..

Bläbläblä va tråkigt det är med skolarbete. Igår började jag läsa en bok, "Mannen utan öde" det är en jättesvår bok att läsa. Språket är väldigt gamalt och han skriver så mycket detaljer så det är svårt att hänga med. Har läst lite minde än halva boken nu iallafall. Så hoppas den blir lite mer intressant nu. Idag skrev jag 2 uppgifter på boken. Det var svårt men hoppas det går bra.
Det har varit skönt med helg nu måste jag säga. I torsdags var jag & mamma och shoppade. Jag köpte 2 par jeans och 3 tröjor. Så nu finns det inte mycket pengar kvar. Åkte hem till Alex sedan & möste. Fredagen åkte jag hem, städade & tvättade. På kvällen åkte jag med Annika till Lollo på fest, kul. Igår läste jag bokjäveln och på kvällen var jag hos Westerberg, de va skojj.
Ikväll är det dans som gäller, var skit svårt färra gången, stegen går så himla snabbt så man hänger inte med. Speciellt när man är väldigt trött också. Men men. Imorgon är det skola igen, usch då. Men nu är det inte många veckor kvar till höstlovet, man får tänka positivt. Ska även dansa imorgon också, då är det ragga. Ska träffa Alexander innan på stan också.
Nu var de tråkigt.
hejdå.

En helg.

Helgen . .
Ifredags så åkte jag hem yill min älskling på kvällen. Vi tittade på Idol. Jag vart arg eftersom äckel kocken Knut kom med. Han kan ju inte sjunga. Min älskling Robert kanske inte går vidare heller. Nej, men efter det tittade vi på "Dirty Dancing" MYCKET BRA FILM!. Ja, mycket mysigt hade vi det.
Lördagsmorgonen vaknade vi och mysade. Snart gick vi upp och Alexander lagade pannkakor till mig, det var oerhört gott faktiskt. Åkte hem någon gång på eftermiddagen och gjorde ingenting. Johanna ringde sedan och övertalade mig till att komma ut. Så jag tog på mig anständiga kläder, lagade mat till familjen och sedan bar jag mig ut. Träffade; Madde, Matilda, Jossan, Kristian, David & Olle. (tror inte jag glömt någon) Vi gick runt i björklinge, upplevde gamla minnen från 7:an. Nej, sedan gick vi upp tlll Macken, träffade min älskling där. Stod där och dansade för oss själva, mycket trevligt.  Jag & Alexander gick sedan hem till mig, var vakna ett bra tag. Sedan somnade min lilla älskling, men inte jag. Han snarkade som en jag vet inte vad, haha. Så har inte sovit många timmar inatt.
Imose gjorde vi inte mycket. Alex åkte hem sedan och jag godde på tv. Nu ska jag iväg och köra med pappa och efter det är det dans som gäller. YES!

Väntan.

Börjar få in dethär nu. Skriver jättemycket här nu när jag är hemma och har tråkigt. Jag har nyss ätit. Det var wok med nudlar & Lövbiff. Det var gott. Väntar på lite saker, på att Johanna ska ringa och på att Alexander ska komma. De händer nog snart. Annars har jag ju inte gjort mycket idag. Som jag skrev tidigare tittade jag på Kristallen, jag blev jätteglad när "I en annan del av Köping" vann. Annars har jag inte gjort mycket. Slöglott på tv´n och så, mycket trevligt. Sedan kom mamma hem då drack vi kaffe och pratade om morgondagen. Vid halv två ska jag vara på fyrishov, då ska vi fika först med kaffe & bulle. Sedan ska vi in på relaxen och bada bubbelpool och bastu. Trevligt, trevligt! Nu pratar jag med Johanna, hon uppdaterar mig på det senaste skvallret. Mycket skojj har hänt.
Nej, nu ska jag titta på tv´n igen.
Hejdå !

Nyponsoppa.

Nyvaken. Idag känner jag mig en gnutta bättre, för tillfället iallafall. Har precis kollat in slutet av "Våra Bästa År" det är mammas & mitt "sjukprogram". VI tittar alltid på det när vi är sjuka. Nu har det hänt en del kan man ju säga. Abe har blivit skjuten t.ex. Så ska bli spännande till nästa program, 12.50 för de som är intresserade. Annars ser min dag inte så spännande ut. Jag spelade in "Kristallen" igår så ja ska nog titta på det. Ska föröska se på någon film också om jag lyckas hålla koncentrationen vid liv. Sedan ikväll så ska min pojkvän komma och hälsa på mig, det ser jag fram emot mycket. Jag saknar honom nämligen. Vi ska titta på slutaudition i "Idol" och så ska vi se på premiären av "Greys Anatomy". Skojigt. Nu är det iallafall bestämmt att jag och mamma ska gå på relax imorgon. På fyrishov då, men iallafall. Vi ska bada bubbelpool och bada bastu. Bara slappna av, det ska bli jätteskönt. Det behöver vi båda två.
Har lite dåligt samvete för att jag inte gick till skolan idag. Får försöka ta bort den känslan.
Nej, nu ska jag gå ner & göra min lite nyponsoppa med glass.

Eftermiddagen

Okej då, jag vart lite för entusiastisk inför fotbollen. Det gick ju inte så bra, synd. Men mamma kom hem och muntrade upp mig med kaffe & digistivekex, trevligt. Vi satt och pratade lite skit och planerar att ta en spa-dag någon gång här framöver, fr se om det blir av. Pappa kom hem sedan och beslagtog min mobil, han & mamma tycker nämligen att den stressar upp mig och att jag måste vara ifred nu när jag mår dåligt. Fasst jag vill ju prata med Alexander så jag ska sno tillbaka den när vi har ätit.. Jag blir nog hemma imorgon iallafall, har inte mått bra alls idag så jag kommer inte orka med skolan imorgon. Jag får hoppas på att jag får reda på informationen på annat vis då. Nej, just nu känner jag en enormt stor saknad efter Alexander. Jag vill att han ska bo här hos mig, det skulle vara rätt så bra. Då skulle jag få träffa honom varendaste dag och skulle få pussa honom när jag ville. Jag måste bara skryta om att jag har världens bästa pojkvän och han gör allting värt, så det så!
Nej, nu är det slut med dettahär. Ska väll gå och äta något som kallas mat snart och efter det ska jag prata med min underbaring.
Hejdå Folkens!

en vanlig förmiddag.

Japp. Det vart ingen skola för mig idag heller. Jag mår inte bra, jag har jätteont i kroppen, är svimmig och allmänt nere bara. Men igår kom min kära pojkvän och muntrade upp mig, han gav mig maltesers! Det är det godaste som finns enligt mig så jag vart väldigt glad. Sedan låg vi och hade det väldigt mysigt, då vart jag redan på bättre humör.
Idag vaknade jag tidigt, sjukanmälde mig och satte mig här. Jag åt varm nyponsoppa med glass, väldigt gott. Annars har det inte hänt mycket. Jag tittade på "Den gröna milen" men det visade sig att sista halvtimmen inte var med, snacka om att jag vart väldigt arg. Nu sitter jag och hejjar på svenska damerna, men det ser inte så ljust ut om jag får säga så. Hejja iallafall! Jag ser fram emot kvällen iallafall, det är nämligen mycket bra på tv´n. Först vid 20.00 har vi "Idol" sedan vid 21.00 börjar äntligen "Desperate Housewifes" YES! Efter det blir det nog läggdags tror jag.
Jag vet inte om jag ska gå till skolan imorgon, har lite beslutsångest tror jag. Vi ska ha alinformation inför tvåan imorgon och det känns inte så kul att missa. Samtidigt vet jag inte om jag ä stark än för att gå till skolan. Hur ska jag göra?
JAAAAAA!!!!!! Nu gjorde Sverige sitt 2:a mål, var bara tvungen att skriva det. Haha, men nu ska jag nog koncentrera mig lite mer på matchen. Uppdaterar kanske lite senare.

go´morrn.

Godmorgon Godmorgon! Jag blev hemma idag också. Orkade verkligen inte gå till skolan.. Nej, det var inget roligt idag & vädret är dessutom skitdåligt så då blir man på depphumör. Tror inte jag ska missa så mycket i skolan heller, hoppas jag iallafall. Just nu sitter jag framför tv´n och glor på Mtv samtidigt som jag pratar med Alexander på msn och samtidigt läser jag UNT. Jag är ju en samhällsvetare nu så det är min plikt att läsa tidingen, fast jag ögnar nog mest igenom allting.
Sitter också och funderar på vad jag ska göra härnäst jag ska nog titta på "Dirty Dancing", det var ett tag sedan och den är ju så bra. Tänkte äta  någonting också om jag får i mig något idag, hoppas det.
Nej, nu får det nog vara nog för tillfället.

Allmänt söndagstrött

Okej, börjar bli dålig på det här med att skriva får skärpa till mig lite nu.
Helgen har inte varit så speciellt händelserik. I fredags stannade jag hemma från skolan, okade inte helt enkelt. Sedan på eftermiddagen åkte jag in till stan för att möta upp Alexander. Vi åkte hem till hans nya hus utanför Almunge. Det var ett jättetrevligt hus. Hälsade på nya katten Devil också, jättesöt för den delen. Vi åt jättegod lasange som Madde hade lagat och efter det blev det mys med film. Jag var så trött så somnade vid elvatiden, stackars Alexander kunde inte sova så tidigt och fick ligga vaken! ( förlåt ).
Lördag vaknade jag av att Devil låg och "purrade" mellan mig & Alexander, mysigt! Åkte hem på eftermiddagen, mådde inte så bra. Till kvällen var jag hemma med familjen och tittade på film. Lugnt & skönt faktiskt...
Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Ingenting faktiskt, funderat på saker & ting. Ska åka och dansa sedan, är inte speciellt taggad alls, känner meg helt lealös i koppen. Dessutom ska jag köra innan känner inte att jag har koncentration för det heller. Men nu ska vi inte vara negativa, får se hur jag gör kanske stannar hemma endå.
Jag längtar tills i veckan för att massa nya bra program börjar, saknat "Grey´s" & "Desperate".
Nej, men nu ska jag nog fixa mig lite iordning för kvällen.

Alexander, du får mig att orka med vardagen!

RSS 2.0