Helgen

Nämen hej!
De va ett tag sedan, har inte haft så stor blogglust de senaste dagarna, har dessutom varit rätt stressad.
Provet, i hinduism, nej det gick ju inte så bra alltså. Men jag hoppas det är tillräkligt till ett G iallafall. I hope so. Det gick inte alls bra. Därför var jag rätt deppad alltså...

Just det, alla mina Mary-Kay grejer kom i Onsdags, skitkul så har äntligen massa saker. Så ska försöka boka in massa klasser nu, snälaa säg till, det är helt gratis ju.

Helgen då..
I fredags blev det en skön hemmakväll med älskling, idol, Matrix och mys.
Lördagen spenderades först med mamma på stan, vi köpte massa skojigt. Kavaj & kjol till jobbet, nya skor. Nya toppar & tröjor, jättekul faktiskt. Köpte också ny BH, 449:- mm, så blir det ibland om man har det som jag.
Tack mamma för en dunderdag och tack för allt. I love you!

Blev ju också bjuden på Madelenes 18års middag så jag åkte dit ca halv sex, hade jättetrevligt! Kul att träffa alla gamla godingar och det kändes jättebra, tack så mycket för en härlig kväll Maddo! Vi får bestämma in en dag vi har Mary-Kay klass.

Idag har jag storstädat rummet på rikigt, putsa fönster, torka lister ochmassa annat för fint inför advent. Det tog ca 4 timmar, men jag städade ena garderoben och en låda i byrån. But still.

Snart ska jag se reprisen av Greys och efter det fika lite, senare ska jag hem till Adi och sova hos honom..

Ha re´ bra!


Blää

Har nog aldrig kännt mig såhär omotiverad till att plugga till ett prov, ett ämne jag dessutom gillar. Måste bero på Sven (Lärar kandidaten som hter Jonas eller Jonathan, kommer inte ihåg). Hinduisme bubbn, vilken jävla religion. Jag orkar verkligen inte plugga, vad ska jag göra? Jag är trött på denna skitskola, blä. Jag vill vinna massa pengar, slippa jobba och leva livet som en rik kvinna.
Eller kanske inte? Man måste ju jobba för att förstå belöningar osv. Det vore nog inget roligt liv annars. Men ändå, blä på skolan just nu faktiskt..



ja, istället för att plugga gör jag en sånhär bild. Jag är omotiverad.


Marykay klass

Jag hatar nu denna dator för hade skrivit ett inlägg men det försvann helt plötslgt, jävla skitgrej säger jag bara...

Iallafall kom hem kvart i tio efter ca 3 timmars hudvårdsklass + fika hos en Karin och två till äldre damer. Hudvårdsklassen var rolig och lärorik, satt lyssnade och antecknade så är nog fit for fght att ha egen klass nu, sp folket, boka in er med era mammor och vänner så har vi myskväll med härlig hudvård. (I hudvård ingår även foundation, puder. Mascara ibland om man har tid) Det kommer bli roligt. Jag får allting på torsdag så snälla, boka in er. De vore kul att få ha lite klasser.

Imorgon ska jag med på någon form av utbildning/möte men i studion och massa andra konsulter. Ewas värvade som hon är mentor åt. Visste ni att hon varit bästa säljare i Sverige? Coolt, huh? JAg ska jobba mig upp till en diamantring värd en massa pengar. Haha.

Iallafall, tveka inte och om vill ha mer info, hör av er till mig. Don´t be shy.

tröööt

Jag är trött, dödstrött.
Tur att jag bara har en lektion i skolna idag, though rätt onödigt eftersom den är på en timme. In till skolan, lektion och sedan hem igen. Aja, ska hem och plugga hinduismen efter det iallafall..

Ikväll väntar första klassen med Marykay, ska med Ewa till en ny kund och ha hudvårdsklass. Ska bli roligt att lära sig allting.

Nu ska jag försöka äta upp min youghurt.


Mary Kay konsult!

Okej folket, nu har jag precis skrivit kontrakt med min mentor, Ewa och jag är härmed en fristående hudvårdskonsult för Mary Kay.
Jajjamensan, har lagt iväg en order för 6500:- Med produkter som jag kan dema med för er. Självklart lite smått till mig själv också.
Så nu har jag en massa hudvårdsprodukter, foundations, rengöring, masker, lite läppglans och några skuggor. Har även ett borstpaket. Så, om ni är intresserade av detta, hör av er till mig så kan vi boka in klasser. Helst vill jag ha klasser i max 4 pers och minst 2 pers. Det är ingen köptvång och man lär sig om hudvård och massa annat skoj, en skön tjejkväll bara helt enkelt. Så hör av er bara.
För mer info, se här Mary-Kay.

HAr även öppnat en ny kategori nu för Mary-Kay skrivande där jag kan uppdatera om erbjudanen och annat. Så klicka där i framtiden isåfall.


dumma

Ont i armen, trött, ont i huvudet & halsont.
Denna jäkla spruta alltså, usch.
Min arm, det känns nästan som den är kapad eller någonting, alltså igår kunde jag knappt röra den, vilket också resulterade i att sova inatt inte var så lätt.

Iallafall idag känns det väll pyttelite bättra, men inte bra på långa vägar. Jag hoppas bara att jag inte blir sjuk av vaccinet. I och med halsont och huvudvärk finns det en liten oros känsla i magen. Meen får hoppas på det bästa iallafall.

Dessutom saknar jag min pojke en massa... Min pris, vill att han ska vara här och pussa bort det onda från armen och huvudet. Älskar dig.


Jävla spruta :(

Hemma nu efter den där jävla sprutan. Gick det bra då? Nej, somvanligt. Skrev jag inte att jag skulle svimma? Jo, men det var ju precis det jag gjorde. Iallafall världens gulligaste familj från mammas jobb hade ju fixat plats åt oss, sjukt gullig dotter, Rubina hette hon en riktig ögonsten. Iallafall så var det i Gränby, mamma fick följa med mig in i mitt bås "Nu sticker det lite och så spänner det, .... ..... nu är det klart", jag tror jag slutade andas när jag kom in i rummet och såg massa sprutor ligga på bordet, fyfan. Mamma tog efter mig och vi gick ut. Japp, jag känner att jag är yr, kallsvettig och prickar börja komma. Som tur avd såg jag en säng och hann och lägga mig precis innan jag svimmade.
KUL? Mitt i Gränby, typ ligger där på en säng och är helt avdankad. Jag visste att jag skulle svimma, i knew it. Så typisk mig. Så nu efter åt har jag varit skakis och känner mig rätt dålig. Så måste vara hemma hela helgen enligt sjukvårdpersonalen.

Så ska fortsätta glo på tv.

Puss.

vaccinera mig...

 

Okej, vaknade av världens bästa nyhet, not...
En förälder på mammas jobb hade varit gullig och tagit en kölapp till oss för svinvaccin. Så idag någonstans mellan kvart över ett och kvart över två kommer jag ta detta hemska vaccin. Fyfan, hatar ju nålar och allt som har med det att göra. Jag lovar, jag kommer säkert att svimma eller någonting, typiskt mig som gör det bara för ett stick i fingret. Men vad ska man göra? Är man en fegis, så är man.

Ska snart göra mig iordning och dra till skolan, hinner med 1:a lektionen, missar den 2:a och kommer tillbaka till den tredje förhoppningsvis. Missar religionen vilket inte är så bra, men PAULA hoppas jag antecknar så kan jag sno hennes bara, tihii.

Nej, så nu kommer jag gå och vara nervös hela dagen för det.

Idag känner jag mig trött, undrar om jag ska skita i att sminka mig idag...


Iallafall, wish me luck idag!



Grisjävel


Kortis

Jag är hos bebis nu, han duschar.
Snart ska vi åka hem till mig och sova, mys.
Imorgon har jag muntlig redovisning om min bok, inte roligt. Har inte läst ut den, funderar på att hoppa den lektionen, ska jag? Finns ingen info på internet ju.

Nej, nu ska jag gå.

tirsdag

Nähä, men tråkmånsar då som inte kommentera i mitt förra inlägg. Jag har faktiskt beslutsångest...

Idag var jag hemma, kändes onödigt med bara en lektion i skolan, låg och mös med baby imorse så han kom försent, förlåt älskling. Men det var mysigt.
Sitter nu och tittar på Armageddon, länge sedan. Jag älskar Peter Stormare i denna film, skön som fan.
Har också ätit lite, makaroner och tonfisk, mums!

Senare, vid fyra ska jag in mot stan och klippa, färga utväxt. Ska blir skönt att känna sig fräsch igen i håret. Efter det blir det att jag åker hem till älskling.

Imorgon väntar nationella prov i Svenska B, skriv uppgiften. Hoppas det går bra. Ska även träffa Madde efteråt och fika lite, mysigt tycker jag.

Nej, ska förtsätta att göra ingenting nu, Ciao.


I wanna go back,


Mary-Kay, någon?

Okej folkens!

Idag var jag och mamma hos Ewa, våran Mary-Kay konsut. Hon hade öppet hus i sin nya studio och vi fick prova nya och gamla produkter. Älskar deras sortiment och det är hur bra som helst, nackdelen är att det är lite dyrt, mend et är värt pengarna eftersom prudukterna är så dryga och räcker längre. Men, here is the thing.

Ewa vill att jag ska bli konsult för Mary-Kay och börja sälja på egen hand. Då, mina kära läsare har jag frågan till er, skulle någon av er vara intresserad att få typ hudvårdskonsultation och ha tjejkvällar där ni får prova smink, rengöring, handvård, fotvård, grejer för läppar och spa-kit? För om jag ska börja känner jag att jag vill ha intresse. Det behöver inte bara vara ni, utan ta med er mammor och mammors kompisar. För produkterna är verkligen för alla, i alla åldrar. Sedan som jag skrev att produkterna är lite dyra, när ni väll prövar så kommer ni tycka att det är värt varje öre. Men, om det finns intresse om jag nu skulle börja att få gå på sådana konsultationer och köpa grejer av mig, skriv gärna för måste bestämma mig till nästa vecka.

Tack!


fy

Usch va detta vädret gör en deppig. Plus extra depp p.g.a. dendär jävla mensen. Nej usch, idag vill jag lägga mig tidigt och bara dra täcket över huvudet.

Mitt huvud gör ont och jag är skityr. Känns som jag har en härlig fylla, förrutom det härliga...

Ska väll förstsätta att kolla på körslaget nu kanske.
BLÄ


löördag

Godmorgon, eller god eftermiddag?
Jag tycker det är rätt sjukt, klockan är tre och det är typ kolsvart ute.. JAg hatar detta vädret. Vet ni, i stockholm har det bara varit 2 timmar sol, totalt den senaste månaden. Eftersom Uppsala är rätt nära kan jag tänka mig att statistiken är ungefär detsamma. Jag saknar solen.
Jag tycker att snön kan komma isåfall och att det är kallt med sol, hellre det än att det ska vara mörkt och regningt, jag hatar det vädret. På riktigt, jävla skit alltså.

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, ska vila mig lite för veckan och sådär. Kommer sakna min älskling som ska ut på roligheter ikväll, ta de lugnt!

Igår beställde jag äntligen tid för klippning, på tisdag blir det. Så då kommer mitt hår se normalt ut iallafall. Skönt.
Nej, de börjar en dokumentär på 4:an om tio minuter om en 8:årig flicka som har anorexia, det ska jag kolla på.


Melodifestivalen

Jag förstår inte varför det är sådan uppståndelse vid valet av programledare till melodifestivalen 2010. Det verkar nästa som att alla tycker SVT har valt fel, men jag tycker tvärtom.
För de som inte är så insatta i melodifestivalen som jag är, eller ni som inte har hört kan jag berätta att 2010års programledare är, Måns Zelmerlöw, Christine Meltzer och Dolph Lundgren.

Jag tror att alla dessa tre kommer göra jättebra ifrån sig i programmet och förstår inte varför alla andra klagar så himla mycket, tråkigt.
Jag menar Dolph? Det tycker jag är skitcoolt att han ska göra melodifestivalen, kommer bli häftigt. Dessutom är Måns charmig och har utstråling och Christine är rolig och har erfarenhet. Så tror de tre kommer komplettera varandra jättebra. De kommer ju vara mycket bättre än förra årets programledare, mitt hatobjekt, Petra Mede.

Så blä på alla de som klagar, de kommer få se...






äntligen helg

Äntligen helg, skönt!
Igår spenderades dagen hos min älskling. Vi tittade på en film "Zoombieland". Den va skön, väldigt rolig faktiskt. Iallafall de va en skön dag, som alltid när jag är med Adipadi.

Idag var det ingen skola, ledig och det va riktigt skönt. Istället har jag städat mitt rum ordentligt, dammat i alla hörn, dammsugat och svabbat. Mm, ska byta lakan också, tvätta de gamla och sådär. Riktigt housewife idag känns det som, haha.

Senare ska jag duscha och tänkte ta tag i naglarna lite också. Jag ska äntligen beställa tid för att fixa mitt hår, mamma kallar min utväxt för "autobaun" så det är väll dags kanske?
Ikväll kommer älskling hit, vi ska titta på Idol och säkert någon film, det kommer bli mysigt.

Just de, psykologiprovet igår gick faktiskt rätt bra. Tror inte de blir högsta betyg men hoppas på ett VG iallafall. Jag är nöjd med det i slutbetyg.

Ska gå till tumlaren nu och ringa frisör.


hej igen

Tjoho där ute.
Har varit rätt upptagen dessa dagar med tal & massa bedrövligt psykologiplugg. Men nu är plugget klart och det får gå som det går imorgon, betygsavgörande. Prov på hela kursen fyfan. Men ja, det får gå som det går.

Imorgon väntar vaccination mot swinflue och jag är faktiskt rädd. Hatar hatar hatar verkligen sprutor och hoppas att pappa håller mig i handen, hoppas verkligen det. Fyfan. Ska också vara med baby på kvällen, mysigt.

Nu väntar bonde söker fru, sedan Grey´s och efter det nys säsong av SYTYCD. JIPPIE.

Ska sedan föröka komma tidigt i säng.

Jag älskar Adi Abdulahovic mest av allt i hela världen. Han är världens bästa pojkvän. Min min, bara min älskling.



best movie ever


I skolan..

Sitter i skolan just nu och filar lite på mitt tal jag ska ha imorgon, svenska nationella. Jag har valt att skriva om syskonrelationer. Hur ens liv kan formas beroende på vart i syskonskalan man befinner sig.

Helgen var iallafall jättemysig. Lördagen var helskön och väldigt lyckad.
Söndagen var jag hos älskling, vi tittade på "Harry Potter & Halvblodsprinsen" och "Ghost of girlfriends" tror jag den hette. Båda filmerna var mycket bra. Vi åt också på Max. Väldiigt mysig kväll.
Jag fick inte så mycket sömn inatt faktiskt, kunde inte sova bra. Vaknade hela tiden och tänkte "jag måste sova". Det brukar inte bli mycket bättre av det. Så klockan är tio i tio och jag börjar 12.25. Vad gör jag dåå här kan man undra... PLUGG. Jepp, de är bara att deal with it.

Så tillbaka till Svenska tal och sedan psykologiplugg.

mys

Ikväll blir det mys och firande med älskling.
Vi har ett halvår imorgon men firar lite iförväg ikväll eftersom jag är ensam.
Det bli middag, kladdkaka & massa mys.



jävla urinvägsinfektion

Är inne på min femte liter med vätska och det har inte blivit bättre än. Känner mig rätt vimmelkantig då jag inte ätit nästan någonting. Pappa ska göra rostad macka med banan. Det är gott.

Imorgon blir det alltså samariterhemmet för att förhoppningsvis på antibiotika mot denna jävla smärta. Fyfan vad jag hatar urinvägsinfektion, det gör så jävla ont och jag vet inte vad jag ska göra. Har någon något tips? Snälla hjälp mig detta är ej kul.

Ikväll ska jag sova själv, första gången på mer än två veckor. Vet inte hur det ska gå. Komemr kännas åthelvete. Kommer nog inte sova så bra inatt. Jag vill ha min baby.

Nu är det halv åtta hos mig...


Tråkigt, tack Nadia!

Snodd av Nadia, tack hjärtat!

10 favoriter
:

Färg: Svart.
Mat: Äter nästan allt, potatismos är dunder iallafall.
Låt: Iris
Film: Pretty Woman, Dirty dancing
Bok: "Låt den rätta komma in"

Sport: Dans, styrka.
Årstid: Sommar & sol!
Veckodag: Fredag, lördag<3
Glassmak: Jordgubb (:
Tid på dygnet: Mys på kvällen...

9 för tillfället:
Humör: Trött & ont
Smak: Tranbärsjuice, snart kaffe&kanelbulle
Kläder: Mjukis & t-shirt.
Bakgrund: Morris, the beast.
Nagellack: Röd
Tid: 15.13
Omgivning: kaffemaskingen låter, pappa kom nyss hem.
Irritationsobjekt: Hicka...
Tankar: Ska jag gå på dansen?

8 första:

Bästa vän: Hmm, Sara hos dagmamman tror jag.
Screen name: huh..?
Husdjur: Min djävulskatt!
Piercing: Naveln...
Förälskelse: Hmm, på dagis :)
Musik: Klas Klättermus <3
Bil: Ingen, :(
Kyss: I 6:an..

7 senaste:

Cigarett: 
Mat: Avokadosallad...

Biltur: Säkert med pappa haha.
Kyss: Min älsklings pojke <3
Spelad låt: Mando Diao - Gloria
TV-program: How I met your mother..

6 har du någonsin:

Dejtat någon av dina bästa vänner: Nää?.
Brutit mot lagen: Tyvärr...
Blivit arresterad: Nej, de har jag inte.
Badat naken: Aa...
Varit med på TV: Nääe...
Kysst någon du inte känner: ....

5 nej tack:

Kläder: über u-ringat.
Mat: Korvstroganoff
Musik: Typ skrikig rock u know.
Dryck: Dr. Pepper. 
Personlighetsdrag: Tror för mycket om sig själv.

4 saker:

Du gjorde igår kväll: Pluggade, lagade mat, tittade Grey´s & mys med bebis.
Du kan höra just nu: Kaffemaskin, prat i vardagsrum, min hicka & relaxmusic.
Du inte kan leva utan: Adi, min Adi, familjen, vänner & godsaker.
Du gör när du har tråkigt: Tittar på tv, dator, ringer någon, går på promenad.

3 personer:

Du kan berätta allt för: Adi, Mamma & A.
Du tycker om: Mer än 3 iallafall <3
Du inte gillar: jaa..

2 val:

Kaffe eller te: Te..
Vår eller höst: Vår.

1 önskan:

Ge mig sommar, sol, bad i varmt land med älskling


en riktig blädag

Usch, idag känns det som en depp-dag faktiskt. Jag menar, kolla vädret ute? Grått, grått och mer grått. Sedan är det snöar det också. Snön känns faktiskt inte alls så himla mysig som den brukar göra. Kanske beror på omgivningen runtomkring? Det ser iallafall inte speciellt mysigt ut heller, när man tittar ut genom fönstret.

Jag gick inte till skolan idag heller, lika bra det. Jag tror jag håller på att få urinvägsinfektion, igen. Fan. Det blir att dricka mycket tranbärsjuice idag. Tur att vi har lite hemma iallafall. Vill absolut inte ha det.
Idag ska jag skriva klart min religionsuppsats. Jag lyckades skriva mitt speech igår, det blev om Patrick Swayze, härligt!

Ikväll, har jag dans. Men jag känner verkligen inte för att gå. Känner egentligen inte för någonting. Tur att helgen kommer imorgon. Jag längtar till lördag, för då ska jag och min älskade pojkvän fira ett halvår tillsammans. Den riktiga dagen är på söndag, men vi firar i förväg. Ett halvår folket, min älskade bebo, Volim te!

Nu ska jag fortsätta med skön relax music och städa lite i köket,


mysdagar

Hemma igen efter två mysiga dagar hos min älskling. I måndags kom jag dit, vi tittade på film "The proposal" och den va faktiskt bra. Jag älskar Sandra Bullock (stavning?). Iallafall en helmysig dag och kväll.
Tisdagen vaknade vi kanske 14.30, en jävla sovmorgon med andra ord. Det var riktigt skönt att sova ut vill jag lova. Dagen annars bara spenderades mest i sängen och massa mys. Vi åt kebabrulle till middag och tjockade oss somvanligt. Tittade fotboll. Fina pratstunder, älskar våra pratstunder, finns ingenting bättre. Jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går. Älskar min Adi mest.

Idag pallade jag inte skolan, kom hem för ca en timme sedan och ska försöka skriva klart min religionsuppgift. Men den var ju inte så svår som jag trodde, babbla och jag gör det bäst. Samtidigt lyssnar jag på Mando Diaos låt, Gloria som jag har fastnat på. Också The Killers med deras All the things I´ve done.

Tillbaka till sinneslagsetik.


Nu har jag varit duktig

Nu är jag klar med halva religions uppgiften, har skrivit 3,5 sidor så det känns rätt bra faktiskt. Har skrivit ner nackdelar om pliktetik & konsekvensetik. Det är rätt lätt faktiskt, bara komma på lite exempel och babla, jag är bra på att babla tror jag.

Ska kila iväg till bussen om en halvtimme ungefär, åka hem till min älskling och mysa. Man måste belöna sig om man har varit duktig, ellerhur?

Nu ska jag fräscha till mig lite, tjingeling.





Bilder från halloween festen i fredags.
 Hittade på facebook.


ny vecka

Safsis kalas var mycket trevligt. Satt mestadels vid köksbordet där alla chips och godsaker var. Men hade också trevligt sällskap, trevligt var det iallafall. Så tack gumman för en trevlig kväll!

Igår tog jag det bara lugnt och min älskling kom. Vi tittade på "Transformers 2", som också var bra. Haha, tänk att jag har fastnat för en sådan film? Men den är faktiskt skön.

Idag hade jag bara 1 lektion, så bestämmde mig för att ta ledigt idag. Ska jobba på min religions uppsats, etik & moral. Klantiga jag har lyckats slänga mina anteckingar på något konstigt vis, så det blir att anförtro sig åt boken antar jag.
Senare idag ska jag åka iväg till Adi, mys hos honom. Imorgon är jag också ledih, utvecklingssamtal, men min mentor är i Irland så har nästa vecka = ledig dag imorgon = mer plugg.


Lite bilder från Safsis kalas, tagna av Safsi!




RSS 2.0