Gott nytt år!

Hejsan!
Just nu är jag hemma hos Adi, nyfixad och klar. Ser ut som ett lejon i håret, haha. Men men, det får bli så.
Vi ska snart iväg och äta middag på en bosnisk fest..

Gott nytt år allesammans <3

Lite resumé av 2009

Tänkte försöka summera året lite!!

Januari
Fyllde 18 år och blev myndig. Gick även ut för 1:a gången med Annika. Hade roligt!

Februari
Skrev klart en riktig pain uppsats i Samhälle B om ätstörningar och media. Hade min 18års fest och den blev riktigt lyckad. Hade en underbar kväll! Spådde mig för 1:a gången. Vissa saker visade sig stämme, en hel del!

Mars
Torgny från Västervik kom och var lärare, våran soppgubbe i stugan. Lillebror fyllde 16. Var på Bounce med Johanna, en riktig upplevelse. Fick diagnos på mina magproblem efter en rad inte så roliga undersökningar. Italienarna kom och jag fick uppleva sällskapet av en väldigt egen person, Gianluca. Men hade så himla roligt.

April
Firade påsk i Västervik. Somvanligt helmys. Skrev en till uppsats om hur kvinnors ställning utvecklats genom åren. Jobbigt, men den blev bra. Sökte jobb på Donken, gick inte så bra, haha. Åkte till Milano <3

Maj
Hade en  underbar vecka i Milano, såg så mycket nya saker. Venedig, fotboll, Como. Även fast lite hinder kom så hade jag oerhört kul. Jag tog mod till mig att göra någonting jag hade velat göra i snart ett år. Den 8:e maj är ett datum som alltid kommer att vara viktigt. Fredagskväll, people, Adi räddade mig från ett taffsnade äckel. Vi dansade och det resulterade i en kyss som blev fler, och fler, och fler. Jag var överlycklig. Resten av maj fortsatte vi att bygga på vad som nu är världens bästa förhållande. Maj innehöll också annat. Bodde hos Johanna några dagar och Johanna fyllde även 18, vilket firades med bravader.

Juni
Kampanjade för SSU och var valförrätare på Europavalet. En dunder erfarenhet. Lillebror gick ut nian, jag vill fortfarande inte inse att han är stor. Hade dansuppvisning med en killer-dans. Firade midsommar i gsunda, kul kväll men slutade lite illa. Lyckades även få en pratstund med en gammal vän. Började jobba i Öregrund i hamnkorgen.

Juli
Jag jobbade 6 ggr i veckan, en ledig dag som jag ägnade åt pojkvänne och familj. Bodde i Gimo och slet arslet av mig helt enkelt. Sista dagen i denna månaden orkade inte min kropp, bröt ihop på jobbet och svimmade pga utmattning.

Augusti
Det blev inget mer jobb för mig. Den 8:e åkte jag till Turkiet. Hade en skön vecka med sol och bad. Fick uppleva hur det var att resa ensam och jag klarade det bra. Trots mitt kontrollbehov. Hade en sjukt skön utekväll med mamma. Så himla härligt. Jag och älskling åkte till Västervik. Vi spenderade 2 dagar ensamma i stugan. God mat, tända ljus, vacker utsikt och en himla massa kärlek. Pratade ut med en vän om saker som borde ha tagits tag i lång tid innan, allting löste sig och jag blev väldigt glad. Skolan började, 3: an och jag hade lite småpanik.

September
Språkrese reunion blev det. Så roligt att träffa alla underbara människor. Kulturnatten spenderades på framfickan i regnet. Svenska hollywood fruar började och jag fastnde. En till grupp italienare kom till Sverige och det var inte alls lika roligt. Annars hände inte så mycket.

Oktober
Projektarbetet började och jag, Johanna och Safi satte igång med viktväktarna och vår blogg www.duervaddueter.blogg.se . Åkte på båttur med italienskagruppen och andra härliga människor. Efter denna dag blev saker och ting annorlunda. Tacksam för att jag hade vänner och pojkvän som fanns där. Någonting försvann, och det känndes skönt.  Safsi fyllde 19 och firades. Även halloween party, min älskling var klart sexigast.

November
Avslutade någonting jag jobbat på i ett och ett halvt år. Kände mig stark och att jag har förändrats till någonting bättre. Firade ett halvår med Adi, en dag som var en av de bästa. Blev fristående hudvårdskonsult för Mary-kay. Vaccinerade mig mot svininfluensan och svimmade. Sprutor är ju inte min favorit. Firade Madelene och träffade alla andra. Hade en stor lättnad efter hennes kväll.

December
Var på Saco-mässan och blev ambivalent över val. Socionom eller Logoped???? Förberedde inför julen, bakade, julklappshandling osv. Hade min 1:a marykay klass, fick ihop en del. Hade min sista julavslutning, synd. Firade jul och min älsklin kom, poker och yatzy. Annandagen minisläktträff hos kusinerna. FIck träffa mina underbara småkusiner, Bo och Sveta efter 4 år. Fick också en stor överraskning om någonting som kan hände i påsk, vilket vore underbart.

Allt som allt har 2009 varit ett bra år. Såklart var jag med om både upp-och nedgångar, men detta har nog varit ett av de bästa åren på länge. Ser fram emot 2010 och allt som det innebär, främst studenten. Vuxenlivet börjar på riktigt i sommar.


Näst sista dagen...

Ohoj!
Idag har det varit en riktig slappdag. Vaknade bredvid världens gulligaste människa, vem kan det vara? Hmm.. Iallafall, haade en mysstund.
Sedan var det mys med familjen. Såg på Flickan som lekte med elden, äntligen! Den var jättebraoch jag måste se den sista omedelbart, det är spännande!
Senare tog jag mig ett skönt bad, låg länge idag var riktigt avkopplande, gjorde ansiktsmask och hela alltet, mys.
Annars har jag inte gjort mycket, Victoria Secrets showen, sytycd och nu är det criminal minds.

Haha, ni borde se mi nu, har en massa småflätor i hela håret, ser ut som en mupp. Men det kommer bli fint imorgon, vågigt och allting. Mys.
Tänker inte på attdet är nyår imorgon. Jag ska iallafall hem till Adi och vi ska ha en skön kväll, slottet på tolvslaget och sedan ta någon drink och gå vidare och hälsa på hans föräldrar. Kul! Skönt och mysigt tror jag det kommer bli.


Hej igen!

Uppdateringen är väll inte den bästa... Men nu i helgen så är det mycket att stå i. Eller nja, har väll tagit det röätt lugnt också hihi.
Mycket tid har spenderats med min kära pojkvön, men också familj.

Snart kommer våra kära släktingar som jag inte träffat på länge, eller iochförsig i fredags, men nu får vi ses själva. Bosse, Svetlana, Alexander och Victor. Gulliga som attans. Adi kommer också hit för att träffa dem.
Vi ska äta porterstek och chockaldcheescacke, kommer att bli dunder. Älskar båda rätterna. Jag ska göra lite tilltugg, tacochips med tacoost på typ, muma!
¨
Nej, ska fixa till det sista.
Hörs <3

Helloo

SItter i soffan med min nya mysiga polotröja som är asnajs. Har precis delat ut och öppnat alla julklappar och jag är jättejättenöjd! Jag har fått mycket bra saker och är superglad. Jag har idag bl.a. fått silver schampo+balsam, mössa+halsduk+vantar(SMÅ :D), smycket, pengar och pyamas. Är superglad och det har varit helmysigt. Om en timme kommer min pojke och då får jag den bästa julklappen, mys med pojkvännen. Så underbart, på julafton och allt.

IMorgon bär det av till Västerås och kusinerna för kalkon middag. Ska träffa farbror, faster och Sasha och Alexander. Har inte sett dem på 3 år, de bor i Litauen och därför träffas vi inte så ofta. Men nu äntligen ska vi ses, kommer bli jätteskoj.

Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig helg så hörs vi om någon dag!


God Jul


Tack Nadia!

Hur gammal är du om fem år?
23 år.
Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Min älskling & familjen.
Hur lång är du?
Ca 159.. kortis.
Vilken är den senaste filmen du sett?
Väkommen till familjen.
Vem ringde du senast?
Pappa.
Vem ringde dig senast?
Hmm.. jag vet inte..
Hur löd det senaste sms:et du fick?
Jag älskar dig <3
Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Skicka sms, har lite telefonfobi...
Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta :)
När såg du senast din mamma?
Nyss, :)
Vilken ögonfärg har du?
Blåa.
När vaknade du i dag?
Vid 11 typ..
Vilken är din favoritjulsång?
Hm, Holy night kanske.
Vilken är din favoritplats?
I babys famn!
Vilken plats föredrar du minst?
Hm. i en lång och trång kö.
Var tror du att du befinner dig om tio år?
Lägenhet i Uppsala eller nära med älskling, barn och utbildad socinom, ska precis börja pugga till psykoterapeut.
Vad skrämde dig om natten som barn?
Mörkret.
Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Min pojkvän när han gjorde roliga miner.
Hur stor är din säng?
1,20 :)
Har du stationär eller bärbar dator?
Båda, men använder mest bärbara.
Sover du med eller utan kläder på dig?
Med
Hur många kuddar har du i sängen?
Två stycken
Hur många landskap har du bott i?
Småland, Östergötland Västkusten (Vet inte vad de är för landskap) och Uppland.
Vilka städer har du bott i?
Västervik, Norrköpning-kolmården, Halmstad, Uppsala-björklinge
Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Strumpor <3.
Är du social?
Jahadå.
Vilken är din favoritglass?
Cornetto jordgubb.
Vilken är din favoritefterrätt?
Cheescacke och panacotta.
Tycker du om kinamat?
Ojah :)
Tycker du om kaffe?
Jahadå, men har slutat dricka pga magen :)
Vad dricker du till frukost?
Apelsinjuice, proviva eller te :)
Sover du på någon särskild sida?
Till höger.
Kan du spela poker?
Jajjamensan, är expert.
Tycker du om att mysa/kela?
Jaa, fast bara med Adi :D
Är du en beroendemänniska?
Det är jag nog, ibland.
Känner du någon med samma födelsedag som din?
Näe, eller jo en i min klass..
Vill du ha barn?
Jaaa! Alma, Benjamin/Dario!
Kan du några andra språk än svenska?
Engelska. Pyttelite italienska. Haha några ord på bosniska ;)
Har du någonsin åkt ambulans?
Nej, faktiskt inte :P
Föredrar du havet eller en bassäng?
HAVET! I LOVE IT! 
Vad spenderar du helst pengar på?
Hm, godis haha
Äger du dyrbara smycken?
Det gör jag!
Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Greys's :D
Kan du rulla med tungan?
Aah haha..
Vem är den roligaste människan du känner?
Don't know. Min pappa är himla kul, eller morfar är nog roligare!!
Sover du med gosedjur?
Min pojkvän, räknas det?
Vad har du för ringsignal?
Jag vet inte orkar inte kolla. Har oftast tyst på.
Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Jahadå :)
Vad har du närmast dig just nu som är rött?
En tomte haha.
Vad har du under sängen?
Inget, jag dammsuga idag, så inga dammråttor.
Kan du byta olja på bilen?
Nej.
Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Näe, har inte körkort..
Vilken var den senaste boken du läste?
Sherlock Holmes.
Läser du dagstidningen?
Nja, bläddrar i UNT ibland.
Prenumererar du på någon veckotidning?
näe..
Dansar du i bilen?
Vaa?
Vilken radiostation lyssnade du till senast?
The Voice :)
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Bockade av min orderlista från Marykay
När var du i kyrkan senast?
I måndags, skolavslutning.
Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Madeleine :)
Hur länge har du campat som längst i ett tält?
En natt, haha.
Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Min älskling, han är alltid speciell, när han säger gulliga saker.
Vad lyssnar du på just nu?
Tv'n och julmusic
Har du varit med i tidningen?
aa, haha vann trisslotter och födelsedag.
Vad är det konstigaste du ätit?
Ingen aning, bläckfisk kanske?
Hur många stolar har du vid middagsbordet?
Fyra i köket, matsalsbordet 6 st.
Vad är det för färg på din tandborste?
Vet inte haha pappa köpte nny igår.
Hur imponerar man på dig?
Vara sig själv.
Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Mamma eller Adi!
Har du någon piercing?
Naveln :D
Din största vinst?
1:a i B-final i innebandy, long time ago typ 7: an.
Civilstånd?
UPPTAGEN! Har världens bästa pojkvän!
Vilka hemsidor besöker du dagligen?
Fejjan och massa bloggar.
Är du fåfäng?
Nej, inte så mycket tycker jag. Men man vill ju se fräsch ut.
Ångrar du någonting du gjort?
Det är klart jag ångrar en massa saker, men man lär sig av sina misstag, ellerhur?
Hur gammal är din pappa?
44 år :)
Vilket är ditt drömjobb?
Något där jag får hjälpa barn som har det svårt.
Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Resa.!!!!
Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
Kissekatt och fiskar, haha.
Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
Mina föräldrar kallar mig för lusen
Jag har en knöl på nacken, haha.
Jag älskar att åka pulka 
Svär du ofta?
Joo, det blir nog så oftast.
Sverige när det är som bäst?
Vår & sommar!
Kan du åka slalom?
Nej, har aldrig åkt skidor..
Vad har du ätit i dag?
Hamburgare och pommes tihii
Vad har du för utbildning?
Grundskola, gymnasie, sam-juridik, kriminalteknik.
Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
Hm, ögonen tror jag.
Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Jadu, mina lår.
Vilken är din bästa egenskap?
Empatisk
Vilken är din sämsta egenskap?
Kan ibland vara för snäll.
Nämn två historiska personer som intresserar dig?
haha, whaat? Finns väll några, vet inte...
Saknar du något?
Just nu min bebo.
Är det viktigt att fira födelsedagar?
Det tycker jag!
Vad gör dig ledsen?
När folk utnyttjar andra snällhet..
Vad gör dig glad?
Kärlek, mat..
Har du varit gift eller förlovad?
Nope.
Vad ska du göra i helgen?
Ska på kalkonmiddag på fredag.
Vad är det knasigaste du gjort?
Oj, det är mycket haha..
Vad har du för laster?
Socker...
Vem är din förebild?
Mamma.
Vad ska du göra nu?
Slå in julklappar och dricka vin.

Julafton imorgon..

Ärligt talat så känns det inte som att det är julafton imorgon. Har inte hunnit få in julstämmingen riktigt än. Tror den kommer idag eftersom idag fixas allt sista "piff", mamma ska fixa revebensspjäll, jansson och gravlaxsås. Pappa ska göra julskinka. Alla klappar ska också slås in. Ikväll när vi sitter och äter risgrynsgröt och skinkmacka med senap tror jag att julstämmingen kommer vara på topp! Förhoppningsvis blir det Grinchen också. Det är tradition och jag är mycket för traditioner.

Nu ska jag äta upp min toast, sedan ska jag städa övervåningen. Efter det ska jag väcka min kära pojkvän till sömntuta med världens mysigaste julpuss.

Ha de bra :)

Välkomen hem - en sång för de hemlösa.

Fyfan... Tittade nyss på "Välkomen hem - en sång för de hemlösa" en dokumentär som handlade om hemlösa i Sverige. Ni som lyssnar på radio har säkert hört EMD: s Välkomen hem och det är just denna sången handlar om. De startade ett projekt för hemlösa och alla intäkter som låten ger går oavkortat till hjälp för de hemlösa.
Det var riktigt hemskt, de intervjuade en man som nu hjälper hemlösa men som själv varit i situationen. Han hade en svår barndom, växte upp en en alkoholiserad sadistisk pappa som slog honom brutalt. Han rymde vid 9 års ålder. DÅ började han snatta med vänner, i stockholm. En dag tog de med en narkoman upp till sin gömma och han tvångsinjecerade denhär killen så att han själv kunde sno allting som de små ungarna tagit. När han var 10 år blev han beroende av amfetamin.
En gång, lyckades en pedofil få med han och hans kompisar hem. Killen hade lovat dem tak och han hade en villa i Lidingö, när de var framme frågade han om pojkarna ville ha sprit, de ville dem. Bara det att mannen lagt sömnpiller i spriten och våldtog pojkarna i flera dagar.
I tonåren bodde han på ett behandligshem, han fick en bästa vän och de rymde ofta för att kunna knarka. En dag stannade de till vid ett tågspår. Hans kompis fick för sig att han kunde stanna ett tåg som kom.. Aa, ni förstår väll resten?
Denna man har alltså druckit, knarkat och varit hemlös till för 5 år sedan. Då hans yngre bror ringde och meddelade att hans mamma dött genom att hon hade blivit inbränd i sin lägenhet. Det var ett uppvaknande för honom. Sedan dess har han varit nykter.

Asså, denna dokumentär var jävligt sorglig och bra. Den går att titta på gratis i tv3 play. Klicka er in på www.tv3.se/play och sedan klicka på "Välkomen hem - en sång för de hemlösa" så kommer programmet. Det är ca 30 min llångt och ni borde titta.
Detta är ett större problem än vad man tror. Och det är hemskt att det inte är så uppmärksammat som det borde vara.

tråkigt

Badet var otroligt skönt, känner mig som en ny människa.
Jag har precis skrivit min loggbok, är uppe i 40 timmar nu. Hoppas att jag får ihop resten. Måste ha 100 timmar annars går det inte bra. Får fixa och dona med detdär.

Just nu sitter jag och tittar på Best of Maria Montazami. Haha, jag kan inte låta bli att tycka att hon är lite gullig. Riktig virrpanna. Men det är kul att titta på iallafall.

Annars har jag rätt tråkigt. Imorgon ska jag städa skafferiet åt mamma, så slipper hon den stressen. Sdan hoppas jag få träffa min älskling också.
Saknar dig!

Nej, tråkigt. hejdå.

okej, bloggen vill inte lägga upp bilder, så de får bli utan bild.

jullov!

Det är jullov!
Iskallt ute och en massa snö, det är väll så det ska vara en dag som denna? Det känns också bra att snön komemr hålla i sig till julafton. Det blir extra mysigt då. Jätte mysigt.

Efter avslutningen åt vi några på Fugu. Kom hem för en stund sedan och ska ta ett jullovs bad. Känner att det vore skönt, fryser så himla mycket.

Just det, jag har beställt hem mera Marykay grejer nu!.
Du vet väll om att du får ett gratis läppglans om du ordnar en klass med 3-4 av dina vänner?
Så maila mig eller ring mig och bestäm så fixar vi någonting.

Lateers..


ajaj

Oj.. Såg nyss att Brittany Murphy är död. Usch, tyckte hon var en riktig solstråle.
Det är sorgligt när unga dör sådär. Till hennes minne måste jag kika på någon av hennes filmer i jul.

I jul ska jag också titta på Heath Ledgers sista film. Usch, min favorit som dog på min födelsedag. Då blev jag ledsen. Iallafall, Johnny Depp, Jude Law och Collin Ferell är också med. Det är ett måste.

Nu ska jag och baby lägga oss tror jag!

Puss

hejdå

Ska dra iväg mot skolan nu! En lektion väntar, religion. Efter det hem till min pojkvän som är bäst.
Imorgon väntar en lång skoldag.
Men också massa mys. Bakdag med massa tjejer, mysigt. Ska även ta med mina Marykay saker. Lite mini-spa är väll aldrig fel.
Puss


Beyoncé feat. Lady gaga - Video Phone

Aaaouch, kolla in Beyoncé i hennes låt Video Phone som hon gjort tillsammans med Lady gaga, hon är smoking hot! Såg den här på mtv nyss och fastnade direkt. Hon är så jävla cool!
Enjoy!



julklapp idag :D

Godkväll kära folkens!
Idag...
Skolan, helt meningslös. Eller aa, hade ju projektmöte med våran nya handledare, vilket var bra. Lite mer feedback därifrån kanske. Lovet kommer iallafall bestå av en hel del projektarbete tror jag!

Efter skolan gick jag och mamma ner på stan, letade julklappar till pappa och lillebror. Vi hittade bra saker. Och jag fick en julklapp i förskott!!! Ett par nya skitsnygga skor, love it. Den där skumma skobutiken som ligger bredvid stockhome, där ruth m.fl. låg förr, där är en bra skobutik. De har upp till 50% rabatt på alla skor, och trust me, de va snygga skor. SÅ alla ni skoälskare gå dit!
Iallafall, de jag köpte var ett par svarta mocka pumps med hög klack och platå, de hade kostat 499 men va nedsätta till 199, ett riktigt kap alltså! Riktigt snygga!

Mamma och jag kom hem gjorde oss i ordning och åkte sedan iväg, julavslutning på Marykay. Jag fick redigt med taggning. Jag ska ta stjärna och få en väska, jag ska klara utmaningen och få en sminkbox jag ska få min perfect start och få min pin och få en safir. Jag vill åka till Dallas och vinna den rosa bilen. Jag ska lägga iväg en order på 18 373 :- inom 7 veckor. Undrar hur det ska gå, boka klass med mig vettja, ni vet att ni får en värdinne gåva om ni ordnar en hudvårdklass med 3 eller fler värdinnor. En mascara, läppglans eller 200:- rabatt på valfri vara. Inte dåligt va?

Nu kollar jag på sytycd. Ha de!


Resumé av året i lista

Snodd från Nadii :)


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
 Ja, genomgått en stor personlig utveckling.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag är på g med ett av löftena iallafall. Tänka mer på mig själv, det har jag nog lyckats med.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nääe, haha.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, som tur är.
5.Vilka länder besökte du? Italien, Turkiet och Finland.
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? En egen lägenhet.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 8: e maj, ofc. Dagen då jag och du blev en <3 
8. Vad var din största framgång 2009? Avslutade ett kapitel och jag står nu på egna ben, redo att möta motgångar.
9. Största misstaget? Hm, en händelse i jan-feb, big mistake.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Aa, sjuk iallafall?
11. Bästa köpet? Hmm, Min nya BH.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Tror min resa till Turkiet, 10.000 gick det nog på...
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, min älskade pojkvän, min familj & vänner.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? boom boom pow, massa Lady gaga.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket gladare, mycket!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Jag vet inte...
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Oroa mig över vad andra tänker och tycker.
18. Hur tillbringar du julen? Hemma med familjen.
19. Blev du kär i år? Oja, jag blev riktigt, riktigt kär!!!
20. Favoritprogram på TV? Grey's lätt.
21. Bästa boken du läste i år? Jaadu...
22. Största musikaliska upptäckten? Eeh..? I dont know haha...
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar, woho.
25. Något du önskade dig men inte fick?
Hmm, en spadag tror jag haha.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag var jättesjuk 40- grader feber. Men åt middag m. familjen.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej, jag tror inte det. Eller, skippa allt drama som alltid uppstår...
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Första halvan, konstig. Andra halvan, stark och kärleksfull.
29. Vad fick dig att må bra? Min pojkvän, stöd från vänner. Mamma och pappa.
30. Vilken kändis var du mest Esugen på? None.
31. Vem saknade du? En vän
32. De bästa nya människorna du träffade? Många mysiga människor!


Helgen i korthet

Tjohejsan!
Igår va en trevlig dag. Den började med julbak med mamma! Vi bakade lussebullar, de blev inte så många, men jättedunderstora! Haha, jag snörvlade inte ihop dem så bra så de såg mer ut som barbapappa figurer, men vad gör de? Snygga blev dem iallafall! Vi bakade också kardemumma bullar, mums!

På kvällen hade jag Mary-kay klass med Matilda, Madde, Sandra & Veronica! Det var jätte mysigt! De verkade vara nöjda med klassen, hoppas det iallafall.
Senare åkte jag till min älskade pojkvän, vi tittade på de sista avsnitten av Entourage. Snyft...

Idag blev det julklapps handling med lillebror, köpte fina grejer till mammsen och pappsen. Bara lillebror kvar, men vet vad jag ska köpa, känns bra!

Nu ska jag duscha i väntan på att min älskling ska komma, byebye!


I skolan

Just nu sitter jag i skolan och väntar på min kära pojkvän.
Provet gick bra hoppas jag. Jag kunde nog alla frågor förutom 1 eller 2. Sedan ena analysfrågan var lite oklar, men hoppas det gick bra iallafall.
Just nu sitter Adi och skriver prov i filosofi, hoppas det går bra för min skatt! När han är klar ska vi pysa hem till honom, det blir nog entourage ikväll, somvanligt. Men snart finns inga mer säsonger kvar, buhu!

Morgondagen består av en jävla massa skola, som tur är har jag ingen Engeska C så får iallafall sovmorgon till nästa lektion, är det religion eller svenska? Kommer inte ihåg. Slutar iallafall sent imorgon och ser fram emot det not.

Lördagen däremot kommer bli dunderkul, först julbak med mamma och sedan hudvårdsklass hos Matilda med några tjejer, mysigt!

Nu ska jag sysselsätta mig med någonting annat.

Idag

Look of today
Mot skolan!



Jippie

Jag är stolt över mig själv! Jag har lyckats skriva klart min uppsats nu och jag började i söndags. Eller inte hela uppsatsen, men reslutat delen på 4 sidor är klar. Att jag dessutom klarade av att sammanfatta 4 vetenskapliga artiklar på engelska gör att jag kan känna mig lite duktig iallafall. Så nu ska jag bara ändra lite i inledningen och sedan skicka iväg den, bara 2 dagar sent. Jag skulle ju faktiskt kunnat gjort uppsatsen lite tidigare, men ibland blir det som det blir och jag har iallafall gjort det och jag tyckte det var jättesvårt så jag är glad iallafall.

Religionsplugget hoppas jag iallafall gått bra. Har nog koll på lite iallafall, jag behöver minst VG på detta prov så jag hoppas verkligen det!!

Nu ska jag städa sedan till skolan!

skön låt

En av dagens sönderspelade låtar,
4 non blondes-What's up.




And so I cry sometimes when I'm lying in bed
Just to get it all out, what's in my head
And I, I am feeling a little peculiar
And so I wake in the morning and I step outside
And I take deep breath and I get real high
And I scream from the top of my lungs,
WHAT'S GOIN' ON!!



Tisdag

Kom hem för en stund sedan, efter en inte alls så ansträngande skoldag. "Råkade" försova mig imorse och missade min historia, blä! Kom iallafall i tid till Svenskan där vi gör grupparbeten, jag Johanna, Johanna & Paula har om kroppsspråk och vi kom på en himla rolig idé. Vi bestämde oss för att spela in videofilm om kroppsspråk i vissa situationer, vilket blev himla bra & roligt!

Sitter just nu med en skål Nesqik med mjölk och ska ta tag i mitt religionsplugg, denna gång Buddhismen. Ni som följer min blogg regelbundet kanske tycker att vi ofta har prov i religion, det har vi också, kan jag lova. Under denna termin har vi haft 5 prov, detta är inräknat plus ett arbete om etik och morla. Jani, det känns som jag har religionsplugg varannan vecka. Det har varit så nu. Hur som stans är jag lite mer motiverad till Buddha än till Hinduismen. Idag ska jag lära mig allt om Theravada och Mahayana buddhister, roligt!

Back to the plugg!



Vet ni varför Buddha ibland avbildas tjock? Det vet jag. Buddha är även en epitet och han hette egentligen Siddharta Gautama

Dumma uppsats

Klockan är nu halv tio och här har jag suttit sedan fem med en jävla 40 sidig vetenskaplig artikel på engelsa om Orsaker till kriget mellan Serbien och Bosnien samt lite om hur världen såg på konflikten. Först blev det överstrykningspenna och stryka det som var viktigt, sedan sammanfatta allt på svenska i ett dokument, jag är inte klar än. Sedan väntar 4 artiklar till á 20s, 16s och 8s. Inte riktigt lika farligt men fy så jobbigt. Det är ju väldigt intressant ämne, tycker jag och jag älskar att jag får lära mig historien här. Är väldigt intresserad och det är bra att jag lär mig. Men vem skulle inte tycka att vetenskapliga artiklar på flera sidor är jobbiga? Egentligen ska uppsatsen in på tisdag men jag kommer aldrig hinna så det får bli försening faktiskt, tyvärr... Har ett religionsprov på torsdag också så det är riktig helvetes vecka, funderar på att stanna hemma någon dag faktiskt, hoppas uppsatsen går bra iallafall. Vi får se, jag är nog inte den enda som lämnnar in sent, hoppas jag..

Jag känner mig inte så trött än, antagligen för att jag har goffat i mig massa godis och har sockerkick eller för att jag sov till ett idag.
Jag saknar iallafall min älskling och kommer sakna honom väldans mycket inatt vill jag lova! Men imorgon iallafall får jag sova bredvid min baby, världens bästa!!


På tisdag är det 7 månader tillsammans älskling <3
Jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv!


Dagens

Tinchy Stryder feat.  Amelle - Never leave you


Jag vill ha jordgubbs tårta

Idag va hon igång igen, husfrun. Gick upp tidigt och har städat sedan halv tolv typ idag. Klar nu, tre. Stor städningen är igång för fullt här hemma inför julen och nu är det väll bara toaletterna och förråd kvar. Jag tog hela hallen idag, det tog rvå och en halv timme. Sedan hjälpte jag till i köket. Är rätt färdig nu, för känner mig inte riktigt frisk än heller. Men iallafall..

Ska hoppa in i duschen och ska sedan bära av mot min älskade pojkvän. Kvällen kommer antagligen bestå av Entourage, vi är inne på ses. 4 nu, snart finns inga mer, usch vad tråkigt. Men den kommer också bestå av massa mys och säkert en hel del cola...

Ha en jättebra lördagskväll!


Till dig,

Usch, va jobbigt allting blev helt plötsligt!
Att känna att man saknar en del av sig själv, det är det värsta som finns.
Det kan bara handla om 5 minuter och helt plötsligt känner man sig som en annan människa, delad itu.
Den värsta känslan som finns, tomheten som kommer från ingenstans.
Det är som ett slag i magen och känslan av det försvinner inte, inte fören vi ses igen.
En dag och en natt känns som en evighet.

Jag trode jag hade upplevt kärlek förut, men det jag känner när jag är med dig älskling,
det kan inte jämföras med någonting jag tidigare kännt.
Den kärlek du och jag har, är starkare än någonting annat.
Vi är varandras halvor och utan dig är jag inte hel.
Jag älskar dig.
Nu och föralltid.

Utan dig, mitt hjärta, så kan jag inte leva.


Sitter och myser

Hola...
Saco-mässan då, den gav mig inte så mycket kanske. Men lite. Gick bara på två av seminarierna, logoped och socionom och nu känner jag mig en aning kluve, jälva mamma som tipsade mig om logoped, nu vet jag inte riktigt. Det låter så intressant. Helst av allt skulle jag ju vilja jobba med barns utveckling, lära mig teckenspråk, jobba med bilder och leka på habilitering. Men också jobba som socialsekreterare och hjälpa barn i svåra situationer och efter 5 års jobb plugga vidare till psykoterapeut som också verkar intressant. Ja, jag har ju ett tag att fundera...

Idag har jag varit hemma från skolan, men imorse gick jag på en Mary-Kay föreläsning där Christina Edefors pratade och hon är en av världens bästa. Hon tjänar ca 500 000:- i månaden. Den ni? Hon har vunnit en rosa cadillac och fått åka till Dallas och massa mer. Helt sjukt. Iallafall fick man mycket tips och idér som ny konsult. Jättebra! Förhoppningsvis ska jag ha min första klass på lörsag nästa vecka. Det kommer bli roligt. Jag fick premiär använda min kjol och kavaj idag och kände mig riktigt snygg, riktigt buisness så de v roligt.


Feber + Sacomässan = sant

Godmorgon allesammans!
Här sitter jag nysminkad, nysnuten (säger man så?) och nymedicinerad. Bricanly, pulmicort, panodil och Nasin, vad behöv det mer för att klara av en dag på Saco-mässan? Kanske lite vicks honey. Jo, det har jag också.

Som kanske förstått är det Saco-mässan idag och jag ska dit. Saco-mässan är för ni som inte vet, en mässa ungefär som en gymnasiemässa. Folk från olika universitet och program är där också bl.a. CSN m.m. Det kommer vara olika seminarier man kan gå på, jag har redan sett ut 3 stycken, "Vad gör en socionom, egentligen?", "logoped" och "Socialantropologi, handlar om människor och mångfald". Har basra ett problem att Socionom seminariet slutar 11.30 och nästa seminarie om logoped börjar då och de ligger på varisn sida av den stora mässen, alltså =springa. Jag ska minsann gå på båda. För jag tycker logoped verkar vara ett skit intressant yrke.

Nej, ska fixa det sista och dra till bussen. Ciao.

Sängen!

Som utlovat ska jag skriva ett hyllningsinlägg till världens skönaste säng, Adis säng. Den har inget namn, kanske borde hitta på ett?
Iallafall är det världens skönaste säng och det finns ingenting bättre än att slänga sig ner i den mjuka stora sängen och låta alla problem försvinna. Det stora pluset är ju individen som ligger bredvid mig, eller det kanske är anledningen till varför jag älskar sängen så mycket.
Iallafall, världens bästa säng som jag sover i bättre än min egen. Den röda kudden och täcket som är blått och vitt. Min favvis. Jag ska ligga intill väggen, det känns tryggast så. Min baby ska ligga bredvid mig och väcka mig mitt i natten av hans nattsvammel. Men, det gör ingenting eftersom sängen är så skön, somnar jag om direkt.

Jag tror att man kan förvandla sängen till en soffa, men det gör vi inte. För Adis säng är den skönaste i hela världen och är världens bästa. Jag tror jag tänker tvinga honom att ta med den när vi flyttar ihop till vår egna lägenhet.

Det var iallafall min hyllning till världens bästa säng.


RSS 2.0