Hard workwork

Tyvärr  äre ju så att jag inte har möjligheten att blogga vidare värst mycket på grund av ett jobb jag har
Så hela sommaren kommer jag slita, men nu kommer det bästa. Den 8:e Augusti ska jag Ms Selma och Ms Catrine åka till Alanya och njuta av livet. Kommer ha mycket pengar och ska verkligen spendera vart 'nda öre på min semester. Finns ingen ide att sparaa.

Nej, lär ta lite kaffe nu och göra mig i ordning. Sen till jobbet idag igen, ajajaj...

Puss älsklingar. Ska försöka blogga så mycket jag kan iallafall

Shit

Michael jackson är död

Tråkiiig

Favoritcafé: Om jag ska dricka kaffe, latte typ är det Wayne´s. Om jag vill tjocka går jag till Storken!
Favorittidning: Hmm, massa. Men mode, skvaller och korsord blir jag nöjd!
Favoritplagg i garderoben just nu: Blåvita shorts frå Oushu i Milano!!
Längd: 1.59 typ...
Vanligaste färgen på mina kläder: Jadu...? Jag varierar mig nog rätt mycket ändå tror jag!
Jag tränar: Dansar, det gör jag. Ut på powerwalks med mamma så ofta vi kan. Samt tar en tur på cykeln när det finns tid och ork.
Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: Trött, depirimerad för jag saknar min baby... 
Är det nått du absolut inte äter: Asså, jag är inte kräsen med mat. Korvstroganof eller hur man stavar det har jag svårt för. Kaviar också, bläsch.
Kläder just nu: Vanliga gråa mjukisar och en stor svart t-shirt!
Vad sa du senast: Sa godnatt till mammsen, tror jag.
Spelar du nåt instrument: När jag var yngre spelade jag piano. Men jag slutade för min lärare var så dålig. Synd, för skulle varit roligt att kunna spela nu, tycker jag...
Morgon- eller nattmänniska:  Båda två. Ibland är jag uppe sent om nätterna och är pigg. Ibland vaknar jag tidigt och är aspigg. Nu är jag nog mer nattmänniska bara för sommarlovet gör så de blir så, haha.
Sparare eller slösare: Haha, jag slösar nog inte så mycket. Asså, jag köper det jag behöver. Eller slösar ju iochförsig mycket på krogen, mat och alkohol. Inte bra...
Har du några homosexuella vänner: Kanske det...
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Jaa, det tror jag! Mormor och morfar träffades när de va 16 och nu är de 71. Mamma och pappa har varit ett par sedan de var 18 och nu 44. Så, jag tror definitivt att man kan vara trogen föralltid. Jag vet att jag vill vara det med den jag bestämmer mig för att dela livet med iallafall.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Har alltid velat ha 2 barn, men tror jag vill ha 3. Haha, när jag spådde mig sa hon 5 barn och ett missfall. Vi får se, det som händer, händer.
Vad ska barnet/barnen heta? Haha, jag gillar Hugo och Vigor till pojkar. Sedan tjejnamn Alma och Felicia.
Bio eller promenad: Båda två är mysiga, verkligen. Men, om det är snöstorm eller spöregn går jag hellre på bio!
Är du kittlig: Överallt, jag lovar. Jag är oerhört kittlig...
Rädd för insekter? Haha, skoja inte. Insekter är en stor fobi för mig. Myror är det värsta djuret jag vet. På riktigt.
Bästa bok? Låt den rätta komma in - John Ajvide Lindqvist. Också Gömda och Asyl som är skrivna av Liza Marklund.
Chips, morötter eller godis? Morötter? Driver du med mig, haha. Nejnej godis eller chips. Hallå? Finns inget bättre än att krypa ner under en filt, framför en film och massa godis. Mums.
Pizza eller hamburgare? Min mage mår inte bra av pizza, men de kan vara så jävla gott. Samtidigt som typ en chees från McDonalds också kan vara underbar. Haha, kan inte bestämma mig. Beror helt på humör alltså!
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Har en navelpiercin som jag tog i åttan. Sedan ska jag försöka tattuera mig i jul, tre små hjärtan på ankeln, en för pappa, en för mamma och en för lillebror. Sedan fylla på med ju mer folk som kommer in i mitt liv, barn t.ex.
Stökigt eller välstädat? Jag vill egentligen ha välstädat. Men ibland orkar man inte. Ibland får jag ryck städar hela huset. Men ibland får det vara stökigt, i typ lådor där ingen ser.
Använder du knark? Aa, värsta pundaren alltså... Hej ironi!
Kaffe, te eller inget? Beror helt på, kaffe, latte, svart te, grönt te. Asså allting, beror helt på.
Har du en besatthet? Besatthet? Hmm, mina serier haha kanske?
Civilstånd: 8/5 med min Adi <3

Snodde listan av Paula, som hade tagit den från Safi tror jag. Haha

Helgen i korta drag

Jaha, kanske lite sent, men bättre sent än aldrig ellerhur?

Förra inlägget skrev jag 13.39 och städningen hade redan påbörjat lite då. Vill ni veta när jag blev klar? Vid fem. Yes, och det var bara mitt rum jag städade. Men nu är det rent och inte en dammråtta finns, inte ens under sängen. Känner att det är ren luft och det känns jävligt skönt!

Helgen då,

Midsommarafton spenderades i gottsunda. Hade inte mycket planer för kvällen, men det resluterade i redbull & vodka i bäklösa med Jossra, Safi och Johanna. Vi körde "jag har aldrig", åt rulltårta och hade jävligt roligt. Blev lite kaos, men det ordnade sig. Dagen efter vaknade jag med bula och blåmärke. Så kan det faktiskt gå.
"Det som stannar här, stannar här" är väll någonting som man minns...

Lördagen, midsommardagen vaknade jag upp bredvid en död Safi. Vi åkt vitlöksbaguett och mös. Gick sedan till centrum och köpte vattenpipa till mig och lillebror vilket var efterlänktat. Kom hem, chillade lite och tog en dusch. Bror och hans kompis kom hem och vi rökte lite sådär lyssnade på musik och pratade. Johanna kom runt sju, halv åtta vi fördrinkade och fixade oss så vi var snygga igen.
Vid halv tio tiden kom vi till björkis mötte Sasha och Regine och deras gäng. Gick in, även denna gång lite kaos. Men det blev bättre sedan. Tog bugg med Lars och Kristian. Alltid lika roligt att dansa med de små liven. Sedan bestod kvällen av återträff med gamla vänner som man bara träffar tre fyra gånger om året vilket är trevligt.. Sasha, Johanna och jag släppte loss på dansgolvet och det märks att björklingebor inte är vana med sådant. Haha ett par blickar fick vi. Men jag skiter i, det är så det ska gå till haha.
Jaa, va ska man mer säga om kvällen? Det dök upp en överrasknig som blev som en chock men a, så kan det bli.
Tvungen att ta hand om en över förfriskad lillebror som va uppkäftig mot typ alla han såg.
Kom hem tre tiden med Johanna och sussade.

Bilder finns från både fredag och lördag, ska se om jag kan fixa några!

Jaa, och idag har bara bestått av städning och inget mera. Eller tittade på Wisegal på 5:an den var faktiskt bra. En annorlunda film!

Ska packa ihop lite saker ska nämligen flytta hemifrån en vecka nu igen. Haha, flyttar hitt som hatt lite överallt. Nej, men så äre iallafall.

Saknar min älskling bara, helt sjukt mycket!

Kommer mer snart

Blogg inlägg om helgen kommer senare under dan hoppas jag!
Just nu har Johanna precis åkt hem, och jag ska ta e storstädning på rummet som är beräknat att ta x antal timmar.
Tur att min lillebrors kompis, Johan har fixat Spotify till oss, jag älskar honom!

Puss!

Natthälsningar

Sommarlovet dödar ens liv. Alltså borde intejag ligga död i soffan? Som jag berättade i inlägget nedan om min dag borde jag avra trött. Dessutom satte jag mig på cykeln i 45 minuter när bachelorette var. Jo ni.

Men har jag min dator på rummet börjar jag lyssna på en massa skön chill musik och funderar över livet. Haha, nejdå. Eller lite kanske? Man vet aldrig med mig och mina ryck. Jag satt nyss och läste igenom de senaste året i min blogg och herrejösses ändå vad som har hänt. Det har hänt mycket och jag tror att ibland kanske jag var lite för öppen i bloggen. Borde hållt mitt humör mer privat hur det var. Skit samma. Iallafall har jag kommit en lång väg och just nu är jag inne i en bra period. Eller aa, typ. Jo, faktiskt jag har underbara vänner och en underbar pojkvän. Hela sommaren är framför mig och jag hoppas de planer jag har kommer att förverkligas. Bara vädret blir bättre. En sak fattas bara, och det hoppas jag ska lösa sig. Men det kommer det göra, det vet jag.
Just de SYTYCD var bra, det var några riktigt duktiga gåshuds dansare. Men, var är de härliga hiphop människorna?

Haha sådanahär halv-vakna inlägg blir ju helflummiga vafan. Jag ska upp tidigt imorgon, ska till Gränby C en stund. Sedan åka hem igen och hjälpa mamma med middagen för pappa. Kanske kan knöppa lite kort på den goda maten vi ska göra. Om ni har tur så ni kan frestas haha.


Här är lite tips btw på sköna natt låtar.

Elisa-Dancing
Gavin Degraw-Overrated
Me shell ndegéocello-Beautiful
Googoo Dolls-Iris
Bachelor girl-Busses and trains
Allt med James Morrison
Allt med coldplay (The scientist & Fix you är favoriter
)

Dedär får räcka, jag är för trött.
Godnatt älsklingar

17:e juni. Grattis pappa!!

Vilken dag alltså....
Gick upp sex imorse och bakade scones till pappa. Så han fick god frukost imorse klockan 7 på sängen. Nöjd blev han också med sina presenter och allting.
Kunde inte somna om direkt så åt också lite scones, sedan tittade jag på tv, somnade och vaknade sedan klockan 12. Då gick jag upp och bakade chockladmuffins. Goda som få.

Pappa kom hem och jag fixade till muffinsen med lite grädde och jordgubbar så det skulle bli lite mer fint till min älskade pappa. Han blev glad.

Sedan tittade jag på film, såg "P.S I love you" och nu förstår jag vad alla pratar om. Mitt öga var inte torrt en sekund under hela filmen. Tror aldrig jag har sett en finare film än den. Den var helt underbar måste jag säga. Skitbra film!

Lagade mat också, haha riktig hemafru idag alltså, Men gjorde bara grekisk sallad för vi ska ha middagen imorgon.
Imorgon ska jag också in en snabbis till stan. Ska försöka hinna gå till banken och kolla upp lite grejer.

Ikväll börjar äntligen en ny säsong av SYTYD och den har varit efterlännktad. HAr verkligen saknat serien because I love it. De är nog min favvis serie. Ska bli skoj att se uttagningarna eftersom de både är skitduktiga och riktiga muppar.
Nu är det bachelorette och ska kolla på det...

PUSS!

Saknar min älskling, du är underbar!

Onsdag


Miley Cyrus - The climb!



The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down
But no, I'm not breaking

I may not know it
But these are the moments that
I'm gonna remember most,
Just gotta keep going

And I, I got to be strong
Just keep pushing on

'Cause there's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

Hej från gsunda !

Hejsan allesammans!
Sitter just nu hemma hos Safi. Vi var och handlade för ett tag sedan, vi har ätit en skitstor bulle och en massa chocklad framför top model. Senare idag ska vi träffa massa andra tjejer och röka vattenpipa. Det var ett tag sedan jag var här så de är skoj. Saknat gamla Gottsunda, haha!

Imorgon fyller pappa år. Jag ska yupp halv sex och laga scones till han som han ska få på frukost på sängen. Bästa dottern ellerhur? Nej, sedan ska jag baka kladdmuffins som vi ska fika med på dagen också. Vi ska äta middag och sådär på torsdagen eftersom de är lediga på fredag så vi kan dricka lite vin och sådär till maten.

Fredag 'är midsommar och somvanligt tycker jag att det är överskattat och jag gillar inte den högtiden. SÅ ska inte fira den speciellt mycket. Ska köpa vattenpipa till mig och bror här i gottsunda så ska jag vara här med Safsii! Mysigt!

Nej, nu ska jag vara social. Hörs sedan sötnosar!!

Puss!!!

.

Ikväll blir det nog bara ta det lugn. Såg att mean girls gick ikväll. Kanske ska se den då? Var ett tag sedan man såg den och den är faktiskt rätt bra. Passar bra att glo på film i detta skitväder.



Just de, EM för U21 börjar idag också. Kanske ska kolla på en av matcherna? Imorgon spelar iallafall Sverige så ska väll heja på dem. Framtida landslagsspelare att kika på.

Puss..

Min älskling är bäst !

Weekend update for the people

Nämen hejsan!
Har inte hunnit blogga någonting alls i helgen för har haft en massa annat för mig.

Skolavslutningen var trevlig, eller nja.. Skolan, elevvården och skolledningen tyckte min och Selmas dans var för "sexualiserad" och att vi var "för utmanande" och att vi borde tänka på hur folk uppfattar oss. Tydligen hade man sett våra pussys? Haha, larvigt. Tur att min pappa är bäst och skäller ut rektorn...
Iallafall trevlig middag med dundertjejer. Baby kom också och lite andra. Jag och Atti shotta tequila och de va najs. Kom med mig till midsommar? Haha. Iallafall regnet öste och Sasha och Atti gjorde snygga provosoriksa hattar. Det blev grekisk efteråt och sedan hem till Selma. Adi följde också med, han och mysa en stund. Somnade vid fyra tiden.

Lördag regn och rusk igen. Kvällen spenderades med Selma, Kristi och Adi. VI tittade på Sex drive. Vi köpte även godis och läsk för 150 kronor. Ajajaj. De blev en hel del prat och det var skönt att få snacka ur sig lite. Även denna kväll blev sen, men värd.

Söndagen vaknade vi regn och rusk och blåst. Fyfan! Eftersom dagen var så värdelös tog vi tupplur från fyra till åtta. Gick in och träffade söta Leon och åt massa knäckemackor. Efter en stunds funderande över vad man kunde hitta på bestämmde vi oss för att hyra film och kööpa godis igen. Vi tog Reno, 911 Miami eller va nu den hette. Godi för 150 kronor. Shit, tjockisar. Men iallafall, idag börjar nyttiga sommarlovet.. Selma och jag gjorde även lite planer inför i sommar som jag hoppas ska bli av. Är iallafall astaggad och hoppas på att det blir av, på riktigt.

Idag handlade jag och mamma till pappas födelsedag. Hittade allt vi ville rätt fort. Köpte även Pulmicort, min astma medicin för 395 kronor. Den ni, de är inte lätt att vara astmabarn. Åkte hem tidigt och så. Är jättetrött och ska vila. Imorgon ska jag hem till min älskade bänät Safi va länge sedan har saknat henne!

Nejni , de blev en hel del update va? Iallafall, sommarlovet eller höstlovet(?) har börjat. Känns väldigt konstigt....



Tack för helgen älskling! Känns så bra att prata med dig!

Have you ever seen the rain?? ...

Hej tråkmånsar..
Allt bra?

Själv så försov jag mig imorse och tänkte försöka hinna in till min lektion, men... Jag satte mig i soffan istället och åt frukost och kollade på tv. Ska ta bussen in om en timme, jag och Selma ska ju dansa järnet idag. Får se hur det går. Jag har blivit sjuk, yes skoj va? Nej, men  har värdens hosta som gör skit ont i bröstet och de känns inge bra. HAr dessutom ont i halsen och är helt slö i hela kroppen. Jävla allergis fel, plus att jag inte har ätit mina mediciner på flera veckor bara för apoteket är så dumma i huvudet...

Jaa, trevligt att veta va?
Nej, men som sagt dagen agenda då, dansadansadansa, kolla lillebror och förhoppningsvis träffa lite gamla lärare. Maria & Madde är två jag hoppas på. Vore skitroligt att träffa dem, verkligen!

Lite bilder från när jag slutade 9:an haha. Var helt förstörd för skulle sakna alla. Haha, shit va fanns det att sakna egentligen? Okej, alla underbara pojkar! De va dunder. Men men, människor förändras. Min Sp2c är mycket mycket bättre iallafall och kan bara tänka mig hur mycket jag kommer böla när jag tar studenten!

Seeeyaa!!





Bläsch

Det regnar & regnar å himlen är grå...
Yes, så har det sett ut idag, fyfan vilket äckligt väder alltså... Usch, helt bläsch, jag hoppas verkligend et blir bättre tills på fredag!
Idag var vi och hälsade på Jordan, jag Safi och Johanna kom dit först och hjäpte till. Sedan kom några till och vi åt en massa fika och de va mys. Haha, blev lite pinsammt där ett tag "När ska ni förlova er". Haha, men de är söta. Jag älsakr Jordan, hon är världens bästa! Henne skulle man vilja ha som svärmor eller någonting. Iallafall skittrevlig eftermiddag.
Sedan åkte jag till Gränby C med pappa och handlade lite. Köpte mat på Max och kom hem lagom till matchen som de just nu är paus i.
Jaa, hitills då? Tycker Sverige är för fega och offensiva. Iskasson har fått en knäpp i skallen. Källström har väll gjort upp lite från förra matchen. Medan Safari är imponerande, gär riktigt fina inlägg. Jag hoppas på ett till mål, de borde göra ett för Henke. Hoppas, hoppas! Så de får skärpa till sig lite, Sverige behöver verkligen fler mål.

Imorgon ska jag och Selma rå träna, vi ska uppträda på skolavslutningen, så alla fyrisbarn KOM! De kommer bli en skitbra show! Sedan ska jag gråta en skvätt när jag ska till lillebrors avslutning och se han gå ut nian. Älskling....



8:e maj <3

Lonestar - Amazed



Låten...
Fortfarande lika som då.

GMO för hela slanten

Sitter här i skolan med ett litet gäng, Calle, Jocke och Johanna. Vi sitter och jobbar med vårat grupparbete om GMO. Mitt och Johannas kommer bli dunder. Vi har en asfin plansch med en dunder lay-out. Så de kommer bli najs. Jag sitter och skriver om vad vi ska säga och sådär. Har snart skrivit en A4, så de känns rätt bra. Kanske ska skriva lite mer, men inte så mycket. Tror de räcker så. Betygen sätts ju idag ändå.

Justde, på tal om betyg....
Jag fick G i matte och jag är så glad... Jag fick IG på nationella men som tur är lönade sig mitt slit jag gjort under de andra 2 proven då jag fått G i betyg. Så han vägde upp med det,så jag slipper IG-prövning och allt detdär. En sten från bröstet som man brukar säga..

Annars har dagen hitills varit bra, har varit på bra humör idag. Trodde inte jag skulle vara det efter gårdagen. Men det har de faktiskt varit. Skön dag, helt okej faktiskt. Eller bra. Haha, jag är virrig... Skit samma, ska hem sedan plocka lite på rummet, som om det kommer hända? Nej... Ska glo på tv och sedan ikväll göra mat. Kycklingsallad, jag är bäst på att göra sallad, heja mig.

Nej, kanske hör av mig sedan till er igen då?
Märker ni, börjar blogga lite mer nu faktiskt! Kul va???


Gårdagen

Dagen igår då, jälvigt jobbig kan den summeras i, men även skoj och intressant. Fick testa på alla arbetsuppgifter och det var mycket bra. Rösträkningen tog ca 2 timmar. Det var faktiskt 60 % av alla i mitt valdistriktsom röstat, vilket jag tycker är oerhört bra. Röstningen i mitt valdistrikt stämmde ungefärligt med det slutgiltiga resultatet. Folkpartiet fick mest, efter det miljöpartiet och efter det socialdemokraterna.

Iallafal om ni inte redan visste tänket jag skriva enr hur många mandat alla fick,
Västerpartiet, 1.
Socialdemokraterna, 5.
Miljöpartiet, 2.
Centern, 1.
Folkpartiet, 3.
Kristdemokraterna, 1.
Mderaterna, 4.
Piratpartiet, 1.


Alltså ser ni, jag är rätt nöjd då mitt parti fick flest mandat. Även tycker jag det är roligt att piratpartiet kom in. Tycker också det är en lättnad att Sverige demokraterna ej kom in. Men det var nära, 3,3 % tror jag minsann att det var. Vilket ändå är mycket. Inte heller junilistan. De skrällde i förra valet med 3 mandat, men nu åkte de minsann ut. Tur!

Nej ni, måste göra mig i ordning har skola idag. Tänkte vara hemma först, men har ju en redovisning att göra, så icke sa nicke. Men ikväll blir det nog stupa tidigt i sängen iallafall. Kommer att vara rätt död tror jag!

-Det finns ingenting bättre! <3


Mobilblogg

Sitter och väntas på bussen i tunabackar.. Har rast nu fram till tolv och ska nog ta en kaffe i stan minsann... Fett tråkigt har inget att göra.. Men jobbet går bra, de är latch och har inte så mycket att göra, trevliga folk osv.. Blir nog lite jobbigt senare tror jag! Gårdagen var mys. Kollade på fotboll tillsammans med johanna, Adi och andrej! Riktigt trevlig. Synd bara att sverige förlorade. Källstsöms fel.. Btw om någon är ledig från fyra till sex, träffa mig då i svartbäcken haha. PussPuss

6:e juni!

Grattis Sverige på Nationaldagen!!!

Idag är det alltså Sveriges Nationaldag, och det ska såklart traditionsfiras med min kära Johanna! Hon kommer nog hit om någon timme eller så. Vi ska göra lite skolarbete först, skriva om GMO i äkte Sverige-anda. Hejaheja. Nejdå, sedan ska vi göra oss i ordning, sätta på oss Sverige tröjorna och bege oss in mot staden. Där får vi strosa omkrign lite, sedan runt sju tiden ska vi bege oss mot O´learys. Vi ska nemligen heja fram Sverige till seger mot Danmark i VM-kvalest. Sverige måste vinna nu efter ett par stycken 0-0 matcher. Det är dags, och det vore väll skämmigt om vi inte vann mot danskarna? Nejnej, nu dessutom lär väl Zlatan vara på g när han vunnit skytteligan dessutom. Visst? Iallafall, O´learys med fotbolls match, kan man fira nationaldagen på ett bättre sätt? Nää, jag är tveksam alltså. Det ska bli riktigt trevligt iallafall...










Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.


Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden,
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.


Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
Din fana, högt den bragderika bära,
Din fana, högt den bragderika bära.


Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden,
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.







Uttråkad...

KILLAR

en kille som har samma humor som dig:
 Erik
en kille som gör dig glad: Adi
en kille du tycker har skön stil: Kristoffer!
din bästa killkompis: Min bror!
en kille du saknar: Hmm, Josef!!!

SENASTE

Personen du kramade?:
 Mamma <3
Personen du tänkte på?:  Duu!!
Personen som sov i din säng?: Johanna, <3
Personen du hade sex med?: tihii
Personen du skrev med på msn?: Haha, kommer ej ihåg.. Säkert Johanna?
Personen du var med?: Adi!

KOMPISAR

En kompis du saknar:
Dem i Falun... :(
En kompis du älskar riktigt mycket: Johanna Marklund
En riktigt snäll kompis: Alla mina vänner är snälla ;D
En kompis du kommit nära: Safsii :)

RANDOM

Stänger du av mobilen när du sover?
Haha, näää....
Har du någonting att dölja? De har jag minsann..
Vet du hur man frostar av en frys? Jaaa....??

KÄRLEK

Har du ett förhållande just nu?
....
Gillar du någon? Mm...
Vem? Figure that out ;)
Har du haft många förhållanden? Nej
Vad har du på dig nu? Mjukis och FAA-tröja (use one)

VEM

vem är i rummet med dig?
 Molgan..;P
vem fick du senast sms av?  Adi :P
vem tänker du på nu? Tiihii
vem önskar du var med dig nu? Du vet, dig!

VAR

var går du i skolan?
Fyris smurf power!!! (I dont like the linne-barn som kommer) FYRIS ska vara orginal förfan!!
var sover du? I min sköna, mjuka säng ;)
var fick du tag i tröjan du har på dig nu? H&M, 200:- men för a good cause!
vart åkte du senast bil? Hmm, till Johanna I think!

VAD

vad är det för färg på dina byxor? Gråa ;D
vad har du på fötterna? Strumpor, 
vad är din favoritfärg? Grönt gillar jag..
vad hör du just nu? Ingenting, tv'n...?

HAR DU NÅGONSIN

sovit i en annan säng?
 haha, oja!
sovit naken? mhm..?
dansat framför en spegel? haha, många gånger. Hallå, danssal?
dumpat någon? m..
älskar eller saknar någon nu? ja, jag älskar. Saknar inte längre, fått tillbaka det jag saknat.


Pitbull - I know you want me ... ... ...

Som alla andra, har jag också blivit beroende av denna låt. Därför tänkte jag bara dela med mig av den till er som ej upptäckt den än. Haha, men iallafall enjoy!!




I know you want me, you know I want cha
I know you want me, you know I want cha
One two three four,
Uno do' tres cuatro
Rumba, si
Ella quiere su Rumba, como?
Rumba, si
Elle quiere su Rumba, como?

Hemma igen

Sådär då, nu är jag hemma igen. Har mina saker hos Johanna, men ska nog hämta dem ikväll om min kära mor vill ge mig skjuts!
Igår vare rätt skoj. Jag, Sasha och Johanna gick till bj med Jennyfer & Madde. De var skiva och bev packat med folk. Jag och Johanna tog våran allra första teqila shot, Atti, blir du stolt nu? Nej, men de va riktigt härligt iallafall. Träffade min sötnos också, mys! Synd att vi inte hittade sovplats för fick åka med med kvartöver tolkv bussen til björklinge. Vilket i och för sig var rätt skönt ändå för var astrött. Men iallafall, de va riktigt skoj på skivan, världens drag.

Idag vaknade jag upp av min lillebror som satte på världen dunk musik för han troddde han var själv, men icke. Johanna åkte hem vid typ tio. Jag har precis dammat i vardagsrummet, mitt rum och toan. Ska dammsuga men behövde en paus. Undra om jag ska städa köket också, för att vara gullig mot mammsen? Vi får se vad jag pallar med och sådär.

Ja ni, idag är det exakt 1 år var tills jag tar studenten, den ni? Ett år, det är egentligen ingenting om man tänker efter....


Syskonkärlek !!!

Snyft

Tänkte blogga, men orkar ärligt talat inte. Lite för er skull kanske..
Vi har pluggat, dammsugat & städat. Varit skitduktiga.
Imorgon blir de utgång med partyflickorna, Selma & Johanna..
Flyttar ut på torsdag, kommer sakna min sambo. Har varit skönt att bo själva. Vi har varit asbra!

SHAKE IT SHAKE IT SHAKE IT GIIIRL!!!


(Bild lånad från Vendela)

Rösta i EU-valet nu på söndag, 7:e juni!!!

Som jag skrev i förra inlägget lite om ssu och det där. Så tänkte kampanja lite mer såhär reklam-isch i bloggen. Så, alltså den 7:e juni är det val till Europaparlamentet och alla ni som är över 18 ska gå och rösta. Okej, det är inge tvång, men ni hjälper faktiskt till att påverka. Dessutom ska jag jobba den dagen och jag vill ha många röster att räkna så jag kommer hem sent på kvällen.

Men iallafall, så borde ni rösta på socialdemokraterna. I EU-parlamentet som det ser är majoriteten borligt och därför behövs Socialdemokraterna för att jämställa det.
Dessutom borde ni rösta på denna kille i personrösterna, Ardalan Shekarabi. Han står på 8:e plats i personrösterna på valblanketten för Socialdemokraterna. Han vill bl.a. jobba för att stoppa diskrimineringen i jobb och mycket annat, skapa fler jobbmöjligheter dessutom förbjuda sms-lån vilket är väldigt bra eftersom företaget lurar människorna på en massa pengar då det är en skyhög ränta.
Så rösta, rösta, rösta!


Lite update från helgen

Tänkte bara slänga upp en söt bild på mig och Sambo såhär, för jag vet att ni saknar mig. Iallafall är detta från i fredags och hade en väldigt trevlig kväll med vin på uteservering och efter det krogen med dans, gratis cider och massa donken mat. Nisse och Oscar från Sverkers och så vidare...

Lördagen spenderades först hela dagen i värmed med ssu. Vi åkte runt i en liten mininbuss och lyssnade på musik. Halv fem åkte vi till gottsunda, knackade dörr och grillade korv. Lite sådär kampanjande. Så rösta på Socialdemokraterna i EU-valet den 7:e juni. Remember to vote! Nej, vid sex kanske drog vi till Pao, och vid nio till Donken för att äta. Gick sedan för att möta Selma, hennes kusin och Adi på salt för en salsa kväll. Kvällen var trevlig och kom hem tre.


RSS 2.0