Kung & Fosterland.

Just nu har jag nog väärldens tårkigaste lektion. Naturkunskap. Alltså, min lärare är nog lite konstig. Hon märker inte ens att alla sitter och pratar eller gör någonting annat, ex bloggar. Nej, men seriöst lyssnar ingenting. Det är så sjuk tråkigt. Men enough about that. Hade lunch nyss och satt och åt knäckemackor så det står härliga till. Det var väldigt gott men nu känner man sig som en tjockis.
Efter skolan skulle jag egentligen åkt hem till Yo-Anna men kom på att jag måste hem och rasta katten. Katten också (haha, det var roligt enligt mig. Jag är trött). Ska dricka lite kaffe också. Sedan blir det in till stan igen till halv sju för daans. Idag är det ragga/dancehall och jag är sjukt peppad för det. Ska ta i för kung & fosterland så jag blir riktigt svettig. Sedan är det bara åka hem & glo på Greys. Jag längtar..

Grattis mamma <3

Tisdag. Dagen började med att jag gick upp tidigt och grattade mamma med frukost på sängen. En väldig skösång blev det tillsammans med bror & far. Haha. Mamma fick ett korsordslexikon av mig & bror. Och en massagesits av pappa, den är jätteskön. Skolan sedan och det fruktade samhällskunskaps provet. Och ärligt talat var det skit svårt. Frågorna var krångligt formulerade och väldigt svåra att svara på. Jävla Anna på att krångla till det alltså, bluttanblä.. Iallafall, efteråt hade vi Naturkunskap som var rätt skön eftersom jag inte lyssnade någonting, bara kollade på Bengt (min dator). Lunch. Historia. I början av lektionen så bara snurrade rummet till och så böjde jag mig ner, sedan svimmade jag i Johannas knä. Hon hjälpte mig ut ur klassrummet. Fick ligga på en bänk och skämmas såg väll helt cp ut kan jag tänka mig. Men iallafall började jag må bättre så Johanna skulle hjälpa mig att gå till toaletten för jag skulle dricka. Då händer det igen jag bara ramlade ihop och svimmade igen. Äkta Madeleine. Så fick ringa efter pappa som kom och hämtade mig. Stort tack till Johanna som tog hand om mig rejält och gick och stapplade runt med mig, jävla pensionärer såg vi ut som. Tack!
Väl hemma mådde jag inte bättre så lag mig & sov någon timma eller så. Försökte också plugga till geografin men gick inte så bra, texten bara flöt ihop & grejer. Fy tusan. Så orkar inte mer, ska läsa igenom lite till innan bed-time.

Vi firade mamma också. Åt skit god mat, hasselbackspotatis, fläskfilé & kantarellsås. Till efterrätt vart det hemmagjord daimglass och en massa frukt. Helt sjukt gott var det iallafall. Är väldigt mätt och känns som att magen ska sprängas.

Nu ska jag titta på Gynning.

ha

Okej, ärligt orkar jag inte blogg idag. Jag är skit trött, har ont i rygg & nacke. Stackars mig.

Imorgon fyller mammsen år, grattis<3

Söndagens program.

Ja, då var det en ny dag och dags för en ny dag med underhållande plugg. Det blir riksdag, regering, grundlagarna & parteier. Usch, hur orkar man? Fast okej, lite intressant kan det vara att få reda på lite saker om Sveriges styrelseskick och lagarna och sådära. Men ändå, det är oerhört jobbigt och långtråkigt också. Det finns inte direkt någonting roligt med allt detta? Dessutom böjar ångesttankar komma fram inför imorgon. Jag vill inte gå till skolan imorgon, jag vill verkligen inte det. Jag vill inte tänka på allting man har att göra, prov, prov, läsförhör, inlämningsuppgifter m.m. Dessutom har dethär lovet inte varit så mycket till lov för mig heller. Har ju jobbat och har haft annat för mig. Idag vaknade jag vid halv tolv, det är det senaste jag har gått upp på hela lovet. Förstår ni? Det har blivit sena kvällar och tidiga morgonar. Nej, en veckas ledighet till skulle jag ju inte banga på direkt. Men men, nu måste jag sluta skjuta upp mitt plugg.

Min mage.

Usch, jag har skit ont i min mage. Vet inte alls vad jag har gjort med den. Men det bara känns som om någon har stuckit in en kniv i den eller någonting. Riktigt pain är den iallfall. Hoppas det går bort när jag sover, annars vore det illa.
Jag hatar att ha ont i magen, det är nog det värsta stället man kan ha ont på. Visst? Det bara försör resten av humöret också. Nej, jag ska nog uppfinna en mirakelmedicin mot just magvärk. För har faktiskt testat att ta Novalucol & Novalucid men inget av de hjälper heller. (Tyck synd om mig?)

Kvällen!

Min kväll har varit sjukt trevlig, bara så ni vet det. Behövde komma bort lite hemifrån & byta omgivning. Skönt, skönt. Åkte in till stan & var inne där vid halv åtta. Där kom min vän och mötte mig. Vi fick vänta på bussen till Gränby i typ en halvtimme, men det gjorde ingenting. Vi stod och pratade om allt & inget. Fick förklara hur melodifestivalen gick till, alltså det med 2:a chansen och det. Haha, gulligt. Iallafall kom vi till lägenheten och satte på melodifestivalen. Tyvärr hade vi missat de 2 första bidragen men vi överlevde iallafall. Haha, min vän fick se mina kritiska sidor. Sitter alltid och kritiserar allt och alla i festivalen en tradition jag & min mamma har. Haha, men seriöst, Ainbusks klänningar looked like hell! Nåja, vi tittade och sådära. Jag tyckte inte om någons låt sådär jätte oerhört mycket men iallafall. Tyckte inte om Ainbusk eller Eskobar eller hon operakvinnan heller. Men men. Björn Gustavsson var iallfall bäst. Vem faller inte för hans söta leende? Dessutom är han väldigt roande. Give me.
Haha, när festivalandet var slut satte jag & min vän på "Sweeny Todd". En oerhört bra film som jag starkt rekomenderar. Den var väldigt välgjord och skådespelarna var jätteduktiga. Belv förvånad över att Johnny Depp kunde sjunga så bra. Nej, en riktig höjdare. Var länge sedan jag såg en sådan bra film. Tur att jag hade min vän så jag inte blev rädd, haha. Sedan efter filmen hade vi ett hederligt kuddkrig & jag skrattade. Jag skrattade väldigt mycket och det gjorde mig glad.

Så tack för en bra kväll, den var välbehövlig.

Du har ingen rätt alls.

Okej, människor. Nu ska ni veta att jag är allvarlig när jag skriver att mitt liv är helt fucktupp. Serisöt, trodde det hade nått botten. Men inte då, såklart att du ska komma och höra av dig efter lång tid. När jag äntligen börjar glömma, så kommer du och vill ha sympati. Varför ska jag ge dig det? Du sårade mig så otroligt jävla mycket. Vet inte om du förstår det. Tror inte att du gör det, vet verkar som att du inte förstår andras sorg utan allting bara handlar om dig och hur dåligt du mår. Men guess what, du sårar nog mycket mer människor än vad du tror. Jag vet att du också har blivit sårad, men det är ingen ursäkt. Dessutom, du ville ingenting du sa att vi inte hade en chans. Du sket i att svara när jag skrev, jag var som luft för dig. Så du har fan ingen rätt att komma och söka sympati och ge mig utskällning för mitt misstag. Du har inte det, för det du & jag hade var ändå bara något tillfälligt från din sida, annars skulle du inte ha gjort som du gjorde. Så varför bryr du dig över huvudtaget? Varför? Jag förstår verkligen inte dina tankegångar för som sagt, du hörde inte av dig du påstår dig vara min vän. Vänner pratar med varandra. Du hörde aldrig av dig, du har ingen rätt alls att bli arg eller sårad, ingen rätt alls. För vad du än säger så har du sårat mig mer än vad jag någonsin kunde ha sårat dig med en sådanhär sak. Du fick mig att falla och sedan sket du i mina känslor. Jag vill inte mer..
Dessutom går du till den människa du absolut inte ska gå till och berätta en massa saker för den personen. Där förstår jag dig heller inte. Du har ingen rätt alls att gå fram till honom & börja snacka och ge detaljer. Har du ingen empati alls? Jag menar, det är saker som inte alls är relevanta och som inte ens behöver pratas om. Du har ingen rätt alls att gå fram till denhär människan och börja ge detaljer som inte ens någon vill veta om. Du sa att du inte snackade skit, my ass att du inte gjorde. Så snälla lämna mig & min vän ifred nu.

Dessutom, jag vet att det är orätt mot dig. Att prata om allting med dig. Men som jag sa, du är den ändå på heja jordklotet jag faktiskt litar på och kan prata med. Så tack så mycket att du ställer upp. Det betyder oerhört mycket.

Vinden.

Idag skulle man inte vilja vara ute på havet med en ålandsbåt. Ellerhur? Fyfan vad det blåser där utanför mitt fönster. Det blåser så det knakar i väggarna. Usch, det är läskigt men samtidigt lite mysigt.
Tänk vad skönt det skulle vara att få vara en vind egentligen. Att man bara kan blåsa runt där man känner för det, vilken frihet det skulle vara. Svassa runt när man vill och vart man vill. Stanna till då och då för att rätt som det är bara brusa ut i ett stort stormväder. Vilken frihet.

...

Som om inte det vore nog nu. Jälva skit helvetes skit.


Ursäkta mina deppiga inlägg. Men allting står inte rätt till just nu. Ingenting faktiskt.

Helvetes skit dag.

En riktigt hor dag har det varit idag. Gick skit på jobbett och saker hände. Fyfan va jag skämmdes och var det var pinsamt. Jag höll på att dö. Kommer fan vara skitjobbigt att gå dit igen efter idag. Men vad skulle jag ha gjort? Det var inte med min mening. Kan tyvärr inte göra någonting åt det, händer så mycket runt omkring så allting bara faller ihop ibland.

Dessutom så vill jag inte prata nu, så ni vet. Kommer antagligen inte svara om någon ringer, för jag orkar inte prata. Sms kan skickas så ser jag om jag orkar eller inte. Förlåt mig, men orkar verkligen inte just nu. Vill inte prata med någon om dethär vill inte ta upp någonting. Hoppas ni respekterar det.

Världens goaste paj!

Jag & Johanna bakade världens godaste paj! Den var så oerhört god och väldigt enkel att göra. Så det ända vi sa var "Mmm, mmm, mmm, mmm!!!" Haha, fast det berodde på att det var vi som bakade den också, eftersom vi är proffsiga bakare. Så den var iallafall asgod. Fast pajformen gick sönder med det var det värt för pajen var så oerhört god. MMMMM! Haha, stackars alla er som inte fick smaka våran goda paj! HAHA!

Hejdå :D

KUL!

Jag leker med Johanna & vi har roligt !

tankar.

Tankar, tankar, tankar, tankar. Tankarna bara flyger runt i mitt huvud. Hur ska jag få dom att försvinna? Varför sa hon så? Varför gjorde han så? Varför beter dom sig på det viset? Vad gjorde jag fel, vad kunde jag ha gjort anorlunda?

Människor förändras, speciellt i denhär åldern man vet inte riktigt vem man är och man utvecklas som person just nu i tonåren. Man lär sig oerhört mycket och man skaffar sig nya erfarenheter. Det är klart att man förändras som person. Men bara för att man förändras behöver det inte vara till det dåliga. Man kan fortfarande vara samma gamla person som man alltid varit bara det att man har fått nya egenskaper och vågar ta för sig mer än vad man gjort förr. Man börjar hitta vem man är och man kanske gör andra saker i vissa situationer, saker man inte skulle ha gjort förr. Men det innebär inte att man är en helt annan människa. Vissa av ens egenskaper har man ju med sig i hela livet och de som verkligen känner en vet om detta och förstår att man förändras men vet att man ändå alltid kommer att finnas där till varje pris.

Jag förstår verkligen inte, varför är man plötsligt så ond så fort man förändrar sig. En förändring är ju inte dålig? Dessutom om ni nu tycker jag är så jävla förändrad säg det till mig, straight in my face. Istället för att gå och prata bakom min rygg. Hur ska jag kunna veta vad ni tycker om ni inte säger det till mig? Och ändå, om ni inte kan acceptera att jag har gjort en viss förändring är ni inte riktiga vänner heller. För en riktig vän stannar kvar, i alla lägen. Oavsett om ens kompis nu har förändrats på ett eller annat sätt. Då får man prata om det, diskutera och hitta lösningar. För det är så riktiga vänner gör.

Jag är besviken.


My day,

Jobbig dag idag. Vaknade med tuppen halv åtta imorse. Gick upp och tog mitt dagliga morgonkaffe. Vi åtta åkte jag och pappa iväg till FMV. Där körde vi styrketräning, körde mest armar, rygg och mage. Väldigt skönt. Var klara vid kvart i tio. Halv elva var jag hos ungdomsmottagningen och det gick bra och fort. Gick in på Ica, köpte mig en Redbull & någon choklad sak. Jag satte mig på en bänk i St:Per och tänkt att jag skulle få vara ensam i tre timmar. Men, som tur va fick jag syn på Sasha och hennes vän. Dom kom & slog sig ner bredvid mig, trevligt med sällskap tyckte jag. Haha, helt plötsigt börjar tele2 försäljarna på andra sidan flörta med oss. Haha, det var riktiga backslicksnobbar.. Vi lät dom hållas. Efter en stund gick Sashas kompis hem och det blev bara vi två kvar. Då kom en av backslickarna, Johan fram till oss och presenterar sig. Han drog med oss bort till deras försäljningsbord och presenterade oss för hans lille-bror Jon-Jon. GUlligt namn, visst? Iallafall stod vi där och pratade och så fick vi en varsin lapp där det stod "Får jag chans på dig?" Med tre alternativ: Ja, nej, bara när jag är full. Och Namn, Msn, telefonnunmmer. Gulligt tyckte vi. Nej, usch dom var från stockholm och södermalm så der var verkligen riktiga snobbar. Haha, iallafall. Kvart i ett åkte Sasha hem och jag satt kvar på stationen, åt min tonfisksallad och pluggade lite.
Kvart i två gick jag till jobbet och började jobba. Det gick mycket bättre idag, fick iväg två i timmen ungefär vilken är bra för mig iallafall. Haha, har lärt känna en trevlig prick där borta också vid namnet Martin. Skönt att ha någon och gaffla med emellanåt.  Fast lite jobbigt var det, råkade ringa hem till någon som hade avlidit tyvärr. Slutade klockan sex, gick till Apoteket hämtade medicin.
Kom hem och dog i sängen har bara tagit det lugnt och nu tittar jag på "Gossip girl"..

Skit jobb.

Hm, jobbet gick inte bra idag. Typ alla som jobbat där mer än en månad fick sitta på varma listan. Jag och några till som är nya fick sitta på de kalla. Och det var någonting fel med den listan så jag fick inga samtal. 1:a timmen fick jag kanske ett samtal i kvarten. Efter den timmen fick jag inget samtal på två timmar. Fatta vad drygt det var. Nej, usch. Så sita 20 minutrarna fixade dom listorna så det funkade ordentligen igen. Hm, fick alltså inte iväg en enda order idag. Skitskitskit.

När jag kom hem tröstade jag mig med en stor kopp kaffe. Satt mig även på motionscykeln & var lite duktig idag. Gjorde även lite andra övningar också. Duktig Madde! Annars har jag inte gjort många knop idag. Sparar på krutet inför imorgon.

Imorgon ska jag upp tidigt. Jag & pappa ska åka in till F16 vid åtta för att styrketräna. Oh yes, duktig ska man vara. Vid halv elva ska jag vara hos ungdomsmottagningen. Sedan kommer jag få vänta i 100 år på stan eller iallafall tre timmar. Ngn som vill ses? För 13.45 ska jag iallafall jobba. Jobbar till sex imorgon. Så imorgon kommer bli en tuff dag, kommer vara heldöd.

Måndags morgon!

Det är 1:a dagen på sportlovet och det är måndag. Vad gör jag uppe klockan åtta? Usch, har väll sovit tre timmar inatt det gäller att pimpla kaffe som bara den så att jag är pigg & glad på jobbet. Det är det som är grejen, man måste vara pigg & glad för att vara en bra säljare. Ha ett leende på läpparna hela tiden. Usch, hur fan ska jag orka? Fast det sköna är ju att jag slutar klockan ett. Så behöver bara jobba i 3 och en halv timma. Får se om det är mer folk där idag, det lär det ju vara eftersom att det är lov. Usch, skämmer ju ut mig totalt om jag inte får någonting sålt. Nej, idag är mitt mål minst 2 i timmen. Sådetså!

Nej, jag uppdaterar mig när jag kommer hem från jobbet i eftermiddag. Tänk på mig & min stackars mage (jag har jätteont i magen).


BLÄ!

Dåligt samvete, dåligt samvete. Söker ingen sympati så bara skit i dethär inlägget, okej.
Bläsch, har ätit lite godis och varför får man alltid så dåligt samvete efter det? Det känns ju som om att magen sväller upp som en jälva ballong plus att det känns som om man går upp 100 kg. Usch, jag vill verkligen gå ner i vikt....

Varför är samhället så jälvla utseendefixerat för? Varför ser man en anorektiskt smal tjej så fort man sätter på tv'n eller är nere på stan? Det är ju klart att man blir påverkad? Och dessutom i tidiningen varje dag står det om det senaste bantningsknepet "Gå ner 5 kilo på bara 3 veckor med nya supermetoden". Anna Skipper står och pekar med sitt finger i ett hörn. Jag menar, vart är allting på väg? Ätstörningarna hos unga flickor och pojkar ökar kraftigt. Usch, ens självförtroende sjunger till botten så fort man ser dendära "snygga" modellen på en reklamaffisch. Är hon ens snygg? Är det verkligen snygg att vara sådär smal och inte ha några kurvor? Visst, vissa säger det är snyggt med kvinnliga former, vi killar vill ha någonting att ta i. Men när allt kommer omkring, är det verkligen så? Och hur definerar man kurvor? Det kan också disskuteras. Kurvorna definerar man nog inte så som kurvor egentligen ska defineras. Som typ det finns ju de som är helt spikraka och inte har några alls. Steget därefter är de som är sjukt smala men man ser lite höfter pådom iallafall. Det är kurviga personer. Och de som ser ut som jag, breda höfter vad är då vi? Hur definerar man våra kroppar? Nej, sådant kan man skriva och disskutera om i evigheter. Men har jag inte någonstans här en poäng?
Nu menar jag inget illa åt dom som är jättesmala och är födda så. För vissa är liksom naturligt smala, så ta inte illa upp. Men det jag är trött på är alla jävla dessa människor som träna ihjäl sig och inte äter någonting bara för att bli smala och se "snygga" ut. DET ÄR INTE FINT! Enligt mig är det inte det, när man ser revbenen eller något annat ben sticka ut.
Thinspiration sucks.
Som sagt, att självförtroendet sjunker och sjunker för varje dag som går. För att vissa kan faktiskt inte hjälpa att bli påverkade av alla dessa smala modeller överallt. Eller hela denna veva om att gå ner i vikt och se smal och fräsch ut. Är inte bröd, ät inte pasta, ris eller potatis. Ät grönsaker. Blablabla. ORKAR INTE!

Jävla fucking skit värld.

I'm in love!

Jag är kär. Jag är helförälskad i Miami Inc's stjärna, Kat von D. Serisöst, det finns nog ingen i hela denna värld som är lika vacker som hon är. Hon är verkligen vacker. Jag blir hel-paralyserad när jag tittar på henne, man blir ju helt fängslad av hennes good looks? Visst är det sant att hon är vacker? Dessutom värkar hon vara en oerhört trevlig och utåtriktad människa. Nej, som sagt. Jag ska nog ta och bli lesbisk. Riktia in mig på att åka till USA och lägga in en stöt på Kat, eller vad tycker ni? Haha, dessutom slipper man alla dessa problem med killarna. De komplicerade killhelveterna.

Så, I love Kat von D!
För er stackare som inte har uppmärksammat denna skönhet lägger jag ut en bild på henne. Njut!

image4

Carola, HAHA!

Ändå fast kvällen inte blev som tänkt vart den lyckad. Anledningen till det var att Carola bara kom till 2:a chansen. Ni som såg programmet såg även hennes chock! Jag dog av skratt. Det var så oerhört skönt att hon inte direktkvalificerades till final. Förstår ni hur knäckt hon blev? Ojojoj, det var nog dagens garv. Hahaha!!
För övrigt var Sannas låt en riktig höjdare, fick rejäl gåshud. Hon var ingen favorit innan, tycker inte om henne så mycket bara ifrån tidigare. Men ikväll växte hon i mina ögon. Texten i låten var helt underbar plus hennes röst var så oerhört vacker. Nej, hon var värd att gå direkt till finalen.

Dessutom måste jag bara säga att jag som nog många anra är helt förälskad i Björn Gustavsson. Serisöt, vem blir inte kär i hans gulliga blonda hår och söta ögon? Nej, jag ska nog ta och ragga upp honom någon gång. (Yeah right?). Iallafall så I love him!


Pms.

PMS, finns det någonting värre? Ni kvinnor vet exakt vad jag pratar om. Det är inte alls roligt att ha PMS över huvudtaget. Man blir trött, grinig, godissugen och känslomässigt ostabil. Varför har det blivit en sådanhär orättvisa att vi kvinnor ska ha den hära veckan då Berta kommer på besök? Det är ingenting roligt alls, överhuvudtaget. Värken är också outhärldig (Iallafall för mig). Nej och saker man inte skulle bry sig om i vanliga fall blir till värsta stora grejen. Ni förstår hur jag menar? Nej, ett stort FYFAN för det.

Som idag, jag ville skjuta huvudet av min lillebror. Fast iofs är han väldigt jobbig. Han är tonåring och arg hela tiden. I vanliga fall så bryr jag mig inte så mycket. Men idag ville jag bara gå in på hans rum och rycka huvudet av honom. Jävla skit unge är han. Ingen respekt alls eller what so ever. 

FYFAN FÖR PMS!

Min fredag.

Usch förlåt men jag orkar verkligen inte uppdatera så mycket. Är så oerhört trött och bara har ingen lust alls att skriva ner någonting egentligen. Men lite kanske man kan skriva, man vet ju aldrig om man kommer igång eller inte.
Idag var det 1:a dagen på Provoice det gick väll sådär. Satt i tre timmar och fick bara iväg 1 order. Men jag menar, sitter man tio till ett en fredagsförmiddag är det inte många man får tag i. De flesta var inte hemma eller så var de sura. Nej, men ska ha mitt andra traniee pass på måndag iallafall. Hoppas det går bättre då, det är dock också en tidig tid men jag kanske kommer igång bättre. Hoppas!
Sedan åkte jag & Johanna hem till Safi. Vi åkte dit, gjorde naturkunskaps beting. Åt chokladbollar och träffade en väldigt söt liten bebis på 5 månader. Det gjorde hela min dag, jag blir helt överlycklig när jag träffar bebisar. Visst får man ett stort lyckorus? Hur som helst, jag tog 1:an till Garnisonen vid fyra där jag åkte med pappa hem. Väl hemkommen tog jag en lång varm dusch. Mycket skönt. Annars har jag inte alls gjort mycket, tittade på Let´s dance med mamma & pappa. Det var iallafall väldigt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt.

Alla <3 dag

Idag har varit en oerhört bra & rolig dag. Behövde denna dagen mer än vad jag trodde.
Dagen började med en långpromenad i det fina vädret. Okej, soligt var det men det blåste så in i helvete och kallt blåste det. Men det var skönt. Väl hemkommen tog jag mig en lång dusch som var välbehövlig. Gjorde mig iordning, sminkades och kläddes. Åkte in till stan och var inne vid halv två, träffade Johanna. Vi gick vidare för att möta våra dejter, Adi & Ahmed. Gulligull var dom.. Vi gick vidare till dragon palace där vi åt god mat. Jag har nog inte haft så roligt på väldigt länge. Haha, men dom mobbade mig hela tiden eller så mobbade vi personalen där. Haha, kan jag ta din tallrik? Hihi, väldigt roligt var det iallafall. Så nu har ni nog förstått det? Nåja, vid fyra var det inga människor kvar och personalen började titta snett mot oss så vi gick därifrån. Sedan knallade vi runt på stan, satte oss på Stadium i en tid. Efter det gick vi bara runt och strosade.
Vid 17.10 skule jag och Johanna åka hem. Gentlemän som de var följde de med oss till bussen. Haha, så började dom smussla sig lite. Haha, vi har gjort någonting idag som börjar på "pre" och slutar på "ent" haha vi förstog inte alls vad det var förens typ lång tid. Sötungarna hade juu köpt presenter till mig & Johanna. Söööta! Vi fick pärlörhängen och ett pärlhalsband. Var inte det sjukt snällt? Nåja, jag skämmdes iallafall väldigt mycket eftersom jag tycker sådant är så pinsamt. Men men..
Jah & Johanna kom hem gjorde inte mycket. Tittade på tv och pratade lika somvanligt...

Imorgon ska jag jobba sedan Safi och leta fest.

Puss på stjärten!

Onsdag

Onsdag, visst är det onsdag? Min tidsuppfattning har inte varit direkt korrekt denhär veckan. Känns som om tiden först går jättesakta och sedan jättefort, konstigt.
Dagen började oerhört segt med fucking skolan, serisöt jag orkar inte. Matten är åthelvete, jag förstår ingenting och orkar verkligen inte göra någonting åt saken. Just nu vill jag bara hoppa av skiten och börja jobba eller någonting. Blä. Efter skolan åkte jag hem. Pappa hade köpt sushi, har aldrig ätit det och han tyckte jag skulle prova. Vart väll inte så överförtjust men det slank ner, jag tror man måste äta det flera gånger för att tycka det är godare. Dessutom ska jag nog äta på ett bättre ställe. Pappa hade ju köpt det på Ica, så om man går och äter på någon restaurang är det nog godare. Iallafall, klockan sex tog jag bussen in till stan, Julia & Sasha klev på också satt och pratade om Provoice och så vidare. Trevlans. Kom in till stan och mötte Johanna för att sedan gå till dansen, dancehall. Det var så jävla skönt att röra på sog och svettas. Var ju inte med förra veckan så var lite svårt att hinna ikapp med alla stegen, men lärde mig rätt så fort. Askul, jag älskar att dansa! Seriöst är det bästa som finns, okej är inte bra men det är underbart. Iallfall, på bussen hem bestämmdes det att vi danslickor skulle ses på lovet och festa någon dag. Dansa ska vi göra då, hela natten lång. I can´t wait!
Kom hem, gick ut med katten en oerhörd snabbis för att hinna hem till Greys. Det var ju sesongspremiär, var jättekul att det äntligen började. Jag älskar den serien, tokmycket.

Iallfall, imorgon är det alla hjärtansdag. Ska börja dagen med en långpromenad behöver nog det tror jag. Efter det hem, duscha, fixa mig. Sedan bär det in till stan för att träffa Johanna & våra dejter.Ska bli jättekul.

Hejdå :D


trött.

Är för trött nu för att skriva någonting intressant just nu. Fast har väll iofs ingenting intressant att berätta heller. Min dag har inte varit ett dugg rolig. Bara skolan som jag hade sjukt mycket ångest i ville inte vara kvar och bara åka hem. Men jag var kvar ändå, det var duktigt av mig. Kom hem och la mig i soffan. Hjälpte till att laga mat och sdan planera matlistan med pappa. Sedan vart det en skön dusch, gossip girl & Gynning.

Nu är jag trött och så sova.
Ciao!

bläsch.

Ojoj, sjukt trött är jag nu. Kom hem vid kvart i nio typ helt slut. Utbildningen tog längre tid än väntat. Höll på till åtta, i fyra timmar alltså. Fast det var väll bättre att ta allt på en gång än en gång till imorgon. Det var ändå intressant och man lärde sig mera än förväntat. Så mitt första arbetspass är på fredag, ska även göra ett litet prov då så dom vet att jag kan allting om ITH eftersom det är för dom jag ska sälja. Men det går nog bra, kommer kanske att darra sönder på rösten det 1:a samtalet jag ringer. Men what ever, haha.
Hur som helst har jag inte hunnit plugga någonting idag heller så det komemr gå åt helvete imorgon på provet. Snälla, kan inte någon komma och kidnappa mig? SNÄLLA! Jag pallar inte heller. Ska väll läsa igenom boken en gång innan jag lägger mig. Bläsch på allting....

På torsdag är det alla hjärtans dag. Då ska jag & Johanna ta med våra dejter och äta på kina. Ska bli kul.

Måndagens program.

Sitter här och snorar på min Naturkunskap. Vi ska titta på en film som heter "Planet earth" som handlar om naturen, mycket intressant. NOT. Pallar egentligen inte gå i skolan idag, men var tvungen eftersom att jag missar så mycket annars. Pallar egentligen inte göra det jag ska gör aidag heller. Ska gymma efter skolan sedan plugga. Utbildning klockan 16.00 och sedan dans 18.30 som jag hoppas jag hinner med om inte utbildningen tar för lång tid.
Men liksom måndag, hur orkar man med måndagar egentligen? Jag menar, har knappt sovit någonting inatt heller. Och hur orkar man med att göra alla saker man gör egentligen? Hur orkar kroppen med allt egentligen? Nej, jag förstår inte riktigt.. '

Dessutom har jag historiaprov imorgon och jag har inte pluggat ett skit. Kommer då inte hinna plugga mycket idag heller alls. Fy tusan säger jag bara.

Lögn?

Alltså, jag trodde iallafall att vi skulle vara vänner. Skulle vi inte det? Bestämmde vi inte det? Eller, missförstår jag allting som vanligt? Hur kommer det sig att du aldrig svarar eller ens hör av dig? Var allting bara en stor lögn? Allting, allt vi hade allt vi gjorde allt du sa? Menade du ingenting? Så många frågot, inga svar. Hur ska jag kunna veta och förstå? Du lovade att vi skulle vara vänner. Saknar att kunna prata med dig om allting. Sitta och prata i telefonen i fyra timmar för att sedan skicka ett godnatt sms. Saknar att prata med dig, saknar din röst och skratt. Förstår du mig inte? Varför gjorde du alla dessa ansträngningar för mig om det ändå slutade såhär, att vi inte ens pratar längre. Varför?

Snälla, hör av dig..

ingen rubrik.

Hallå folken. Måste ursäkta mig för mina luddiga inlägg igår. Men så går det när modret är i farten. Hihi. Vaknade idag och har inte gjort mycket för världen. Skalade & skivae potatis till maten. Dammsugade övervåningen och inte mycket mer. Har precis ätit och väntar på att mamma ska titta klart på "Biggest looser" så jag kan dra till Johanna. Vi ska plugga och vara mycket duktiga, visst?

Jag är väääldigt yr så Johanna du får vara mitt stöd nu och ta hand om mig i min yrselighet. Så skakar hela kroppen också eftersom jag har tagit min Bricanyl.
Uppdaterar mig ikväll!

glömde

Och så ville jag bara påpeka att Joakim har världens sötaste rumpa och att han är världens sötaste pojke! Helt underbar!


Vi är ihop!

Jag ville bara tillkännage att jag och Joakim är nu ihop. Jag frågade chans på honom när jag sett hans söta rumpa i camen. Och vi ska vara ihop förevigt, visst? Joakim + Madeleine = Sant !

blääsöäf

Okejokej , förlåt om  mitt inlägg är lite lulligt. Men det är inte mitt fel att man blir lite på lurven när man är i farten här hemma.
Hur som stans... SKAMLIGT att Chruster Sjögren kom vidrae dirket till finaeln på melodifestivalen. Fyfan säger jag bara, fyfan. Hans låt liksom sjöng samma sak hela tiden. "I love europe". Fy tusen säger jag bara...



SAKNR DIG!

A womens heart is a deep ocean of secrets.

Ikväll är det också våran film på tv. Bara ryser vid tanken. Kommer inte kunna se den. Kan inte ens se reklamen på tv utan att få tårar i ögonen.
Sanningen är att jag saknar dig. Så oerhört mycket.

Melodifestival feber.

Ville bara påminna alla som läser min blogg att ikväll börjar melodifestivalen. Ikväll tävlar:
E-type & The Poodles- Line of fire.
Face-84- Alla gamla X.
Velvet- Deja vú.
Brandur- Lullaby.
Michael Michailoff- That´s love.
Amy Diamond- Thank you.
Suzzie Tapper- Visst finns mirakel.
Christer Sjjögren- I love Europe.

Jag måste bara säga också att jag vill INTE att E-type eller Christer Sjögren ska gå vidare. Det är riktiga spymedel. Uschusch, hoppas det går väl för de andra iallfall. Men blä på dom iallfall. hihi!


Min fredag gott folk.

Oj, idag är jag väldigt trött. Igår var en hektiskt men ändå skön dag.
Börjad med att jag vaknade klockan nio och kunde verkligen inte somna igen. Okej, tänkte jag och gick ner drack kaffe och åt en smörgås. Även fast min buss gick 12.50 stressade jag mig igenom hela förmiddagen och höll på att dö av stress. Men jag var nog väldigt nervös också tror jag. Hur som helst så klädde jag mig lite propert så man skulle ge ett bra första intryck. Hade leggins, min gråa pololinne som jag hade som klänning, benvörmare och mina nya stövlar. Åkte då in med bussen och knallade till Provoice till klockan två som avtalt. Kändes skönt när jagkom in där för stämmingen var härlig och mysig. Det kom en kille till mig som egentligen inte skulle intrvjua mig men chefen hade inte tid så han skulle ta mig ändå. Och det gick ju strålande. Han tycket om mig jättemycket sa han och blev förvånad över att jag bara var sjutton eftersom att jag var så mogen av mig. Haha, gullig kille. Så han bokade in mig på utbildning på måndag och tisdag och sedan är jobbet mitt. YES! Äntligen kan man börja tjäna lite egna pengar. Mycket skönt.
Efter intervjun träffade jag Madelene på stan, vi kollade lite och gick sedan till Cupido för att avnjuta en god sallad. Var mycket trevligt att sitta och prata med kvinnan. Behövdes pratas igenom mycket, skönt! En liten Alexander kom förbi också och sa hej. Trevligt att se dig!. Efter Cupido gick vi till Hemköp och köpte godis, chips och "lyxcola" till pojkarna. Sedan blev det hemfärd till Peters lägenhet. Där satt vi och lyssnade på härliga låtar och sådant mysigt. Peter kom hem och vi tittade på "Jalla, Jalla", haha jag har aldrig sett den förr och det var oerhört bra tyckte jag. Thomas kom lagom till klockan 21.00 och då blev det filmen "Guess who" mycket rolig den filmen också, satt och skrattade mycket. Men en del beror väll på att man var oerhört övertrött också. När den filmen var slut satt vi och muppade oss en stund. Efter ett tag satte vi på "Deja vu", en mycket konstig men bra film. Kanske inte världens bästa att titta på när man är trött.
Efter filmen bäddade vi till oss i köket. Haha, madrassen bestod av kuddar från soffan. Haha, en bäver kom också för att hälsa på. Sömn fick jag inte mycket av eftersom kuddarna gled isär så jag låg hälften på golvet, fick inget täcke och hade en snarkgubbe bredvid mig. Haha, men några timmar blev det iallafall. 

Imorse (halv två) gick vi upp och var ordentligt trötta. Jag åkte hem vid klockan två och har inte gjort så mycket mera nu... Johanna skulle ju egetligen kommit hit ikväll men det blev ju inte så, förlåt sötnos. Men ses imorgon istället.

Hiv.

Också när jag tittade på Gay-galan fick jag reda på att Andreas Lundstedt från Alcazar har HIV. Det har jag inte vetat förrens nu, är jag lite efter? Hur som helst vill jag bara påpeka att det var jävligt strongt utav honom att gå ut med det i media. Det är oerhört modigt att kunna berätta att man har HIV och nu gäller det ju inte bara Anderas utan alla andra i landet som också har det. Otroligt strongt och modigt. Eloge till er.


Lala, dålig på att hitta på rubrik.

Imorse när jag vaknade blev jag glatt överraskad, först väcktes jag av ett telefonsamtal från Provoice som ville ha in mig på jobbintervju imorgon. Yes. Sedan berättade pappa att jag slapp åka in till vårdcentralen idag. Han hade pratat med en sjuksköterska och han sa att jag skulle öka dosen medicin. Så jag ska ta 4 pulmicort på morgonen och fyra på kvällen. Plus Bricanyl eller Molipect om jag får host-attacker. Så glad blev jag..

Annars har idag varit en värdelös dag, inte gjort någonting alls. Fixat naglarna, städat varit ute med Morris inte mycket mer.. Tittade på gay-galan också mycket intressant. Var roligt att se alla gaypeoples. Och jag kom fram till att Jonas Gardell är en mycket bra människa...

Puss på stjärten :D


Sjukhus-historia.

Haha, jag och Johanna sitter och disskuterar om sjukhus. Haha, jag fick inte kalla svartbäcken för ett sjukhus för det är ju faktiskt en vårdcentral. Haha, hon tillochmed slog upp sjukhus och vårdcentral så att jajg inte skulle kalla svartbäcken för sjukhus. För det är inte ett sjukhus. Haha, rolig flicka.

Så nu vet ni, Svartbäckens vårdcentral i Uppsala är inget sjukhus.

Sjukhus-historia.

Haha, jag och Johanna sitter och disskuterar om sjukhus. Haha, jag fick inte kalla svartbäcken för ett sjukhus för det är ju faktiskt en vårdcentral. Haha, hon tillochmed slog upp sjukhus och vårdcentral så att jajg inte skulle kalla svartbäcken för sjukhus. För det är inte ett sjukhus. Haha, rolig flicka.

Så nu vet ni, Svartbäckens vårdcentral i Uppsala är inget sjukhus.

En ond cirkel

Ambitionsnivån ligger mycket, mycket högre än vad min kropp egentligen orkar med. Jag vill nog alldeles för mycket än vad jag egentligen pallar. Jag vill prestera bra, jag vill hinna träna, dansa, träffa vänner och samtidigt måste jag hinna ha tid för mig själv. Och när jag klämmer in allt dethära blir en biverkning att jag stressar alldeles för mycket och på grund av stressen sover jag inte om nätterna och jag har också väldigt svårt att få i mig tillärckligt med mat. Mina problem blir ju inte mycket bärre av det heller, för när jag inte sover eller äter ordentligen blir jag bara ännu mer trött och så går allting runt i en ond cirkel och jag vet inte hur jag ska bryta den. Jag har problem, saker jag har hållt inne länge som aldrig har fått tid att komma ut. Allting bara samlas till en stor jävla klump och den blir bara större och större för varje dag som går. Och det blir bara värre för varje dag som går eftersom jag aldrig tar itu med sakerna, eftersom jag inte har den tiden jag behöver för att ta itu med dom. Istället för att tänka på mig själv gör jag en massa anda saker som inte är lika viktiga egentligen, men man tänker att dom är mycket viktigare i den situationen man är i.

Så frågan är, hur jag ska bryta denna cirkel?

Badkar.

Igår var en jobbig dag. Det är jobbigt att prata om sina problem. Men tack Pappa, det betydde mycket för mig att du tog dig tiden.

Idag har jag bara tagit det väldigt lugnt och tagit hand om mig själv. Vaknade vid 11 så jag gick upp och gjorde mig en smoothie gjord på blåbär och sådant gott. Efter det kröp jag ner i badkaret, läste hänt extra och lyssnade på reagge. Mycket skönt kan jag lova. Sedan resten av dagen har jag bara glott på tv och ingenting annat. Trots detta är jag så oerhört trött och jag förstår inte varför. Får se om jag går imorgon. Får se vad pappa tycker.

Jag längtar tills på fredag !

Haha.

Haha, satt nyss och kollade runt lite på olika populära bloggar. Bl.a Blondinbellas blogg. Och blev full i skratt när jag kollade in hennes inlägg. Haha, vänta ska bara skratta lite till (hahahahahahahaha). Såhär är det att damen Blondinbella har rensat ur sina kläder ur sin garderob och har lagt ut som på sin blogg för försäljning. Alltså, är inte det lite för mycket? Eller vad säger ni? 
Jag menar så kändis är hon inte så att folk vill jättegärna köpa hennes kläder för dyra pengar? Jag menar, har hon inte lite för väl höga tankar om sig själv? Kanske bara jag som reagerar på sådant. Men tycker i allmänhet att hon värkar vara en sådan som tror sig vara lite bättre än alla andra. Och det kan man ju nästan märka i henns inlägg då hon vill sälja sina använda kläder.

Jaja, whatever vill iallafall rekomendera Kenzas blogg för er som inte upptäckt den än. Hon är iallafall en mycket mer mogen och trevlig bloggare.

Godnatt!

Fashion against AIDS!

Ah, Johanna den sötnosen ska titta på ett linne till mig imorgon! Thanks babe! <3

Jag måste också få.

Jag måste också få vara ledsen och irriterad. Jag kan inte alltid vara glad heller. Jag menar, när du är arg och irriterad får du snäsa och visa det hur mycket du vill och täänker inte alls på att jag kanske bli sårad. Men om jag är ledsen och irriterad och inte är lika glad somvanligt får jag bara mer skit för det. Det är faktiskt så att man inte alltid kan vara glad. Och det är faktiskt så att jag just nu bara har lust att skit i allting. Skita i skolan, skita i allt. Bara åka iväg någonstans, flytta och bo någon annan stans. Men jag gör inte det. Jag kämpar och anstränger mig för din skull. Alla mina ansträngningar gör jag för din skull så att du ska bli nöjd. Jag skulle kunna skita i allt, men jag vet att besvikelsen skulle vara så stor från din sida. Så jag fortsätter att kämpa fast jag egentligen inte orkar med det, men jag gör det för din skull. Men nu orkar jag snart inte längre. Jag håller allting inne och till slut kommer allting att rinna över.

Jag kan inte vsts glad hela tiden. Jag måste också få bli ledsen och irriterad.


Samprov.

Idag åkte jag hem från skolan. Mådde inte alls bra och behövde vila. Som tur var kom pappa och hämtade mig, snäll som han är köpte ha en chokladkaka till mig också. Han tjatade lite om att jag behöver äta mera så till råga på allt köpte han en kebabrulle till mig också. Han vill feta upp mig ännu mer? Jävla pappa! Hihi, nejdå han vill ju bara vara snäll..
Så jag har suttit och pluggat lite till mitt samprov när jag fick ett mess av Safi där det stod att det var flyttat. Något arg jag vart. Vi har flyttat provet tills efter sportlovet och det är åthelvete. Jag förstår inte hur alla i klassen tänkte? Det var bara Paula som var smart och också inte ville. Alltså, man kommer ju inte palla plugga på lovet och man hinner ju glömma bort allt.. Jag ska strejka, jag är arg.

Hur som helst så har jag också fått lite Fashion against AIDS hybris. Jag vill också jättegärna ha en sådan men igår var nästan alla slut. Så idag gick jag in på internet och till min stora glädje fanns det kvar där. Så jag ska be pappa beställa en åt mg så ska han få pengar av mig sedan. Yay. Det blir nog den som är designad av Chicks on speed. Den var cool!


TRÖTT

Blä, sitter och pluggar samhällskunskap men det går inge vidare alls. Är så oerhört jävla trött. Kunde inte alls sova inatt, jag somnade en timme innan jag skulle gå upp. Hur lyckas jag? Så jag känner mig helt bort i huvudet idag och orkar knappt öppna mina ögon..
Snart ska jag iallafall gå ner på stan och klippa mig. Efter det ska jag och Johanna sola lite och sedan blir det dans, disco idag. Ska bli skojigt. Sedan ska jag komma hem och dö i sängen. Ska sova direkt när jag kommer hem..
Så ni vet.

fuck.

Nu har jag tagit min morfinbaserade hostmedicin. Känns faktiskt redan som om att den börjar att hjälpa. Mot hostan alltså. Så får jag väll se om jag käner efter någon annan biverkning.

Fanfanfanfanfan. Förstå mig, förstå mig. Jag behöver dig. 

Cocillana!

Min hosta har blivit värre igen. Den vart ju bättre där ett tag men börjar komma tillbaka igen. Ingenting hjälper heller, jag tar Pulmicort och Bricanyl morgon och kväll varje dag. Och så tog jag Mollipect förr, men den hjälpte typ inte. Så ikväll ska jag testa Cocillana. Det kommer iallafall hjälpa mig att sova också eftersom den innehåller typ någon drog så man blir lite lullig i huvudet. Haha, så kommer ligga här sedan och ha roligt för mig själv och sedan slokna. Har faktiskt inte tagit den medicinen sedan jag var väldigt liten. Då hjälpte den iallafall och jag sov väldigt gott på den, så hoppas jag kommer få göra det nu också. Skulle vara rätt så skönt att få en hel natts sömn för en gångs skull!
Haha, gör lite reasearch just nu om Cocillana och man får t.ex. inte köra bil när man har tagit den och man får sämre reaktionsförmåga. Man kan också bli beroende så får se till att inte använda den för mycket. Haha, kul imorgon i skolan om jag ska ta den där. Människorna kommer att ha kul åt mig då.

Lite roligt att detta kom på tal eftersom jag & Johanna pratade om knark-hostmedicinen häromdagen. hihi!

Sov gott, det ska jag göra!


Helgen.

Sitter och pluggar lite naturkunskap men tänkte ta en paus i allt elände och blogga lite. Har inte uppdatrat mig på hela helgen.

Fredag: Skolan, tråkigt.. Kom hem och gjorde inte mycket. Madelene kom hit och vi satt och pratade en massa strunt. Vid halv nio tiden kom Peter hit och sedan bar vi oss iväg. Åkte hem till Thomas och glodde på en skitäcklig film: Jekyll & Hyde. Den var bra men väldigt, väldigt äcklig. Efter den såg vi också "The Guardian" som är oerhört bra film också, väldigt bra. Var en mycket trevlig kväll. Åkte därifrån vid halv två tiden. Kom hem vid halv tre och somnade...

Lördag: Gick upp med tuppen klockan åtta och gjorde mig iordning för en shopping dag. Jag, pappa & mamma åkte iväg till Barkaby och var framme vid halv elva. Vi gick runt och glodde. Jag köpte mig ett par jeans och en blå klänning. I like. Efter Barkaby drig vi vidare till Kista Centrum. Där kom jag igång ordentligt och köpte mig tröjor och linnen. Mycket bra, jag behövde verkligen köpa nya kläder. Nöjd var jag och till råga på allt åt jag den goda Cesarsalladen. Yum! Åkte ifrån Kista vid 17.00 och upptäcker snöovädret, usch va hemskt det var. Inte roligt med all snö på vägen, var faktiskt riktigt otäckt. Hur som helst, kom hem till Hanna vid sex-tiden och fixade till mig. Samantha, Natta och Madde kom också sedan. Vid åtta-tiden åkte vi hem till Dessan. Var mycket folk och så där. Men jag hade inte så roligt. Jag var typ den ända på festen som var nykter och jag kände ju typ ingen. Så var lite jobbigt. Dessutom förstörde mina föräldrar det ännu mer genom att jag var tvungen att åka hem, trots att jag hade lovat Madde att jag skulle sova hos henne. Och som om inte det var nog gjorde jag bort mig totalt. Och jag förstår att du blev arg, men snälla var inte det. För du förstår inte vad som hände. Men jag ångrar mig grovt. Åke iallafal hem vid 1. Kom hem och sov..

Idag, söndag: Som sagt sitter jag och pluggar NK. Jag är en aning irritera eftersom att nästan inga av instuderingsrågorna står i boken eller i anteckningarna. Tur för mig att jag har min smarta far som hjälper mig. Men orkar inte plugga så mycket mer. Kan lite iallafall och sedan ska Johanna ringa mig så ska vi plugga tillsammans över telefonen. Man lär sig och kommer ihåg mycket mer när man sitter och pratar om det.

Skriver kanske lite mer senare.

RSS 2.0