Snart mys

Kom hem från en stund sedan. Sitter här med en kanelbule från världens bästa hemköp i jörklinge och en kopp kaffe. Igår var 1:a dagen i skolan och helt ärligt, jag fattade ingeting av mitt nya schema. Men nu kollade jag upp det personliga och tror jag förstod lite mer. Förrutom att jag har Psykologi B och Svenska C samtidigt, men de löser sig väll?
Efter skolan bjöd jag lillebror på fika och Adi min älskling var också med. Trevligt var det. Åkte hem till baby sedan där vi hade det mysigt. Åt mat, kollade på Ace Ventura och 17 againd. Båda två va riktigt bra. Faktiskt, tjockade oss rejält också med chips och ballerina haha, herrejösses.

Åkte hem vid tre tiden idag. Så sitter och taggar för min utekväll med mammsen, se upp allesammans för vi kommer göra sta osäker inatt. Haha, mamma och jag i farten.

Jag besällde också nyss biljetter till Västervik, jag och baby ska åka ner på onsdag till stugan. Kommer spendera några dagar själva innan mormor och morfar kommer ut, så de kommer bli extra mysigt. För miljön därute är verkligen romantisk så det kommer bli dunder allting. Bada i havet och sitta på klipporna och kolla på stjärnor, haha. Ni anar inte hur underbart mysigt de är därute. Laga egen mat och sådär med. Mys mys mys!!!


Bara för denna bild är helt underbar på min bästa bror. Stugan, havet och klipporna, ett fiskespö i handen. Det är underbart folkens!



Världens bästa utiskt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0