En lång vecka . .

Jahadå , denna vecka har varit lååång! Först jobbade jag mån-tors. Det var okej, men ungarna är ju dryga som fan :P .. Och Alexander har fått konkurans ( hihi )
Hur som helst, i fredags var det ju midsommar afton, dagen så tog jag det bara lunch.. Sedan kom kära Johanna hit och vi fixade till oss, jag gjorde också en krans av prästkragar och björkkvistar, den vart fin :P . Vi åt chokad-doppade jordgubbarockså, välidigt mumsigt ;) Vid sju tiden drog vi hem till Bäckis, där vi träffade honom och hans kusin, Andreas. Dom vart grillmästare och började grilla min kyckling. Den vart bra gjord med.. Så vi åt och sedan kom Kritan & Regine ;) Hihi , vi dansade run världens minsta midsommarstång och hade trevigt.. Kalle och Jocke dök upp sedan.. VI bestämmde oss för att spela poker, jag vann :D  ( Killarna vart knäckta ) .. Bäckis tog sedan fram sin gitarr och jag & Regine började sjunga till, jätte mysiiigt !!!  Så kvällen vart lyckad, jag hade trevligt med mina vänner :) .

Igår, när det var Midsommardagen hade jag det skönt på dagen.. Annika kom, vi tog en promenad och köpte oss godis, gick hem och tittade på "Den där Mary", den är så skön!.. Vid sex-tiden började vi att gra oss iordning för kvällen! Allting gick bra och vid nio vadrade vi ner mot Björkis ( Vi var Björkis oskulder ). Först var det rätt så dött  men sedan drog det igång.. Jag & Annika dansade häcken av oss somvanligt, så skojjigt ;D Kul att träffa alla sötnosar där också !! Gick hem med mamma & pappa vid halv två !

Idag kom pappa in och väckte mig vid halv ett, han hade gjort brunsh, asgott! Tack pappa ! ... Vi åkte och hyrde film sedan... "Underbara älskade" & "Casino Royal". Underbara älskade var så himlans bra! Det var den.. Annars har dagen mest varit död och jag med.. Nu ska jag ringa till min kära pojk som är dum! :D

På återseende ! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0