Hopp, hopp!

Igår var det ju lördag och det var SM-finalerna i globen. Skit kul. Vi kom till globen vid ca 11. Insläppet var 11.30 så vi tog oss en fika innan, kaffe och bulle blev det. Sedan begav vi oss mot globen och gick in, konstigt nog så sa vakterna att man inte fick ha petflaskor med sig in med korkar på. Så vi var tvugna att ta av korkarna på flaskorna. Konstigt tycker jag, dom förklarade det så att man inte skulle kunna kasta in hela flaskor in på planen, men dom sålde ju flaskor inne ändå. Knäppt! Iallafall, vi gick till vår plats, vi satt på kortsidan högt upp. Såg jättebra ner på hela planen. Så vid halv ett började damfinalen, IXU-Balrog. Somvanligt satt vi på fel sida, haha. Jag, mamma & pappa hejade på IXU medans lillebror hejade på Balrog. Vi satt bland folk som hejade på Balrog, men vi bytte inte sida för det. Det var en jättespännande match och IXU låg under i början, men kom igne på slutet och vann. Heja, det var jättekul. Det är kul att kolla på damerna för som visar sina känslor så mycket mer än herrarna..
Iallafall, efter dam matchen gick vi ut från våra platser och direkt när vi kom ut från arenan kände vi lukten av öl. Haha, typ halva warberg klacken satt nedanför oss i baren och laddade upp. De flesta var helt borta, det var kul. Medans vi betraktade dem åt vi våran luch, fralla med ost & skinka, mums.
Halv 4 började herr-finalen nu var det AIK-Warberg. Vi hejade på Warberg, dom är trots allt skit duktiga. Så var det väll bäst också när vi satt över Warberg-klacken. Dom har skit stor klack så det var jätteroligt. Matchen var riktigt spännande, man viste inte vem som skulle vinna. Både AIK och Warberk tampades om ledningen. Men när de tre första perioderna var slut stod det 4-4. Sudden death, skit spännande. AIK hade sjukt många chanser som de sjabblade bort. Så efter tio minuter och inget mål åtesrstod det straffar. Det var riktig SM-final stämming. Straffarna var skit spännande. Warberg tog ävertag från början och när sista straffarna skulle läggas stod det 6-5 till Warberg. AIK missade. Så sista straffe gick såklart till Svensson och då viste man att det var klart. Han satte den lätt som en plätt, så vann de.

Skit kul dag iallafall, men vart skit trött. Jobbigt med så mycket människor och ljud. Men en rolig dag..

Snart ska jag gå ut & sätta mig i det fina vår-vädret.
Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0