en valross

Ohojaja, nu är det rätt så mycket över allt..  har hektiska dagar framför mig.. Usch, blir stressad & då mår jag inge bra.. Inte kul! ..
I måndags var jag på stan med Johanna och vi köpte danskläder & bikini! Mycket trevligt om jag får säga det själv!
Igår träffade jag min Annika, vi kollade somvanigt på "High School Musical" ( JÄTTEBRA! ) Jag gjorde okså lista på alla som ska komma på balen, det var duktigt gjort!
I skolan idag skulle jag & Jossan via en film, det blev "Skönheten & Odjuret ( Är också JÄTTEBRA ) Det blev äll sådär populärt hos pojkarna! hehe....
Idag så drog jag ner på staden igen , träffade Micke & Alex på McDonalds dom muppade sig somvanligt.... Men snart kom modret mitt så vi gick och handlade lite saker inför balen och gick sedan vidare till Nautilus..  Inne i simmhallen möttes vi av tantalonerna&valrossen så vi bestämde oss för att simma på snabbsimmet, mycket bra beslut...
Kom hem och åt jättegod mat som pappa lagat och städade sedan..
WEEEI, jag är glad har fått jobb på "lovkul" i sommar, ska blir jätteskojjigt!!!

9 Månader idag älskling <3 :)

..

En söndag idag.. Usch, känner mig inte alls på humör för att gå till skolan imorrn... Fasst nu är det inte långt kvar...
Igår då var jag på bio! Tittade på nya Pirates ! Den var bättre än tvåan tycker jag :) Och Jack Sparrow är en HETING ! ( igen ) . Mmh, sen åkte jag hem , åt lite makaroner och kikade på "sommarkrysset" mycket underhållande . . Iallafall så kom Lars, Bäckis & Alexander sedan, vi ville leka och gick ut till stenarna och hade mångra bra samtal. Vi drog sedan vidare ner till en lekpark och fortsatte våra djupa samtal, mycket trevligt om jag får säga det själv! . Sedan vart det kallt och ja var trött så Alex och jag gick hem och skulle sova! mööös !
Imorse, eller förmiddag så åkte min käresta hem och jag åt croassanger ( hur det nu stavas ) det var mumma!
Aah, sedan bar det ut i solen, för solning ;)
Grattis mamma :)<3 ( även fast det är som det är ) -

Because of you . .

Alexander, klarar mig inte utan dig<3

En fredag .

Okejokej , ny dag idag! . .
Idag blev jag rik :) Jag fick en massa balpengar idag! Jag är glad, för det är 42 som har anmält sig, och det är flera mer som ska göra det på måndag, det kommer att bli jättekul.. Fasst grunkset är ju att vi inte har någon som kan spela, det är lite värre. S U C K !!!   Men men, det löser sig nog.
Hade prov idag också, skitsvårt ... Varför ?
Jaja, en sak var iallafall skojj.. Jag & Matilda strosade upp till Hemköp och köpte priser till våran söta klass, för att vi vann förrut! Vi hade roligt då (hihi) !
Snart ska pappa börja grilla, mumms fillibabba!! Sen så ska jag träffa min kära mopp! Vi ska titta på tv och pussas!
Imorgon så ska jag titta på vääääärldens snyggaste man!! Jack Sparrow!  Jag är faktiskt lite småkär i honom!

Hejsvejs ;)

RSS 2.0