Jävla skit

Fuckin uppsats. Jag ska bli osynliga mannen.

Jag är mycket bättre på att lafa mat, kanske skulle valt Ekeby istl? Jag lagade nyss en skitgod sallad med kyckling, medelhavs-sallads-mix, tomater, soltorkade, oliver och pesto-pasta. Den vart riktigt, riktigt god. Så nu är jag mätt som en plätt.

Jag ska iallafall gå och cykla nu, behöver få ut mina aggrissioner och sådär. Sedan ikväll blir det DH och Äntligen hemma. Jag funderar på att skippa biologi breddning imorgon, = sovmorgon till 12.25. Äre värt det? Jag tror det...

Nej, måste byta om tills halv åtta hos mig.

Tjingeling ;D

Råttor i väggen och räkost

Jag tror jag har råttor i väggen. Det lät konstigt som fan i väggen inatt, vi har haft det förrut. Eller var det kanske bara vinden? Jaa, det tåls att fundera över..

Hur som helst kom jag aldirg igång med uppsatsen igår, dåligt, jag vet. Men kom bara inte på hur jag skulle lägga upp det. Så istället nu kommer jag ta "Hur har suffragetterna påverkat dagens samhälle?". Så kommer jag skriva från 1903 fram tills idag. Det är ett bra tidsperspektiv, och så skriver jag i 20-tals perioder så det kommer nog att bli bra. Hoppas jag. Ska skriv aom utvecklinge i England och Sverige. Eftersom det var i England suffragetterna startade och Sverige såklart eftersom vi bor här. Hoppas att det ska gå bättre iallafall. Vi får väll se...

Nej, nu har jag tydligen gjort ngt fel när jag smakade på räkosten. Hm, ibland blir man trött...

Ciao

Snillet spekulerar...

Svenska lektion, vi pratar om 1800-talets skräck romaner, min lärare frågar:

- Vad handlar Osynliga mannen om? Varför var han osynlig?
- Därför att folk inte kunde se honom...


Yes, snillet spekulerar. Hur bright får man vara egentligen?

.... Och nej, historia uppsatsen har jag inte börjat med en heller...


Nämen, uppdatering?

Okej, jag måste verkligen börja med min uppsats i historia. Kom hem för en timme sedan och skulle börja med en gång. Men när jag satte mig här hag jar gjort allt för att undvika det, läst allas bloggar. Hallå? Jag bloggar till och med själv. Har ju lagt bloggen lite på hyllan senaste tiden. Vet inte, känner inte att mitt liv är så vidare värst intressant just nu så de finns inte så mycket att berätta. Vad jag gör om dagarna och så, hur kul läsning är det, egentligen...?

Iallafall så kan jag berätta om vad min historia uppsats ska handla om. Den ska handla om Emmeline Pankhurst, en av de som startade suffragetterna, rörelsen som kämpade för kvinnlig rösträtt. Jo vars, feminist är man så varför inte. Har dock inte kommit på min frågeställning än så de blir lite klurigt, (Skrev krulit först, finns det något som heter så?). Iallafall har 2 böcker som ska läsas och lite sökning på internet så borde det gå i hamn hoppas jag.

Bara för att intresseklubben kan anteckna s kan jag tillägga att jag är skit, skit, skit trött och bara vill sova.
Tack gode gud för att min sömn ska åtgärdas snart!

Nejnej, kanske ska sätta igång? ...

Fredaj

Åhå, jag får snart ett aggritions utbrott på min lillebror. Va fuck är hans problem? Han sitter i sitt rum och jag i tv-rummet. Han har på skit hög musik bara för han har köpt en ipod högtalare för 1600 och måste visa att han kan lyssna på skit hög musik. Jävla idiot har sagt till han att sänka hundrafemtioelva gånger, jag hör ju inte tv'n eller vad jag tänker. Här typ punkrock blandat med Infinity liknande musik, blandat eller? Iallafall, kände att jag behövde få ur mig lite av dethär.

Idag var jag och Johanna duktiga, vi simmade. Projket Milano vafan! De var skönt iallafall. 1 lektion och sedan hem med mamma. Så nu har jag städat också så de är fint i vardasrummet. Mitt rum orkar jag ärligt talat inte ta tag i, är alldeles för trött. Tur att mina sömnproblem ska åtgärdas snart, förhoppningsvis iallafall.

Usch, är på dåligt humör nu, jävla cp-musik han har. Får psykos fan.

Ikväll då, jag hoppas pappa har köpt vin för det skullle verkligen behövas, måste relaxa lite om jag ska vara ärlig. Sedan är de ju final i Let's dance, heja Laila! Också Så ska det låta. Blir alltså bara en slapp tv kväll för mig ikväll.

Nu kom pappa, ska vara social!

BACIO!

Hejhejhej

Sitter i skolan nu med mina mupp klasskompisar! Vi knäpper lite kort och lyssnar på musik, trevligt.
Har haft håltimme sedan tolv och börjar halv tre, vilket känns lite onödigt. Efter har vi rättskunskap och matte, slutar fan fem idag. Sedan vänta på stan i två timmar tills dansen börjar. Dansen kommer inte gå bra alls. Har ju missat de två senaste veckorna så kommer vara helt sämst på koreografin, men det ordnar sig nog. Selma får lära mig sedan. Och på tal om henne, så grattis till körkortet!!!

Nej, nu orkar jag inte mer.
Puss

Gavin Degraw-overrated

Asså, jag har verkligen ingen ork nu att lägg bilder och skriva en massa italien-skit. To tired faktiskt om jag ska vara ärig. Om ni vill se bilder kolla på Johannas eller Safis face, några finns också på min bdb.

Men jag ville bara att ni skulle få kunna avnjuta denna dunderlåt som är helt fastnad i mitt huvud. Helt underbar!!!



I just wanna give it all to you
I want to share this with you
Make you mine and mine will be all yours
Whatever you want and more
What I´m anticipating
Everything else will be overrated
Baby, it's all for you, it's all for you!

Sammanfattning

Jag har tyvärr inte tid att blogga p.g.a. italienarna! Men gud så skojigt vi har haft. Jag hade lite tid över nu så kan väll summera lite.

Min italiano är riktigt knäpp i huvudet. Han är riktigt ree och jag tänker inte bo hos honom i Milano. Skojar inte, duschar man med duschdörren öppen så de blir vatten över hela golvet, har man inte alla häster hemma. Som vi kallar honom här hemma, Mr. Bean.

I torsdags hade vi sightseen och gick och åt på Raffifi, italienskt. Efteråt gick jag, Johanna, Matilda, Gianluca, Marco och Davide till Storken och chillade. Lärde mig säga en del fula saker. Ti piace pompini? Nej, fyfy.
Fredag var det stockholm och var i stadshuset, riksdagen och gamla stan. Hade det mysigt med våra söta italianos. Kvällen bestod av fest i Gottsunda. Blev lagom rolig i skallen och kanske råkade säga något jag inte borde. Voglio pampini var något skoj iallafall. Mycket trevligt.
Lördagen var bowling på schemat och jag slog 2 strikes, vilken jag är sotlt över, benissimo! Sedan gick vi runt på stadan. Kvällen gick vi till ett ställe som heter Cosmo, där fanns fika och drinkar. Drack 1 glas vin och hade det mysigt.

Jag & Johanna är kära i Marco, fett sexig så det inte är klokt.
Nej, måste göra min iordning nu.
CIAO

IDAG

Ikväll kommer äntligen våra italianos! Klockan sex ska vi hämta upp dem på centralstationen. Det kommer bli skoj. Ska sedan hem och äta middag, kyckling med klyftpotatis, mummms!! Fast är skitnervös för vet inte vad jag ska prata om med honom. Det blir lite jobbigt, men det ordnar sig säkert. Förhoppningsvis!

Sitter just nu i bibblan och ska jobba med historia uppsatsen. Men det går inte alls så bra. För vill byta ämne och frågeställnig men vet inte till vad. Så, hur ska jag göra? Nej, usch.

Lillebror sweet sixteen

GRATTIS LILLEBROR PÅ 16-ÅRS DAGEN!!!!



Bara för jag är trött på skit vädret

Så, kanske borde satsa på att lägga sig och nana?

Iallafall så vet jag inte varför jag ens skriver just nu..

Det jag vill nu är att bara åka iväg till typ något soligt land, turkost, salt hav och vita sandstränder. Dricka goda färgglada drinkar och äta en massa god mat. Bli brun som en pepparkaka och sitta ute på en balkong och lyssna på syrsor, känna kvällens värme och bara njuta. Usch, vad jag vill bort. Snälla, kan någon inte ta med mig på en sådan resa? Jag skulle göra allt. Jag vill åka bort, från skol-helvetet och all press om jobb och skit. Nej, usch take me away, tack.

Jag tror vi alla behöver sol och värme och glass vid ån, inte att förglömma en take-away latte. Har jag inte rätt?

GE OSS NU!

Söönday

Först och främst vill jag bara säga att ni är sjukt dåliga på att kommentera. Näe, jag vill ha lite uppmuntran till bloggandet, tack?

Dagens agenda har inte varit speciellt speciell. Vaknade vid elva, gjorde mig frukost och tittade på "The Hills" från tolv till fyra, då jag åkte in till stan och danscenter. Var hip-hop idag med Adena och jag har inga ord för henne. Någon böttre danslärare än Adena har jag aldrig haft, hon är så sjukt pedagogisk och lär ut bra, dessutom en fantastisk dansare. Iallafall fortsatte vi på koreografin till låten Sweet drams av Beyonce. Den tål att lyssnas på, ni som är intresserade, mycket bra. Hur som helt, koreografin är sjuk bra och riktigt härlig. Man får ett skönt flow i den och känner lyckorus i hela kroppen.
Kom hem vid halv sju typ, pratade lite med familjen sedan tv, Wipe out och Americas best dance crew. Oja, härlig slapp dag...

Imorgon har vi bara utvecklings samtal i skolan så behöver bara åka dit i högst 20 min. 9.40 dock. Fast det spelar ingen roll, måste upp tidigt ändå för Lille-bror fyller ju 16 år så det blir frukost på sängen till honom. Så bestämmde pappa och jag att vi ska in och gymma innan mitt samtal, så det känns bra. Har inte gymmat på länge, så det ska bli jävligt skönt. Efter mitt samtal sedan ska vi handla saker till fördelsedags middagen. Sedan hemkommen ska jag laga min berömda, goda, underbara tryffeltårta. Oja, ingen kan motstå den, en riktig höjdare. Min lille-bror har tur att jag var ledig imorgon så han får den. Saker som också ska hinnas med imorgon är städning och CV-skrivande. Måste ha jobb, men har inte en bra feeling alltså.

Nej, nog om mitt babblande..

CIAO


schlager skam!

Det är tur att man kan tröstäta. Glass i stora lass säger jag bara efter kaoset i kvällen schlager final. Malena Ernman? Nu måste ni skämta med mig? Svenska folket har spelat mig ett spratt. Nejnejnej, jag kan fortfarande inte fatta att hon vann. Nu är det självklart att hon inte ens kommer komma med i eurovision-finalen. Nej, hon kommer att åka ut i semin eller vad det nu heter. Japps, man fattar ju ej vad hon sjunger? Nejnej, är fruktansvärt besviken och förstår mig inte alls på svenska folket.

Hur som helst var det annat som livade upp stämmningen. Tacos bl.a. Dessutom gjorde pappa en "schalger-bög-drink" som var grön och smakade melon och var rätt stark. Sedan massa vin och annat mums, ja mormor föreslog till och med att jag skulle ta en virre, för det var de hon drack när hon var 18. Haha, de gamle, man undrar ju....

Hur som helt sitter jag här med en stor skål glass så min laktos mage kommer inte må bra imorgon. Jag skiter i, ska man tröst äta så ska man, ellerhur?

Nej, nu måste jag sörja lite till...

Lördag fm

Lördag morgon. Har hunnit med att lösa melodikrysset, läsa tidningen, äta frukost och borsta tänderna. Bra va? Klockan är bara halv tolv. Eftersom jag har spanat in tv-tablån och märkt att det bara går skit på dagen tänkte jag faktiskt hoppa ner i badkaret lite senare och unna mig lite efter den hårda veckan. Det låter väll bra? Skumm, tända ljus och ett varmt bad. Jag måste bara tigga skjuts till affären av några av mina snälla föräldrar så jag kanske kan köpa mig en skvallerblaska!

Förresten är jag jävligt upprörd. Min lillebror kom hem igår och skrek som ett jehu och föst blev jag irriterad. Sedan när jag kom ut så märker jag att hans läpp har blivit sprucken. Det visar sig att på deras jumpa lektion hade de kört en basket match. Och en kille hade först puttat ner Markus och sparkat honom, sedan hade han armbågat Markus ragt på läppen så att Markus typ bet sig själv eller någonting och det blev värsta såret, alltså skojar inte. Det är inte latch. Dessutom hade jumpa läraren kommit och inte ens sagt åt killen som gjort någonting. Till Markus sa hon "Nej, men det där måste sys", men sedan inte gjort någonting åt saken. Det gör min förbannad, ofta hon märker att han måste sys och sedan inte gör någonting. Inte ens hämtar skolsyster eller eller pratar med Markus efter och frågar hur han mår. Det där är fan upprörande, hon har ansvar. Jag ska ringa, och slå killen som gjorde det. Fan, dum i huvudet de små liven.

Nej, nu kände jag det blev för argsint. Kanske ska städa lite på rummet, ser ut som ett bombnedslag.

Ciao!

Trött & sliten

Damn, va trött jag är. Denhär veckan i skola har verkligen dödat mig. Kul, jag ska gå och lägga min snart och klockan är kvart över elva. En fredagskväll liksom?  Det känns helt ovärt fan. Men, vad gör man inte? Känner att jag ska vila upp mig inför nästa vecka. Då blir det roligt, italianos, sthlm, partay, bowling & mycket god mat. Det ska faktist bli skitkul. Dessutom är det bara 3 skoldagar. Måndagen harjag bara utv. samtal och fredag studiedag. Så hoppas nästa vecka inte blir lika dödande som denna.

Kvällen har bestått av en soffa, halvsovande, "Så ska det låta" och "Let's dance". Jag känner att jag knappt kan hålla ögonoen uppe.

Morgon dagen får vi se vad som väntar. Kanske sätter mig på cykeln en stund eller tar en promenad. Sedan ska jag också börja röjja i förrådet där Gianluca ska bo. Kvällen ser jag fram emot mycket, tacos, melodifestival & vin. Mysigare finns inte! Förresten så säger undersökningar idag att Af Ugglas och Malena Ernman ligger oerhört bra till (?) Om någon av dem vinner går jag i taken och tar livet av mig själv.

Nej, nu ska masen på och sedan blir det sova av.
Godnatt, puss!

Vengo Milan snart :D

Skolan vill bokstavligen talat, ta livet av oss. Jag skojar inte. Slutade halv sex igår, tio över fem idag och tio över fem imorgon. Plus prov idag och imorgon. Hur tror de att vi orkar? Nej, de verkar inte tro att vi har fritid eller behöva sova. Shit, alltså. Fucktup detdär.

Iallafall så tänkte jag berätta om italien utbytet. I onsdags fick vi se våra italienares profiler. Det var dock 4 tjejer och 9 killar. Så det kommer hem en kille hit och bor har. Han heter Gianluca Ferrari. Jag och Johanna hittade snabbt många av dem som ska komma på face och blev vän med alla. Så jag har hunnit prata lite med min, han verkar vara väldigt social och trevlig. Det är ju det som är huvudsaken. Han ska ju liksom bo här. Hur som helst kan ju berätta vad som stog i hans profil också. Han åker skidor, spelar pingis och tränar karate. Han gillar dessutom fotboll, Inter är favoriten. Han gillar att chatta, spela tv-spel och umgås med vänner. Jaa, en typisk italiensk tonåring? Det ska iallafall bli hur kul som helst. Mycket inplanerat för de stackars italienarna. Jag hoppas verkligen att någon ser bra ut irl.

Nej, va säger ni? Det är nog bedtime nu!

Arrivederci ;)

Late night med Madde

Hm, tänkte slänga in ett inlägg, men vet inte vad jag ska berätta om.
Sjukhusbesöket var obehagligt men gick bra. Det såg normalt ut, så jag har troligen då IBS så hoppas jag ska få gå till en dietist.. Inga mer konstiga undersökningar för då dör jag. Gissa om jag vräkte i mig kycklingsalladen när jag kom hem idag? Oja, den åt jag upp på 10 minuter. Var så jäva hungrig, ska nog ta mig lite till att äta innan läggdags. Man måste kompensera gårdagen faktiskt.

Annars har jag varit duktig idag. Skrev ner till min muntliga presentation och skrev klart Svenska uppsatsen. Skrev om Pinkalodien och om folket när som hette Nussar, ritade en bild i paint som jag tänkte visa er. Det gick tydligen inte. Så synd för er....

Annars har ja lite småpanik. Har italienskaprov på torsdag och fick reda på att vi tydligen slutar halv sex (JAG VET) imorgon så kommer inte ha mycket tid att plugga. Sedan prov fredag och torsdag har jag dans och kommer hem tjugo i nio, hjälp mig någon? Detta kommer gå åthelvete.

Men men, jag har helgen att se fram emot. Final i melodifestivalen. Liksom, tacos och sedan final. Underbart! Fast har nite bestämt vem jag hejar på en. Det finns många bra och olika synvinklar. Typ jag gillar Alcazar, EMD. Men jag tror Sarah skulle gå hem i öst i eurovision. Så jag ska fundera.
Yes, de va min schlager update for now. Säg till om ni vill ha mer!

LÄGGDAGS!


Ett långt och ovärt (?)

Här sitter jag, nere i förrådet med min mage som gör ont och kurrar. Jaa, för er som inte vet så ska jag ju till Akis imorgon och ska röntga tjocktarmen. Så har inte fått äta på hela dagen idag, bara dricka klar vätska. Så känner mig lite halft död, fast pigg ändå på något vis. Konstigt är det iallafall och magen låter som jag vet inte vad och den vill ha mat i sig. Men nej, inte fören imorgon vid 4-tiden kommer det att hända.

Ja, iallafall hade lite tid över så tänkte slänga in ett inlägg, i know you miss me. Hur som helst så är jag sjukt stressad just nu, kan jag berätta. På onsdag ska jag lämna in en uppsats som jag kommer sitta med imorgon natt antagligen och göra klart. Den ska handla om ett fantasiland som heter Pinkalodien och består av moln som är rosa oh fluffiga. Så långt har jag kommit. Nej, sedan har jag muntlig presentation på onsdag i engelsa, italienska prov på torsdag och Naturkunskap på fredag. Snälla, skjut mig? Kan de inte hitta någonting i min mage imorgon så jag måte stanna på sjukhuset. Jag orkar inte...

Dessutom, vet ni? Fick lite omdömen idag jag hde 41% frånvaro. Shitshit, fast de mesta var anmäld. Jag tror 20-någonting var oanmäd så kanske inte så bra iallafall? Hur som helst måste jag verkligen sluta skippa lektioner. Inte bra detta. OCH, jag fick IG-varning i matte. Det är väldigt irriterande då jag fått g på både mina matteprov. Så jag ska ta mig ett snack med Ingar, Inger på torsdag. Vet hut.

Vilket givande inlägg va? Nej, ska väll upp och se någon dålig tv-serie och försöka somna med min mage.
Tänk på mig imorgon!

PUSS

                                        

Jag vill ha chips

Jag har grova cravings efter chips just nu. Ge mig, ge mig, ge mig säger jag bara. Snälla kan någon komma hit med en chips-påse? Jag måste ha. Nej usch, de blir att fjäska för pappa nu så jag förhoppningsvis får skjuts. Annars tänker jag dra med lille-bror så jag får sällskap iallafall.

Igår iallafall var det roligt. Åt middag hos Annika och sedan drog hon iväg mig på inflyttnings fest hos några av hennes killkompisar. Träffade många kändisar där iallafall så det var trevligt ändå. Hade mycket roligt. Förstår inte, kom dit med ingen dricka alls men lyckades ändå blir skapligt rund. Jaa, killar är väll givmilda antar jag? Iallafall det var välbehövligt med en partay-kväll kände jag. Så var skönt. Däremot idag var det lite värre. Men viking på natten, viking på dagen... Eller visst säger man så..?

Ikväll blir det bara melodifestivalen iallafall. Bara ta det lugnt och försöka lägga mig tidigt. Jag hejar på han Ringo mannen vad han nu hette. De var sköna och hade bra låt. Heja, heja!

Nejni, nu fick ni ett inlägg efter 3 dagar. Roligt va? Får se när jag har tid och lust för nästa!

Puss på er iallafall!


no more

Vet inte om jag kommer orkar blogg de kommande dagarna. Det kommer bara bli deppigt och tråkigt och har inte någon större lust att utelämna mig i bloggen igen. I och med vad som hänt de senaste gångerna jag gjort det. Men så ni vet så kanske det inte kommer någonting på ett tag, beror på hur jag mår och känner mig.

Iallafall detta vill jag bara säga att killar fuckar up ens liv. Hatar falskhet och falska ord. Dessutom, med den? Nej, jag blir bara äcklad.

Ont i huvet så inget roligt

Tyvärr bankar mitt huvud och jag känner för att lägga mig i sängen framför dålig tv, så ni får klara er utan något vidare roligt inlägg idag! Stackars er, men that's life.
Jag ska packa idrottskläder, tvätta sminket och göra mitt godnatt te och sedan sätta mig framför burken en stund och försöka sova sedan. Får se hur det går, är ändå rätt trött!

Ha en skön natt, Puss!


Liten bloggis

Sitter i skolan just nu, har svenska och vi ska göra en uppsats om upplysningen! Ska skriva en berättelse i jag-form och att jag kommer till ett fantasiland med konstiga varleser och så vidare. Måste mind-mappa lite innan så man får lite ideer.

Efter skolan ska jag till g-sunda. Var länge sedan så ska dit iallafall. Skojigt...

PUSS

Helgen då!

Ska man berätta lite om helgen nudå kanske? Har ju inget bättre för mig, kom lite sent in i Beck filmen, så fattar inte vad som har hänt. Fyllegrannen är iallafall min idol, lite som min morfar är han och därför är han skön. Mysig dendär!

Iallafall då, Fredag....
Efter skolan gick jag på stan med Kim & Dogge, köpte ny tröja och letade kläder till kräsna Kim, värre än en tjej faktiskt. Pratade ut om allting med dig och det kändes bra! Efter det åkte jag till Anna där det bjöds på tacos och cider. Färgade Annikas hår och sedan blev det tillfixning inför kvällen. Vid åtta kom Kim och hämtade oss, hämtade också upp Dogge och bar väg till Kim. Där blev det förfest som vanligt, körde spelet "Vattenfallet" som var skit roligt, och jag som var nybörjare kunde itne alla regler och fick därför en del klunkar att dricka, så blev lagom lullig tills vi skulle åka. Tog taxi ner till people där jag häll på att inte komma in igen p.g.a. mitt dumma legg, måste skaffa nytt. Kostar det någonting? Iallafall, kom in och var jävligt kissnödig, somvanligt var det hundraårs lång kö till tjejernas. Så, Annika drog in mig på killarnas toalett. Måttligt poppis hos killarna? Men, men förklaringen att vi var ett lesbiskt par som varit tillsammans ett tag och bevisade genom en puss så fick vi iallafall stanna kvar där inne och gå. Tur det, pojkar är snälla... Eller...? Iallafall inne på toan när de låter en vara kvar.. (De där lät konstigt, men aa ni fattar?). Kvällen iallafall blev mycket rolig och jag blev precis lagom full... Eller nää, kanske blev lite myckket av det goda. Men efter en jobbig vecka behövdes det. Så tack så mycket folket för en dunder kväll som var behövlig. Kom iallafall hem till Annikas syster kvart i tre och somnade efter en timme kanske!!

Lördag...
Vaknade vid kansle halv nio, bakis som ett as!!! Gick ut med Anna, Annika och Caroline och tog luft. Väl inne igen kunde vi inte somna om så satte på tv'n och drack en massa cola plus godis. Yes, rätta sättet att börja dagen på. Anna & Carro åkte så jag och Annika lagade mat, makaroner och kötbullar/fiskpinnar. Mumma, medan de glodde vi på "High school musical 3", den var bra. Bättre än tvåan iallafall! Gjorde mig iordning sedan med dusch och smink, mamma pappa och Johanna höntade mig typ halv två. Sedan bar det iväg till stockholm, Orionteatern och BOUNCE!!!! Var en aning tidiga, men skönt att komma i tid. Iallafall, föreställningen var så jävla sjukt bra!! Jag stog nog och gapade mest hela tiden, både åt dansen och åt Fille och Joes sexiga kroppar. Damn, va de är sexiga. Det finns nog ingenting hetare än en kille som kan dansa? Det är en riktigt turn-on för mig. ojoj. Iallafall så var dansarna överallt i rummet, man fick förflytta sig och tur som vi hade såg vi bra hela tiden. Så har stått typ en meter ifrån alla i Bounce. I slutet så skulle Fille ramla ner i publiken så skulle alla flytta han upp på scen, aa ni vet? Haha, jag och Johanna ställde oss i en pra position och när han kom över oss, rå råkade ju bara handen komma precis där hans rumpa var och damn, den var ej latch haha. Shit jag blir fortfarande helt matt när jag tänker på det. Nej, haha de var ju inte bara det sexia man tittade på. Utan koreografierna var sjukt bra och dansarna är sjukt duktiga, älskar allaehoppa. De va roligt också att Daniel från skandinaviska sytycd var med i föreställningen, han är fett skön! Nej, mycket prat här alltså, men det var så sjukt roligt så jag vet inte vad. Helvärt iallafall, dessutom var jag där med Johanna och det förhöjde stämmningen. Vi var sist ut ur lokalen i hoppet om att de skulle komma ner så vi skulle få en kram. Men icke... Iallafall, de va dunder!!!

Söndagen orkar jag inte berätta om, tråk & dans som gick åthelvete pga dålig vikare!

Ingen blogg-lust

Jag är inte alls på blogghumör och orkar därför inte alls blogga just nu.
Har en del att berätta, men känner att de bara skulle bli depp, dåligt och tråkigt fastän de senaste dagarna har jag haft kul.
Iallafall, så kanske jag slänger upp någonting efter dansen, ikväll om jag är på bättre humör!

Puss!


Min man <3

RSS 2.0