Long time.

Vet inte varför, men har bara inte orkat blogga på senaste tiden. Hinner inte med eller känner inte för det bara.
Nu är det iallafall lov. Känns skönt men jag har fortfarande tio sidor matte & en engelskabok som måste läsas och räknas. Känns inge vidare. Och till råga på allting är jag sjuk.
Igår jobbade jag nere på församlingshemmet. Vi var ute fråån 10.00-14.00. Var ute i skogen och grillade korv, kötbullar och pinnbröd. När vi sedan kom hem vart det varm oboy med bulle. mums!
Åkte hem till min kära pojkvän på kvällen, vi segade. Tittade på "råttatouille" ( Vet inte hur det stavas? ). Den var bra.
Kunde inte sova inatt heller, mår inge bra alls.
Idag har kärestan tagit hand om mig, fick pannkakor. Jättegott.
Imorgon ska jag träffa Madde, ska bli roligt.
Hejsålänge.

Jajjamensan.

Hmm, ett tag sedan jag skrev nudå... Men jag hinner aldrig med detta, har så mycket annat att göra! Hur som helst, ihelgen hade jag verklinge roligt.
Fredagen gick till så att det först var skola, sedan dans & efter det åkte jag hem till min k,ära Alexander, gjorde oss iordning, åt mat. Efter ett tag kom min kära svägerska och överraskade oss. Vi åkte hem till min kära Lars sedan, han hade födelsedagskalas. Det vart en trevlig kväll, fastän lite jobbig också. Själv tyckte jag att det vart lite för mycket påtryckningar. men men. När vi sedan kom hem goffade jag & Alex i oss "bilar" & "maltesers".
Lördagen åkte jag hem rätt så snabbt. Kom hem, duschade. Sedan åkte jag & Johanna hem till Sandra och väntade på gänget ( Lina, Elin, Sandra, Hanna, Hannas syssling ). Vi lagade mat & hade det trevligt. Vi bar av till Fyrishov vid halvnio tiden, stog i kö i ca 2 timmar drygt som fan. När vi väl kom in hade vi jätteroligt. Hade skummkrig med männikor. Otroligt kul!. Frös som fan när vi åkte hem.
Söndags morgonen vaknade jag vid ett, tittade på tv, läste boken och dansade.

Idag är det måndag. Jag var hemma idag för mådde inte så bra imorse. Men imorgon ska jag faktiskt gå till skolan. Måste det. Har prov på torsdag. Nej, men har varit jobbigt också för att jag saknar Alexander, har inte träffat honom sedan i lördags morgon. Men imorgon ska vi ses iallafall.

Nej, nu ska jag titta på "ID"

Haaa´t.


RSS 2.0