Torsdagen..

Glad Hallowen, eller vad man nu säger. Jag sitter just nu och fördriver tiden, om en halvtimme börjar någonting som heter "Scream awards" och de är precis som det låter, en gala där man utser det bästa i skräck, thriller etc. Passar väll bra i denna tid. Jag är faktiskt lite besviken över att det inte går så många skräck-filmer. De borde det sända, riktigt gamla godingar. Inga nya moderna som är dåliga. Iallafall, ska sluta klaga kanske.

Igår var det kul och senare lite jobbigt...
Jag och mamma åkte ju hem till den trevliga Eva som hade smink-konsultation med oss. Jag provade två olika färgkombinationer på ögonskuggor och massa annat. Det jag fick med mig hem var det "lilla paketet". Den innehåller 3 ögonskuggor, rouge, mascara, eyeliner, ögonbrynspenna, 2 läppglans. Japp, mycket trevligt med nyinköpt smink.

När vi var klara hämtade vi upp Johanna, jag och Johanna fixade oss och gjorde oss snygga här hemma. Johanna hade på dagen köpt diadem med silverhorn och löständer så vi skulle bli riktigt heta.
Vi kom till festen vid ca 8-tiden. Då var typ alla utklädda, kul att träffa alla. Jättetrevligt. Sedan kom mer och mer folk och det urartade sig lite. Jobbigt blev det med efter en stund, kunde inte koncentrera mig på att ha riktigt lika roligt. Blev för jobbigt bara...
Tolv var festen slut och jag, Johanna, Camille, Sasha, Vanessa och en till tjej drog vidare till Grekiska Föreningen på en fest där i väntan på bussen som jag trodde gick 02.20. Tjugo i två skulle de andra gå så vi tänkte gå till stationen och värma oss, stängt. McDonalds var nästa destination, stängt. Gick till Max, satt där 5 min och gick sedan till bussen, som inte kom. Jag hade kollat fel i tidtabellen och den gick inte, alltså fick jag ringa hem till pappa och han fick hämta oss. Han sa idag att vi såg ut som två frusna & blöta kattungar, tänk er vad synd det var om oss..

Nej, nu har ni fått reda på lite...
pusss


Lite från Safi's dag :)<3






1.Johanna, Safi, Jag. 2.Atti, jag, johanna, aida 3.Mer dans åt folket. 4.Johanna, Atti, jag. 5.Älsklingar<3 6.Tjejor. 7.mer tjejor 8.Alltid <3

Såå, lite bilder. Jag hade bara kameran i början då vi bara var några stycken så därför det inte är så mycket bilder. Några är även snodda från Safis kamera..

En sammanfattning hitills.

Okej, det är lov så jag har lov (haha) att inte behöva skriva i bloggen. Har haft annat för mig så har faktiskt inte orkat uppdatera den. Men veckan i korthet... Måndag var jag & Johanna hemma hos Safi, vi gick över till hennes kusin, lagade & åt tacos. Sedan åkte jag & Johanna hem. Sov där. Tisdagen pluggade vi och på kvällen åkte vi in på bio, filmen vi såg heter "Vicky, Christina, Barcelona" (Inte brasil). Den var helt okej faktiskt. Hela denna dagen spenderades hos Safi, trevligt som alltid. Jag & Johanna ska bygga en koja på deras alkong och flytta in. Älskar att vara hos Safi, så äre!

Imorgon är en händelserik dag, upp skapligt och städa huset. Vid två kommer mamma hem då ska kaffe stå på bordet, efter fikat ska vi iväg till skuttunge till Josefsson och gå på Mary-Kay visning. Kolla & testa nytt smink de har fått in, mycket trevligt. Ska inhandla mig några nya ögonskuggor hade jag tänkt mig. Efter smink-saken hämtar vi upp min kära Johanna och åker hit. Hemma här ska vi fixa oss, klä ut oss till tvillingar och fara vidare på halloween party. Skojsigt!

På fredag ska min familj hem till Safi, de ska bjuda oss på arabisk mat (YUMMIE). Haha, kommer rulla bort därifrån sedan, men gott är det. Nej, nu ska jag lägga upp lite bilder från en viss persons 18-års dag som jag utlovat..

Såja..

Söndag & världens jobbigaste dag. Orkar inte skriva så mycket nu och hinner inte heller eftersom det bara är paus i Gossip Girl men tänkte tala om att jag ska updata er om gårdagen + bilder antingen lite senare eller imorgon. Får se vad jag orkar med efter att knappt ha sovit någonting inatt..

Jaja, hörs seda!


Von Essen och stora bomber.

Haha, debatten var riktigt intressant. Det var partiledarna för kommunalrådet, alltså "regeringen" i Uppsala som var där. Det blev riktigt hetsiga och intressanta disskutioner. Den som utses till dagens idiot är Kd's Gustav Von Essen. Varför detta är för att han var en otroligt dryg människa, han svarade inte på en endaste sak som frågades. Äktenskap för honomsexuella kom bl.a. upp och en av hans främsta anledningar till varför Kd är emot äktenskap mellan lika kön är att det är jobbigt för barnet (?). Så när vi frågade om det finns statistiskt bevisat bytte han samtals ämne och undvek frågan... Det var inte bara om äktenskap för homosexuella han hade helt dumma och konstiga åsikter (enligt mig) utan en massa andra saker som jag inte tänker ta upp, risken finns för att det bli tråkig läsning. Men mycket intressant var det...







Efter skolan gick jag & Johanna på stan ett tag, letade efter en svart klänning tills på lördag men det fanns verkligen ingenting. Efter en stund gick jag och träffade Pappa & Markus. Vi åt kebab och sedan hjälpte de mig vidare med letandet efter "den lilla svarta". Det fanns en snygg på Gina som de inte hade strl på i stan, men som tur var hade de strl kvar i Gränby så vi åkte dit. När jag kom till Gina där povade jag första strl, fick inte alls igen kedjan över övre delen av kroppen. Andra klänningen, precis kunde jag dra igen dragkedjan med då såg det ut som om jag hade 4 tuttar. Så i en ännu strörre strl fick jag äntligen ett reslutat som var bra och jag köpte (pappa) klänningen.
De jag ville få fram med att berätta detta är att det är sjukt hur små strl är. Asså, får inte kvinor ha bröst längre? Eller vadå? Nej, usch jag blir fett irriterad. De blir alltid så när man ska köpa kläder, de funkar inte över där uppe. Nej, fyskam klädindustrin. Mer kläder som sitter bra på oss med lite större...


Visst Inger?

Grillning på g..

10.45 ska vi gå på politiskt debatt här i skolan. Det ska bli intressant, det kommer folk från alla olika partier och ska "debatta" som jag brukar säga. Jag, Paula och Johanna har förberett oss på att grilla politikerna. Jaapp, som jag har varit inne på tidigare i mina blogg inlägg ska jag ju bli en politiker i frmatiden, följa farfars's fotspår..

Update kommer sedan om hur det gick...

Muahahhahaaa


Såhär kul har vi i skolan om dagarna...

Som ni ser på dessa oerhört vackra bilder är vi väldigt seriösa på våra lektioner... Denna seriösa sida uppkommer som oftast på psykologin & mattematiken...

Dess bilder är från dagens psykologilektion, visst är det kul? Jag tror jag, Paula & Johanna satt i en kvart och skrattade så vi grät och de andra i klassrummet tyckte nog vi var pain. Men de skiter vi i, för kul var det. Dessutom en utomordentlig lektions-syssla. Juap..

1: a bilden här visar Paula till vänster & mig till höger. Tillochmed glasögonen kom på här.
2: a bilden är upphovs mannen, Jocke (Ni vet min allra högsta förebild som jag älskar mest av allt).
3: e bilden ser ni Miss Paaula som är very sexy.
4: e bilden kommer nytillskottet i Sp2c, Johanna, hällleri chötnöö.








   Här ser ni en skapelse av Paula, dock inte från idag. Men den visar våran älskade psykologi lärare Göran. Jepp, Göran som immiterar Grease-Danny. De ser man tydligt på skinn-jackan. Dock för att se en aning smartare ut tog vi med glasögonen. Snygg va??



  Här har vi exempel från en lärorik matte-lektion. När inte Ingmar ser dansar katterna.. Eller någonting sådant.. Nej, men de är järngänget, Inger, Eddam, Aluap & Demonen. Till höger ser ni demonen. Ingen är osynlig men är världens bästa... Vi fick ett tillskott, Dante också men han dog ut med lärarkandidaten.

Kul, de är nog inte många som fattar detta.. Men tänkte ge med mig lite av våra absolut roliga skol-dar...

SAFI 18 :D

Idag är ingen vanlig dag, för det är Safi's 18 års födelsedag. Hurra, hurra, hurra!!!
Grattis på stora dagen gummsesnuttan, nu är du inget barn längre!


Firas ordentligt på lördag, så det står härliga till <3

plugga var det, ja?

Helt trött, borde plugga vidare på Sveriges påföljder och påföljdspraxis, men nej mina ögon är sega och jag är alldeles för trött. Jag somnade fem i morse, förstår inte varför. Vaknade halv tio, jag borde ha sovit längre, ellerhur? Så nu förstår ni varför jag är så trött som jag är. Undra hur de ska gå ikväll. Har haft värsta sömnproblemen hela veckan och om de blir lika inatt så kommer jag inte vara rolig i skolan imorgon. Tur att det är fyrisdage och tur att vi börjar en timma senare. Hoppas jag får sova...

Nej, jag kanske borde läsa i läroboken en gång till då? Klockan sex är det plugg förbud, då börjar One Tree Hill efter det är det Gossip Girl. Ikväll är det också en bra film, I hennes skor. Blir nog min söndags underhållning...

Just de, jag fick ju tillbaka mina svar från blodproverna jag tog. Vet ni vad de visade? Ingenting!!! Jävla skit, tog alla dedär rören helt i onödan. De var prov på laktos, gluten, B12, blodkroppar, blodstatus, blodvärde och hela tjotahejtin. Det som visade var eftersänkan (Nej, jag vet inte heller vad det är för någonting) var en aning förhöjd. Så, nu är en remiss skickad till mag-avdelningen på sjukhuset och jag ska fortsätta min utredning där...

Nej, plugga var det...


Människorova mig (läs kidnappa), snälla?

Även fast samhällsjuridik är väldigt intressant och väldigt bra att veta i praktiken är det oerhört jobbigt att plugga till. Speciellt en lördag har man inte lust att läsa ca 60 sidor och huvudet hänger dessutom inte med i alla svåra ord. Objektiv & Subjektiv rekvisit, ansvarsfrihetsgruder och allt vad det innebär, adekvat kausalitet, farerekvisit och social adekvans. Usch, allting blir till en enda stor röra. Alla brott, straff och påföljder plus påföljdspraxis är inte att leka med. Hur ska man komma ihåg alla benämningar och vilket vilket straff vilket brott har. De kanske inte låter så svårt, fängelse, böter vård? Men jo, det är hur lång tid i fängelse, villkorlig dom, skyddstillsyn med mera och vilka omständigheter har brottet? Är det ett artbrott ska man få villkorligt eller? Varför har yngre lättare att få mindre straff? Har gärningen uppsåt eller är det oaktsamhet? Är det samtycke eller är det nöd?

USCHUSCHUSCH.

Visst kommer jag vara oerhört glad för att jag kan detta senare i livet, jag menar det är oerhört bra att kunna. Men just nu spyr jag på vad allt samhällsjuridik innebär.

Kom och kidnappa mig (=människorov). Jag vill icke plugga mer...

Lördag förmiddag.

Lördag idag, vaknade halv tio av Simpson som stog var på tv, jag har börjat sova med tv'n på. Kan inte somna annars, konstig? Iallafall gick jag upp sakterligen, gick ner och gjorde mummsig helgfrukost och löste melodikrysset med mor & far somvanligt.
Efter det fram till nu har jag gjort instuderingsfrågor till samhällsjuridik provet jag har på tisdag. Det är väldans mycket svåra ord, men det är intressant så de borde gå lättare att plugga...

Jag sitter fortfarande i pyamas och tofflor och en stor slarvig knut på huvudet. Jag borde gå upp och göra mig iordning eftersom vi snart ska åka ner till idrottshallen, ska kolla på min lilebror som ska spela innebandymatch mot Storvreta, hoppas det går bra. Markus är duktig, sista matchen fick han coachpoäng, han är bra han.
Hah, jag undrar hur det kommer gå med mitt blodtryck och yrsel och allt. Vi får se om jag drar till mig all uppmärksamhet med ett svimanfall..

Nej, nu började det bli stressigt, dags för en liten fresh up...

Kaffe+bröst=minus.

Jaa, i brist på annat att göra läste jag lite på aftonbladet och la märke till en konstig artikel. "Kaffe kan ge mindre bröst". Ja, det har tydligen gjorts en undersökning i hur kaffet påverkar bröstens storlek. Tydligen är det så att koffeinet hämmar celltillväxten och att kaffet påverkar kroppens hormontillsättning. Mycket underligt faktiskt om jag får säga vad jag tycker. Hur kommer man ens på att göra en sådan undersökning? Det har tillochmed skett en undersökning som publicerats i den brittiska facktidningen "Brittish Journal of Canser" där man har undersökt 270 friska kvinnor och där ser man tydligen ett starkt samband mella mycket kaffe och mindre bröst.

I artikeln i Aftonbladet står det också att kvinnor med större bröst och med många fler bröstkörtlar löper större risk än andra kvinnor att få bröstcancer. Men enligt en studie från Jernström så kan man minska risken för bröstcancer genom att dricka mer kaffe, minst tre koppar om dagen.

Jaa, är detta ett viktigt forskningsprojekt eller borde man satsa pengarna och tiden på anna forskning? Det tycker jag iallafall, jag tror inte att kaffe är lösningen på bröstcancer och jag ser heller inte vad syftet är med att man vill veta hur kaffe påverkar bröstens storlek. Nej, lägg pengarna och tiden på lite mer seriös forskning...




Usch

Hemma idag igen, får inte ens gå till skolan p.g.a. mitt låga blodtryck & mina svimmattacker. Det märks så tydligt på min kropp när jag har gjort för mycket och haft för mycket.
Igår kom någonting skit läskigt som jag aldrig har känt förr. Det känns som om någon sitter på mitt bröst, alltså det är som ett jättestort tryck mot bröstet vilket är väldigt läskigt. Desutom det har inte slutat än så just nu så sitter det någon tung osynglig människa på mitt bröst, väldigt obehagligt faktiskt.

Nej, nu rotar pappa i kylskåpet där nere, kan han förstå att vi måste handla? Jag ska prata lite med honom.

Herrå..

Bulldeg

Just nu vill jag äta bull-deg,
bulldeg som är smaksatt med kardemumma & vanilj,
sedan känna den där känslan i magen att man ätit alldeles för mycket bulldeg,
ni vet hur jag menar?

Vill känna den där känslan man har,
känslan av busighet men också en slags speciell glädje,
den där speciella glädjen man hade när man var liten.

Så vill jag känna nu,
jag vill äta bull-deg och känna liten-lycka...

Dumma tv-folk

Jahap, då sitter jag här. Hade tänkt att kolla på en rolig komedi-grej min lille-bror snackade om. Men hittar den inte på datorn så då blev jag arg, så nu är jag på dåligt humör. Det finns ju ingenting att kolla på tv'n. Borde inte tv-människorna tänka på sådana som är hemma om dagarna? De borde ha lite roligare saker att kolla på än tv-shop & dåliga komedi eller drama serier. Ja menar, hur kul är "hem till gården" eller "Jay Leno"? Inte roligt... Nej, jag antar att jag får vänta till 11.30 på min serie "Rachel Ray" och efter det "Våra bästa år" (okej, de är också ett sådant tråkigt program enligt vissa, men tradition för mig & mamma). 

Dock har jag en del saker att göra. Måste göra klart min engelska uppsats om Sverige som skulle vara inlämnad igår, har jag börjat? Nej. Sedan också blir det plugga på italienskan som jag absolut inte har någon motivation till p.g.a. min jävla gris-lärare som pratar italienska fast finska. Quanti hanni hai... Usch!

Aah, äntligen svarade min lille-bror, den roliga saken var tydligen på datorn där nere. Alltså har jag dragit fram massa sladdar och skit hel i onödan. Usch vad man blir trött på saker & ting ibland.

Nej, nu får vi hoppas att negativiteten inom mig försvinner...


Ta mig tillbaka dit...

Nio rör-

Om man tänker efter är detta en väldigt konstig dag till att skriva i bloggen. Jag har egentligen inte den minsta ork alls, men jag känner för att skriva av mig idag. Bara så ni vet så kanske det inte är så muntert, nej kanske lite mörkt till å med. Eller... Jag vet inte, vet ingenting...

Idag iallafall så har det varit en jobbig dag. Knappt någon sömn i lördags ledde till trötthet igår. Dum som jag var satt jag uppe och tittade på I-robot och efter den var jag klar-vaken och kunde inte alls somna. Inte ens Anna Kåver kunde hjälpa mig denna gång. Så, vaknade 06.20 imorse efter någon timmes sömn. Gjorde dagliga morgon rutiner och sedan åkte jag och pappa in till Svartbäcken. Ja, jag har börjat en utredning med min mage som inte har bättrat sig än, var där i fredags men labbet var stängt. Hur som helst så kom vi dit till 08.00. Så fort man kliver innanför dörren och känner dendära speciell luften snurrar det till i mitt huvud och illa-måendet kommer som en blixt. Efter en halvtimme var det iallafall min tur och jag satte mig ner, sköterska kollade i datorn och uppmärksammade att det var en massa prover som skulle tas.
Skrivaren börjar skriva ut en massa papper och min pappa lägger kommentaren "En lapp för varje rör", jag tänkte att han skulle reta mig och drev (vilken han trodde han gjorde också) men sanningen var den att så var det på riktigt. Nio stora rör tog hon fram. Pappa upplysten henne om att jag svimmat tidigare så hon visste om det. Sköterskan var den snälla av de som jobbar i labbet, tur för mig. Det började rätt bra men efter ett tag svartnade det och vi var tvugna att avbryta. Hälten var klar... Jag fick lägga mig ner på golvet och vi fick flytta oss till ett undersökningsrum för att slutföra mitt blodprov. Denna gången stack hon mig i andra armen och det blev klart...
Huvaligen säger jag bara, klarade inte av skolan efter det och pappa skjutade hem mig..

Väl hem kommen satte jag mig i soffan med en marabou och läsk och tyckte synd om mig själv. Jävla blodsugare var sådana tankar som gick runt i mitt huvud. Eftersom jag var ensam hemma bestämmde jag mig för att göra lite övningar i mindfullness som är bra för just medvetande (nähä). De gick bra, det var skönt.

Annars idag är det italienska pluggande som har sysselsatt mig. Har också legat och tänkt på om jag ska bli typ en punkare eller någonting sådant för idag känner jag mig väldigt grå och svart.

Huvaligen usch dessa dryga saker. Jag stannar hemma imorgon också, order av mamma & pappa. Jag är tydligen väldigt blek, har lågt blodtryck och orkar inte..

Så ja shhhiiiter iii som vi skulle sagt...


Jag lever..

Har inte skrivit på en vecka nu. Men har bara inte haft tid. De är mycket nu i skolan & annars så har varken tid eller ork att blogga. Men ska försöka börja bli lite mer aktiv här iallafall. i får se..

RSS 2.0