägget nedan kan jag inte förstå hur människor kan röstaet.  på detta parti, det är helsjukt. Om någon kan ge mig något bra argument varför vi borde rösta in SD i Riksdagen vore jag förvånad. Sjukt och det vore en skam om de röstades in. Är det sådaa människor vi vill ska sitta och bestämma? Nej. I Sverige har vi någonting som kallas för religionsfrihet, jag vill iallafall inte ha någon främligfientlighet i Sverige, vill du det?

Nej, jag blir så jävla förbannad. Sedan menar Åkersson också att :
"Att ledande muslimska företrädare skulle framföra krav på införandet av sharialagar i Sverige, att svenska landsting skulle använda skattebetalarnas pengar till att skära av förhuden på fullt friska småpojkar, att Sverige skulle ha flest våldtäkter i Europa och att muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna, att svenska badhus skulle införa separata badtider för män och kvinnor, att svenska kommuner skulle överväga införandet av könssegregerad simundervisning i skolorna, att frysdiskarna i våra livsmedelsbutiker skulle erbjuda ritualslaktat kött samtidigt som svenska förskolor slutar att servera fläskkött, att svenska skolor skulle införa nya lov för att fira avslutningen på Ramadan samtidigt som kyrkliga skolavslutningar förbjuds på fler och fler skolor och så vidare."


På riktigt detta är de mest sjuka jag har läst eller hört på länge. Menar denhär killen allvar? Man måste seriöst ha något fel att sitta och skriva en debatt artikel om detta. So what om vi skulle ha något mer lov för att fira Ramadan? Det är klart att man ska få fira sina högtider, men på riktigt? Tror han att vi skulle avskaffa våra egna skolavlsutningar och så vidare? I Sverige som är ett högutvecklat land borde man förstå att vi anpassar oss efter varandra. Alla är lika värda, alla ska få ha sin åsikt och tro på sin religion. Och om vi har en annan religion ska vi acceptera andras. Eller?!

Det som gör mig mest upprörd i citatet ovanför är "Sverige skulle ha flest våldtäkter i Europa och muslimska män skulle vara överrepresenterade bland föövarna". Menar människa allvar? Där igen, dra alla över en kant. Jag menar det är väll mins lika många svenska, kristna som våldtar. Där tror jag knappast att det är en överrepresentation av muslimska män. Asså nej, dumma, dumma människa. Jag blir så arg.

Om du vill läsa hela artikeln, kolla här : http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article5978707.ab

Put your hands up

Har nyss ätit, jag lagade faktiskt maten. Kassler gratäng blev det haha. Idag var jag i skolan till typ fem. Hade 2 lektioner, sedan blev jag tvingad till danssalen och det resulterade i att jag ska dansa imorgon på Fyrisdagen, jepp. Vi dansar till Single Ladies och jag kan inte koreografin. Vi ska ses åtta imorgon i skolan, hej tidigt. Men så hinner vi träna lite till, skojsigt. Efter vi uppträtt kommer jag nog åka hem och plugga.

Jag ska nu skriva en analys på Svenska, Sherlok Holmes "En studie i rött" blir det minsan. De är nog inte så svårt, hoppas jag iallafall.



SD = Dödsstraff ?

Egentligen måste jag fixa mig just nu, men läste tidningen nyss och fick lite damp-anfall.
En av Uppsalas kommunpolitiker och dessutom fullmäktigledamot, Sverigedemokraten Joakim Larsson. Han vill införa dödsstraff i Sverige. Jag menar? Halå? Wtf, hur kan man ens lägga fram en sådan motion? Motionen blev såklart nedröstad, 120-3 tror jag att det var. Men, så säger Joakim att han har pratat med många som vill rösta ja, men vågar inte i nuläget. Hallå? Fn bl.a. arbetar hårt att få bort dödsstraff i världen så sitter en människa, här i Sverige och menar att vi ska införa det. Va är det för jävla politik?
Alla de som menar att SD har en bra partipolitik kan man undra om det står rätt till i deras huvuden, jag tror inte det. Det som skrämmer mig är att jag tror SD kommer komma in i Riksdagen vi valet nästa år och jatg förstår verkligen inte hur man kan rösta på ett sådant parti. Nej usch, ingen bra start på dagen idag?

...

Du måste låta mig vara.
Hör inte av dig mer.
Jag har lämnat det bakom mig, för länge sedan.
Gör det du också.
Hör inte av dig mer.
Låt mig vara.

Helgen

En skön och mysig helg.
Fredagen spenderades hos baby med Idol, bullar och massa mysigt.
Lördagen, hos Safsi jobbade lite med projektet och pratade massa, senare Sushi med älskling hem till mig och mys.
Idag, söndag blev det relax dag med ett varmt bad och vin. Väntar just nu på min baby som ska sova här!

Ser fram emot lovet som kommer, 5 dagar kvar. Analys, prov och novell. I will do it!
Lovet, kommer bli myskvällar, lite party och en hel del renovering också. Sova med baby!

-Vi är en person!


Älskar dig av hela mig.
Det bästa som har hänt mig,
föralltid vi två.
Världens bästa<3


Tristess

Dagens humör: Trött-på-livet-pms.
Dagens mående: Bra, lite trött
Dagens borde: Plugga bättre.
Dagens frisyr: Äckligt och uppe i en knut. 
Dagens klädsel: Mjukis, stor varm tröja sockor är ett måste!
Dagens planer: Plugga, städa, dansa mys med baby.
Dagens materiella vill ha: Ny garderob, tack.
Dagens längtan: Sova med älskling.
Dagens fundering: Hur man kan ha så fel.
Dagens beroende: Tuggummi...
Dagens tråkigaste: Plugg blä.
Dagens roligaste: Hm..?
Dagens middag: Tomatsoppa...
Dagens låt: Jason Derulo - Watcha say


tomatsoppa & islam

Har nyss surplat i mig lite av Keldas goda tomatsoppa, "tender tomato" riktigt gott och bra för min knaggliga mage.
Skrev klart inledningen nyss till sam uppsatsen och det blev precis 2 sidor. Yes, nu är det bara hoppas på att hitta bra artiklar på biblioteket imorgon.

Jag ska plugga religion med, Islam. Tror jag har en bra översikt ändå, men ska läsa igenom så får mamma förhöra mig senare kanske. Dans ikväll också btw, missade förra gången för va med baby. Så får se hur mycket hon gick igenom, men det ska nog gå bra. Känner att jag behöver röra lite på mig. Städning står också på schemat, hur ska allting hinnas med egentligen?

På lördag ska jag äta sushi men min älskling. De va ett bra tag sedan jag åt det och ser fram emot det. Jag tror jag kan äta hur många bitar som helst. Sushi är dessutom rätt vikväktarvänlig, 1 points / bit ungefär. Så jippie för mig!

Just de, jag träffade en gullig vovvsing igår, pitbull valpen Baby, riktig sötnos.

Plugga var det...


Bara för kosinen är så gullig <3


Plugga är ej skojsigt

Usch va jobbigt detta är. Det va kanske lite mer jobbigt att skriva en inledning än vad jag trodde. Iallafall har jag skrivit ca en sida så jag har nog inte så mycket kvar att skriva. Intressant, men det där är en himla gröt alltså vill jag lova. Inte konstigt att de är svårt att förstå, men som sagt mycket intressant. Verkligen!...

Har skrivit om jugoslaviens historia från typ 1918 fram till 1945 just nu. Jag ska väll stanna till runt 90 tror jag. Det blir nog bra de. Sedan bara skriva lite förklaring till min frågeställning sedan äre klart. Har ju lite på datorn i skolan också.

Nej, jag vill hinna klart nu innan sju iallafall. Puh, jobbigt läge...



Nu ni, i brist på bilder. En bild från Como, svanar är dumma.
Jag är skittrött.


Nya möjligheter

Jag lär mig så himla mycket på mina onsdagar & torsdagar. Det är nyttigt. Har växt en hel del massor under denna perioden och jag har fått en otrolig självinsikt.
Jag undrar hur det hade vartit nu annars?

Jag är iallfall så oerhört tacksam till dessa stunder. Att lära sig, varför saker är som de är och hur man kan se nya möjligheter. Öppna nya dörrar utan att vara osäker.

Själv...

Jag är glad, för jag har kommit långt!

Snö? ??

På riktigt? Är det verkligen snö ute? Först inatt skickade Nadia ett sms om att de va snö ute, haha jag trodde att det var ett skämt.
Sedan imorse precis när jag vaknade skickade Johanna också om att de va snö, så jag sprang ut och kollade genom fönstret, snö..
Vanligtvis brukar jag bli helt happy av första snön. Jag brukar skutta omkring i blandade småhopp och tänka "snart är julen här". Men, i oktober, mitten av oktober. Det känns lite för tidigt för snön. Jag menar hösten har ju knappt börjat än, jag vill ha mer regn & rusk och klaga på det. Mer soliga höstdagar med frisk luft och långa promenader. Inte snö nu. Okej i slutet eller i början av november då kan jag glädjas mer åt saken. Men nu? Jag är tveksam.
Visserligen tror jag att snön kommer vara borta imorgon, här i stan är den redan försvunnen. Men i lilla björkligne snöade det för fullt när jag gick till bussen.

Nähä, kanske blev lite för mycket snowtalk här? Jag ska återgå till min spaning efter info om kriget i Bosninen.

Puss.



De va väll roligt (?)


åh

Jävla skit egentligen. Asså, har grovt mycket plugg innan lovet.
Idiot religionsprov, helvetes samhällskunskap som är retard för jävla Danny-wannabee har ingen hjärna och vet inte hurman är en bra lärare. Sedan också jävla socialkunksap kan också ta sig. Talet i Svenska B nationella, har ingen aning om vad jag ska prata om, relationer är temat. Usch, ingen kreativitet.

Därför ska jag sitta här med mina smörgåsrån och cola light och vara bitter. Jag vet inte hur mycket av detta som är min pms som talar? En del kanske, man kan bli rätt tjurig. Men iallafall, just nu i detta läget får jag vara sur & bitter. Man får vara det ibland, det tycker jag iallafall.

Jag vill ha en stor Marabou Digistive just nu....

Härliga pluggmåndag

Ojdå, detta blir mitt 700:e inlägg. Inte dåligt...

Just nu har jag ända sedan hemkomsten suttit och pluggat religion, Islam har vi på. Tror jag har lite pejl på läget med alla  haditer, suror och allt vad det nu är. Måste plugga mer, med tanke på förra provets suprise med IG och konstiga frågor lär man väll försöka plugga på ett annorlunda sätt nu kanske. Ja, vi får se hur det går. Ska iallafall fortsätta plugga fram till maten. Efteråt ska jag leta lite artikar till min samhällskunskaps uppsats. Jag ska skriva om kriget i bosnien. Mhm, det kommer bli intressant kan jag lova...

Igår var jag också duktig. Psykologiläxa och läste hava min bok. Svenska analys på en bok under realismen och naturalismen. Tur hade jag att min bok var egentligen två bäcker i en. Så jag behövde bara läsa en. Bra, skönt att ha det gjort.

Jag saknar min klippa bara, min älsklings pojke! Verkligen, jättemycket.
Jag älskar dig Adi, av hela mitt hjärta. Önskar bara vi kunde vara med varandra jämt!

 

take me back



I´ve got soul, but I´m not a soldier


söndag

- Det ända jag gör, det är att skratta!


Motown ;)

Jag lyckades hitta en riktig dunder grej på Spotify. Motown: The complete No 1´s!
Motown är faktiskt riktigt skön musik om man tänker på det, sköna artister. Lionel Richie, Marvin Gaye, Stevie Wonder, The Supremes, Boyz 2 men och en massa fler. De va skitmånga låtar så har suttit i någon timme med bara motown music. Man kanske ska börja lyssna på det när man vill slappna av? För det är verkligen jätte avslappnande. 

Så det är dagens slutsats idag.

Motow rocks!!!






Glöm ej vår blogg, www.duervaddueter.blogg.se !


yeaaah

Dett är min och babys låt!
Haha, love you <3

Marvin Gaye - Sexual Healing


Tur har man!


Jag uppskattar er!

Jättemycket!

All kärlek till er två!



Tack!

Tack !
Älskling, jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig.
Du är syret i mina lungor och om du inte fanns vid min sida, skulle jag inte kunna andas längre.
Jag älskar att du känner mig utan och innan.
Jag älskar att du kan läsa av varenda min i mitt ansikte.
Så mycket jag älskar dig, det går inte att förklara.
Har aldrig kännt mig så trygg med någon, som jag gör med dig.
Har aldrig kunnat botta mig själv så mycket för någon annan.
Om jag inte får ha dig i mitt liv, då går jag under. För ett liv utan dig älskling, det är inget liv alls.
Jag hatar att vara ifrån dig, hatar att inte få somna bredvid dig varje natt, att inte få vakna upp bredvid världens vackraste ansikte varge morgon.
Du är min andra halva.
Du och jag är en.
Tack för att du gör mig till världens lyckligaste människa!




Torsdag...

Hejsan allesammans!
Sitter just ne hemma hos Safsi, har varit och dansat för ett tag sedan med Selma. Äntligen va riktiga läraren där och vi kör en riktig dancehall koreografi, en riktig tung dancehall. Inget "tjej duttywine" här inte, nej förfan. Tungt och ruff. Iallafall...

Imorgon ska vi gå upp klockan fem, toppen.

Justdet, idag började vi med våran diet, viktväktarna. Ni glömmer väll inte att läsa bloggen? Har inte kommit igång så mycket än, men snart så! www.duervaddueter.blogg.se 
Det gick väll bra, har hållit mina points, men det är inte lätt att räkna ut allt. Börjar mer seriöst efter helgen och mer påläsning. 

Nej, ska vara social med Selma och Safi nu
Pussss



Äkta lycka <3


 

RSS 2.0