Life is a bitch.

Life is a bitch, stämmer. Men vad ska man göra? Man får lära sig av sakerna som händer i livet och få erfarnehet. Ju mer saker du är med om, desto mer erfarenheter får du. Och du lär dig att nästa gång göra saker anorlunda.
Du anförtror dig till människor och litar på dem. En person kanske vet allting om dig och plösligt förlorar du den personen. Vad gör du då? När du inser att du kanske har förlorat den människan du litar mest på. Du kanske bryter ihop, inte orkar någonting. Men med hjälp av närstående vänner och familj orkar du ta dig en bit på vägen. Men för att klara dig hela vägen måste du få hjälp av dig själv. Du måste tänka och du måste inse att livet är för kort. Du måste komma upp på benen igen, trots allting. Men nu vet du. Det ska inte bli lika lätt nästa gång. Nästa gång ska du vara mer försiktig, inte släppa in lika lätt. För du har insett att risken är stor att du bryter ihop igen då.
Life is a bitch, Du är med om saker, du lär dig av dina misstag och får erfarenhet. Du kan inte ha det perfekt hela tiden, då lär du dig aldrig någonting. Det måste hända saker i ditt liv som får dig att inse saker. Tänk på att inte gräva ner dig allt för djupt ner. Utan försök alltid att ta dig upp, hjälp dig själv och tänka på att du lär dig av det som har hänt.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0